18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Kdo tu není srab (a ministrova lapálie)

Bohumil Doležal, v mých očích jeden z nejlepších tuzemských komentátorů (publicistů), se ve čtvrtek (11/2) veřejně přihlásil k podpoře Miroslava Kalouska. Rád se připojuji.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 14.2.2016 21:54

Re: Tak

No jo, on je Kalousek tak univerzální lump, že kdyby nebyl, musel byste si ho vytvořit.

Víte, že Kalousek může i za povodně? Zhůvěřile nárazově nadmíru pršel až tak, že řeky to nepobraly ...

M. Šejna 13.2.2016 10:42

pan Stejskal už zapomněl ....

pan Stejskal už zapomněl, jak se na podzim 2006 pokusil Kalousek sestavit vládu s Paroubkem tak, že by pozvali do vlády i komunisty. Tohle Kalouskovo kolaborování s komunisty mu ukončilo slibnou karieru v KDU-ČSL.

Je ale možné, že i toho Kalouskovo bratříčkování s komunisty ocenil pan Stejskal jako něco, co by srab neudělal, zatímco frajer Kalousek ano.

K. Kovář 13.2.2016 10:55

Re: pan Stejskal už zapomněl ....

Kalousek byl jenom solitér, který se chtěl vetřít do zaběhnutého "bratrství" sosáků a bolševiků a dopadl jak dopadl.

Následně bratři v rudém triku svou náklonnost avízovali i v budoucnu, v roce 2012.

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1140780-namluvy-skoncily-kscm-a-cssd-kraceji-ke-koalicnimu-oltari

M. Šejna 13.2.2016 11:13

pane Kováři

takže jste potvrdil, že Kalousek se chtěl bratříčkovat se socialisty a komunisty.

To jsem rád, že jste potvrdil Kalouskům "pevný a zasadní postoj pravicového politika", kterého je třeba podpořit, jak žádají pánové Stejskal a Doležal.

J. Sova 13.2.2016 11:48

Re: pane Kováři

To se snad bratříčkoval vždycky. Mnoho let byl za minulého režimu členem strany lidové, která byla součástí Národní fronty.

M. Šejna 13.2.2016 12:30

pane Sovo

tak zrovna tohle jeho členství ve straně lidové bych mu nezazlívat.

V Národní Frontě bylo i SSM a ROH. A nelze tvrdit, že každy svazák a odboráč svým členstvím v těchto organizacích se bratříčkoval s komunisty.

Není důležité členství, ale konkrétní činnost v té organizaci.

J. Hruška 13.2.2016 10:05

Cíl -- armáda ČR

Dobrý den. Opět jsme svědky frontálního útoku na armádu ČR. Cílem je podkopání důvěryhodnosti spojenectví v NATO. Mám jmenovat: 1) kauza letadla CASA. 2) kauza Grypeny, 3) Pandury, 4) kauza Nagyová, úkolování vojenské rozvědky, 5) kauza Fayad, účast vojenského zpravodajce v pětici osvobozených zajatců, 6) útoky na ministra obrany a hlavu státu jako velitele armády. Nechci vyvolávat nepodložené spekulace, jen poukážu na zprávu BIS o činnosti ruských agentů v ČR. Otázka: Čí chleba jíš ??? Zdař Bůh.

K. Janyška 13.2.2016 9:42

Já ne !!!

Seru na podporovatele zločinu na Evropanech, tedy EU... Dzp.

T. Kohout 13.2.2016 9:00

Vondra vs Kalousek

No, já pamatuji na bitky Vondra x Kalousek, není to tak dávno. Začal Vondra, coby nový ministr války a proštrachání archivů tamtéž. Po mnoha přestřelkách nakonec drtivě vyhrál Kalousek, coby ministr financí, kde odhalil na Vondru jiné věci a zničil ho. To ovšem neznamená, že Kalousek byl čistý. Jen, že byl lepším (drsnějším) bojovníkem.

L. Severa 13.2.2016 10:12

Re: Vondra vs Kalousek

No jo, řekl na adresu Vondry, že kdyby mu zbylo trochu cti tak odstoupí. Mám často dojem, že ve svých výrocích často ujíždí.

F. Lesniak 13.2.2016 8:54

To je opět blábol.

