23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Diskuse k článku

POLITIKA: Klausova drobná zlomyslnost

Veřejnost projevila velmi malé pochopení pro vánoční projev prezidenta Miloše Zemana. Mnozí jej vůbec nesledovali, ač v minulosti by jim bez novoročního projevu prezidenta nechutnal oběd.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 4.1.2014 10:59

Projev Václava Klause byl solidní.

Také mám dojem, že Václav Klaus políčil (možná ani nechtěl) pěknou pastičku.

Něco ve stylu: když já podám milovníkům poháru se šlehačkou ten pohár, budu se pak jen bavit, jak najednou mnozí ti známí šášulové začnou vychvalovat tlačenku. A že já jim to dávám přímo otrávené.

Prostě Klaus nesmí napsat ani že Praha leží na Vltavě (chtělo by to nastražit). Docela zábavné. A trapné pro mnohé zapálené až hořící kritiky.

Po přečtení "argumentů" proti článku Václava Klause je to myslím jasné.

M. Nemecek 4.1.2014 9:59

Klausova rafinovanost?

Dle mého názoru by Kiki /jak byl prý dříve V.Klaus v jistých společenských kruzích po celé Praze znám/ měl mít dost soudnosti a k ničemu/krom snad chtivých blondýnek/by se neměl vyjadřovat.Obyvatelé na něho a jeho "zásluhy" pozvolna rádi zapomenou.Může být,že vše tak činí úmyslně/nikoli pokročilou demencí/ a promyšleně.Potom nezbývá jen konstatovat,že je neobyčejně rafinovaný!

M. Moravcová 4.1.2014 10:55

Re: Klausova rafinovanost?

V jistých společenských kruzích - to znáte z Téčka (Milo by tomu napovídalo)nebo se kamarádíte s Holubovou? Tak to jsou opravdu pádné argumenty. Hlavně že víte k čemu by se měl nebo neměl vyjadřovat.

S. Donát 4.1.2014 11:34

Re: Klausova rafinovanost?

A kterápak sou voni osoba? Že rozhodujou, co by kdo měl a neměl a na co obyvatelé ČR chtějí zapomenout?

Z. Sohorova 4.1.2014 17:00

Re: Klausova rafinovanost?

trubko

P. Čulík 4.1.2014 9:21

Zajímalo by mne, kdo je za uměleckým jménem Z. sohorova

Ta tvář na fotce vypadá vcelku normálně, ty její (jeho:) příspěvky, to jsou výkřiky z nějaké putyky 5-té cenové skupiny. Ani se nedivím některým reakcím. Možná, že sedí spolu u stolu. Nebo leží pod:-)

M. Křápová 4.1.2014 16:20

Re: Zajímalo by mne, kdo je za uměleckým jménem Z. sohorova

Já se zase domnívám, že "Z.sohorova" je provokatér. Tak primitivní příspěvky by mohl psát zas jen velký primitiv. Ten by si zase ale neporadil s počítačem. Asi je lepší vůbec nereagovat.

V. Mlich 5.1.2014 0:14

Re: Zajímalo by mne, kdo je za uměleckým jménem Z. sohorova

Mohli vybrat aspoň nějaké reálné jméno. http://www.kdejsme.cz/prijmeni/Sohora%20Sohor%20Sohorova%20Sohorov%C3%A1/hustota/ Otázka je, kdo to platí. Umím si představit i to, že IVK. Když lidí vidí takového tupého oponenta, bude jim stydno řadit se na jeho stranu. A tak budou v diskusích jen pozitivní názory, plus jeden očividný troll. Této teorii by odpovídal i výběr jména, prostě nechtěli nikoho urážet tím, že by jeho příjmení figurovalo u takových kydů.

P. Čulík 5.1.2014 9:54

Re: Zajímalo by mne, kdo je za uměleckým jménem Z. sohorova

Já to nevidím tak konspirativně. To bude spíše nějaký blb, co se potřebuje vyjadřovat, bojí se a stydí se zveřejnit svoji identitu. Navíc bude zakomplexovaný, proto si tam dal fotku hezké holky, jakou by se ani netroufl oslovit.

J. Boleslav 5.1.2014 10:57

Re: Zajímalo by mne, kdo je za uměleckým jménem Z. sohorova

Na tom něco je. :-)

V. Němec 5.1.2014 14:13

Re: Zajímalo by mne, kdo je za uměleckým jménem Z. sohorova

To je pravděpodobné ale já myslím že je to hlavně chudák k politování.

