1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ucitelas 29.11.2006 11:04

Re: Re: Topolánek rozhodně není žádný intelektuál,

Gross byl v jiné straně.Blbe

Olga 29.11.2006 10:52

Re: Něco navíc

A kolik to asi tak řádově stojí? Pro mě by to byl zázrak, protože mám WC na pavlači (historické centrum, krásný, ale malý byt) a  už jsem si párkrát v županu přibouchla dveře. Moc bych to chtěla, protože mám sice náhradní klíč schovaný, ale pak ho použiju a příště ho nemám. Nechci, abyste věděli, jak se cítím, když je mínus 10 stupňů a čekám, až mi zámečník za tisícovku otevře dveře.

katalog@orient.cas.cz

dph 29.11.2006 10:45

Re: Re: Re: Topolánek rozhodně není žádný intelektuál,

problém je v tom,že spousta lidí volila ODS a ne mamlasa Topolánka.

mh od Labe 29.11.2006 10:38

Mám za to

že při případném třetím pokusu Paroubka o sestavení vlády by dostal hlasy nejen lidovců, ale, během 3 a půl roku do dalších voleb by v mnoha případech našel podporu i u zelených. Ať vezmu kraválistky Žakovou, Kuchtovou a jim podobné, nemohu opominout ani Bursíka, který upřímně nenávidí prezidenta a tím pádem i ODS. Ty řeči o nekonzistnosti Mirka Topolánka jsou pouze blábol, vydávající přání za skutečnost.

gerontusinza 29.11.2006 10:23

Nemá šanci. Nazývá věci pravými jmény. Re: Re: Re: Proč je nutné dát Paroubkovi třetí šanci.

A to se v politice nenosí. Základní organizace jej nominují, ale primase volí delegáti (taky s důvěrou). Vše je otevřené ,ale na Čunka bych nesázel (tak jako na karáska).;-)

JH 29.11.2006 10:12

Re: Re: JAKÝ JE kolorit českých mediáálistů - autore nezapřete jisté omezení -

Bože, jak můžete tak nestydatě lhát. Horák byl skutečný udavač, teatrální komediant a morálně naprosto degenerovaný skorobolševik totalista! Nechte si své prolhané kydy pro blbce, kteří o tom nic nevědí!Jak se odvažujete tak bohapustě lhát?

JH 29.11.2006 10:03

Pološtětka Holásková je neskonale inteligentnější!!!!

Bože, to je zase hnusný, prolhaný, zadničnický blábol - skutečně nižší úrovně naž má Holásková a i ta není nic moc!!

gerontusinza 29.11.2006 9:54

Pane Holásku,

vy už jste jako Doležal (a to prosím není lichotka). Při vašem vše vysvětlujícím výlevu cituji: " Dalík nahrán Kmentou při upřímném plácání" nevím jestli mám řvát smíchy nad vaší blbostí nebo jste takový gauner taky. Kmenta udělal svinstvo, ale to pana Dalíka a ani vás neomlouvá za hnůj a svinstva, který vy oba děláte z české politiky.  Takže vy mě taky pane. A upozorňuji, že jsem takto ještě na žádného autora NP nezaútočil.  Slušných je lidí u vás pomálu, co?

29.11.2006 9:48

co asi bude dál

Pokud nakonec vznikne nějaká vláda ODS,KDU,ČSSD bude to vláda nikoliv Topolánka ale Paroubkova. Ukazuje se, že Topolánek skutečně nemá na to Paroubka odstavit. Výsledkem bude vládnutí, na jehož konci po dalších volbách ODS silně propadne pro neschopnost prosazovat to, co slibovali. ČSSD/KSČ pak pohodlně povládne další 2 období. To už mě připadá prozíravější nechat Paroubkovi 3,pokus ať dopadne jak dopadne a za 4 roky si to znovu rozdat. My už to nějak přežijeme, jen se obávám, že ODS by mezitím muselo poněkud upgradeovat své vedení.

rejžek 2 29.11.2006 9:41

přechodníky -

jsou pro mne už léta významným ukazatelem autorovy gramotnosti. Pan Holásek přechodníky neumí, ale používá. Dalík je možná zvláštní, ale není žena, takže nelze použít přechodník "měníc". No a celý ten článek je dost podobný.

Malý Aston 29.11.2006 9:29

Autor má pravdu,přežili jsme Gottwalda,přežijem i Paroubka!

