2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
janoryna 8.12.2008 11:03

Re: portwyne, bez obav Ivane

proti lisabonu nejsme sami. Proti jsou komunisti i pan prezident. a rusko nám v tomto snažení nohy nepodtrhne !

echidna 8.12.2008 11:13

Re: portwyne, bez obav Ivane

;-D;-DR^

Ivan Nový 8.12.2008 11:42

janoryno,

a proto lisabon prosazuje proruská ČSSD :-)))))

Marat 8.12.2008 13:21

Re: janoryno,

Cenzore,v mém příspěvku o třech větách nebylo jediné vulgární slovo!Nebylo v ních slovo reklamy!

Jen jsem vtipkoval na adresu ČSSD. To už cítíte že soudruh Paroubek bude vládnout a tak se jemu a jeho partají chcete zavděčit?

Hanba vám!

Štváč 8.12.2008 9:45

pozdě ale přece

aspoň nebude ten hajzlík otravovat vzduch u ODS. Republice se to ještě pokusí spolu s komunisty zavařit, ale zůstává sám. Pardon neberu těch pár retardovaných, co mu věří a pláčou když chameleon odchází. Fuj to byla scéna v tv, až se mi žaludek zvedal.

PROKOP BUBEN 8.12.2008 10:08

Re: pozdě ale přece

To neznáte hadimršku kLause, je poravdou že mnohá tyčka v jeho plotě uhnila, ale ten si zase nějaké ty klacky nalezne, to mi věřte......Zavařovat za pomoci hradní kuchyně bude určitě.....

VLADIMÍR 8.12.2008 16:35

Re: pozdě ale přece

Za komoušů neměl odvahu a teprve teď nám ukáže co dovede....

Spirit 8.12.2008 9:39

Klausovo práskinutí dveřmi

spadá do lepší části jeho činů. Měl to udělat už v roce 2006 po zmanipulovaných volbách a zrození přeběhlíků.

Ivan Nový 8.12.2008 9:27

Pokud má Klaus ještě dost sil,

zamíchat karty evropské politiky, pak je to dobře, protože protektorátní úroveň politiky ztrácí na významu. LS bude pravděpodobně ratifikována, bude to mít za důsledek to, že eurokrati budou ještě drzejší než dnes?

Štváč 8.12.2008 9:47

Re: Pokud má Klaus ještě dost sil,

Tak co Ivane ? Klaus - pořád dobrý ? Nejste vyléčen, nebo tvrdohlavě stojíte za tímto člověkem ?

Ivan Nový 8.12.2008 10:32

Štváči,

jako mě jako voliče nezajímala konkrétní krajská úroveň politiky, tak mě nezajímá protektorátní úroveň politiky. Mají asi tak stejný význam.

Štváč 8.12.2008 12:07

Re: Štváči,

dobrý demagogu, já o voze vy o koze. Jistě víte, že to říká vše.

Ivan Nový 8.12.2008 12:21

Štváči,

Ano, Klaus je dobrý, pochopil, že hrát na protektorátní úrovni nemá smysl. ODS se protektorátní úrovně drží, když chce schválit LS.

fiškus 8.12.2008 9:05

Nevěřím,

že ze starých pr.elí bude foukat čerstvý vítr.

bm2 8.12.2008 8:57

neuveritelne

Ako si zeleni sudruhovia predstavuju JEDNOTU v Bruseli> "Cohn-Bendit: Přinesl jsem Vám vlajku, kterou tu prý máte na Pražském

hradě všude. Je to vlajka Evropské unie, tak ji postavím tady před Vás."

Za cias ceskych kralov by zeleny sudruh uz nepotreboval SCHODY na cestu z Hradu.

Zvysok prepisu VYSLUCHU prezidenta CR na

http://www.hrad.cz/cms/cz/info_servis/tiskove_zpravy/5792.shtml

doubleface 8.12.2008 23:50

Re: neuveritelne

Já Klause nikdy neměl moc rád, ale pokud je ten přepis autentický, tak je to na vězení za urážku hlavy státu. Ty poslanci se až na jednu výjimku chovali jako h.o.v.a.d.a.

