24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mu1 15.10.2009 12:00

Re: Snůška blábolů

Prgile, cože to udělala britská královna ? Odkud si vzal , že Velká Britanie neratifikovala LS ?Jak potom někdo může věřit tvým blábolum.

ťunťa 15.10.2009 19:14

Re: Snůška blábolů

On snad Prgilovým blábolům někdo věří???8-o

Jarda 15.10.2009 7:55

Obdivuhodný článek

Ačkoliv nemohu souhlasit se vším, co autor píše, přeci mám obdiv k jasně formulovanému a otevřenému názoru. Tohle je opravdová politická analýza a opravdový NÁZOR podepřený řadou argumentů. Jistě, různí lidé mohou mít různé názory, ale kéž by je podkládali stejně důkladnou argumentací a stejně otevřeně. Díky.

Vladan 15.10.2009 8:35

Re: Obdivuhodný článek

Já to vidím jinak. Článek je na několika místech demagogický. Autor je prolisabonsky zaměřený, a tak si skutečnost ohýbá podle svého. Například, kde porušil prezident ústavu?

Proč jako argument používá fámy? Někde si přímo odporuje - v rámci "proruské" orientace  mluví o americkém radaru...

Podle mě blábol.

sic 15.10.2009 11:30

Re: Obdivuhodný článek

Euroromsky blabol

Vladan 15.10.2009 9:29

Re: Obdivuhodný článek

Já to vidím jinak. Článek je na několika místech demagogický. Autor je prolisabonsky zaměřený, a tak si skutečnost ohýbá podle svého. Například, kde porušil prezident ústavu?

Proč jako argument používá fámy? Někde si přímo odporuje - v rámci "proruské" orientace  mluví o americkém radaru...

Podle mě blábol.

Haui1 15.10.2009 7:52

Proč mi chování evropských "čelných" politiků

připomíná Mnichov? Tam nám taky někteří vyhrožovali, že když nepodepíšeme, že si to šeredně odskáčeme. A přitom jim šlo o jejich dobré bydlo. Asi jsem paranoidní.

L 15.10.2009 8:01

Proč mi chování evropských "čelných" politiků

Takove mile upozorneni, ze Cesi pujdou na okraj, je na miste. Duvodem je to, ze Cesi chteji na okraj, tak taky budou na okraji. To neni zadne vyhrozovani podobne Mnichovske dohode, to je fakt, ktery VeleProfesor sam chce.

Reknu to jinak. Kdyz VeleProfesor nepodepise LS a nebude odvolan, prirozene je CR v izolaci a at si dela v te izolaci co chce. V tom prece Cesku nemuze nikdo pomoci.

Jura 15.10.2009 8:09

Re: Proč mi chování evropských "čelných" politiků

Jenže já v izolaci být nechci.....at´si Klaus táhne za Putinem a Medvedem.!!

A.S. Pergill 15.10.2009 8:34

Re: Proč mi chování evropských "čelných" politiků

Od sociálfašistické EU, která navíc aktivně podporuje islamizaci Evropy, se všemi negativními důsledky (můžeme se těšit na holokaust několika set milionů autochtonních evropanů a jejich náhradou civilizačně podřadným obyvatelstvem, jak to proběhlo např. v Severní Africe po jejím dobytí muslimy - z několika desítek milionů lidí zbylo pár set tisíc Koptů, kteří přežili v nejnehostinnějších oblastech a domnožili se na dnešní stav, a neprobíhalo to tak jen v této oblasti ale i v mnoha jiných zemích) zase já být izolován chci.

mu1 15.10.2009 12:06

Re: Proč mi chování evropských "čelných" politiků

Panebože, Pergile, tohle muže napsat jedině trotl. A proč označuješ EU jako sociálfašistickou, když tvoje názory jsou vedeny právě touhle ideologii.Fašista křiči, chytte fašistu.

Haui1 15.10.2009 19:05

Re: Proč mi chování evropských "čelných" politiků

Jenže když jsme lezli do EU, tak byla hlavně o Schengenu a volném obchodu a odbourání cel a volném pohybu pracovníku. TO, o co jde v LS, se mi vůbec nelíbí. Škoda, že až nás ukecají nebo donutí podepsat, nemohu dění v EU sledovat z povzdálí jako nezúčastněný pozorovatel.

Ghilt 15.10.2009 7:39

Klaus - Beneš, Lisabon - Mnichov?

