24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jd 15.10.2009 8:42

Re: Kdyby to nebylo tak tragikomické bylo by to dokonce zábavné.

Reakce Jury je zcela adekvátní současnému stavu. Prezident Klaus nebezpečně zahrává s naší budoucností. Opravdu se za něj stydím.

Ještě poznámka: Většina pisatelů opačného názoru má slovník příp. gramatiku na úrovni 3. třídy ZŠ.

Jura 15.10.2009 9:14

Re: Kdyby to nebylo tak tragikomické bylo by to dokonce zábavné.

Už jsem si všiml, že ti co nemají co říct - se hrabou v případných chybách v textu. Jak příznačné. Překlep na netu je to nejméně podstatné. Čili - něco k věci?;-P

Wotan 15.10.2009 10:27

Re: Kdyby to nebylo tak tragikomické bylo by to dokonce zábavné.

Za panování Karla4, by byl Klaus označen jako Zemský škůdce, co nyní podniknou naši politici, kteří ho tak vehementně volili? Nechtělo by znovu jít na Letenskou pláň a povědět presidentovi, co si český národ o něm myslí!

drak 2 15.10.2009 4:56

Je to k pláči!

;-)Začínám už opravdu věřit tomu , že sebestředný narcis nás znovu žene do náruče Ruska. Je to člověk bez zábran, pokud se týká jeho ega!!

Petr Brodský,eurofederalista 15.10.2009 3:02

Výborný článek, pane Gabale

Škoda, že sem nepíšete častěji.Ty většinou id iotské komentáře, které je tu možno číst v tzv. diskuzích, zadaleka nereprezentují celou masu čtenářů Neviditelného Psa. Všimněte si, že se v nich většinou opakují stále stejní pisatelé.

balance 15.10.2009 7:14

Re: Výborný článek, pane Gabale

Příteli eurofederalisto, místo velmi dlouhého a velmi sofistikovaného projevu pana Gabala by možná stačilo, kdybyste se Vy a Vám podobní zasadili o vyhlášení referenda k Lisabonské smlouvě.

Vše by potom bylo jasné, i pro prezidenta. Jak si myslíte, že by to dopadlo? 

md 15.10.2009 0:39

reakce

Jasně,  ale já mám pocit , že ten blázen VK  opravdu je přesvědčený o špatném směru Evropy a tím nemyslím směr geografický........ Kdokoli pracuje pro nadnárodní panevropskou společnost musí tu spoustu nesmyslných direktiv přeci překračovat denně. Satisfakcí je mu ale vysoký plat, jistota, cestování a pocit evropana. Ať to stojí cokoli a ať se třeba firma propadá do červených čísel.... Obávám se, že ale ani VK neví, jak z toho ven.....

L 15.10.2009 7:57

Profesor skutecne nevi

Profesor nevi, proto si jel pro radu do Moskvy. Z Moskvy nam posila vzkazy.

Marcela 15.10.2009 8:37

Re: Profesor skutecne nevi

co to melete, eLko, Merkelová se Sarkozym se s Medveděvem objímajhí a rádi a u Klause Vám to vadí?  Kdo chce psa bít, hůl si najde, co? Ještě tu o Kikině a je hotovo. Agument je halt argument.

R.J. 15.10.2009 0:21

Dobrý článek pane Gabale

Ale co chcete od voličstva, které stále mele čítankovou , nebo románovou, podobu našich dějin. Tak si to zase zvopáknou. Jako již tolikrát.  Potom budou koukat jak vyoraní a křičet, že je zradil "západ".  Jako tak křičí dodnes , ohledně 39 a 45. Není to na druhou stranu  burleska ? Nemáte radost,  z tak zvláštního  "materiálu" , jako sociolog? Hned dnes budete moci zkoumat některé obzvláště zajímavé jedince, co se na Vás tady s bandurskou sesypou.