23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
technik 31.8.2006 10:03

soudruhu Jelínku

Protože u Vás o žádné názory, které by měly jen minimální nekomunistickou věrohodnost nejde, lze na Vás vztáhnout jen to první trefné označení z Vámi citované věty Miloše Zemana.  

huhu 31.8.2006 9:57

demokratický centralismus

soudruh Paroubek v čssd dokončil přechod k "demokratickému centrallismu" který teoreticky i prakticky tak dobře zná z dob NF kdy se s ČSS koukal ze zadku vedoucí úloze ksč. A je jen žalostnou ukázkou jeho paranoii a zbabělosti 74 "poslanců" čssd to co předvedli při volbě předsedy sněmovny. V čssd po tom co předvádí Paroubek již slušný člověk určitě není a lze oprávněně mluvit o ksčssd. A k referendu ? Tím by byly k řešení současné situace předčasné volby. Svůj skutečný vztah k přímé demokracii, předvádí jejich odmítáním ksčssd právě ted.

Luc 31.8.2006 9:36

Autocenzura obcas neuskodi...

Ja myslim ze hlavni problem tkvi v tom, ze pan magist Jelinek je krmen, ci prinejmensim dokrmovan (coby poradce politickych spicek CSSD) ze stranicke pokladny. Vyzaduje to notnou davku drzosti a bezpaternosti, publikovat v takovem pripade podobne clanky at uz online ci v tisku (tento myslim vysel v Pravu, ze). A kdyz uz nema sam autor dostatek sebereflexe, aby udrzel svoji zpolitizovanou grafomanii na uzde, meli by ji na uzde drzet prislusne redakce, pripadne by mely podobne clanky viditelne oznacovat logem "politicka inzerce", aby bylo jasne odkud vitr vane.

Ale mozna ze se strachuji zbytecne. Jestli se CSSD podari nejakym fantastickym trikem nakonec sestavit a protlacit rudou vladu, dockame se tak jako tak novely tiskoveho zakona a o cenzuru bude dobre postarano. Pak uz budou do novin psat pouze poradci, namestci a clenove politbyr.

Saša 31.8.2006 9:21

Politickou stranu coby svou pěchotu mají jen diktátoři.

Hitler měl svou NSDAP, Stalin svou VKS(b), Saddám Husajn svou BAAS a Paroubek má svou ČSSD.

Diktátorům vždy dělá potíže pochopit, že jiné politické strany nejsou pěchotou jejich předsedy. A diví se, když předseda jiné strany nechce vyjednávat sám, ale přizve si k tomu další straníky...

A když se ukáže, že nějaká strana je skutečně demokratickým uskupením rovnoprávných lidí, nikoli paravojenskou jednotkou ve vlastnictví diktátora, komentují to slovy "neměl stranu pod kontrolou".

Všichni, kdo nechtějí být pod cizí kontrolou, by se tedy měli pečlivě zamyslit, jaké politiky a jaké politické strany podporovat. ČSSD to určitě není.

Švrk 31.8.2006 8:55

Mám pocit...

...že pan Jelínek opravdu nečte reakce na své čím dál krásnější a prostší výplody na tomto fóru. jinak by musel dávno dojít k názoru, že je tady za vola. No je vidět, že za peníze nejen v Praze dům.

jerry 31.8.2006 8:51

překvapivý pád Kalouska?

