27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jb 28.8.2006 13:33

Re: Re: Pane Bartoni,

Nebojte se Machu. Na slib noci dlouhých nožů, na Kubiceho a ODS podraz, na Němcovou vzývající pouliční lůzu, na to se jen tak nezapomene.

Bruno 28.8.2006 13:30

Re: Zachránce Kalousek

Tajně si to taky tak myslím. Z Paroubka je mi ovšem na zvracení za všech okolností. Jen přirovnání ze života. Dva kamarádi se ve škole domluví, že už si nebudou dělat naschvály, jeden tomu věří a druhý si na hajzlu smluví s jiným spolužákem, že toho prvního společně zmlátí, až půjde sám ze školy. Někdo tomu říká geniální tah, já to nazývám nejhorší možnou prasárnou.

jb 28.8.2006 13:30

autore

"Paroubek, onen koncentrát veškerých lidských nectností, počínaje pýchou, která předchází pád, a konče lstivostí, která se nezastaví před ničím, jen aby se udržel u moci" už jenom tato věta z Vašeho článku ukazuje, že Váš příspěvek není diskusí, nýbrž pouhým hulvátským štvaním. Možná byste se dobře vyjímal na nějaké inkviziční kazatelně. Mezi lidi radši nechoďte. 

tinkturak 28.8.2006 13:24

Re: milé sp

Opět lžete! Neřekl, že je požádá, ale že wěří, že dočasnou wládu wedoucí k předčasným wolbám podpoří a že jim za to nehodlá NIC slibowat!!!

Mirek Šejna 28.8.2006 12:36

Machu,

ale já se nebojím. Vždyť jsem napsal, že to bylo u Paroubka spíš kouzlo nechtěného, než genialita. A pokud jde o Topolánka, tak o jeho koaliční potenciál opravdu obavy nemám. Těžko lze mít obavy o něco, co neexistuje.

Mirek Šejna 28.8.2006 12:34

milé sp

v čem lžu? Neřekl Topolánek náhodou, že požádá komunisty o podporu jeho menšinové vlády, která by tu byla do předčasných voleb?

Mirek Šejna 28.8.2006 12:30

Slávku,

neraduji se. Od vyhlášení výsledku voleb tvrdím, že by měla vzniknout menšinová vláda ODS s podporou od socanů. To že tuto šanci nejprve Topolánek a potom i Paroubek podělali, mě dost štve. Těch více jak 100 mandátů asi Paroubek nakonec získá, ale nevím, zda bude ten zisk výhodou.

sp 28.8.2006 12:14

Re: Vládíku

proc lzete Sejno?

franta 28.8.2006 12:02

Milá Olinko

to dělá Británie už několik staletí, asi to funguje.

cb 28.8.2006 11:44

Re: Re: Re: jojo

Nevyzadane obchodni sdeleni. Tudiz tohle spam neni.

František I. 28.8.2006 11:44

Zachránce Kalousek

Možná, že ještě někdy budou Kalouska opěvovat. To, co udělal, pobouřilo poklidnou a mírně zahnívající, do propasti dějin mířící křesťanskou straničku. Díky jeho aktivitě se probudila k životu s již známým, jistě pozitivním, výsledkem. Tedy kopancem do rudooranžové Paroubkovy tlusté pr..(pardon) zadnice. Ani další efekt není zanedbatelný. Popularita KDU (pokud náhodou si nezvolí za předsedu zase sockomoušů milovného Svobodu)nejspíše po dlouhé době vzroste. Kalousek svým činem navíc zachránil Topolánka i ODS od velice potupného činu, který byl na spadnutí. Oposmlouva II. by byla pro tuto stranu asi ne zničující, ale určitě neblahá. Na samém Topolánkovi bylo vidět, s jakou nechutí s tím otylým sockomunistickým krmníkem jedná a snad jen Klausův stín z hradu ho nutil zůstat na místě a nepozvracet se. Pro něj musela být Kalouskova aktivita svým způsobem vysvobozením, navíc se šťastným koncem. Však také v neděli pookřál. Ale kdo ví, zdali to není pouze mocenská hra, již dopředu mezi kamarády domluvená. Pak bych považoval Kalouskvo sebeobětování za čin, hodný hrdiny od Zborova. (I blb by musel v tak konzervativní straně počítat s velmi bouřlivou reakcí. Pan Kalousek je snad vším, ale nikoliv blbem. Jeho rychlé odstoupení z funkce, dříve, než ho Svoboda stačil odstranit, svědčí o promyšlené taktice. Inu dočkejme věcí příštích.)

PP 28.8.2006 11:40

Re: A co s komunisty chcete dělat ???

Na zakazování je pozdě. Je třeba je izolovat a počkat, až vyhynou - i za cenu složitějších manévrů s "neúplným" parlamentem.

