1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
prd 7.9.2007 8:50

Re: Kdo nejde s námi,jde proti nám!

...ty blbe Jelínku, zapni místo řiti mozek.

jerry 7.9.2007 8:50

Re: Re: Lidovci budou skomírat tak jako tak

Ano ti 2 jsou tak zajímaví, že vůbec nevystupují na veřejnosti a nenapíšou jediný článek. A svůj postoj se taky nenamáhali vysvětlit.Proč taky? Kdo není totální blb, ví že vzali prachy , nebo se zastavilo vyšetřování/Pohanka/.  Někdo jako Battěk v současné ČSSD velice chybí.

Von 7.9.2007 8:45

Re: Lidovci budou skomírat tak jako tak

No, že by zrovna tito dva pánové měli být vzorem??? Což takhle někdo podobný jako pan Battěk?

Von 7.9.2007 8:42

Re: Jaký chomout?

Chtěl jsem napsat něco podobnho, ale teď už je to zbytečné - děkuji!R^

Malý Aston 7.9.2007 8:42

Kdo nejde s námi,jde proti nám!

Kdo neuctívá Paroubka a Filipa,dva rudé bratry je podle Jelínka zrádce,jen mi není jasné čeho.Proč prostě nenapíše,miluji Jirku Paroubka a všechny komouše a kdo nejde s námi jde proti nám!Soudruh Jelínek není žádný politolog,jen má mozek zabarvený do ruda.Takže ať raději píše o gejzíru nápadů Paroubka a pomlouvání jiných politických stran ať nechá jejich příznivcům.Já nejsem politolog,mohu nadávat a pomlouvat toho,kdo se mi nelíbí ať je z jakékoliv politické strany.Když se Jelínek vydává za politologa ať hodnotí situaci objektivně.:-D

ok 7.9.2007 8:34

KDU je jediná skutečně konzervativní strana

KDU je jediná skutečně konzervativní strana. To by si měla uvědomit, v tom je její síla. Ne každý volič pravice je liberál, kterému jde o peníze pouze v první řadě. Druhou významnou odnoží pravice jsou KONZERVATIVCI. ODS není konzervativní ani náhodou, je to výhradně liberální strana. KDU by měla pevně obsadit konzervativní pravicovou pozici, a čekat, až si jí voliči pravice všimnou. Čunek ovšem není žádný konzervativec, tam by se mělo začít.

jirka.s. 7.9.2007 8:30

Liberalizace ČSSD?

Was ist das za zvíře?

P.S.: Už dostal Hovorka zlomenou tužku?

Lupin 7.9.2007 8:29

Pokud je pravdou co řekla o kauze Čunek Vesecká pro radio Impuls...

tak Čunka čekají ještě horké podzimní dny. Třeba celé zastavení kauzy bylo pro Čunka divadélkem, aby prošla reforma do senátu, kde má ODS většinu a lidovci její schválení neomohli již ovlivnit, protože Klaus jí zaručeně podepíše, pak vše lze nazvat přímo plánem ďábelským. Za takový, pokud nejvyšší státní zástupkyně kauzu nezastaví, jí nelze nic jiného než zatleskat a přiznat obdiv za strategii hodnou Tacherové. Tak doufejme, že se průchodu spravedlnosti občané dopídí.Text z HN: Vesecká má už za sebou víc než třetinu lhůty, do kdy musí prověřit odložení trestního stíhání vicepremiéra Jiřího Čunka. "Musím říci, že lhůta končí skutečně někdy v listopadu, ale já jsem dopředu vyslala signál, a na tom stále trvám, že rozhodně nebudeme využívat tuto celou lhůtu, kterou nám zákon umožňuje a chci, aby v co nejkratší době ve věci bylo rozhodnuto," uvedla Vesecká. Doplnila, že Nejvyšší státní zastupitelství případ nehodlá zastavovat. R^

míša mýval 7.9.2007 8:28

Klaus nic nedohadoval

Byl to komplot Mečiar - Havel. Po vyhlášení slovenské svrchovanosti Havel abdikoval a tím de facto zrušil existenci Československa. Klaus to po půl roce pouze potvrdil de iure

malstoka 7.9.2007 8:21

Jaký chomout?

Jelínku, (bez pane, soudruhu a vůbec ne příteli)

Samozřejmě by KDU-ČSL něměla strkat hlavu do modrého chomoutu, ale podle Vás do oranžového. Vy nejste ani novinář, ani politik, Vy jste hlásná Paroubkova trouba s nadějí, že Vám velký guru dá nějaké teplé místečko.

miláno 7.9.2007 8:00

jelínek

 Snad půl jsem Vás odmítal číst pro Vaše bolševické názory.Nyní jsem svoji zásadu porušil a to byla chyba, promarnil jsem 4 minuty života při čtení tohoto blábolu.Vážený pane Vaše články se hodí tak do rudého PRÁVA nebo do haló novin,takže naneshledanou pane Jelínek.

Stachanov 7.9.2007 7:57

Lidovci budou skomírat tak jako tak

tahle strana vznikla v jiné době než je ta současná. Já se vůbec nebudu zlobit, až se lidovecký "jazýček na vahách" nedostane do parlamentu.

PS: V nudné ČSSD drezírované Paroubkem by se mělo objevit víc zajímavých osobností typu Melčák a Pohanka ;-D

Henry 7.9.2007 7:47

Jelínkův příspěvek

jsem si prostudoval velmi pozorně a mám zásadní dotaz: "Bude letos krutá zima?"