Přiznám se, pád pana Kalouska mně, jako mnoho jiných překvapil, jeho názorový veletoč vůbec ne. Vyjádřil se upřímně,chtěl přece udržet KDU-ČSL ve vrcholné politice a riskoval dokonce vlastní kariéru.Není v tom ale dokonce lepší než Gross, který díky své nenasytnosti málem zničil celou ČSSD ?/I když jej omlouvá, že stejně nikdy nepochopil ,o čem sociálnědemokratická politika je a díky svým intrikám stejně neměl čas se jí zabývat/  A to, že si pan Kalousek nezajistil předem vědšinu a že svou stranu neovládal, bych mu také přičetl k dobru. Dobře si pamatujeme, jak se SPR-RSČ stala osobním majetkem pana Sládka, který se jmenoval i jejím pokladníkeA v současnosti? Paroubek chytře a účinně zastrašil celou ČSSD a obklopuje se neschopnými Bublany a Škromachy, kteří si bez jeho dovolení nedovolí ani odskočit.Pan Bursík to po něm chytře kopíruje-Jsme demokratická strana,ale v tomhle jsme jednotni.A Kalouskův předvolební antikomunismus? Takových řečiček jsme už slyšeli -Bohumínské usnesení ČSSD nebo Bursík. Nic tím neriskujete a je to jednodušší, než vymýšlet smysluplný program. To že to v podstatě dělá reklamu KSČM, je vedlejší. A že má Kalousek podezřelý majetek? A co Gross,Topolánek,Tlustý... Můžeme jít napříč celým politickým spektrem.Pan Kalousek podle mě tedy není horší , než ostatní. Že je nějaká politika dnes křesťanská,si myslí asi jen naivní lidovec ze slovácké vesničky.A některé nápadyKD-ČSL nejsou špatné /třikrát a dost, podpora rodin s dětmi/, jen je neumí prodat. Výhoda Kalouskova kroku -měli bychom vládu a zbavili bychom se takových hrůz, jako jsou rathismus a bublanismus. Lidovec na vnitru, to nezní špatně.Nevýhoda? Vláda by zůstala vedena diktátorem Paroublbem, který by při prvním konfliktu lidovcům řekl: Když se vám to nelíbí, tak jděte. Mně ti komunisté stačí.Neodsuzujme za tento krok pana Kalouska, není horší, než třeba pan Bursík, jenom méně pokrytečtější. A aspoń se v té nudě něco dělo.A pro křes´tany jsou kostely, nikoliv KDU-ČSL. Je to jen polit.strana.

LisakFOX 31.8.2006 8:50

Kdo říká pakliže, sám je pakližákem....

 

Semiramis 31.8.2006 10:53

Re: Kdo říká pakliže, sám je pakližákem....

Výborně, lišáku, to se vám povedlo - kdo tohle příšerné slovo do češtiny vůbec zanesl??? Váš výrok se mi moc líbí, můžu ho všude citovat?

milan007 31.8.2006 8:26

drahý soudruhu

Koho to nazýváte pěchotou ? Řadové členy strany ?? Račte si uvědomit, že v jiných stanách zuří demokracie, tam nejsou prostí členové kanonenfutr jako v ČSSD.

Emil 31.8.2006 8:12

Jelínku

už víš, co je stranická demokracie ? Rozkaz  vydaný největším Puchejřem bez vlastního myšlení, to není demokracie. To je totalita. Vždyť i toho Puchejře by měla zvolit základna. Jak jeho volila ?  O svém zvolení hovořil již týden před volbami. To vůbec není fér vůči voličům. Bohužel  voliči ČSSD jsou stejné stádo blbců, jako jeho poradci, především pan Jelínek.

třetí 31.8.2006 8:24

Re: Jelínku

Další důkaz, že sprosťáctví a neúcta k jiným jde ruku v ruce s pravicovostí.

LisakFOX 31.8.2006 8:52

Potrefená husa zakejhala

To Paroubek je ukázkově slušný a uctivý 8-o

Švrk 31.8.2006 8:53

Re: Re: Jelínku

Třetí - jste si jist, že ti, kterým vadí ČSSD a její dnešní tvář nebo L.Jelínek a jeho fakt neuvěřitelné kydy jsou všechno pravičáci?? Závidím vám vaši jednoduchost.

milan007 31.8.2006 8:57

Re: Re: Jelínku

Pan ministr Jandák je pravičák ??

Honza 31.8.2006 9:10

třetí,

vy opravdu obdivujete Jelínka a jeho ponoukání k činění podrazů, veletočů a sviňáren v politice? To co Jelínek hlásí, slušní lidé skutečně, věřte mi, považují za neodpustitelné všivárny. Když někdo v mém okolí se chová podobným způsobem, co je pro Jelínka normální, myslím si o něm, že je lidské prase a mám se před ním napozoru.

