2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
dulcibelka 21.7.2006 8:20

Re: Re: A to nám říkáš Ty,

:-DR^

visolaje 21.7.2006 8:20

Re: Re: A to nám říkáš Ty,

BuBu když nevíš nic o mém vzdělání, tak drž klapačku!

Co ty vůbec můžeš o vzdělání vědět,stačí pročíst pár tvých blábolů a je jasné co jsi zač! A stran toho komunismu v nás jsi zářný příklad.Jen bohorovný obdiv a víra v neomylnost jejich představitelů,(viz dobové záznamy),či pasivní rezignace, jako, "co se dá dělat?" umožnili tak dlouhou vládu jedné strany!!!

Semiramis 21.7.2006 8:31

Re: Re: Re: A to nám říkáš Ty,

Visolaje sice má vzdělání, ale je mu/jí  to na kočku.  Jinak je to trouba přesvědčený o své neomylnosti, který umí jen urážet. Tak ať vidí, jaké to je!

BuBu 21.7.2006 12:51

Re: Re: Re: A to nám říkáš Ty,

Mě zase stačí přečíst si Tvé dedukce - a vidím zcela jasně, že Tvé (případné) vzdělání byly peníze vyhozené do kanálu !

Hrozd 21.7.2006 8:49

Re: každý rozumný člověk!

Zcela souhlasím a koresponduje to s mým vyjádřením před časem zde, že bych rád volil ODS - ale ODS jinou. Tím jsem rozuměl ODS bez profláknutých, okoukaných a o další hlasy jí připravujících Tlustých, Langrů, Němcových, Nečasů ... a ten Topolánek by též mohl jít s nimi. Znám řadu politiků ODS např. z vrcholové komunální scény, kteří by je bez problémů mohli nahradit. Též nevím, proč se to již nestalo, ale nyní je k tomu dobrá příležitost - Topolánek nesestaví vládu těchto kašpárků a Klaus by měl pověřit někoho jiného ( Bém, Gandalovič, ... ).

damian.frach@atlas.cz 21.7.2006 9:25

Re: Re: každý rozumný člověk!

70% volicu voli CSSD a ODS takove jake jsou. zmena neprijde, jedine ze by se proflaklo neco velkeho (jako treba Standa a jeho barak). cekani na lepsi zitrky je utopie.

Bem ani Gandalovic sanci nedostanou, kdyby dostali, vladu taky nesestavi. problem je volebni pat. vlada bude nedoktnutelna po 4 roky, protoze nikdo nebude mit 101 hlasu ji zrusit duveru ...

BuBu 21.7.2006 12:49

Re: Re: každý rozumný člověk!

Ani mě nesedí někteří lidé ve špičkách ODS ! Bohužel, ale Paroubek to zde "dohnal" tak daleko, že už to není o lidech, ale o tom, jestli jít zpátky budovat socialismus s lidskou tváří, nebo pokračovat ve změnách cestou vyspělých demokratických zemí ! 

krtek 21.7.2006 13:52

Re: každý rozumný člověk!

Naprostý souhlas. Bohužel současná politika není o lidech, ale o stranách, jejichž řady jsou plné  bezskrupulózních oportunistů a nejen výše jmenovaných...;-€

Zdeno 21.7.2006 0:23

1.axiom

Langer je debil.

Jogin z Bagin 21.7.2006 7:57

Re: 1.axiom

To je omyl, není to debil. Naopak, je to vychcaný grázlík, vychytralý intrikán, podvodník, politikář, bezpáteřný kariérista, všeho schopný mafián a zřejmě také podlý zločinec. A  je to také "80-ti tisícový !!! advokátní koncipient", který v tomto zcela fiktivním zaměstnání, které "stihne" vykonávat k povolání poslance a dvěma významným funkcím (místopředseda sněmovny a ODS) zřejmě propírá přes spřízněnou advokátní kancelář špinavé peníze z černých zdrojů ODS. Pro ty, kteří neví, co to je práce advokátního koncipienta, tak to je čekatel na místo advokáta, který pomáhá avokátovi, tj. připravuje mu materiály, vede agendu, vyřizuje různé administrativní úkony a pod. Obvyklý plat advokátních koncipientů je kolem 15 tis. Kč, maximálně 20 tisíc. A to jsou advokátní koncipienti na plný úvazek, tj. bez dalších povolání! Ještě něco o panu Langerovi? Mně to už stačí.

damian.frach@atlas.cz 21.7.2006 8:05

Re: Re: 1.axiom

nechci ti do toho kecat, ale prave si popsal 90% poslancu. ty jsi snad z marsu

Nezávislý 21.7.2006 13:22

Re: Re: 1.axiom

Ještě jsi zapomněl popsat tu levárnu s Kubicem.To byla síla. Je to křivák a zbabělec. Toho tak potkat a spravit mu tu ošklivou fasádu, aby trochu vypadal, když chce dělat toho ministra.;-€