3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Klaus a ODS

Ve volbách Václav Klaus ODS nepodpoří. Podpoří ty, kdo zůstanou z "nesourodého hnutí", které se kolem něho začalo vytvářet. To nesourodé hnutí se jen těžko sjednotí. Bez autority, kterou je Václav Klaus, je nesourodé natolik, že nenajde společnou řeč téměř v ničem. Projekt ale nekončí, jen se nezúčastní říjnových voleb. Po volbách bude pokračovat, bez časové tísně, lépe a důkladněji.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Vítek 30.8.2013 12:54

Moroslav Macek-znamy tzv Mackovkou-jedina odpoved na kterou ti krivaci slysi:

Spousta lidí se mne ptá koho budu volit a já po pravdě odpovídám, že si počkám na kandidátku ODS a pokud uvidím, že z ní většinově zmizely tváře těch, kteří mohou za její současný stav, s radostí jí dám svůj hlas. Neboť spoléhat se na všelijaké nové řepkové či jiné mesiášské subjekty je hloupost.

Proto mne potěšil návrh kandidátky oblastního sdružení ODS v Pardubicích: na pozici lídra byl nominován prof. ing. Simeon Karamazov, děkan Fakulty elektrotechniky a informatiky Univerzity Pardubice, na druhém místě je místopředseda Strany soukromníků ČR Petr Bajer z Holic, třetí v pořadí se umístila lektorka a pedagožka Mgr. Helena Wiesenbergová z Horního Jelení, čtvrtý je známý podnikatel v zemědělství ing. David Novák a páté místo obsadila pardubická studentka Fakulty chemickotechnologické Bc. Jitka Kašparová. První šestici poté uzavírá vědecký pracovník ing. Miroslav Antal z Lázní Bohdaneč.

Jsem přesvědčen, že pokud takto budou postupovat všechna sdružení ODS, může být volební výsledek mnohem a mnohem lepší, než je prognózován. Stále totiž platí starý anglický bonmot: Vyberte na kandidátku důvěryhodné a schopné občany a už jste vyhráli volby…

V. Hajková 30.8.2013 16:20

Re: Moroslav Macek-znamy tzv Mackovkou-jedina odpoved na kterou ti krivaci slysi:

Tak  to  je  skvělá  nominace!

L. Novák 30.8.2013 18:37

Re: Miroslav Macek-známý tzv Mackovkou-jediná odpoveď na kterou ti křiváci slyší:

Ale pozor na pátou kolonu kašpárků v ODS! Štěpánek se vrátil do ODS. Bude taky kandidovat? :-)