4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kopecká 6.11.2009 16:57

Re: KLAUS JE BRBLAJICI EMIL

Zvolila bych ho evropským prezidentem - brblat přestane.

Sýček 6.11.2009 16:53

Článek tři? Co je na tom divného?

Je přeci známo, je převažující a naprosto jedinou podmínkou rozvodu je sňatek. Co Bůh spojil, člověk nerozlučuj, avšak Bůh Evropu nespojil.

Xaver 82.117 6.11.2009 16:22

A při rozdělení právo na referendum nevadilo?

Xaver 82.117 6.11.2009 16:20

No, myslím, že tohle brblal neřekl

Já jsem rád, že totáč padl, ale to neznamená, že nemůžu být kritický...si myslim...;-)

Hnyk 6.11.2009 16:19

Bla, bla, bla

V. Klaus má samozřejmě právo agitovat pro to, aby ČR využila článku 49a LS. Jestli pro to najde většinu, to je zase jiná věc.

A to stálé omílaní "Mnichova" v článcích o LS je opravdu trapné. Bylo snad v Mnichovské dohodě něco podobného jako článek 49a v LS??

pozorovatel 6.11.2009 16:17

KLAUS JE BRBLAJICI EMIL

KDYBY NA ZNAMENI NESOUHLASU ODSTOUPIL - BYL BY FRAJER.

Xaver 82.117 6.11.2009 16:17

Jo

Xaver 82.117 6.11.2009 16:16

Na to máte právo...

;-)

Xaver 82.117 6.11.2009 16:13

Jo...

Děda 1926 6.11.2009 16:05

Re: Pro Dívčí sen (12:39)

Chyba Vašeho uvažování (a Váš problém) tkví v tom, že Židy mylně považujete za příslušníky cizí kultury. Jste na úrovni venkovského mládence s názorem,  že přespolní je třeba z tancovačky vymlátit. // Jinak multikulturalismus je v současné době sebevražedné učení. Dojde však časem i na něj, tak jako došlo na postupné rozšiřování území, ve kterém se uzavírají sňatky a přespolní už nejsou ty syčáci, co nám choděj za našima holkama.

Mgr. Milda 6.11.2009 15:36

Re: Ještě jste zapomněl u Klause csc, když už Vás ty tituly tak dráždí.

Plný titul našeho Václava Václavoviče je: ing.Dr.mult 40x,professorissimus Václav Václavovič Klaus, CSc.

daimonion 6.11.2009 15:33

Re: Zajímavé ...

... asi proto, že například Kindl, Zachariáš či Baláš jsou jeho poradci ... :-/

http://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/archiv/129.shtml

daimonion 6.11.2009 15:32

Zajímavé ...

Klausovi vadí "demokratický deficit" v EU, ale to, že není ochoten ctít demokratické rozhodnutí demokraticky zvoleného parlamentu ČR, mu připadá normální ...

daimonion 6.11.2009 15:30

Zajímavé ...

Klausov strašně vadí byrokrati v Bruselu, ale byrokrati v ČR zkorumpovaní a ověčení turbotituly mu nevadí vůbec.

daimonion 6.11.2009 15:27

Re: autor článku

ale jdi ... :-D

Hranatá kulička 6.11.2009 15:25

Re: VÁCLAV KLAUS

Jsou to lidé, kteří sice mají úplné vzdělání, ale názorově jsou uvězněni v kleci partajního 20. století. Dnes se v EU obecně zmenšuje vliv vlád, zároveň se ovšem na rozdíl od ČR zvětšuje vliv ne až tak Bruselu, ale hlavně regionů a komunálu. To jsou také příjemci EU peněz. Pokud víte, že ten Brusel vám dal peníze na čovku, hasičárnu, nebo silnici a tu fabriku Belgičani postavili taky jen proto, že jsme v Evropě a všechno to domluvil starosta s hejtmanem, tak se holt panu prezidentovi klaníte méně než by rád... Je tristní pohled na člověka, který již pár let hledí z okna na panorama určené králům a císařům, a nevidí nic jiného, než viděl z panelákového balkonu na Proseku. Malým lidem velké role nesluší … a jak málo se prezident českého panelákového myšlení hodí do paláce, který postavilo to bývalé EU mocnářství. Pan prezident zřejmě neví, že s Bruselem máme společného i stavitele Klausovy residence - Marii Teresii. Byla to naše společná císařovna.