Dušan Streit 8.12.2008 8:41

ODS není pomoci

Klaus odešel s noblesou:

http://streit.blog.idnes.cz/c/60674/Statnicky-odchod-Vaclava-Klause-z-ODS.html

Shabatnikoff 8.12.2008 8:27

Rozhovor Veselovský-Weigel...

... byl školní ukázkou mlžení.

Stanislav Ševeček 8.12.2008 11:07

Re: Rozhovor Veselovský-Weigel...

Štěkavý tón vyšetřovatele Veselovského  ke sprostému podezřelému Weiglovi byl ve skutečnosti zupáckým řevem vůči panu Presidentovi.

Holt, Dálkový výslech napřímo. Na DeutschEU právo se máme proč těšit.

VLK 8.12.2008 11:44

Re: Rozhovor Veselovský-Weigel...

Když, tak se to píše dEUtsche.

lída 8.12.2008 8:22

Bohudík

ivo 8.12.2008 8:15

Klaus jenom jako správný hlodavec opustil

potápějící se loď. ODS už čeká jen série porážek - pod vedením Topolánka, Íčka a Bendla nelze čekat nic jiného.

Klausova nová strana (kterou zakládá Mach) dopadne ještě hůř, ale třeba se tam za ruské prachy alespoň chvíli pomějí.

Ivan Nový 8.12.2008 9:33

ivo,

ano, pokud se bude orientovat na českou politiku, tedy v podstatě na protektorátní úroveň. Měli by se orientovat výhradně na evropskou úroveň. Sociální sítě na internetu jsou mocný nástroj, který to za malé peníze umožní. Je třeba převzít prostředky, které využívají zelení, a postavit proti nim jinou ideologii, založenou na svobodě jednotlivce. Není přece možné, aby eurokrati byli pořád drzejší a drzejší.

Mišan 8.12.2008 7:27

Klausi, kde je pravda?

Nemohu si pomoci, vývoj nikdo nezastaví a tak se vyvíjí i ODS. Ne že bych to schvaloval, ale pak mohu ODS opustit, tak proč ne Klaus. Máte pravdu je to trochu jiné, čestný předseda nezodpovídá za to se ve straně děje, je jen jakýmsi praotcem, kterého už se nikdo na nic neptá. Mě se celá záležitost jeví tak, že se blíží konec jeho volebního období a v ODS už nemá šanci, tak už dnes ovlivňuje své patolízaly a připravuje zřízení nové politické strany, aby vytvořil nové koryto pro dobu kdy už nebude presidentem. Ne že chce vytvořit místo v politice pro svého syna, ale synáček to může podržet, než Klaus skončí s prezidentováním a pak to tak říkajíc "vezme na svá bedra a bude v potu tváře bojovat za naše lepší zítřky".

Je mi to líto, ale nevěřím žádným politikům, všichni víme, co naslibují před volbamí a jak miniaturní torzo zůstane z jejich slibů po volbách. Nevěřím ani Topolánkovi, už proto, že naprosto nedbá hlasu občanů. Problémy, které by měly být řešeny referendem si rozhoduje sám, jhako nějaký diktátor. To je snad demokracie? Na co živíme v parlamentu tolik darmožroutů, ospalců a opilců, když stejně hlasují tak jak rozhodne Topol? V ČSSD je to stejné i Paroubek to od svých poslanců vyžaduje a když ne tak vyhodit. Říká se sto lidí sto názorů a snad proto je jich tam tolik a ne proto aby vše rozhodoval jedinec. Jak může Topol nechávat ve funkci toho darebáka Julínka s jeho menším bratrem, když je nasnadě, že se snaží po stránce zdravotní podojit především nemocné a staré lidi?