Soudruh Paroubek,vydírá všechny politické strany a všechny nekomunistické občany jen tím,že se spojil s KSČM.S tím souhlasím a uvádím jen pro pořádek,má 73+1 poslance a říká,že má 99+1 poslance.Je nutné dát Paroubkovi třetí šanci pro sestavení vlády. ČSSD+KSČM + některá politická strana,která bude kolaborovat s KSČM jako ČSSD.A bude jasné,kdo tady má zájem vládnout.Kočkopes ke kterému doufám nedojde ODS+(ČSSD+KSČM) pidistrany nepočítám,nic nového nepřinese a jen nadále ještě více otráví voliče,již dávno otrávené.Dohoda pravice a levice je možná,jen za předpokladu,že jim nejde o program ale jen o koryta.ČSSD se nových voleb bojí.To je všem jasné.Zelení se nebojí,KDU se bojí,protože končí a KSČM se nebojí,má své skalní voliče.ODS se nebojí ale je pořád a pořád tlačena medii a všemi komanči pod heslo,politici se musí vždy dohodnout.Není to pravda.Dohoda ODS+(ČSSD+KSČM) bude zrada všech pravicových voličů,ti přežili vládu socáků po celých 8 let a přežijí,pokud nebudou nové volby i vládu ČSSD+KSČM.Přežijí  Paroubka i Filipa.:-D

Semiramis 29.11.2006 9:25

Re: Re: Proč je nutné dát Paroubkovi třetí šanci.

Souhlasím, ale podle čeho soudíte, že to bude Parkanová - podle vás Čunek nemá šanci?

Marcela 29.11.2006 9:24

Re: Re: Topolánek rozhodně není žádný intelektuál,

Vždyť Vy ODS nevolíte, tak co je Vám do toho koho mají v čele?

jerry 29.11.2006 9:24

Re: JAKÝ JE kolorit českých mediáálistů - autore nezapřete jisté omezení -

Kdokoliv ve vedení ČSSD? To jako myslíte z těch , co tam teď jsou ve vedení? Tak to máte pravdu, tam normálního člověka nenajdete. Ano ČSSD měla slušného a solidního předsedu-prof.Horáka.Bohužel moc věřil lidem, ani tajemníka si neuměl vybrat.;-D

jerry 29.11.2006 9:20

Re: Re: Proč je nutné dát Paroubkovi třetí šanci.

Vás nezajímají problémy poslanců s jejich platy ,dluhy a hypotékami. Jenže pochopte, je zase vůbec nezajímají naše problémy.:-)

jerry 29.11.2006 9:17

Heliogabalus, císař římský /204-222/, vládl 218-222

Nevím proč se při zmínce o důležitém poradci pana premiéra Dalíkovi, nebo o ,,JUDr. Koloťukovi" musím vracet až do Starého Říma. Jen tak přemýšlím, jak se mohou neinteligentní a nevzdělaní pubertální spratci dostat k moci. Že by už schopné lidi politika nelákala? Takže 14-tiletý pološílený bisexuál Heliogabalus se dostal k moci roku 218. Prosadila jej jeho babička Julia Domma, společně s jeho matkou Julií Soemnis na základě toho, že je synem zavražděného císaře Caracally./nebyla to pravda/ Od začátku byl jen loutkou, pořádal hostiny, sexuální orgie a pseudonáboženské slavnosti. Státnické povinnosti vůbec nezastával., ani jim nerozumněl. Po 4 letech se ale 18-tiletý pološílený mladík znelíbil a tak do jeho pokoje vtrhli vrazi a on ve smrtelné hrůze objal svou stále krásnou 34-letou matku.Zavražděni byli oba... Nejmocnějším mužem světa bylo rozmazlené dítě! Dnes jsme již ale civilizovaní, takže Dalíkovi,ani Grossovi nic takového nehrozí. Jenže -pochopím, že nám vládnou darebáci - ve světě to není vyjímka. Ale nedospělí pitomci?

PRASI DENT 29.11.2006 9:10

Re: Topolánek rozhodně není žádný intelektuál,

 Topolánek se svou partou hic měl z vedení ODS vypadnout hned, jakmile nezvládl události za Grossovy aféry, nebo co to bylo....Nyní je už spíše k politování- pořád něco loví v kapse a puchne, takže taky puchejř....

guču 29.11.2006 8:59

Něco navíc

Nazdar lidičky, já vím, že píšu mimo téma, ale mám takovou radost, že se s ní musím podělit. Celá naše rodinka měla vždy problémy s klíčemi od bytu, tak jsem uvažoval co s tím. Karty a čipy jsem vyloučil, protože to je stejné jako klíče. Nakonec jsem si pořídil snímač otisků prstů.  Mám ho již tři měsíce, funguje perfektně, naprogramoval jsem si tam celou rodinku a všichni jsme maximálně spokojeni. Navíc mi to zároveň spíná osvětlení v chodbě a vypíná alarm. Zařízení není zrovna nejlevnější, ale za ty peníze se skutečně vyplatí. Uvádím stránky dané firmy pro potenciální zájemce www.firmafemina.com.

Mirek Šejna 29.11.2006 8:40

Pane Holásku,

Stojí-li anebo padá-li Topolánek s Dalíkem, pak je jasné, proč se Topolánek od pindů Dalíka nedistancoval. Stojí-li anebo padá-li Topolánek s Dalíkem, pak je pochopitelné, že Dalíkův blábol bude premiér raději prezentovat jako oficiální stanovisko ODS, než jeko blábol. Stojí-li anebo padá-li Topolánek s Dalíkem, pak začínám přemýšlet o tom, co Dalík ví na Topolánka.