Hranatá kulička 6.11.2009 15:21

Re: VÁCLAV KLAUS

Jeho myšlení je postiženo i životní praxí. Vždyť pochází z pokřivené generace, která se v krojích pionýra učila lehat patami k epicentru, aby prožila poněkud veselejší pubertu s Miki Volkem, socialistickým rokenrolem a na vysoké stihla pár majáles pod hlavičkou "obrozeného" SSM. Pak nějakou tu stáž na západě a pak to přišlo.

Husák zavedl nové charakterové cvičení - protahovaní si důstojnosti vlastním zadkem a náhle šlo o to, nějak tím projít, nebýt vidět, nemuset fandit a práskat, ale karieru, tu uděláme. To jsou "otcové zakladatelé" ODS. V  partaji většinou nebyli, byli to námezdní odborníci, kteří zajišťovali chod bolševické diktatury tam, kam musel systém poslat odborníka, ne opici z polibyra. Oni s bolševikem uměli i tehdy, proto se Klaus komunistů nebojí a rád s nimi mocensky kolaboruje.

divana 6.11.2009 15:20

Re: ÚS dal scénář, kdy za Klause by podepsal jiný

jsem ráda, že zůstal!

divana 6.11.2009 15:20

autor článku

si asi nevšiml, že jsme lezli do jiné EU než je nyní po LS. stačí se tedy někoho ¨rozumného zeptat.

Jirka 6.11.2009 15:16

Všichni nadávají

na LS a na byrokraty z EU (vážn, co dělají tak strašně špatně, že my vždycky vím, eže je to špatně?), ale ještě jsem nikde neviděl/neslyšel žádný názor na to, jak uřídit kolos, kterým EU vzniká svým rozšiřováním. Stále jen kritika, dokolečka. Vždyť jsme chtěli do EU, strašně jsme to chtěli, nadávali jsme že nás hned po 89 oni nechtěli, "S námi do Evropy" měl VK jako svůj volební slogan... Pak jsme se tam dostali, už bez něj, a nějak mi připadá, že v ten moment se urazil. A je dodnes. Hmm. Ahoj, J.

Jaroslav 6.11.2009 15:12

Typicka slatanina pana Stejskala.

Klause nemusim, ale nazvat ho vlastizradcem a srovnavat ho s Benesem a Hachou vyzadyje nutnou davku fantazie, kterou autor zrejme prekypuje, zvlast kdyz mu slova z ust hlavy statu zakotvila  v nasich usich. " V nasich" ??? On mluvi za celou republiku ?? Tak to by byl pak jako president republiky.

Takze vsichni vladni cinitele evropskych statu kteri podepsali LS jsou vlastne vlastizradci sveho naroda? Se divim Neffovi ze sem pousti tyhle pisalky z blogu Lidovek jako je tenhle Stejskal nebo estebackej udavac Hermanek.

olda 6.11.2009 14:58

Pane Stejskale,

demokraticky zvolený parlament a senát nedemokraticky schválil LS, když odmítl respektovat právo na referendum o LS, přestože většina veřejnosti by byla asi proti.   Ústavní soud se vyhnul  řešení otázky svrchovanosti tím,  že přehrál veškerou zodpovědnost  z předávání pravomocí na EU do rukou politiků. Že se na naší politické scéně odehrává spíš boj mezi stranami a prosazují osobní zájmy, místo zájmů občanů, je snad zřetelné-  viz průzkum společnosti Median-88% lidí je nespokojených se současnou politickou situací.                                                                                                    Prezident Klaus neměl na vybranou. Učinil správně co měl učinit a řekl, co pokládal za nutné říct. Určitě uvažoval i o možnosti odstoupení a zvážil , co by následovalo....  Prezidentův článek tři pokládám za pojistku proti neuváženému jednání našich demokraticky  zvolených zástupců.  Říká, že lidé mají právo takto zvolené lidi kontrolovat, jestli jednají v jejich zájmu.                                                                                                            Na rozdíl od vás si myslím, že velezradu na našem národu by dovršil, kdyby zbaběle odstoupil. Svým postojem naopak dává najevo, že mu záleží na osudu národa.             Pane Stejskale, netrpíte iluzí, že budoucí zastupitelé EU budou mít na srdci  blaho Čechů, viďte? 

