4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Klausova drobná zlomyslnost

Veřejnost projevila velmi malé pochopení pro vánoční projev prezidenta Miloše Zemana. Mnozí jej vůbec nesledovali, ač v minulosti by jim bez novoročního projevu prezidenta nechutnal oběd.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 7.1.2014 13:09

Rozumný článek

Dodal bych k tomu pouze to, že už pouhé (překvapivé) proniknutí pana profesora V. Klause na "nepřátelskou" masmediální scénu je úspěchem, který dokazuje, že naslouchání jeho hlasu se vyplatí (TV i občanům). Nemyslím si, že chtěl v tomto soutěžit s prezidentem M.Zemanem.

J. Mrázek 6.1.2014 13:42

20x Žofie,,to každého ubije

Souhrn všeho = ještě větší ....., než jsme si mysleli ....

K. Drobková 7.1.2014 18:21

Re: 20x Žofie,,to každého ubije

http://www.youtube.com/embed/9u3Fb82AdeY

Z. Sohorova 6.1.2014 4:24

M. Varadinková

Je vůbec možné, aby byl někdo tak hloupý jako Vy?  To snad urcite ne ....

Z. Sohorova 5.1.2014 23:09

Pane Vanura

Tak ze podle Vas  na jedne strane nevznikla zadna skoda a druhe strane by meli poskozeni dostat ukradene penize zpet,ale neni z ceho davat?  Co je to za blbost  Jasne omlouvate zde podvodnou amnestii z ktere nekdo se poradne nabalil  Ti lide co byli okradeni o velke castky jim materialni skoda nevznikla?? a ti co jim tu skodu udelali ty dostali od Klause milost,tak ze ted muzou na okradene lidi udelat dlouhy nos Proste a jednoduse Klaus zase podvadel a to ve velkem jak vzdy

M. Varadinková 6.1.2014 0:02

Re: Pane Vanura

Je vůbec možné, aby byl někdo tak hloupý jako Vy?

Před amnestií nebylo z čeho dávat, po amnestii také není z čeho dávat. Z toho přece logicky vyplývá, že amnestií žádná škoda vzniknout nemohla.

Kdo a jak se "pořádně nabalil" amnestií"?

J. Mrázek 6.1.2014 9:47

V Británii to začlo...

Na tuhle paní nelze reagovat bez invektiv a oprávněného odkazování na směr a s cílovou adresou, kam se má odebrat. Cokoli se týká Klause, to se bytostně dotkne její naddimenzované duševní impotence a je zle. Ponechte ji jejímu zaslouženému osudu v kobce nepochopení ... a k té Británii , jak to s ní souvisí -ta nemoc šílených krav je opravdu strašná věc .....

P. Vaňura 5.1.2014 17:24

O Klausovy amnestie uběhl už rok

Pokud jde o 8 až 15 let vlekoucí se kauzy, kde vůbec bere někdo představu, že to, co se tak dlouho vleklo by se najednou teď vyřešilo. Vidíte snad nějaký obrat v souzení korupčních kauz? Spíše bych věřil, že část aktérů zemře dříve, než to soudy vyřeší.

A už vůbec podvodné je tvrzení, že tím někomu vznikla materiální škoda. Tak, jako si lidé, okradení v H systému finančně nijak nepomohli odsouzením Smetky (který si, zdá se, nakonec odsedí celých 12 let, ač kdokoliv jiný, VČETNĚ VRAHŮ by byl podmínečně propuštěn po odpykání si 3/4 trestu), tak by jim nepomohlo odsouzení jeho podředitelů. Většina lidí, okradených v dalších kauzách, má od soudu rozsudek, že mají ukradené peníze dostat zpět, problém je, že jaksi není z čeho. Policie nezvládá "zajištění výnosů z trestné činnosti."

B. Rybák 7.1.2014 12:56

Re: O Klausovy amnestie uběhl už rok

Přesně tak!