Jenže pro ostatní strany jsou jako muchomůrka zelená: velmi dobrá, prudce jedovatá houba. Kdo nedočte atlas hub do konce, může se pěkně otrávit.

cb 28.8.2006 11:39

Re: Samozvaný politolog

Vsichni politologove jsou samozvani.

vládík 28.8.2006 11:22

Re: Vládíku

Pokud se Paroubek rozhodl, že s ním se nedohodne v žádném případě, rozhodl se Topolánek, že nebude jednat o plnohodnotné vládě. Seriózní.  Pokud chce dojednat alespoň dočasnou vládu, musí na něčí rozum spoléhat.

Topolánek, pokud vím (do nedělního večera, další zprávy jsem neviděl) popřel, že by se chtěl  ucházet o hlasy komunistů.  Oni ovšem mohou při hlasování "scházet".

Pokud se jedná o Paroubka, vůbec mi nejde o to, kterou stranu reprezentuje. Jde mi o jeho nepřijatelné povahové vlastnosti (viz vránu - Ratha - kterou si vybral), nesmírnou chuť neomezene vládnout a připravenost si vše podřídit. Proto se bez problémů spolčuje s komunisty - chce to, co tady bylo 40 let. A já doufám, že si toho jednou alespoň část členů ČSSD a část jejích voličů všimne a zařídí se podle toho.

J. Mach 28.8.2006 11:21

Re: Pane Bartoni,

Šejno, nebojte, to nebyl od Paroubka záblesk geniality, ale obyčejný projev hypertrofované touhy po moci. Proto ten projev po Kalouskově kotrmelci. A o Topolánkův koaliční potenciál nemějte obavy, jde totiž pouze o potenciál k předčasným volbám a ten bude značný. Jediný, kdo se bojí těchto voleb je Paroubek, protože neustávající proud odhalení dalších sviňárem šibalů z ČSSD snižuje volební preference této strany, nemluvě o pocitu veřejnosti, kdo to tady brání v sestavení vlády

J. Mach 28.8.2006 11:15

Re: Milý rejpale od někud, Re: Re: Nápodobně pane Švrk. ale mýlíte se.Re: Re: Pane Bartoni lituji.

Geronte, proč máte zapotřebí tady vysvětlovat, proč volíte Paroubka? Jednak to nikoho nezajímá, jednak je to jasné z inteligenční úrovně všech vašich komentářů. To, že jste se nenarodil se stříbrnou lžičkou v ústech, nebo kde, není na závadu, ale nevadí vám někdy to, že se vám nedostalo i jiných darů?

muf 28.8.2006 11:11

A co s komunisty chcete dělat ???

Havel je nechal existovat - jsou standartní politickou stranou sestabilní voličskou podporou - to je od společnosti nechutné - nechat je žít a zároveň je dusit :-)

Zrušmě tedy komunisty, nebo přestaňme blbnout s tím neustálým vymezováním, je to trapné a plynou z toho všechny problémy. ;-O

J. Mach 28.8.2006 11:10

Re: Snad je to snaha zavděčit se novým (možným) vládcům.

Milá Semiramis, a kde by ji měl, tu inteligenci a soudnost, Vlali brát? Kdyby je měl, tak by tak hloupě nepsal. 

Slávek 28.8.2006 11:00

Re: Pane Šejno,

úplně vás slyším, jak se radujete z toho, že Paroubek má v kapse více než 100 mandátů a že díky tomu se dostanou k moci vaši kámoši komunisti. ale já bych toho medvěda, co běhá někde po lese, ještě neporcoval.

Slávek 28.8.2006 10:57

Re: Vládíku

ale už nedodáte, že to má být jen vláda do předčasných voleb a že s komunisty nechce vyjednávat, ale věří, že tuto dočasnou vládu podpoří.

polovina pravdy taky pravda, že pane sociálně demokratický komunisto Šejno?

Mirek Šejna 28.8.2006 10:42

Vládíku

Teď se čeká na vzchopení modrých ptáků poté, co Topolánek veřejně prohlásil, že se bude ucházet o podporu komunistů při hlasování o důvěře jeho menšinové vládě.

pepa 28.8.2006 10:40

Re: Pane já se s idioty také nerad potkávám. Re: Re: Pane Bartoni lituji.

to vás lituji ráno před zrcadlem

pepa 28.8.2006 10:38

Re: Milý rejpale od někud, Re: Re: Nápodobně pane Švrk. ale mýlíte se.Re: Re: Pane Bartoni lituji.

Lituji vaše vnuky - snad jste je alespoň naučil jezdit na kole

gerontusinza 28.8.2006 10:11

Pane já se s idioty také nerad potkávám. Re: Re: Pane Bartoni lituji.

Pokud vás rozčiluji, je to váš problém a ne  můj. Pokud si myslíte ře studium techniky před a po roce 1975 znamená nějaký nebetyčný rozdíl, tak zahoďte ten vzdělávací list z podnikové školy práce a přestaňte blbě kecat  Fackovací seznamky si schovejte pro sobě rovné pitomce. Jinak vy mě taky......