Přirovnávat Klause k Benešovi, proč ne, pak ale musíte Lisabonskou smlouvu přirovnat k jiné smlouvě co se jmenovala podle města, tuším že Mnichov to byl.

helman 15.10.2009 7:28

Skvělý článek

Děkuji, i když smutně, za skvělý článek.

Je to sice jak se říká házení perel sviním, protože více jak polovina národa zajímá jen cena piva a co bude k obědu. Je to konečně vidět i z diskuze. Klaus je jejich prezident. Můj ne, já ho ani nevolil, ani ho nechci, jen se stydím, že musím být v jednom koši s ním a jeho vlezdoprdelkama. Ještě jednou, prosím pište sem častěji.

L 15.10.2009 7:55

Re: Skvělý článek

Je to ostuda. Pak se najdou jeste idioti, kteri mu fnadi, protoze pry ten to te EU z Moskvy nandal.

P.P. 15.10.2009 8:09

Re: Skvělý článek

Soudím, že existují jen dvě možnosti: buď třetí defenestrace a nebo vystoupení z EU. To by alespoň bylo fér. Stydím se, už permanetně, že jsem čech.

Saul 15.10.2009 9:11

Vážený P.P. ...

... taky se stydím, že jste čech.

xyzet 15.10.2009 9:23

Re: Skvělý článek

Tak, tak, souhlas. Napsal jste to přesně.

ll 15.10.2009 7:24

Hybášek zase perlí

"nemá formát T.G. Masaryka nebo Václava Havla". Ano, Klaus není takový intrikán, jako byli Masaryk a Havel. Nesluší se o jejich chování mluvit .

NevericiTomas 15.10.2009 7:12

Poslyste

jeste nedavno se tvrdilo, ze LS je jen shrnutim soucasnych smluv, ze nema nijak zasadni vliv na chod unie. Najednou takovy povyk kdyz to nebezi jak na dratkach. Dobre, ze se Klaus sprajcl a dobre ze to donuti lidi zapamatovat si kdy jsme tohle vlastne podepslai a KDO to prosadil.

-F 15.10.2009 7:04

VK

Pravdoláskový Gabal se ozval. Zklamal jste mně.:-/

honzak 15.10.2009 7:05

Re: VK

Jste rychlejší;-D! Zírám, jak pravda&láska společne s Doležalem kopou kolem sebe jak vzteklej kůň. Vypadá to, že se jim nedaří plnit úkoly, zadané z bruselského ústředí (a budou sankce...).

Niky 15.10.2009 9:00

Re: VK

Pravdoláskový Hybášek nezklamal,jenom potvrdil,že je darebák!

Frank 15.10.2009 7:03

Gabale, co to zase melete?

Co dělá prezident v rozporu s ústavou? A ten, co dává za příklad Havla, si nevidí na špičku nosu. Nebyl to Havel, který za svoje zvolení prezidentem, zaručil komunistickým papalášům beztrestnost? Nebyl to ten Havel, který veřejně sdělil, že Lucernu nebude restituovat, aby se pak o ni soudil se švagrovou? A tak by se dalo pokračovat. Havel byl jenom šašek a šaškem zůstal dodnes. On ten blb řekl, že vždy byl zelený a jezdil a jezdí několikalitrovým Mercedesem. Inu blb, který lže jak na počkání.

Punc 15.10.2009 5:48

Jó,

to takoví pravdoláskovci, ti vědí jak na Evropu, že kapale?;-D

RK 15.10.2009 5:20

Edvard Benes nebyl vizionar

a bohuzel vzdy hledal spolupraci se zememi, ktere byt aktualne vypadaly navenek solidne nemely budoucnost (je otazka jestli mel tehdy vubec na vybranou). At to byla predvalecna Francie ci SSSR, ktery s ideologii, ktera tam byla mimochodem inportovana ze zemi od nas na Zapad nemohl dlouhodobe existovat a existenci tak dlouho udrzoval jen diky totalite a vojenske expanzi. Mozna by bylo dobre zacit se chovat po stovkach let opet pragmaticky a hledat oporu tam, kde je opravdova sila a budoucnost. Pro Nemecko ci Francii jsme a budeme jen zdroj levne pracovni sily a po vstupu do eurozony zdrojem financnich transferu (coz jsme v podstate uz i dnes byt v ne tak velke mire) coz mozna temto zemim na par let prodlouzi obdobi historickeho blahobytu. Majetkove transfery snad omezi onen dodatek. Realne prirodni zdroje a realne penize kryte skutecnou praci ci komoditami dnes bohuzel nejsou v EU ani USA, ale v Rusku, Cine, Indii, Brazilii, Jihovychodni, Stredni a Zapadni Asii. To je realita na ktere nic nezmeni ideologicke besneni poslednich dnu.