Z. Sohorova 5.1.2014 16:13

M. Martin

Slusnej clovek poslal me k nemu do kuchyne,ale ja do takove zadele nechci  dekuji huculko M. Martine

Z. Sohorova 5.1.2014 16:12

M. Martin

Vsak to je Vase kuchyn kam jste me poslal tupce

V. Vaclavik 5.1.2014 12:21

Klausovi uniklo

ze lide jsou v kruhu svych znamych a rodiny k sobe pratelsti, optimisticti, ze negativne naladeni jsou jen vuci sirsimu lidu, politicke scene, vuci Evropske unii... a dle meho nazoru velice opravnene.

Jak uz jsem napsal primo pod pretistenym Klausovym projevem, jeho pobizeni k te lepsi nalade sam nasleduje varovanim pred temnou budoucnosti Evropy, coz jen doklada, ze Klaus by narod chtel mit, jak se mu to prave hodi. Na jednu stranu muze proti nekomu mobilizovat, aby posleze, v jine konstelaci (kdyz uz je mimo politiku a o koryta se neuchazi) jej chvalil.

J. Boleslav 5.1.2014 13:29

Re: Klausovi uniklo

Jak kde. Jsou státy, které většina obyvatelstva bere za své. Typický příklad jsou USA. U nás tomu tak stále není, možná je to tím, že nám skoro pořád vládne někdo jiný. Habsburci, Hitler, bolševik, EU. Třeba někdy pochopíme, že bychom si byli schopni nejlépe vládnout sami.

J. Kratochvíl 5.1.2014 14:33

Nemohu s vámi souhlasit

právě díky činnosti V.Klause a jemu podobných, který zde vládne již 24let, je většina občanů zklamána. Byl a je to právě on kdo úlohu státu neustále oslaboval a "vysvětloval" občanům, že stát je něco špatného a je potřeba proti němu bojovat a  mobilizovat. Nebo jeho ideologie, že stát je špatný hospodář a proto nesmí vlastnit žádný majetek apod. Stát není špatný hospodář, to on byl špatný hospodář a jeho strana, která zde státní majetek defraudovala. Příkladem byla celá jeho tzv. ekonomická transformace, bylo to pouhé sprosté rozkradení státního majetku, který měl sloužit veřejnosti, zisky z privatizací měli jít do fondů např. důchodového, zdravotního  atd.., ale z jeho zprivatizace zůstaly pouze obrovské dluhy. Občané v tom vidí nespravedlnost,proto mají blbou náladu. Právě Klaus dokázal, že si vládnout neumíme, protože toto jeho chování stále mnoha lidem nevadí, ale naopak ho obdivují, včetně vás. A nesvádějte to neustále na nějaké Habsburky nebo bolševiky apod.

J. Kanioková 5.1.2014 15:16

Ono je to všechno,

co píšete, přesně naopak

J. Boleslav 5.1.2014 19:40

Re: Ono je to všechno,

Je to marný, je to marný, je to marný...

Z. Sohorova 5.1.2014 23:12

Re: Ono je to všechno,

Jo je to marny,ale pro vas a tetku Kainokovou  Pan Kratochvil napsal prispevek ktery je pravdivej  a na Klause sedi jako ulitej..

Z. Sohorova 5.1.2014 16:06

Re: Nemohu s vámi souhlasit

Tady to je  Napsal jste to moc dobre a proto

NEJVETSI POLISTOPADOVE ZLO JE JASNE KLAUS!!!!!

============================================

P. Vaňura 5.1.2014 17:08

Například vodárenské společnosti byly předány OBCÍM

A byli to místní zastupitelé, včetně komunistům, kteří prodali tyto "přirozené monopoly" zahraničním subjektům.

Všiměte si, že Klaus přirozené monopoly NEPRODÁVAL a např. ze zisků Transgazu (přirozený monopol na tranzit ruského plynu do západní Evropy, tehdy to byl monopol absolutní), DOTOVAL ceny plynu pro domácnosti. 