PS protože si tykám jen s přáteli a úctu projevuji v psaném textu velkým V, tak jistě pochopíte, že k vám nic takového necítím

Semiramis 28.8.2006 10:01

Snad je to snaha zavděčit se novým (možným) vládcům.

Vlali, na NP se vždy uveřejňovaly příspěvky z obou stran politického spektra - nejen ty, co se vám zdají správné! A například pan Bartoň mluví (aspoň některým) čtenářům NP přímo z duše. Trocha inteligence a soudnosti by VÁM také nezaškodila!

gerontusinza 28.8.2006 9:58

Milý rejpale od někud, Re: Re: Nápodobně pane Švrk. ale mýlíte se.Re: Re: Pane Bartoni lituji.

ač to asi nepochopíte (proč taky), tak KSČ a KSČM  jsem (cca 45 let ) nevolil nikdy, ani v dobách kdy vy či vaši rodiče spontánně demonstrovali svou příslušnost k rodné straně a NF. Ano, nenarodil jsem se se stříbrnou lžičkou v pusince (dnes již bych řekl v hubě), ale také ne v rodině se stranickou legitimací v almaře, a proto  mám také díky hlavně tomu prvému levicové vidění světa. Prostě mě není lhostejný žebrák vedle mne, ale zase ne tak, abych se stal jeho totálním vydržovatelem v nicnedělání. Na západ od našich hranic jsem se směl podívat až po roce 89 (hádejte asi proč, ale určitě to nebylo tím co mě přisuzujete vlastní hloupou (rejpavou) úvahou.)  Ale mimochodem, pokud se ODS bude nechávat representovat lidmi, jejichž nadutost a sebestřednost a sprostota, je zástěrkou duševní ubohosti, sobeckosti a neschopnosti zajistit rozvoj této země, je pro mě nevolitelná ať rejpáte jak chcete. Mám vnuky a proto cítím zodpovědnost nepustit to nejhorší ,co vyplodila po roce 89 ODS spolu s KSČ (Tlustý), k lizu. A to ani náhodou. Co takhle se zamyslet, milý rejpale, nad chováním této garnitury ODS? Nebo máte taky modrý zákal? Pak je mě ovšem velice a velice líto, protože KSČM je možné nebezpečí, ale takové jako současné vedení ODS je nebezpečí bezprostřední, které je nutno co nejrazantněji odvrátit. Protože srážaka s blbci, je to nejhorší co člověka může potkat. Hezký den..

třetí 28.8.2006 9:56

Samozvaný politolog

se měl spíše pustit do otázky, co bude s KDU-ČSL ? Tato strana získala podstatně méně mandátů než minule. Naopak ČSSD získala rekorní počet. To je třeba mít na paměti. Nebude-li KDU-ČSL ve vládě, nebude na její funkcionáře vidět a skončí mimo parlament. To Kalousek ví, proto ten jeho úkrok a špatný a to už podruhé. Poprvé špatně odhadl, že ve volbách drtivě nezvítězí ODS a tak vlastně přeběhl ještě za života minulé vlády.  Vlastně to byla už třetí vážná chyba. První byla útok na slabého Grosse, jehož výsledkem byl silný Paroubek. A tak nakonec skončil MK podle staré pravdy " kdo jinému jámu...."

jirka.s. 28.8.2006 9:54

Re: Re: jojo

Tušíš, co je to spam?

jirka.s. 28.8.2006 9:51

Re: Pane Bartoni lituji.

To, že tě iritují (pozor, není to sprosté slovo) vysokoškolsky vzdělaní lidé není u tebe nic nového. Tvůj odpor k nim už je zde na Psu všeobecně znám. Pokud některé snad znáš, i když nevidím jeden jediný důvod proto, aby se s tebou seznamovali oni, tak jsi se s nimi zaručeně neseznámil v univerzitní knihovně.(soudím tak z tvého vytříbeného písemného projevu.) Je pravděpodobné, že jednoho ale budeš znát a to našeho synovečka jetelového generála Šejny. Alespoň to o sobě stále tvrdí, že je ing., i když prý, chudák, neví co je to marxismus-leninismus. Vzhledem k tomu, že studoval kolem roku 1975, se pak nutně vnucuje otázka, zdali studoval vůbec.

Přehodnocuji svoji nabídku z června tohoto roku, kdy jsi mi vnucoval pár facek a kdy jsem  ti několikrát  nabízel fyzický kontakt. Ne nikdy! Mohli by nás spolu zahlédnout někteří slušní lidé a co by si potom o mně pomysleli.

vládík 28.8.2006 9:48

Kdy se vzchopí ČSSD?

Krok lidovců "zdola" byl vehementní (nevím, zda se líbil panu Klausovi - přece bylo v KDU po volbách). Teď jen, kdy pochopí i členové ČSSD, že přes zdánlivá vítězství je (i nás) Paroubek fofrem žene do pekel.