3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Budař 1.2.2010 8:30

Re: Já bych si s dovolením taky

Vladimíre, děkuji to mi stačí. To bude taková poradkyně, jako byl Dienstbier nebo Hybášková, či učitel Švejnar, který radil maďarské vládě jak zbankrotovat. Ona svoje pokusy dělá v zemích, kde už nemůže nic zkazit. V ekonomických kruzích se o ní nemluví. Už jenom dle toho, že srovnává naší reformu s čínskou, tak bude mít znalosti jako ekonom J. Paroubek.

Vladimir 1.2.2010 1:17

Re: Já bych si s dovolením taky

Hana Brixi: Pracuji ve Světové bance a jako poradkyně pro Světovou zdravotnickou organizaci a Dětský fond OSN. Posledních 15 let studuji a pomáhám reformovat veřejné finance, sociální politiku a státní správu v zemích Evropy, Asie a Jižní Ameriky. Výzkumná a poradenská práce mě zatím zavedla asi do třiceti zemí na pozvání vlád se zájmem o reformy veře

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/hana-brixi.php?itemid=5149jného sektoru.

Budař 31.1.2010 23:02

Re: Chci Vaše protiargumenty

Nevím jestli jsem zábavnější, ale proti tobě určitě informovanější a zkušenější, který tu přeměnu tady prožíval a dokonce se jí zúčastnil. Opět to tvoje hospodské plácání je vytrženo z konceptu a nečetl jsi jiný můj příspěvek, kdy objasňuji v jakém smyslu to V. Klaus řekl.

Budař 31.1.2010 22:52

Re: Já bych si s dovolením taky

Mne nějaká analýza od nějaké paní Brixi nezajímá, ne proto že nepíše dle mého gusta, ale protože ji neznám, její jméno mi nic neříká. Čím se tato žena proslavila, čím by měla upoutat mou pozornost ? Proč se ta dáma dříve nezapojila do ekonomického hnutí, proč svoje názory neventilovala už dříve ? Nevím o jakých faktech mluvíš.

Vladimir 31.1.2010 17:42

Re: Já bych si s dovolením taky

Že nevěříš, či si nevěříš, je tvůj problém.

Mohl by sis přečíst třeba i srovnání ekon, reformy české a čínské od nějaké pí. Brixi, která je členkou bankovní rady ČNB. Ač to není analýza brilantní, vychází z ní, že český způsob ekon. reformy . přechod z centrálně plánované na tržní , pomocí kupónové privatizace je v porovnání s čínskou reformou o dost horší. O škodách v řádu stovek mld kč se přímo zmiňuje. Ovšem ty patrně nebudeš věřit ani lidem z bankovní rady ČNB, pokud nepíšou podle tvého gusta. Starého psa nejen že nenaučíš novým kouskům, ale ani nepřiměješ chápat fakta...

... 31.1.2010 16:38

Re: Češi důvěřují Evropskému parlamentu víc než českým poslancům

nezaměňoval bych EU s EP, pokud jde o samotný EP, tak předseda jedné frakce, co byl u VK na návštěvě sám prohlásil, že poslanci EP jsou odtrženi od voličů, pochybuji, že uvedené procento dotazovaných, pokud by šlo o EP, má páru, o čem tam hlasují ...

Budař 31.1.2010 16:30

Re: Češi důvěřují Evropskému parlamentu víc než českým poslancům

Zhurta proto, že nesnesu, když lidský póvl nejhrubšího zrna, uráží vzdělané lidi, kteří pro tuto zemi něco udělali, na rozdíl od tebe, který jsi na dávkách a od rána stojíš s lahváčem u bufetu. Akorát nevím, kdo ti píše ty kecy. Nevěřím že umíš psát. Já totiž za svého života zažil již gaunery / Stalin, Gottwald a jiní /, kteří vzdělané lidi, proto aby jim nepřerostli přes hlavu, popravovali, nebo posílali do lágrů na Sibiř. Proto já si těchto lidí vážím. Nejsem přesvědčen, že máš vyšší vzdělání, nebo umíš víc jazyků, nebo jsi napsal víc knih než V.K. Jestli ano, tak vše beru zpět. 

