17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I-Worm 30.7.2009 22:02

Chtějí - a kdo by nechtěl?

když už je tu takovej nevěstinec, že si každej (kdo je u lizu) dělá co chce?

Libor 30.7.2009 14:50

Jestli

nedostanou 5% hlasů, nemají ve vládě co dělat. A to nedostanou, všechna média jsou proti nim a politici straší, že nebudem zase moci pracovat v Německu a Rakousku a že znárodní Kaufland a tak nemají šanci, protože lidé tomu věří. Prostě se nečapou.;-P

HONZAK 30.7.2009 14:06

přátelé, obouvejte se

do lidí, kteří komanče volí! Tam je ta základní chyba. Strejcové a tetky z ÚV KSČM jsou typově stejná banda, jako v libovolné další straně. Jen vědí, že svých 15% (a tím hezkou kulatou sumičku) mají jistých!

Landys 30.7.2009 14:36

Re: přátelé, obouvejte se

A jak by to obouvání mělo vypadat - chtělo by to nějakou malou názornou ukázku !

jirka.s. 30.7.2009 16:16

Re: přátelé, obouvejte se

Tady máš jeden nazouvák !!! ;-P

Mařka 30.7.2009 13:23

Omluva

To bylo pořád,,omluvte se,,a když  jó,tak zase ,že né?Jelikož kasa je prázdná,není už co rozkrást,ještě rádi KSČM vezmou do vlády.Protože se budou muset dělat nepopulární opatření,někdo bude muset být ten zlý.

miki 30.7.2009 14:04

Re: Omluva

ale to komouše špatně znáš, ti dělají jen samá populární opatření. Vezmou bohatým, to je v našich končinách největší trumf. Že potom vezmou všechno všem, aby náhodou neměl někdo víc, to je vedlejší, ale ta prvotní radost, že oškubeme boháče, ta stojí přece za to :-/

ranbow 30.7.2009 11:12

malér je v tom

že zatímco u levicových stran můžeme (i třeba  v tom negativním smyslu) očekávat  a odhadovat, jak budou po vítězných volbách vládnost, a v čem budou jejich preference., u pravicových stran máme prázdnou tabuli. Výrok páně Topolánka po minulých volbách "že kdyby voličům opravdu řekli, co budou po volbách dělat, tak by je nevolili", bude mnohým strašit v hlavě až se budou rozmýšlt nado hlasovacími lístky...

Takže, jako u cestu se dá pravice - nebo spíš spletená pravo-středová koalice, pokud vyhraje volby?Další nepopulární ekonomická opatření vůči občanům ve snaze ušetřit státní kasu? Nebo opatrnické manévrování a populismus koaličních ministrů? Jaký vztah k EU? Kladný či záporný? Podpora drobného podnikání a nebo lobbismus ve prospěch velkých korporací ??Zná někdo odpovědi na tyto otázky než půjde volit???

Marat 30.7.2009 13:37

Re: malér je v tom

Ranbowe, kdy a kde že to Topolánek řekl? Máte to v lebedě pomíchané. To prohlásíl Maďarský ministerský předseda a soicdemák. Nikoliv Topolánek.

Ale jen ať ve volbách zvítězí ČSSDKSČM, hned po volbách vám zavřou ty vaše blbé držky a nová STB  to zajistí. Bude plná zaměstnanost a budete zase pracovat za žebračenku a shánět známosti v prodejnách, aby ste sehnali kilo bůčku na nedělní oběd.

Malý Aston 30.7.2009 8:44

Ale není to pravda!

Filip to řekl jednoznačně.  Komunisté dnes v KSČM uhnízdění nemají  se zločineckým režimem KSČ nic společného jen vlastní její majetek a  nemusí se  omlouvat neboť KSČM za vraždy a kriminály KSČ nemůže. Je to již jasné?:-P

Vítek 30.7.2009 7:28

Chtít mohou

ale to je tak vše, co k tomu říct. Socani jednoznačně nahlas řekli, že s nimi spolupracovat na vládě nebudou. Je možné, že to slovíčko chtějí bude stačit lobistům k předvolební mystifikaci obyvatel této zěmě a poukazovat, někteří i tvrdit, že spolupracují s komouši.

Hasan 30.7.2009 5:56

Komunisté chtějí do vlády.