Malý Aston 29.11.2006 8:25

Re: Proč je nutné dát Paroubkovi třetí šanci.

Souhlasím s Vámi.Problémy poslanců a jejich plány na využití svých platů,nás nezajímají.Pojmenování období před rokem 1989 je různé,někteří říkají že to byl totalitní režim,někteří vláda komunistů,někteří vláda lidu pod vedením komunistů.Jakékoliv jednání,kterékoliv strany,které se opírá o hlasy poslanců KSČM,to je rehabilitace jejich vládnutí a jejich zločinů.Tak se dívám na pozici ČSSD.Takže jednání ODS+(ČSSD+KSČM) je nevýhodné pro pravici.Ostatní pidistrany  nepočítám,jsou tam do počtu a KDU pod vedením Parkanové končí,jako US-DU pod vedením Marvanové.Čistá cesta je nejednat,rychle druhý a třetí pokus a nové volby. Jinak je to hra jen o koryta.

Klásek 29.11.2006 8:20

Topolánek rozhodně není žádný intelektuál,

spíš bodrý chasník. Mentálně se od Dalíka moc neliší. V to  je jedna ze zrůdností dnešní politické scény.

Loula 29.11.2006 7:13

Proč je nutné dát Paroubkovi třetí šanci.

Já myslím, že dvě šance dostal Topolánek, v první neuspěl a ve druhé to vypadá podobně. Třetí šanci podle ústavy má dostat člověk navržený šéfem sněmovny, ale nikde není řečeno, že to musí být Paroubek. Ano, jsem pro to, aby se ten trapný druhý pokus co nejdříve ukončil (nebo se bude čekat na zimní sjezd KDU, potom na letní sjezd Zelených, podzimní sjezd ČSSD a potom na další sjezd ODS? ) a v případě nedůvěry aby naběhl pokus třetí. Opakuji, nemusí to být Paroubek, i když by to pravděpodobně byl. Ale trojkoalice má v ruce nástroje na předčasné volby. Druhý pokus může zablokovat ČSSD + KSČ ( a ODS tomu nezabrání), ale třetí pokus může zase zablokovat trojkoalice a ČSSD tomu nezabrání.  A jsou tady volby. Jiná otázka je, že poslanci si nabrali hypotéky a leasinky  a ..... Ale to je jiná věc, to je o morálce našich politiků. Alespoň se to projasní, že politikům jde o koryta.

Netřeba 29.11.2006 6:35

Holásku, co to blábolíš?

"Je třeba dát Paroubkovi jeho třetí šanci . . . "   Kolik šancí dostane každý z nás, kteří nejsme Paroubci?

Jozef 29.11.2006 4:06

A co ma bejt? Koho to prekvapuje?

herdekbabka 29.11.2006 2:38

JAKÝ JE kolorit českých mediáálistů - autore nezapřete jisté omezení -

do omrzení otravujete  Chápu že by Vám nejvíc vyhovovalo, kdyby byla zase vláda jen jedné strany a pohodlnější by bylo kdyby byly zase 98% účast se 100% volbou modroftačí partaj - kdybyste mohli vládnout jako dřív jen pod jinou barvou - ale to by už zase nebyla demokracie.. Chcete a využíváte všech svých možností vymýtit za společnosti všechny jinak myslící , odsuzováním, pomlouváním a pod. -- tak se ptám - NAKOLK SE LIŠÍTE OD KOMUNISTŮ DŘÍVĚJŠKA. OD JEJICH PRAKTIK VÁS BRZDÍ JEN TO . ŽE NEMÁTE TU MOŽNOST - ŽE ZATÍM ALESPOŇ TROCHA TÉ DEMOKRACIE ZŮSTÁVÁ -ať bude ve vedení ˇˇCSSD kdokoliv - a jakýkoliv i kdyby byl svatý - vždycky budete proti němu - a to si chcete říkat demokrat ..... spíš

Jiří 29.11.2006 0:38

Kdo ty zvratky má uklízet?

Jeden by si vcelku myslel, že když někdo dostane politicky přes držku tak dá pokoj. Nu dostali jste pěkně napráskáno, jen co je pravda.

Soudný člověk by si řekl že od vás bude konečně pokoj. A ono ne. Pro koho jste hlasoval na sjezdu doktore? Byl jste mezi těmi pár statečnými, kteří ruku pro Topolánka nezvedli? Sice stále ještě vyhráváte volby, ale nikdo se s vámi nechce moc bavit. Čím to asi bude?

krtek 29.11.2006 0:36

Výmarská republika

To bylo po WW2 divení, že tak kulturní národ se nechal svést Hitlerem! V podstatě stejný chlív, jako je dnes u nás,   viděli Němci v politice demokratických stran před rokem 1933. Oproti dnešku byla navíc desiluse z prohranné války a zátěž následných válečných reparací. Ale, kdo ví,  jak by vypadaly preference našich současných politických stran, kdyby se objevil náš Adolf, muž znalý jednoduchých řešení!