Budař 31.1.2010 16:19

Re: Já bych si s dovolením taky

Původně jsem si myslel že jsi normální, ale po přečtení tohoto příspěvku, sám nevěřím. Co to tady plácáš za nesmysly, když je evidentně vidět, že toto máš všechno z doslechu, asi jsi byl v plenkách, nebo jsi to zažil, ale ekonomie a i fakta, jsou pro tebe španělskou vesnicí a článek odpovídá člověku s IQ 35 - 49. To už je postižení vývoje rozumových schopností.

PROKOP BUBEN 31.1.2010 16:09

Re: Češi důvěřují Evropskému parlamentu víc než českým poslancům

Proč tak zhurta Hudlaři, každý kdo se dotkne tvého Fakláva prezidenta to nesamostatné republiky, dle jeho názoru - je u tebe socialista......Zdá se, že si nevidíš podobně, jako on na špičku vlastního čuchometru....

Budař 31.1.2010 16:08

Re: Autor pravil:

Barry trumpeto, u tebe mi imponuje, jak víš, po čem touží V.K. Hlavně jestli víš, po čem touží tvoje stará, nevím a pochybuju zda nějakou máš. I když po tobě by měly baby jít. Takový orgán se hned tak nevidí.

Budař 31.1.2010 16:03

Re: Hoši z prognostického ústavu,

Pražský bl..c, je vidět, že jsi zrovna tak vymaštěný jako zoch. Když víš o prognosťáku ho.no, tak si najdi jiné téma, třeba o nesmrtelnosti chrousta, možná něco o tom budeš vědět. Jinak neplácej takové pitominy. Nejdřív si zjisti kdo tam pracoval a jak dlouho a kdo tam nepracoval. Pak diskutuj.

Budař 31.1.2010 15:57

Re: Zbavme se těchto hnusných lidí §

Nejhorší je, že se nepodaří zbavit tebe a dát tě do nějakého ústavu s ochrannou léčbou, když máš prokoplou hlavu, ne buben.

Budař 31.1.2010 15:53

Re: Češi důvěřují Evropskému parlamentu víc než českým poslancům

Jediného trotla kterého znám, jsi ty. Je to evidentně vidět na tvých příspěvcích, co jsi za lůzu. Určitě to lepší z tvého táty, zůstalo na stehnech tvé mámy. Trotle, když tak zbožňuješ ty socialisty z EP, tak se tam odstěhuj a nesmrď  tady.

fx 31.1.2010 15:37

Re: autor článku

Jindro, to jste vy, kvůli komu byla zrušena diskuse na Virtually? Aha.

J. Pudil 31.1.2010 15:31

Re: Češi důvěřují Evropskému parlamentu víc než českým poslancům

A jak to jde dohromady s jejich nezměrnou důvěrou v "tatíčka" Klause?

zoch 31.1.2010 15:16

Re: Češi důvěřují Evropskému parlamentu víc než českým poslancům

Co je to za otázku  ?  Vy znáte někoho,kdo věří našemu parlamentu ?

... 31.1.2010 13:05

Re: Češi důvěřují Evropskému parlamentu víc než českým poslancům

vy důvěřujete Evropskému parlamentu? Znáte někoho takového?

zoch 31.1.2010 12:34

Češi důvěřují Evropskému parlamentu víc než českým poslancům

Podle mne je důvodem i to,jakého ostudného trotla vygenerovali na Hrad. Je to prostě žalostný pohled obecně.

zŘITelnýSERval 31.1.2010 11:51

a aj, a viděl, že to bylo dobré .............

přátelskou výpomoc vyžaduje především autorův  MOSZek :

příliš mnoho zkratek a "přeoriginelních"  přeobratů  na TAK  zvracivě dlouhý text;

autor má nejspíše problémy s veřejným uplatněním (písemným, mluveným, sexuálním atd.)

