3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Kdo tu není srab (a ministrova lapálie)

Bohumil Doležal, v mých očích jeden z nejlepších tuzemských komentátorů (publicistů), se ve čtvrtek (11/2) veřejně přihlásil k podpoře Miroslava Kalouska. Rád se připojuji.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Šejna 13.2.2016 12:30

pane Sovo

tak zrovna tohle jeho členství ve straně lidové bych mu nezazlívat.

V Národní Frontě bylo i SSM a ROH. A nelze tvrdit, že každy svazák a odboráč svým členstvím v těchto organizacích se bratříčkoval s komunisty.

Není důležité členství, ale konkrétní činnost v té organizaci.

J. Hruška 13.2.2016 12:04

Re: Kalousek je bezcharakterní grázl,

Pan Jiří Kratochvíl je bezcharakterní grázl. Amen.

J. Sova 13.2.2016 11:48

Re: pane Kováři

To se snad bratříčkoval vždycky. Mnoho let byl za minulého režimu členem strany lidové, která byla součástí Národní fronty.

M. Šejna 13.2.2016 11:13

pane Kováři

takže jste potvrdil, že Kalousek se chtěl bratříčkovat se socialisty a komunisty.

To jsem rád, že jste potvrdil Kalouskům "pevný a zasadní postoj pravicového politika", kterého je třeba podpořit, jak žádají pánové Stejskal a Doležal.

K. Kovář 13.2.2016 10:57

Re: Tak

A už jste podal na pana Kalouska trestní oznámení? Já jenom že se už pár pitomců o to pokoušelo a stále ne a ne na něj nic našít.

J. Kratochvíl 13.2.2016 10:55

Kalousek je bezcharakterní grázl,

a jeho působení ve veřejných funkcích mělo destruktivní dopady na celý stát. Příklad: jeho tzv. šetření veřejných financí mělo zničující dopad na výstavbu naší infrastrukturu, dálnice, železnice atd, ale neváhal tvrdě prosadit nemravné restituce církvím. Jeho důchodová reforma měla za následek oslabení státního důchodového systému ve prospěch soukromých fondů, které by shromážděné prostředky dříve nebo později stejně zpronevěřily. Staral se o důchodce za 50 let, ale současné důchodce okrádal.

K. Kovář 13.2.2016 10:55

Re: pan Stejskal už zapomněl ....

Kalousek byl jenom solitér, který se chtěl vetřít do zaběhnutého "bratrství" sosáků a bolševiků a dopadl jak dopadl.

Následně bratři v rudém triku svou náklonnost avízovali i v budoucnu, v roce 2012.

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1140780-namluvy-skoncily-kscm-a-cssd-kraceji-ke-koalicnimu-oltari

V. Pokorný 13.2.2016 10:54

Tak

pan Kalousek je lidský odpad prvního řádu. Výsledky jeho působení v politice a vládách byly natolik prospěšné občanům Česka, že takoví jeho známí, jako jsou např. pánové Háva a Šťáva, musejí moc želet toho, že takový gigant v české politice, jako je padákový Míra, hraje nyní až kolikáté housle. Naštěstí pro občany republiky. Pro většinu občanů republiky. Věřím, že pan Kalousek se dočká spravedlivého soudního procesu a ocenění jeho zásluh. Tolik k článku pana Stejskala a k panu Kalouskovi.

J. Kratochvíl 13.2.2016 10:45

Re: To je opět blábol.

Mohl byste upřesnit v čem byl Kalousek lepší ministr? Jinak je vaše poznámka jenom blábol, jako je celý článek.

M. Šejna 13.2.2016 10:42

pan Stejskal už zapomněl ....

pan Stejskal už zapomněl, jak se na podzim 2006 pokusil Kalousek sestavit vládu s Paroubkem tak, že by pozvali do vlády i komunisty. Tohle Kalouskovo kolaborování s komunisty mu ukončilo slibnou karieru v KDU-ČSL.

Je ale možné, že i toho Kalouskovo bratříčkování s komunisty ocenil pan Stejskal jako něco, co by srab neudělal, zatímco frajer Kalousek ano.

K. Kovář 13.2.2016 10:28

Re: To je opět blábol.

Vypadá to, že u pana Lesniaka chudák Kalousek denně fasuje antabus, když má takový přehled o jeho alkoholismu.

BTW: Kolik kopanců a kam Kalouskova mrtvola uštědřila panu Lesniakovi? Že by do hlavinky?

L. Severa 13.2.2016 10:12

Re: Vondra vs Kalousek

No jo, řekl na adresu Vondry, že kdyby mu zbylo trochu cti tak odstoupí. Mám často dojem, že ve svých výrocích často ujíždí.