A co vy třetí

třetí 31.8.2006 9:30

Re: třetí,

Ne, pana Jelínka neobdivuji a ani s ním mnohdy nesouhlasím. Jen jsem si všiml, že většina pisatelů nadávek je voličem ODS. A neumím si to vysvětlit. A vidím to i kolem sebe, mladí lidé bez zkušeností sprostě nadávají na Paroubka, na komunisty a velebí ODS. Nějak tomu fakt nerozumím.

jirka.s. 31.8.2006 9:51

Re: Re: třetí,

Mladý nejsem ( nějaké ty zkušenosti mám i s estébáky a hlavně s komouši) a i přesto nebo spíše právě proto tvrdím, že komouši jsou sv*ně a vrazi a Paroubek je zakomplexovaný, hnusný, odporný shluk buněk s napoleonským komplexem. A protože se mi toto vyjádření zdá ještě až moc slušné, dodávám ........... (každý slušný člověk ať si doplní dle svého gusta.)

třetí 31.8.2006 10:14

Re: Re: Re: třetí,

Ani nemusíte psát, koho jste volil.

Emil 31.8.2006 13:39

Re: Re: Re: Re: třetí,

Kdo prostě nemá stejně blbé názoryjako Ty, je volič ODS. Dokážeš říkat něco podle své hlavy, a ne jen trapně opakovat Paroubkovy kecy ? Je zajímavé, že i výše postavení členové ČSSD (podotýkám na úrovni ČSSD v krajích), nejsou zrovna k Paroubkovi moc schovívaví a dost jej kritizují ? Ovšem Paroubek, obklopený blby jako Jelínek a třetí to vůbec nechce vnímat. Je to korytář. Podotýkám, že nejsem volič ODS.

jirka.s 31.8.2006 17:48

Re: Re: Re: Re: třetí,

To se mi ulevilo, že jsi to pochopil.

Semiramis 31.8.2006 13:03

Re: Re: třetí,

No, oni si levičáci zanadávají také a ještě mnohem vybraněji, když něco napíše pravičák - třeba Štěpánek, ten by mohl povídat ! - to jste si nevšiml, třetí? 

jirka.s. 31.8.2006 10:08

Re: Re: Jelínku

A v Ruandě Burundi letos vzroste  HDP o 0,68%.

Veselý 31.8.2006 7:51

Stručně

autor blábolí. Slyšel jsem jednoho dosti rozladěného lidovce, chápal jsem ho, byl ve vězení.  Taková skutečnost je pro pana autora nepochopitelná.

jozka 31.8.2006 7:45

jelinku, jelinku

Jen si dal nechte sveho Paroubka v cele. Spidla mi nevadil, Gross byl spis k litosti, zato na ksicht Paroubka se nemuzu ani divat. A ostatne uvidite sami po volbach, jak moc Paroubek drzi socany nad vodou...

Jarda 31.8.2006 8:34

Re: jelinku, jelinku

Souhlasím vřele s Paroubkem v cele!

ok 31.8.2006 9:09

Re: Re: jelinku, jelinku

A dokonce se vam to rymuje ;-D to by mohlo zlidovet R^

grr 31.8.2006 7:36

Hrozba důsledné vnitrostranické demokracie

Dnes se budu válet smíchy celý den. Ten Jelínek vyžvaní i to, co si s paroubem říkají jenom tajně na záchodě............ :-))))))))

šakal 31.8.2006 9:26

...Vynikající!

;-D

Kulak 31.8.2006 23:32

Re: Hrozba důsledné vnitrostranické demokracie

To mne také zaujalo nejvíce. Asi by se to mělo přednášet členům ČSSD před spaním.

Pavel 31.8.2006 7:35

Soudruhu Jelínku,

ono by to mělo být trochu jednodušší. Mělo by to být o programech stran, o morálce (jestli se o tom dá v tomto případě tak mluvit). Takže Kalousek opit touhou po moci (a s ním asi celé předsednictvo, podle reakcí, resp. jejich tichého souhlasu) udělal "veletoč", který "nestrávila většina členů jejich strany. Takže za tento skutek následoval spracedlivý trest - Kalousek a většina jeho kolegů z předsednictva se poděkovala (jinak by asi byli vykydáni na hnůj). Dejme tomu, že se v tomto případě dá hovořit o demokracii, morálce. Zatím Váš "vůdce", který prohlašuje, že platí nějaké "Bohumínské usnesení" (sic!!!), které odmítá spolupráci s komunisty (na vládní úrovni), s nimi de facto rok vládnul a dnes je počítá jako rovnocenné hlasy pro svouji "další" vládu (doufám, že skončí a už o Puchejřovi-Pablbkovi neuslyšíme). Asi by bylo dobré, kdyby jste si zametli se svými bratry-soudruhy zametli před vlastním prachem.:-P