Jura 15.10.2009 5:32

Re: Edvard Benes nebyl vizionar

Panebože co to je - "Pro Německo či Francii jsme a budeme jen zdroj levné pracovní síly"?????? To je přesně ta lokajská podřízená pozice v předklonu vůči někomu většímu a mocnějšímu. Náš stát tím, že je členem EU neztratil svoji vládu, ministerstva. Nikdo nám nediktuje jakým směrem se máme ubírat - že jsme si po roce 1989 zvolili směr - levná montovna, je jen náš problém. Můžeme to ovšem změnit, ne samozřejmě hned. 

RK 15.10.2009 5:47

Re: Edvard Benes nebyl vizionar

problem je v tom, ze LS dava povinnost vstoupit do eurozony (pouze UK a Dansko maji vyjednanou vyjimku) - neznam zemi (mimo jednotlivcu), ktera na tomto transferu vydelala - nevim o tom ze by se eurotiskarna presunovala do Prahy. Druhy problem je legislativa v oblasti socialni a imigracni politiky, dani a dalsich transferu - osobne si nedovedu predstavit EU bez federalnich dani, ktere budou jiste vyssi nez soucasne prispevky a clo. Zakladnimi znaky kolonii je to ze predavaji svoje prirodni zdroje a ekonomiku (nevim co nam z toho jeste zbylo) ve vyssim stupni i menu a politickou samostatnost - a to jde v podstate nyni. Nevim jestli se Vas bude nekdo ptat stejne jako se nikdo neptal Indu, Asiatu, Africanu ci Americanu - kazdopadne zatim muzete cestovat takze se s tim budto smirite (mnoha jednotlivcum se to mozna bude i libit ci jim to zcela urcite prinese prospech)  ci si najdete misto ma teto planete kde se budete citit jinak.

RK 15.10.2009 5:51

Re: Edvard Benes nebyl vizionar

co se tyce toho co budeme moci sami zmenit, na to abychom se stali ekonomickym centrem CK Monarchie jsme potrebovali 250 let. Dnes je sice jina doba, ale pochybuju ze to je aktualni tema pro pristich pet generaci natoz pro nas.

Jura 15.10.2009 5:15

Kdyby to nebylo tak tragikomické bylo by to dokonce zábavné.

Naše bezpečnostní složka BIS dlouhodobě upozorňuje, že se Rusko snaží prosadit svůj vliv v našem státě republice. Z povahy věcí víc říct nemůže, protože by pak ztratila charakter tajné služby, ale zároveň diplomaticky říká - sakra vzbud´te se obyvatelé ČR!!!!!!!! Že máme špatné zkušenosti s východním medvědem snad ví každý občan naší republiky a kdo to neví - je trestuhodně zanedbán ve výchově. Klaus hraje s naší republikou podivnou podezřelou proruskou hru - důvody ví on a lidi s kterými včera jednal v Moskvě. Jenže my jsme vstupem do NATO a EU rozhodli žít v jiném kultruním prostředí - než v chaotickém východním prostředí, kde je všudepřítomná korupce. Tato volba byla jediná správná a jejím zpochybňováním a narušováním se současný prezident a část ODS dopouští zpochybňování této naší SPRÁVNÉ volby a já tvrdím -  velezrady na tomto národě. A pak je logická otázka co s tím. Pokud pan prezident není schopen dohlédnout nebezpečnosti svých negativních kroků pro náš stát - je nutné jej odvolat. Není možné aby si jeden člověk pohrával - ve své ješitnosti a nezřízené touze po ovládání společenství lidí - s osudy miliónu lidí. Politické strany Klause dle ústavy zvolily - Klaus nebezpečně škodí NAŠEMU STÁTU - politické strany musí bud´ Klause usměrnit, což půjde asi těžko - a  nebo ODVOLAT KLAUSE Z FUNKCE HLAVY STÁTU, prostě a jednoduše ho vyhnat z hradu. Tím jsou politické strany tomuto národu povinované.

     Řečičky o momentální nejlepší vyjednávací pozici ČR vůči EU (ted je přitlačíme ke zdi - ty zlé bruselské byrokraty) senátora Kubery jsou právě živnou půdou nebezpečného jednání KLAUSE. Je nutné, aby si tato část ODS reprezentovaná Kuberou uvědomila svoji odpovědnost k těm, kteří je zvolili.