Vladimir 31.1.2010 11:50

Re: Já bych si s dovolením taky

Že VK nadělal spoustu škod v ekonomice, je myslím jasné mnohým ... První, druhá vlna privatizace ... rozprodej české ekonomiky za hubičku - to jsou škody za stovky mld kč, kterými se třeba teď licituje kolem zadlužení. Nemuselo být. Jiné státy - Slovensko 2. vlnu zrušilo a nejsou na tom hůř s vitálností ekonomiky, Poláci se nijak nehnali za rychlou privatizací - privatizovali docela pomalu, klasicky .. a dnes jsou z celé stř. Evropy na tom nejlépe. Zase se osvědčilo staré "Rychlé vyhrání z kapsy vyhání". Ovšem VK v tom nebyl sám. Pomáhali mu s tím rozumováním Ježek, Tříska a další experti. VK byl v té době nezkušený, později snad nabral rozumu. Zeman udla chyb mnohem méně. Snad jen přístupovou smlouvu k EU svěřil mladému a hloupému , leč ambicióznímu chlapci .. a ten zvoral co mohl (nemovitosti, půda, zemědělství, ...). Také jeho (Zemanovo) přitáknut na vpád NATO do Kosova byl špatný ... Zeman v letech 1998-2002 naopak českou ekonomiku postavil na nohy - lákáním cizích investorů. Ovšem zapoměl (možná to bylo až na Špidlovi) v určitý okamžik říct DOST.  

PROKOP BUBEN 31.1.2010 10:56

Re: Zbavme se těchto hnusných lidí §

Nedaří se zbavit ani arbitra tohoto svinstva toho času na Hradě....

daimonion 31.1.2010 9:43

Zbavme se těchto hnusných lidí §

http://payne.bigbloger.lidovky.cz/c/120811/Frontova-linie.html

Barry Goldwatder 31.1.2010 7:57

Re: Já bych si s dovolením taky

Jak já to vidím, tak oba zde kadrovaní (jak rychloprofesor tak i důchodce) mají na dresech znaky týmu komunisticko-estébácké mafie. Českého národa - ano náhodou. Škody, které napách pan rychloprofesor českému národu, se budou zahlazovat celé generace.

... 31.1.2010 7:39

Re: Autor pravil:

protokoluje se automaticky a s tím soudem se uvidí....

S.Š. 31.1.2010 5:10

Ale no tak, pánové ...

tož si tedy počtěte, viz http://www.virtually.cz/?art=11614

Jsme o 4 roky dál, možná, že by nebylo od věci pořídit nový seznámek ... :-)

Vladimir 31.1.2010 0:53

Re: Já bych si s dovolením taky

Bary G., máš pravdu, opravdu VK i MZ jsou hráči jednoho  týmu. Ten tým se jmenuje ČESKÝ NÁROD. Ostatní jsou sráči - třebas i ten Sobotka ze senátu.

A ten Venouš H. to je zase hráč za jiý tým, možná dokonce za dva týmy - jeden jsou sudeťáci, druhý jsou amíci ... Z obou má (měl ) VH svého času velký užitek a on jim to vrací svou angažovaností pro ně (jinak řečeno je jimi zkorumpovaný).

Jindra 31.1.2010 0:34

Re: Chci Vaše protiargumenty

Klaus take nemluvil o kazdem, ale o prumeru.

Kazdy ma moznost si vybrat kde chce zit, ja zvolil vesnici, tak tu nemachruj.

Fafa 30.1.2010 23:19

Re: Chci Vaše protiargumenty

A kolik tedy je v Ceske republice prumerny plat?  

Jurajda 30.1.2010 23:03

Na protest registrace přestávám diskutovat !

.

Lojza5 30.1.2010 21:40

Re: Něco je jinak

Nějaký konkrétní příklad by přece jenom nebyl?