Víte vadí mi, že se na těchto diskuzích vyskytují lidé, kteří svými nevhodnými slovy vytváří informační balast, který odradí mnoho lidí od toho, aby tyto názory vůbec četli. Také je velmi nesprávné to, že tyto připomínky nejsou zpracovávány redakcí a zveřejňovány v tisku. Ne že bych chtěl být dopisovatelem, ale kdyby všechny tyto připomínky byly vzaty v úvahu, bylo by to přínosem pro nás všechny.

  S pozdravem Mišan

tich@dohoda 8.12.2008 7:22

Mohl tím dodat přítomným členům ODS odvahu vyžádat si vysvětlení současné situace, změny, nové vedení, nové směry, nové cíle. Nic takového se nestalo.

viz titulek nick ranbow /pravdepodobne rainbow/ . No, ono si staci vzpomenout jak soudruh Klaus reagoval na dve volebni prohry , tehdy jeste jako radny predseda ODS. Jako kazdy spravny komunista svadel vse na lidi kolem sebe, na volice, na zradce. Postu predsedy ODS se vzdal  vterinu pred dvanactou, bylo mu jasne, ze jej ceka vyhazov bez pocty, tak vzal vyhazov s poctou /cestny predseda/. Soudruh prezident, to je demokrat  asi jako Putin. Soudruh Klaus odesel z ODS, protoze uz pred "Vysocanskym sjezdem" pochopil, ze prohral . Ted bude svym byvalym parteigenossen mydlit schody, podobne jako duchodce z Vysociny. Jednim z nejvetsich umeni vyznamnych osobnosti je umeni odejit ve spravny moment a to soudruh Klaus nikdy neumel. Cest :-)

Ivan Nový 8.12.2008 9:30

Ne, nebude,

pokud má ještě dost sil a chuť, tak opustí protektorátní úroveň politiky a pokusí se zamíchat karty v evropské politice. Přece není možné, aby drzost eurokratů dále rostla.

Aleš 8.12.2008 7:21

Rozvod nepochybně nutný a prospěšný

Jen překvapilo to spojení dlouhodobá krtika a to úsilí ODS , které věnovala jeho zvolením presidentem.A´T koukám jak koukám , za toto úsilí pan president ODS nedokázal poděkovat.

Pešek 8.12.2008 7:25

Re: Rozvod nepochybně nutný a prospěšný

Ale jo, poděkoval: "některým", kteří měli podíl na jeho zvolení. Některým, tedy zřejmě těm, kteří ho poslouchají a podporují bezvýhradně. Ti ostatní přece jenom pro něj hlasovali a to je málo!

tich@dohoda 8.12.2008 7:03

Silny vzkaz od zakladatele strany, ktery ji opousti kvuli smeru a metodam kterym se ubira.

soudruhu deriku /viz vas titulek/ pokud je mi znamo, tak smer a metody modrych komancu jsou celych 18 let stejne . Porad je to strana stalinistickeho typu, jen jednoho vudce nahradil jiny, ani v aroganci moci si modri komanci se svymi rudymi bratry nic nezadaji. A k te "noblese" , noblesa se obvykle pozna v momentech porazek a nezdaru. V tomto smeru  soudruh Klaus prakticky vzdy zklamal, jak v momentu kdy z nej udelali "cestneho predsedu" /zname sms o Topolankovi/ , tak v momentu kdy pochopil, ze v ODS dohral /opet sms o mazani cisle ministru/ . Vyprasky v televiznich debatach se Zemanem a nasledne Spidlou tu vasi "noblesu" taky tezce nabouravaji. Mozna jste take mohl zminit "noblesu" posledni volby prezidenta CR, tam to meli obcane CR v primem TV prenosu. Cest :-)

BuBu 8.12.2008 7:16

Re: Zajděte si k Chocholouškovi !

Jsou totiž pouze a jen dvě možnosti : Buď jste blázen, jako "vyšitý" z učebnice  . . . a nebo velmi špatně maskujete svou náklonnost k rudé barvě !