Přirozené monopoly prodala až vláda ČSSD, protože ty prodat s patřičným "vývarem" umí "každej blbec." Klaus se snažil prodat o, co ZÁVISÍ NA MANAŽERECH a jejich schopnosti vyrábět něco, co se  DÁ PRODAT na světovém trhu. Tady jsou zahraniční subjekty téměř nezbytné, protože to u nás pořád skoro nikdo neumí.

J. Kratochvíl 5.1.2014 18:45

Re: Například vodárenské společnosti byly předány OBCÍM

Pane Vaňura,

nesnažte se tady omlouvat Klause, jestli něco prodával nebo neprodával. Klaus tady nastolil systém útěk před justicí a právem,  hesly o čistých penězích, při privatizaci zhasneme apod, stát je špatný hospodář atd. atd, a završil to amnestii 2013 a tím tyto všechny lumpárny legalizovalˇ, Že se do toho namočila i ČSSD nejen ona, ale i další subjekty je trapné a jeho to neomlouvá, ale na začátktu všeho zla byl on a dělal to vědomě, plánovitě a původcem všeho byl on. A ve zmíněném článku nebo rozhovoru  nebo co to je, to považuje za správné a úspěšné a to je to co dělá lidem blbou naladu. Ono se vlastně nic nestalo, všechno je vpořádku!!. Není.!!!!!!

J. Boleslav 5.1.2014 19:39

Re: Například vodárenské společnosti byly předány OBCÍM

Jistě, Klaus může za všechno špatné u nás. A kdo podle Vás za to dobré?

J. Boleslav 5.1.2014 11:03

Srovnávání projevů

Klause a Ovara je stejně nemístné, jako srovnávání jich samotných. Klaus je sympaťák, který toho pro republiku mnoho dobrého vykonal. Ovar sebestředné zlé hov.ado, který (nejen) v současné době republice jenom škodí.

D. Švik 5.1.2014 12:10

Re: Srovnávání projevů

Nepoužil bych termín "nemístné".  Naopak srovnávání se přímo nabízí.  Sám (a v zásadě správně) to srovnání děláte.

J. Boleslav 5.1.2014 13:25

Re: Srovnávání projevů

Máte pravdu, nemístné asi není v daném kontextu ten úplně nejlepší termín. Žádný lepší mně ale nenapadl. :-)

Z. Sohorova 5.1.2014 6:21

Tak si to precete co napsal pan Komarek

Klaus zlikvidoval Topolankovo vladu prisernou a zlocineckou amnestii podrizl Necase  ODS pomohl dorazit ke dnu Vystavuje se nejproflaknutejsi politickou prostitukou  Bobosikovou lezl do zadku Zemanovi pri volbe prezidenta  leze do zadku rusakum a komunistum  pak v novorocnim proslove breci  ze zvoni umiracek standartnim politickym stranam??  Tohoto cloveka stale protezujete a davate za priklad  hlupaci....

Pane Babis mate pravdu  Klaus je polistopadove nejvetsi zlo CR

J. Boleslav 5.1.2014 8:56

Re: Tak si to precete co napsal pan Komarek

Od (ex)komunisty Komárka co teď Vašimi slovy leze do zadku Babišovi taková kritika fakt sedne.

Z. Sohorova 5.1.2014 9:49

Re: Tak si to precete co napsal pan Komarek

Napsala jsem snad lez?? Vse je do puntiku pravda a to je jen slza z veci co Klaus poskodil

J. Boleslav 5.1.2014 10:54

Re: Tak si to precete co napsal pan Komarek

Klaus se jistě hlavně v závěru svého prezidentského mandátu dopustil některých chyb. Na druhou stranu jeho zásadní přínos ke zdárné transformaci zdejší společnosti z totalitní socialistické na demokratickou kapitalistickou hlavně v 90. letech je nesporný a tyto dílčí chyby bohatě převažuje.

J. Sládeček 5.1.2014 14:29

Re: Tak si to precete co napsal pan Komarek

Zlodějna se nazývá transformací?

J. Kanioková 5.1.2014 15:19

Re: Tak si to precete co napsal pan Komarek

http://jdem.cz/9gfn6