Co to zase má znamenat?Samozřejmě,že chtějí do vlády.Každá strana chce do vlády.I ta nejmenší strana chce do vlády.Komunisté chtějí do vlády pod svojí současnou značkou,pod svým oficiálním jménem,ale v podstatě jsou ve vládě od samého začátku.Komunistickou minulost má v této zemi skoro každý a nemá cenu strašit ďablem komunismu když ve straně bylo takové množství lidí.Stačí si vzpomenout na první máje,kdy všichni zdobili svá okna,mávali vlajkami a ječeli a't žije KSČ.Téměř všichni byli v ROH,nebo ve Svazu přátel Sovětského svazu,v SSM a brigádách socialistické práce a podobných spolcích.Nějak ztrácíte paměť.Jen si vzpomeňte,co jste vy sami vyváděli,nebo vaši rodiče.Klidně se vsadím,že kdyby se ty staré časy vrátily,tak většina dnešních tzv. demokratů se přidá ke komunistům.Kdyby přišli číňani,tak si nechají narůst cop.Jde jenom o osobní prospěch.

Frank 30.7.2009 6:30

Re: Komunisté chtějí do vlády.

Problém je v tom, že ti, co nejvíce vyřvávali pod tribunami potentátů KSČ, dnes vyřvávají opět. Když TV pouští čtvrt století staré zprávy, proč nepustí záběry z posledních 1.májů? S jakou jiskrou v oku pražští Pepíci pochodovali po Letné a radostně slintali pod hlavní tribunou.

Marat 30.7.2009 13:39

Re: Komunisté chtějí do vlády.

Pravda pravda Franku. A nemuseli.

j 30.7.2009 7:22

Re: Komunisté chtějí do vlády.

po dvaceti letech se stát dal celklem dohromady, komunisti už zase mají co zničit. Hlavně to , že byl někdo v KSČ tak nemusí být komunista na rozdíl od dnešní doby. Nepředpokládám, že někdo dnes nutí někoho vstoupit do strany

Vítek 30.7.2009 7:42

Re: Komunisté chtějí do vlády.

v roce 1989 bylo v ČSSR v KSČ 1 000 000 občanů tohoto státu.Co dodat ?????>-

Jarda 30.7.2009 7:59

Re: Komunisté chtějí do vlády.

Dodal bych, ze 15 krat vice cs. obcanu v KSC nebylo. CCSR mela 15 milionu obyvatel.

Marat 30.7.2009 13:41

Re: Komunisté chtějí do vlády.

Tak to bylo ještěb víc jak 1000000. To jen v Čechách a na Moravě bylo těch členu jeden milion. Možná víc.

Marat 30.7.2009 13:45

Re: Komunisté chtějí do vlády.

Jardo, abych ještě dodal. V KSČ nebyla většina skutečných komunistu. Drtivá většina členu byla jen karieisté a prospěcháři. Také v NSDAP nebyli všichni nacisty, ale teké karieristé a prospěcháří. Ale jen u takovýchto nacistu to bylo svinstvo. U českých karieristu a propěchářu se to za svinstvo nepovažuje. Pouze jen za musení a trpění. Chápetete ten rozdíl?

Virtuál 30.7.2009 10:06

Re: Komunisté chtějí do vlády.

Vaše vidění světa je zjednodušené.Ne každý, kdo byl v ROH, či partaji byl sympatizantem režimu.Důvodů pro členství bylo mnoho, až po ten, že mnozí z existenčních důvodů museli.Ne každý byl hrdinou, který se pro svůj názor nechal zavřít.Dnes nikdo nikoho nenutí, nepersekuuje, ani nezavírá, nemstí se na jeho dětech.Takže: kdo je dnes v KSČM, je tam dobrovolně a z vlastního přesvědčení .

urson 30.7.2009 17:19

Re: Komunisté chtějí do vlády.

 byli by pěkně blbí kdyby se cpali do vlády,v zemi kde je všechno rozkradený za těch slavných 20 let :-D:-D!!

Nemehle 30.7.2009 5:03

No jo,

kdo má však vládnout levicovému národu, když ne levice? Všechno je v lidech! Každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží:-/!!

jana 30.7.2009 16:48

Re: No jo,

Ne ze nemate pravdu, castecne.  Je nas porad ale dostatek, kteri mame zajem a vidime moznost se zaangazovat natolik, aby komunisti a dalsi zkorumpovani politici nemeli moznost se protlacit do popredi a vladnout.  Jak,  zacit ?Doma, pokracovat na men sich mistech, kde mame moznost co rici a zacit od piky.  Jenom chut a odvahu a nevzdavat se, to je to posledni a jiste to prvni naco komunisti cekaji.  Tak do toho.>->->-

Svatopluk 30.7.2009 3:43

Už mě ani nebaví upozorňovat na to, že tento postup je logika v kotrmelcích

Na jedné straně skutečná čísla a na druhé straně spekulace dle přání autora. Tyto veletoče bych očekával spíše od Paroubka.

Bohata 30.7.2009 11:59

Re: Už mě ani nebaví upozorňovat na to, že tento postup je logika v kotrmelcích

Za každým komunistou z toho předsametového období byla celá rodina.Nebo ne?