PetrM 7.9.2007 7:19

Nechapu...

...jakou souvislost s textem ma cast vety "inženýrem zastávajícím funkci náměstka šéfa legislativní rady vlády" - co tim chtel ting tang tong rict? Ze zavidi, pac sam ing. neni?

BuBu 7.9.2007 7:18

Nerozpolcený Jelen . . .

. . . připraven v kteroukoliv denní i noční dobu . . . skočit do Jyrkovy kloaky - už zase spustil ty své bláboly a fantas-magorie !

Stará pravda - že bolševikům a post-bolševikům chybí soudnost . . . . tak ta z článku přímo čiší ! Kdyby se na OH objevila disciplína ŘIŤOLEC - máme (resp. socani) "zlatou" ! Jelen Jelenovič by nikomu nedal . . . . ani tu nejmenší šanci !

Pišta 7.9.2007 7:11

Re: Pithart

Pithart se dohadoval o pomlčku a Klaus bez referenda o rozdělení. Co je proti tomu radar a pár Amíků?

Uhuhu 7.9.2007 7:05

Re: Zbožná přání Jelena,aby se navrátila KDU-ČSL do "lůna" ČSSD...

Lůno a p.del leží vedle sebe, tak aby se nespletli.  Levicové jelení kecy by si neviditelný pes mohl odpustit.  Ale on i Aston nějak do leva šilhá !

zk 7.9.2007 7:02

Re: Pithart

Klady Pitharta? Kam vítr, tam plášť. Od komunisty až k lidovcům, možná když bude třeba, skončí u sociálních demokratů:-P8-o  

ll 7.9.2007 7:01

klíčovými liberálními či enviromentálními figurami typu Martina Bursíka a Petra Pitharta

A to je zase figura formulační.

No... 7.9.2007 6:53

Zbožná přání Jelena,aby se navrátila KDU-ČSL do "lůna" ČSSD...

Spíš to bude návrat a lezení do pr..ele , ale nepředbíhejme, jelen je teď na řadě a leze TAM velmi usilovně !

PROKOP BUBEN 7.9.2007 6:39

Re: Strasti Lihového domu.

 Lidovci možná nejsou ztraceni, ovšem pošramoceni značně......Že to ale Čunkovi trvalo, než přišel na starý dobrý trik NEPOSTIŽITELNÝCH - zatloukat, zatloukat a držet se, jako klíště......Nebo mu museli jiní s bohatými zkušenostmi poradit.......

Kolda 7.9.2007 6:31

ASTONE! TENHLE SUDOKOPYTNÍČEK.....

...je placen od slova? 8-o

To jsou zase velekydy. Už se nad tím ani nedokážu smát. :-/

Baba Jaga 7.9.2007 6:09

Teda tink tanku!

Ty ses ale rozohnil!  Ty brďo, takovouhle anylýzu KDU ČSL a jejích členů jsem ještě nečetla. Ale mladej, co kdybys udělal resumé také tvoji soc .dem strany? Bylo by jistě zajímavé! Jinak, tlacháš stále stejné hovadiny. Ale jeden pokrok jsi zaznamenal. Aston  zařadil tvůj blábol hned pod svůj úvodník. Toho si važ! ;-O

me1 7.9.2007 4:40

nadpis

Hovorka je dneska hodný, Vlček, nebo Škromach zlý.

Mišák 7.9.2007 3:23

Strasti Lihového domu.

Vaše strana s Vůdcem v čele se do toho salónu demokratické politiky nikdy nedostane, zatím co KDU ještě není ztracena, vy byste z něj ale rádi vyhnali všechny svinským krokem. Zatím vám nezbývá, než setrvávat ve vašem populistickém pajzlu, po boku tupých rudých extrémistů. Hovorka je opěvovaný hrdina, hlasoval s vámi, Melčák a Pohanka jsou zrádci, nehlasovali s vámi. Kdo nejde s námi..., jak dobře to všichni už známe.  

Talkie toaster 7.9.2007 2:33

Pithart

Nějak nechápu ty klady Pitharta , kdyby měl tu moc ,tak se dodnes dohaduje s Mečiarem o pomlčku

honza 7.9.2007 2:29

parcelace ČR

je úplný nesmysl - je sice pravda, že jižní Morava je nejvíce křesťanská, ale i tam je více ódéesáků než lidovců. Na zbytku ČR se křesťané vyskytují rozptýleně, s výjimkou severozápadních Čech, kde až na pár Romů nikdo nikomu nevěří ani pozdravení.

Ladislav N. 7.9.2007 2:27

Čím to, že dnes Jelínkovy kydy strčila redakce hned pod úvodník?

Že by se pustil do lidovců? ;-D Z psychohygienických důvodů odkládám čtení na "jindy"... ;-)

Vasekpasek 7.9.2007 1:24

Zamrzí

Jj, přesně tyhle články jsem od p. Jelínka čekal... Když Kalousek kývnul na sockom koalici, byl veleben a vychválen málem až do nebe. Teď je ovšem v Topolánkově vládě, tudíž je to jeden z lotrů největších. Hovorka jednou hlasoval proti a už socialističtí plánovači nadbíhají, lísají se k němu a doufají... Holt lidovci socialistům asi hodně leží v žaludku, že nešli do vlády s nimi...

Šumavák 7.9.2007 0:35

Pakliže se v lidoveckých řadách neobjeví více originálních osobností Hovorkova rozměru,

je ČSSD ztracena.....

(včetně té jímky)