Akorát, když ten špičkový ekonom a rétor Kalousek je tak dobrý, proč svoje nadpozemské vlastnosti nevyužil, když byl u vládního koryta? Dneska je totiž úplně jedno, co tento notorický alkoholik říká. Kdo této zprofanované kreatuře věří? Doležal a Stejskal? Co tento člověk udělal pro dobro občanů této země, když mohl? Ti, kdo mají ještě nějakou paměť si moc dobře vybavují jeho politické působení v kauzách padáků, Pandurů modernizací tanků /19 mld Kč/ s jeho kamarádem Hávou. Dneska, když si o něj nikdo neopře ani kolo, tak se tváří jako ten největší, nejchytřejší a nejspravedlivější. Jeho pidistrana balancuje nad hranici 5%, tak se ten chudák musí snažit něčím zaujmout. Tento chemik a hulvát z Bechyně se otírá se o kdekoho. Např. o ministru zemědělství řekne, že je to pasáček vepřů. A nemá smysl psát všechny urážky, které tento alkoholik uštědřil. Tato politická mrtvola kolem sebe kope podle toho, kolik má zrovna "nakoupeno" v krvi chlastu, jako chcípající kobyla a zbývá doufat, že skončí v propadlišti dějin i se svoji pidistranou.

http://kucharovic.blog.idnes.cz/c/250993/Temna-minulost-Miroslava-Kalouska-neni-pro-slabsi-povahy.html

P. Selinger 13.2.2016 9:01

Re: To je opět blábol.

Pane Lesniak, tentokrát jste našel pro svůj příspěvek správný název. Vy tu kromě blábolů nic nepíšete.

T. Kohout 13.2.2016 9:07

Re: To je opět blábol.

Však Topolánek vysvětloval svoji gestikulaci takto: "Kalousku, jsi jednička". - čili uznání dostal. Dobrá byla jeho ekonomická metoda "uspořit se k smrti". Zastavit stavby, dálnice, železnice.

J. Lepka 13.2.2016 9:33

Re: To je opět blábol.

Snad jen dodat, Fanouši, že je mnoho povolaných, ale málo vyvolených, ale ani ti vyvolení nedokázali Kalouskovi nic přifařit. A nevěřím, že by se Bezpečnostní divize Agrofertu nesnažila / viz prohraná sázka o 10 mega /!

J. Kratochvíl 13.2.2016 20:24

Re: To je opět blábol.

To, že se mu zatím nic neprokázalo, není důkazem, že se skutek nestal.

K. Filek 13.2.2016 10:01

Re: To je opět blábol.

Lesniaku asi chodíš s Kalouskem na pivo,že víš kolik toho vypije.Každopádně byl lepší ministr než nynější.Měl by Tě ten Kalousek také nakopnout.

J. Kratochvíl 13.2.2016 10:45

Re: To je opět blábol.

Mohl byste upřesnit v čem byl Kalousek lepší ministr? Jinak je vaše poznámka jenom blábol, jako je celý článek.

V. Patkoš 13.2.2016 17:33

Re: To je opět blábol.

Za Kalouska se zvedl rating naší země, za současného ministra se zavádí idiotské věci jako EET, která je v jediné zemi na světě a ani tam s ní nemají dobré zkušenosti.

K. Kovář 13.2.2016 10:28

Re: To je opět blábol.

Vypadá to, že u pana Lesniaka chudák Kalousek denně fasuje antabus, když má takový přehled o jeho alkoholismu.

BTW: Kolik kopanců a kam Kalouskova mrtvola uštědřila panu Lesniakovi? Že by do hlavinky?

V. Heidlerová 13.2.2016 8:28

Naprostý souhlas

Pan Kalousek je jediný politik, hodný toho jména, např. pohotový, obratný, směly, manévrovací, předvídavý, útočný kdy je třeba, říká i nepříjemné věci do očí, vtipný, odvážný, s přehledem atd.atd. - dalo by se najít mnoho dalších přívlastků v jeho prospěch. Jako ministr financí působil zcela v jiné situaci, dokonce naspořil dnešní vládě k rozmachu v rozhazování hodnot, které nemohla sama za 2 roky tak rychle vytvořit. Já ho vidím positivně, i když se kdekdo snaží ho dehonestovat. Též fandím autorovi tohoto příspěvku, konečně něco smysluplného. Díky.

K. Filek 13.2.2016 10:03

Re: Naprostý souhlas

Bravo,napsala jste to dobře.

I. Mertl 13.2.2016 15:24

Re: Naprostý souhlas

Ano, dokonce bych řekl, že je to v Česku jediný politik mezi bandou podvodníků a neumětelů. Kdyby na jeho tou bandou pečlivě vytvářeném profilu zloděje a podvodníka bylo jen trochu pravdy, dávno by to někdo prokázal. A že by nechtěli? Prostě, nic reálného najít nelze! A česká bída je dána právě solitérnistí Miroslava Kalouska.