Z. Sohorova 4.1.2014 5:48

Dalsi jeden poradne blblej Klausem

J. Křivánek  KŘIVEJ JAKO KLAUS

Z. Sohorova 4.1.2014 3:55

Jasny Klaus

Falesny farizejsky podlezavej  zmetek....  V kazde jeho kritice nekoho, kdo je u moci se snazi tu osobu zkritizovat ale jemne a hned pripomene jeho hodnoty a leze mu do zadnice ,aby mel ciste ego   Jenze to muze delat akorat na takovou Varadnikovou a par jeho pritakajicich blbecku ktere zblbnul na ultimo   Klaus byl celou dobu pro nasi CR nejvetsi zlo a Zeman? to je zlo soucasne ktere Klaus sam podporoval a zase jen z vypocitavosti  Klaus je zmetek

J. Křivánek 4.1.2014 5:33

Re: Jasny Klaus

A ty si p í č a. Asi nevylízaná.

Z. Sohorova 4.1.2014 5:39

Re: Jasny Klaus

Vy urcite mate kousek mozku Klause  ze tak hezky pisete az na to vase jmeno mel byste mit dve krivanek Klaus krivej jako klaus netova trubicko

J. Křivánek 4.1.2014 22:51

Re: Jasny Klaus

Ohh dějuji-...[]-§--ů[]

J. Křivánek 4.1.2014 22:52

Re: Jasny Klaus

Ohh dějuji. Rád bych kousek Klausova mozku, ty p í č o  nevylejzaná.

V. Váňa 4.1.2014 9:23

Re: Jasny Klaus

Vážená paní Sohorová,

již delší dobu tu dost nevybíravým způsobem kritizujete každého, kdo není ochoten s Vámi sdílet Váš názor na Klause. Vy považujete Klause za největší zlo ČR, jsou tací, a já k nim rozhodně patřím, kdo si to nemyslí.

Není Vám samotné nepříjemná Vaše ulpínavost myšlení? A řekněte, kde berete tu jistotu, že jste to Vy, kdo má pravdu, zatímco ti druzí s jíným názorem jsou jen hlupáčci z louky?

Jak sleduji Vaše příspěvky, je v podstatě jedno, co Klaus udělal nebo udělá, protože VŽDY je to ve Vašch očích hodno kritiky.

Pokuste se s nadcházejícím novým rokem zamyslet nad tím, zda Vaše zhusta bezduchá kritika něco řeší.

S. Donát 4.1.2014 11:38

Re: Jasny Klaus

Pane Váňo, toto stvoření není schopné jiné, než bezduché kritiky, protože články vůbec nečte. Ji nezajímá, co Klaus řekl nebo udělal, stačí, když je jeho jméno v nadpisu a skáče rovnou do diskuze. Tam si nenávistně uplivne. Pak je už jen schopná reagovat na diskuzi, pokud je vedena v holých větách. Obsah myšlenek Václava Klause prostě není schopna pochopit, proto ani není schopná adekvátně reagovat. Není v tom asi zlý úmysl. Snad se nebude množit.

J. Kanioková 4.1.2014 18:37

Holt Pavlovův reflex,

babka demokratka..

M. Varadinková 4.1.2014 1:34

A v čem má být ta zlomyslnost?

Že přijal pozvání Primy? A proč by ho proboha neměl přijmout?

Ani výběr témat nebyl jeho zlomyslnost, témata přece nastoloval moderátor svými otázkami a Klaus na ně odpovídal zcela standardně a očekávaně. Kdyby to byl jeho předem připravený a vypilovaný projev a nikoliv rozhovor, určitě by byl obsahově ještě hutnější a preciznější.

Že je Klaus o několik tříd výše nad Zemanem, o tom přece nikdy nebylo pochyb a ten rozhovor na Primě to jen opakovaně potvrdil.

Zeman své vánoční vystoupení nejen hloupě přesunul na nevhodný čas, ale ještě ho odfláknul. Podobně, jako odfláknul už svůj projev 28. října. Tím, že to říká "spatra", přece nenahradí obsahovou prázdnotu.

P. Schuster 4.1.2014 8:33

Re: A v čem má být ta zlomyslnost?

Podle mne asi v tom, že projev exprezidenta byl prvního ledna, ale v hodnocení jeho projevu souhlasím s Vámi.

H. Gene 4.1.2014 1:30

Nikoli na Štěpána, ale na Štědrý den!

T. G. Masaryk, E. Beneš i E. Hácha vedli své vánoční projevy na Štědrý den, tedy ve sváteční předvečer, nikoli 26. prosince, jako tenhle srandista.

J. Boleslav 5.1.2014 13:32

Re: Nikoli na Štěpána, ale na Štědrý den!

Kdyby šlo pouze o srandistu, bylo by dobře. Je to suveréně největší škůdce od 89.