14.6.2024 | Svátek má Roland


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vita 23.8.2006 11:34

Panebože aby se to takhle stalo

Konečně příspěvek ve kterém se odráží jak by to konečně mohlo jít a ty socanský tlamy už byly v pr..., a nejlépe jejich šéf na léčení (z chorobného mesiášství) v Bohnicích.

I-Worm 23.8.2006 10:50

úmysl podléhá vždy paměti

zprvu je pevný, slábne vzápětí... praví klasik. A tak po rozkrytí všech vazeb a finančních kanálů se zjistí, že čím víc se do lejna št'árá, tím víc smrdí. Takže dojde k dohodě podle výsledku voleb. Tedy fifty fifty.

Mard 23.8.2006 10:44

Re: Ano, tento rozhovor je dosti

Ano. Souhlasím s Vámi. Domnívám se v tomto národě je počet debilů mnohem vyšší než 3%. Souhlasil bych s číslem někde nad 50%. Minulý režim lidi nutil chovat se bezzásadově na základě principu, urvi co můžeš, ostatních si nevšímej, drž hubu a krok, poslouchej panstvo. To dovedlo situaci k tomu že nětšina lidí se neumí chovat normálně dle zdravého rozumu a chová se jako stádo blbých ovcí.

Mard 23.8.2006 10:40

Re: Také ovšem může nastat jiná situace:

Pokud ODS zatočí s takovým ksichtem jako je Praseroubek, tak je budu volit a je mi jedno, že si o mě budeš myslet že jsem zloděj.

Mard 23.8.2006 10:39

Re: Povídali, že mu hráli ......

Jako myslíš že by za to měli Topolánka zavřít do basy?

Killer 23.8.2006 10:10

Re: Také ovšem může nastat jiná situace:

a co tvoje stara, uz te nakopala nebo jeste porad cumi na tvou pitomou tlamu?

vládík 23.8.2006 10:05

Re: Také ovšem může nastat jiná situace:

Musíš bejt hodně velkej darebák. Jen takovej si totiž dovede představit, že čtvrtina národa jsou zloději (viz např. myšlení a výpady pana soudruha Ratha).

Josef1 23.8.2006 10:05

Re: Soudružské čistky?

8-o Oprava - Krupice Plk !!

vládík 23.8.2006 10:03

Re: Povídali, že mu hráli ......

Ale ta snad se netýká vlády.

PS: Kdož jsi bez viny, hoď kamenem.

Kantor 23.8.2006 9:40

Soudružské čistky?

"rozdat řadu trestních oznámení na členy bývalé exekutivy a zejména všechny případy pořádně medializovat..."Copak copak, TV šou s mnohajazyčným plKubicem byla málo?Od té doby jeho supr vyšetřování nepokročilo ani o píď, že, tak je třeba znova a znova medyjalizovat, kámoši novináři se už těší.Jenom aby se nezačali vrtat v soukromém životě některých v té nové partě.

Buvol 23.8.2006 9:28

Povídali, že mu hráli ......

Spíš ovšem pánové Julínek, Langer aspol. začnou další aféry vyrábět! Ostatně Topolánek ještě nevládne a už aféru (Talmanová) má!

Taraszátaras 23.8.2006 9:22

Také ovšem může nastat jiná situace:

za dva měsíce vládnutí pánů Nečase, Tlustého, Langera, Julínka a obdobně odporných tlam (vedených trumbelínem s rozvodem na krku) se tito mafiánští Špejblové znechutí národu natolik, že v předčasných volbách získá ODS cca 25 % hlasů, což odpovídá zhruba počtu zlodějů v tomto národě.

jirka.s. 23.8.2006 8:59

Re: Případ pro psychiatra?

Nečti tak rychle a vrať se na podtitulek v závorce.

glox 23.8.2006 8:49

Případ pro psychiatra?

"Během dvou měsíců by se nám rovněž podařilo zpřetrhat řadu klientelistických vztahů mezi vládními úřady a podnikateli, což by přispělo k ozdravění ovzduší a prospělo i státním financím."

Tohle kdyby Topol řekl, tak ho Klaun nechá okamžitě zavřít na psychiatrii.;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

Rik 23.8.2006 8:47

No...

Obávám se, že u levicové partaje, která kandiduje s volebním programem - ukrást část výdělku schopnější části obyvatel a přerozdělit ho mezi tu méně schopnou část (říká se tomu progresivní daň) – tedy, že voliče takové strany nějaká zlodějina neznechutí. Vždyť ČSSD ze stejných důvodů volili.

WorryJohn 23.8.2006 8:37

Re: Ale,ale!

Snad touha se stala matkou myšlenky. Stesk po něčem nedosažitelném.

V reálu totiž Klaus rád nechá Topolánka vymáchat a padnout. Nahradí ho jistě někdo méně "falešný a prázdný" (čti více nakloněný Hradu). A že by dostal Topolánek druhý pokus, je úplná hloupost.

Mirek 23.8.2006 8:34

Bať, bať.

