18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Klaus u socialistů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jensina 7.2.2008 13:15

Re: Re: "...veřejnou volbu prosazují ti, kteří nevěří svým vlastním volitelům..."

Ladislave, nehrej tady na nás naivku, ti kteří chtějí, aby zůstala zachována zpětná vazba mezi voličem. Ještě jednou se ptám , myslíte, že v tuto chvíli jde o VOLIČE, CHachacha, Ladislave, fakt sním brouka.

Štváč 7.2.2008 10:01

Pane hradní

poradče, Klaus nevysvětlil vůbec nic. Jsou dostupné záznamy z tisku, jak mluvil, aniž by cokoli konzultoval s vládou. Klausova odpověď : "není to pravda."  Bankovní radu nikdy nejmenoval po žádné konzultaci s vládou, proběhlo to vždy tiskem. Klausova odpověď : "moc rád bych to dělal". Proč neudělal neřekl. Až bude odpovídat a ne klamat lehce retardované, můžete zase něco napsat.

gerontusinza 7.2.2008 9:59

Bartoň to víte, svědomí je něco strašně ošidného....

zvláště u našich poslanců...... i imunitu na to mají, takže se jim takříkajíc nemůže nic stát ..... Ovšem projevit své svědomí před lidmi této země veřejně to je ovšem něco strašně neslýchaného..... Třeba by na ně pak plivali i doma co.....?  ;-D Ale víte že při vašem způsobu uvažování si mám skutečně chuť uplivnout i já vy modrý hrdino...:-/

jirka.s. 7.2.2008 11:28

Re: Bartoň to víte, svědomí je něco strašně ošidného....

No, k tobě do kuchyně bych nechtěl nahlédnout ani oknem! ;-D

Joska 7.2.2008 9:58

Abyste ze sebe pane Bartoni neudělal hlupce!

Doporučuju Vám zhodnotit kandidáty dle psychotestu v dnešních LN!

Joska 7.2.2008 10:45

Re: Abyste ze sebe pane Bartoni neudělal hlupce!

Protože je asi nečtete, pomůžu Vám

Celý text najdete hned teď v Lidových novinách na stáncích nebo si ho přečtěte na tomto místě ve 12:00.

M. Zima 7.2.2008 9:57

Pane Bartoň,

Váš článek sice nezprostředkovává dojem vyložené blbosti, jakou presentují jména Kubera, Zahradil, ... ani zoufalé stranickosti a neobjektivity Neffa, Doležala, ..., ale o kvalitě se nedá přesto mluvit. Jak to, že tolerujete těm amputovaným mozečkům z ODS, že nedokázali porazit Švejnara v debatě, že se před ním poschovávali, že jim politickou kulturu museli předvést socani, a jak to, že Vám uteklo hned první kLausovo selhání, když oznámil, že v Česku presentuje korektní politiku, ale v zahraničí privátní ideologii a že toto chování, které znamená v Evropě jednoduše pro presidentskou funkci neakceptovatelnou blbost označil za osobní konzistenci.

Při Vašem hodnocení Vám stejně jako českým renomovaným pisálkům zcela uniklo, jak konsekventně jsou tou nadpartejní bandou míjeny finanční otázky. Dokonce v mateřské zemi mafií musel Craxi při podobném dealu, jako těch 100000000 Kč pro kLausův klan utéct do Tunisu a byl odsouzen na 8 let. Kdyby lidé jako Neff nepotřebovali pro poznání, že "nejsme řádně fungující stát" desetiletí, nacvičoval by dnes kLaus s osazenci Pankáce balet o statečném řediteli Temelína, kterého ohrožují ekologičtí nudisté a nepokoušel by se nacpat drze znovu na Hrad.

brana 7.2.2008 11:53

Re: Pane Bartoň, pane Zima

spravne zminujete italske pomery. Tamnejsi obcan je obdobne natolik detinsky sebestredny, ze se pripravuje opet zvolit nejsmesnejsi a nejtrapnejsi individuum ktere je mu politickou nomenklaturou predkladano. 

M. Zima 7.2.2008 12:53

No a co je

ohledně toho trapného individua v Česku lepší? O Čalfově kLausenkovi nikdy neslyšel?

L'ego 7.2.2008 14:08

Re: Pane Bartoň,

R^R^R^R^

falmer 7.2.2008 9:55

V pohodě a v klidu komentovaná "událost", pane Bartoni!

ALE: "Přesto mám dojem, že i při veřejné volbě dostojí většina volitelů svému ústavnímu slibu a bude se rozhodovat podle vlastního svědomí."

Tomuhle přece nemůžete, pane Bartoni, sám věřit! To jste evidentně napsal jenom jako úlitbu jakési vyváženosti, ovšem naprosto zbytečně! Oranžový smrad se stejně vyvalí, ať už jste tuto větu napsal nebo ne!

Jensina 7.2.2008 13:19

Re: Kdyby to byla pravda, fakt sním brouka...

Budou hlasovat bez svědomí!!