J. Hruška 13.2.2016 10:05

Cíl -- armáda ČR

Dobrý den. Opět jsme svědky frontálního útoku na armádu ČR. Cílem je podkopání důvěryhodnosti spojenectví v NATO. Mám jmenovat: 1) kauza letadla CASA. 2) kauza Grypeny, 3) Pandury, 4) kauza Nagyová, úkolování vojenské rozvědky, 5) kauza Fayad, účast vojenského zpravodajce v pětici osvobozených zajatců, 6) útoky na ministra obrany a hlavu státu jako velitele armády. Nechci vyvolávat nepodložené spekulace, jen poukážu na zprávu BIS o činnosti ruských agentů v ČR. Otázka: Čí chleba jíš ??? Zdař Bůh.

K. Filek 13.2.2016 10:03

Re: Naprostý souhlas

Bravo,napsala jste to dobře.

K. Filek 13.2.2016 10:01

Re: To je opět blábol.

Lesniaku asi chodíš s Kalouskem na pivo,že víš kolik toho vypije.Každopádně byl lepší ministr než nynější.Měl by Tě ten Kalousek také nakopnout.

K. Janyška 13.2.2016 9:42

Já ne !!!

Seru na podporovatele zločinu na Evropanech, tedy EU... Dzp.

J. Lepka 13.2.2016 9:33

Re: To je opět blábol.

Snad jen dodat, Fanouši, že je mnoho povolaných, ale málo vyvolených, ale ani ti vyvolení nedokázali Kalouskovi nic přifařit. A nevěřím, že by se Bezpečnostní divize Agrofertu nesnažila / viz prohraná sázka o 10 mega /!

T. Kohout 13.2.2016 9:07

Re: To je opět blábol.

Však Topolánek vysvětloval svoji gestikulaci takto: "Kalousku, jsi jednička". - čili uznání dostal. Dobrá byla jeho ekonomická metoda "uspořit se k smrti". Zastavit stavby, dálnice, železnice.

P. Selinger 13.2.2016 9:01

Re: To je opět blábol.

Pane Lesniak, tentokrát jste našel pro svůj příspěvek správný název. Vy tu kromě blábolů nic nepíšete.

T. Kohout 13.2.2016 9:00

Vondra vs Kalousek

No, já pamatuji na bitky Vondra x Kalousek, není to tak dávno. Začal Vondra, coby nový ministr války a proštrachání archivů tamtéž. Po mnoha přestřelkách nakonec drtivě vyhrál Kalousek, coby ministr financí, kde odhalil na Vondru jiné věci a zničil ho. To ovšem neznamená, že Kalousek byl čistý. Jen, že byl lepším (drsnějším) bojovníkem.

F. Lesniak 13.2.2016 8:54

To je opět blábol.

Akorát, když ten špičkový ekonom a rétor Kalousek je tak dobrý, proč svoje nadpozemské vlastnosti nevyužil, když byl u vládního koryta? Dneska je totiž úplně jedno, co tento notorický alkoholik říká. Kdo této zprofanované kreatuře věří? Doležal a Stejskal? Co tento člověk udělal pro dobro občanů této země, když mohl? Ti, kdo mají ještě nějakou paměť si moc dobře vybavují jeho politické působení v kauzách padáků, Pandurů modernizací tanků /19 mld Kč/ s jeho kamarádem Hávou. Dneska, když si o něj nikdo neopře ani kolo, tak se tváří jako ten největší, nejchytřejší a nejspravedlivější. Jeho pidistrana balancuje nad hranici 5%, tak se ten chudák musí snažit něčím zaujmout. Tento chemik a hulvát z Bechyně se otírá se o kdekoho. Např. o ministru zemědělství řekne, že je to pasáček vepřů. A nemá smysl psát všechny urážky, které tento alkoholik uštědřil. Tato politická mrtvola kolem sebe kope podle toho, kolik má zrovna "nakoupeno" v krvi chlastu, jako chcípající kobyla a zbývá doufat, že skončí v propadlišti dějin i se svoji pidistranou.

http://kucharovic.blog.idnes.cz/c/250993/Temna-minulost-Miroslava-Kalouska-neni-pro-slabsi-povahy.html

V. Heidlerová 13.2.2016 8:28

Naprostý souhlas

Pan Kalousek je jediný politik, hodný toho jména, např. pohotový, obratný, směly, manévrovací, předvídavý, útočný kdy je třeba, říká i nepříjemné věci do očí, vtipný, odvážný, s přehledem atd.atd. - dalo by se najít mnoho dalších přívlastků v jeho prospěch. Jako ministr financí působil zcela v jiné situaci, dokonce naspořil dnešní vládě k rozmachu v rozhazování hodnot, které nemohla sama za 2 roky tak rychle vytvořit. Já ho vidím positivně, i když se kdekdo snaží ho dehonestovat. Též fandím autorovi tohoto příspěvku, konečně něco smysluplného. Díky.