WorryJohn 23.8.2006 8:33

Re: Re: No tak to už kruci zkuste

Blokovala ho běloskvoucí Sněhurka ODS a její dva trpaslíci. :-P Tím, že upírala druhému bloku se stejnou podporou i ten mrzký poslední pokus na sestavení vlády, pokud by sama podvakráte neuspěla. Říkají si demokraté ;-D

loula 23.8.2006 7:23

Ano, tento rozhovor je dosti

jasně načrtnutý postup vedoucí k předčasný volbám, trpí ale jednou necností, totiž slovy  :Předpokládáme, že vytáhneme kostlivce...

Politik musí uvažovat ve variantách, čili v tom rozhovoru musí být ještě kapitola: Může nastat málo pravděpodobná situace, že těch kostlivců moc nebude, případně nebudou dostatečně průkazní za ty dva měsíce, případně, že se ukáže, že vrahem Mrázka není Kočka, ale někdo úplně jiný atd atd. ....

Toto mě totiž velice silně připomíná rozhovor Tlustého asi před rokem v radiu 6, kde obhajoval jeden svůj  již opuštěný nápad (šlo o to, že stát bude měsíčně dávat na ruku  asi 4tis s tím, že jsou určené na pensijní spoření a lidí sami rozhodnou, jak s těmito penězi naloží). Předložil výpočet, kde tvrdil, že 3% lidí jsou nezodpovědní, peníze utratí jinak, ale jeho plán počítá s tím, že stát je schopen tato tři procenta nezodpovědných absorbovat.  Na dotaz redaktora, co se stane, když takto nezpodpovědných nebudou 3%, ale třeba 30%, odpověděl, že víc než tři % to nebudou a basta. A představte si, že takto zajištěný dlouhodobý plán spustíte, a za 40 let zjistíte, že nešlo o 3%, ale třeba o 20%. Myslím, že politik musí uvažovat ve variantách, to je i v pesimistických, a musí mít plán i na tyto pesimistické varianty. 

kritik 23.8.2006 7:03

dobré až na to

že autor charakterizuje ODS jako stranu nadpozemsky čistých bytostí - viz

Během dvou měsíců by se nám rovněž podařilo zpřetrhat řadu

klientelistických vztahů mezi vládními úřady a podnikateli, což by

přispělo k ozdravění ovzduší a prospělo i státním financím. Spíše by se dalo napsat: ... by se podařilo navázat řadu nových klientelistických vztahů mezi vládními úřady a podnikateli, kteří v minulém období vyšli naprázdno, což by přispělo k výměně ovzduší a nezměnilo státní finance.

Lone Star 23.8.2006 6:55

Re: No tak to už kruci zkuste

Milý (h)nupe, ono to dost dobře nešlo dříve zkusit, když nebylo vedení sněmovny (a vzpomeň si - KDO blokoval zvolení předsedy sněmovny? Chorche!)

jasan 23.8.2006 5:24

ale to je snad zbytecne

psat. Vzdyt to k tomu zvolna smeruje.  Jedine riziko je, zda to Topol ustoji - ostatne pokud ne, prijde o sesli a bude cele ODS za vola....

Josef 23.8.2006 2:33

Ale,ale!

To je fikce vedená obdivem k Václavu Klausovi a animozitou vůči Paroubkovi - co to má za smysl, paně šéfredaktore?

dulcibelka 23.8.2006 1:40

Kdyby tak bůh dal!

Brunner 23.8.2006 1:10

Re: Wellmi přesvědčivé a plastické!

jedine nove volby jsou ve svete "standardnim" resenim takove situace.  Vse ostatni je politicke hokynarstvi.

nup 23.8.2006 1:00

No tak to už kruci zkuste

A pročpak jste, liliová nevinná OdS a její nejmilovanější čestný předseda, tuhle varaiantu nezkusili už dávno? Pomalu tři měsíce od voleb pryč, ti kostlivci už by dávno harašili venku, občané by se otřásali hrůzou nad strašlivými výsledky "socialistické" vlády a ve všech větších městech by spontánně vycházeli do ulic a hlasitě volali po nových volbách... Tak proč už dávno ne?

Jestlipak to není proto, že dalšího Kubice se už nedostává? Že najít další padělatelskou dílnu a zadat jí výrobu směnky není tak snadné? Že Langer by taktak stíhal uklízet po svých kamarádíčkách z Kilimanžára a sotva by otevíral nějaké skříně, i kdyby v nich ti kostlivci nakrásně byli? A že se občanům ale vůbec nestýská po záporném hospodářském růstu, poklesu reálných mezd a dvouciferné inflaci, reálných to výsledcích hospodaření OdS?

Možná by si mnozí modří soudruzi mohli připomenout památný projev jejich někdejšího předsedy: "Tohle není jednoduchý proces, to sestavení vlády, souzi, není. To je řekl bych proces, v kterým se ne každý dost dobře vyzná. ... No a jestli to nezvládám, tu funkci, no tak odejdu..."

mik 23.8.2006 0:55

prilis optimisticke

nez aby se uskutecnilo

aTeo 23.8.2006 0:49

Wellmi přesvědčivé a plastické!

R^R^R^R^R^

Aquagenic 23.8.2006 0:47

Re: hluboce doufam, ze to tak dopadne.

Proč by si v ODS ten článek p. Wagnera četli, když pan Wagner napsal, co v ODS slyšel?

Klaun Parafín 23.8.2006 0:39

Re: co kdyby

Vlali, žádné "pražské křídlo", ale Bém a jeho radniční mafie...

Jinak k článku, kéž by se tak stalo!