hanebnej panchart 6.11.2009 14:58

Re: VÁCLAV KLAUS

R^R^R^

Hranatá kulička 6.11.2009 14:55

Re: VÁCLAV KLAUS

je duchem určitě bohatým a zajímavým člověkem, ale jako člověk narozený ve  znamení Blíženců, je vnitřně neuspořádaný, plný chaotických náběhů a nedodělaný. Václav je  démon, který se žene, jako bludná kometa s ohonem beztvarých částic, neschopný ničeho. Už jeho samolibý zjev tváře dovede lidi rozeštvat. Jeho spolupracovníci, kteří pro něho pracují, představují pouhý nástroj. Přestanou-li mu sloužit, dokonale je zneuctí. Neustále vyvolává krize, protože je sám vtělená krize.  Rád by všechno ujasňoval, protože je sám temný a neujasněný. Klaus je slepá síla bez ušlechtilé kázně, Klaus je negace bez organické tvůrčí schopnosti.

Postavíte-li ho do kteréhokoliv oboru, všude projeví pozoruhodné postřehy, ale nikde neprovede dokonalé dílo, neboť podkopává samotné principy. Blíženec Klaus je mizerné torso velkého talentu, který se navenek projevuje jako pokřivené zrcadlo, které odráží znetvořený svět.  

koci, CANADA 6.11.2009 14:49

Re: Zatímco Benešovy divoké nápady s Moskvou byly nejspíš neseny snahou přehlušit zoufalství z bezvýchodné zahraničněpolitické situace ČSR v Evropě

mate 100% pravdu,cs.narod jiny neni a jiny nebude nebude. Museli by nejdrive tu bolsevickou pakaz co tomu tam vladne zlikvidovat a poslat na sibir. Preji Vam hodne stesti v tom uzasnem komunistickem bordelu, jsem rad daleko a ve slusnem kapitalismu.By

miki 6.11.2009 14:41

Re: Prezident

jací občané, taková republika, milý poslední spravedlivý

miki 6.11.2009 14:39

Re: Zatímco Benešovy divoké nápady s Moskvou byly nejspíš neseny snahou přehlušit zoufalství z bezvýchodné zahraničněpolitické situace ČSR v Evropě

takže závěr: za komoušů bylo líp, viď ferdo? Klaus musel pracovat s materiálem, jaký byl k disposici a sám dobře víš, jaký materiál u nás vyrůstá. Příslovečné cedulky "Češi nekraďte" v obchodech na západ od našich hranic jsou toho názornou ukázkou.

Mlíčňák 6.11.2009 14:37

Konkrétní vlastníci soc. podniků

Na Vaši otázku lze alespoň částečně odpovědět a není třeba vymýšlet žádná originální řešení. Existovaly přece smlouvy se solventními investory, kteří by mohli poskytnout kapitál zdejším podnikům (Mercedes-Tatra Kopřivnice, Siemens-Škoda Plzeň, Renault-Liaz Jablonec), současný prezident je ale po svém příchodu do čela vlády nechal padnout pod stůl. Pak se šlo "českou cestou", na níž polostátní banky poskytovaly nevratné úvěry podivným dobrodruhům. To byly opravdu zbytečně vyhozené peníze.

Potíž je ovšem s tou privatizací "do českých rukou". Dlouho zde bylo snadné uspět s kritikou "rozdávání národního bohatství zahraničnímu kapitálu". Jakoby byl kapitál dravec připravený vrhnout se na bohatství a nic z něj nenechat.

Málokdo zde pečoval o obraz kapitálu jako něčeho, co tvorbu bohatství teprve umožňuje. Vždyť kdo se obává cizího kapitálu, počíná si jako majitel pole, který raději rve úrodu rukama, jen aby na svůj pozemek nemusel za předem vyjednaných podmínek pustit člověka s kosou. Zaručeně se více nadře a méně sklidí – ale žádný kapitál si na něj nepřijde. Chcete-li méně primitivní příklad, dosaďte si za kosu třeba úsporné tavící pece, o kterých se mohlo Stehlíkovi v jeho Poldi leda zdát.

brblal 6.11.2009 14:36

Re: Mám dotaz:

Ty víš už dopředu,kdo by tam zasedl?Možná že by přišla znovu vyhrůžka od Ička,že někdo půjde bručet.