10.5.2024 | Svátek má Blažena


Diskuse k článku

POLITIKA: Klaus se nebude blamovat v levicovém slepenci

Letošní přestupový trh na české politické scéně je ještě napínavější než přestupový trh v NHL. Češi měli na obou trzích dva ze svých nejlepších synů — Jaromíra Jágra a Václava Klause.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Vítek 30.8.2013 7:48

Az na to DOST dobry.

Ta Svihlikova je tezky pripad-videl jsem jeji medailon-velka sila!-tusim zije s plysovymi,ruzovymi medvidky....jakoby zila jeste v detstvi,v protestu,v komunistickem vysnenem raji,naprosto zaslepena zavisti ke schopnym bohatym.

R. Houška 30.8.2013 7:57

Re: Az na to DOST dobry.

Já myslím, že nejlépe jí vystihuje slovo "blázen"!

P. Maleček 30.8.2013 4:59

Klaus - podle skutků levičák jak poleno

No, ... jedním ze základních principů pravicové politiky je veřejnosti nelhat a nekrást, tuplem pak z veřejného. Z tohoto pohledu Klaus žádný pravičák není, spíš levičák jak poleno, což potvrzoval třeba odmítáním privatizace bank. Nechtěl se totiž vzdát svého vlivu na centrální uzly finančních toků. No a k tomu strašení vnějším nepřítelem - EU a máte tu levičáka jak vyšitého.

Jó pane už naši slavní předci říkali: ne podle slov, podle skutků poznáte je. Jestli tomuhle nerozumíte, tak do politiky nestrkejte ani nos - jinak o něj brzy přijdete, a kdyby jen o něj.

P. Vítek 30.8.2013 7:50

Re: Klaus - podle skutků levičák jak poleno

Pane kdyz tomu nerozumite,tak to nechte byt ano!Ono je to opravdu slozitejsi,nez malecek.Stokrat opakovana lez.....

J. Kanioková 30.8.2013 1:14

Vidím to naprosto stejně,

jen to spojení jmen Bobošíková a Švihlíková.... tak to je naprostý šok...  Poslechnout si názory Švihlíkové, tak to je náběh na infarkt...

J. Vozábalová 30.8.2013 1:39

Re: Vidím to naprosto stejně,

Švihlíková je na infarkt, o tom není pochyb, jen bych se nedivila spojení s Bobošíkovou. Naše milá BOBO je ochotná se spojit s kýmkoli a vymyslet cokoli, co ji vynese na výsluní. Je úplně jedno, jestli to "cokoli" bude vpravo nebo vlevo, jestli to bude reálné nebo v říši iluzí.

O VK nemám iluze, jeho podpora MZ v presidentských volbách a následné milostivé přijetí pašalíku pro manželku  mne zbavilo posledního zbytečku sympatií, ale rozhodně si o něm nemyslím, že je blbec. A to by musel být hodně velký, kdyby se s BOBO jakýmkoli způsobem angažoval.

P. Vítek 30.8.2013 7:57

Re: Vidím to naprosto stejně,

V takove presile levicovych lzi, to asi fakt jinak neslo.Proste Klausuv hlavni cil-zniceni (eu)socialismu-to bylo "ucel sveti prostredky".Sice Schw je sympatak,ale v hlave to ma pomotane,sama levicova VIZE,protoze nezna ekonomiku(pravicovou)a zil ve vezi ze slonoviny

J. Maleček 30.8.2013 6:33

V případě Švihlíkové platí

nomen omen.

P. Vítek 30.8.2013 8:04

Re: V případě Švihlíkové platí

Proste Malecek

J. Maleček 30.8.2013 22:59

Re: V případě Švihlíkové platí

???

J. Maleček 30.8.2013 23:06

Re: V případě Švihlíkové platí

Na rozdíl od svého jmenovce výše ( se kterým nemám nic společného) si nemyslím, že Klaus všecko ukradl a za všecko může. Ale to je zbytečné, asi sem přestanu psát.