Honza Ringo 7.2.2008 7:40

jak se stát idiotem

V pseudoduelu Švejnara s Klausem odborníci ocenili Klause za to že na sebe ztrhával pozornost médií svými gesty mezi které patřilo i krátkodobé vypláznutí jazyka. Jsou lidí pro které jsou průzkumy veřejnéo mínění a podobná hodnocení  dogma a plně se jim podřizují. Při včerejší debatě jsem se náramě bavil jak v těchto souvislostech vedle sedící Paroubek  neustále vyplazoval jazyk a vypadal opravdu jak idiot.

ne dr.Poklop 7.2.2008 8:10

Re: jak se stát idiotem

NO oni tam byli dva idioti vedle sebe.Ale větší byl Klaus,když jsem ho slyšel jak tam mektá.

Jan 7.2.2008 8:49

Re: Re: jak se stát idiotem

Klaus je fakt trapak. A to i kdyz mluvi jen cesky nebo rusky (to mu jako jediny cizi jazyk docela jde).

i.h. 7.2.2008 9:21

Re: Re: Re: jak se stát idiotem

Nerikejte. Ja jsem slysel mluvit Klause v televizi a radiu anglicky a nemecky a na cloveka, ktery v tech zemich nezije, to bylo velmi dobre. Rusky jsem ho mluvit neslysel. Pochlubte se, jak jste na tom vy ?

MM 7.2.2008 8:58

Re: Re: jak se stát idiotem

JJ dva idioti tam opravdu vedle sebe seděli. Na levo od V.K.:-D

Picasso 7.2.2008 9:26

Re: Re: jak se stát idiotem

Lež a zase lež,ani na jednu otázku neodpověděl,bylo mě z něho trapně.

Koloděj 7.2.2008 14:25

Re: jak se stát idiotem

Vyplazovat jazyk dovoleno,  pět v českých na stůl dovoleno, o co tady některým jde?Fakt jsou někteří nepřizpůsobiví . Idiotství je anachronismus, podle nové klasifikace, těžce mentálně retardovaným.

Majkkl 7.2.2008 7:40

Dost přesné,

začínám mít Švejnara a jeho schopnosti odkejvat komukoli cokoli plné zuby!

bobo 7.2.2008 9:25

Re: Dost přesné,

ano, Švejnar mi připadá jako "nikdo vám nemůže dát tolik, kolik vám já můžu slíbit"

Jensina 7.2.2008 13:21

Re: Re: Dost přesné,

Švejkna je strnulý katatonní, jak na klíček.

fox 7.2.2008 7:39

Klaus u socialistů

R^R^To mu nezávidím,schůzka se spodinou!!!!

Lagron 7.2.2008 6:03

Málo platné.

Pane Bartoni, každý příspěvek na podporu Václava Klause jen více jitří komunistické příznivce. Záměrně píši komunistické, neboť ČSSD pod Paroubkovým vedením se ke komunistům, ústy svého předsedy, hrdě hlásí! A zeleni spolu s lidovci? Ti se vždy přidají na silnější stranu. Tady vše mají v rukou lidé, a jak se ukazuje, většina z nich jsou zaměřením levičáci. Jo, těžko je beránku mezi vlky!:-D

Jan 7.2.2008 6:40

Re: Málo platné.

Mas v tom nejaky zmatek, hochu. Takze podle Tve logiky jsou vsichni mimo ODS komuniste? No nevim, ve skutecnosti to je prave naopak.

Nutno doplnit, ze veci se vyvijeji dobre, ani Cesi si nenechaji vecne sr/at na hlavu a modri komuniste z ODS se dostavaji tam kam patri - na okraj spolecnosti, do izolace. Je dobre, ze si to uvedomuji i jejich clenove a priznivci jako je Lagron.

miki 7.2.2008 7:52

Re: Re: Málo platné.

jak jsi přišel na to ty ferdo, že se ODS dostává na okraj společnosti? Já vím, přání otcem myšlenky, ale přece jenom. Ptám se tedy jako Marfuša: "kde jste to slyšeli, co vám to nalhali?" 

Jan 7.2.2008 8:47

Re: Re: Re: Málo platné.

Treba tady, modry bolseviku, viz nize (HN). ODS uz je, jako kdysi Jakes, jako kul v plote. Jinak vidim, ze evidentne mas prehled v ruske kinematografii.

Tajně chce volit jen ODS, ostatní jsou proti

miki 7.2.2008 9:08

Re: Re: Re: Re: Málo platné.

znovu se ptám, z čeho usuzuješ, že je ODS na okraji společnosti. Chápeš vůbec, o čem mluvíš, nebo jen tak třepeš voletem?

ICO 7.2.2008 10:19

Re: Re: Re: Re: Málo platné.

Jane už ta doba tady byla, že se volilo veřejně, taky chartu odsoudili všichni  99% -ní účastí. Ten zbytek byli zaprodanci. Doufám, že jste mezi nimi nebyl

Jensina 7.2.2008 13:27

Re: Re: Re: Re: Re: Málo platné.

Také Miladu Horákovou poslalo na špagát 99,9..% pracujících v závodech, na školách. Na některých šactách, kde byli schopni plnit plán na 130 %, tam stejně v procentech hlasovalo pro její smrt. Oni oranžovorudí už nás naučí poslouchat!