15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ll 3.1.2006 7:09

Autor zřekmě studoval dějiny VKS(b)

Soudruh Stalin kráčel neochvějně při naplňování marx-leniniských idejí a levé či pravé úchylky končily v lepším případě v Gulagu, v horším před popravčím četou. Kameněv, Zinověv, Bucharin či Trocký a daší desítky milionů by mohli vyprávět. Konečně i u nás se to v menším rozsahu dělo. Psům psí smrt: toť heslo oněch dnů. Teď je to mírnější. Nejde o přímou paralelu, ale dle premiéra Krejčíř podkopává ústavní pořádek. Není to k zasmání, nebo spíše k pláči?
mamina 3.1.2006 4:43

"...uměl přiznat chybu,..."

A: "...což několikrát i veřejně uKázal"..... B: A pak ji několikrát veřejně napravil?
mol 3.1.2006 3:00

Re: Chlape vy jste cim dal vtipnejsi

Pardon, omlouvam se, nejak mi to ujelo
Má ale dar umět přiznat chybu, což několikrát i veřejně ukázal.
Spis ma dar otocit o 180 stupnu a potopit pritom lidi, ktere predtim podrzel.
 
Za druhé, Paroubkův politický rejstřík je natolik širokospektrální, že sklízí uznání u stranické levice i pravice. Zručně proplouvá mezi komunistickými peřejemi, náruč otevírá liberálním silám a šikovně pracuje s nezávislými sympatizanty, kteří mohou ČSSD pomoci odbornou zdatností, nebo razantním stylem vystupování. Zároveň dává jasnou tvář českým integračním snahám v rámci EU a odhodlaně domů přenáší úspěšné zahraniční vzory.
Jinak receno, vlastni nazor nema, nevychazi z zadnych ideji, principu, dulezite je jedine udrzet se u moci.  To by mel byt ale prostredek, nikoli cil.
mol 3.1.2006 2:55

Chlape vy jste

 Má ale dar umět přiznat chybu, což několikrát i veřejně ukázal. Za druhé, Paroubkův politický rejstřík je natolik širokospektrální, že sklízí uznání u stranické levice i pravice. Zručně proplouvá mezi komunistickými peřejemi, náruč otevírá liberálním silám a šikovně pracuje s nezávislými sympatizanty, kteří mohou ČSSD pomoci odbornou zdatností, nebo razantním stylem vystupování. Zároveň dává jasnou tvář českým integračním snahám v rámci EU a odhodlaně domů přenáší úspěšné zahraniční vzory.
Ladislav N. 3.1.2006 0:56

Místo toho, aby média vyzdvihovala, jak se ČSSD začala chovat profesionálně...

Ano, ČSSD se chová jako profesionální parta vyžírků, kteří nejsou schopni se bez peněz vytahaných z cizích kapes postarat sami o sebe. Navíc ještě dělají dluhy v Česku nebývalých rozměrů. Jenom za loňský rok to bude kolem 57 miliard Kč, které se přičtou k dalším stovkám miliard, za něž si ČSSD kupuje voliče na dluh už (nejméně) osmý rok. O 30 miliard ročně nás ČSSD okrade jenom na splátkách úroků, o splácení dluhů raději vůbec nemluví. Riziko utažených opasků přenechá vládám, které přijdou po ČSSD...