5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vladimír 18.9.2009 9:18

Žvásty z televize, kecy z rádia a cinty z internetu.

Kecy, kecy, kecy! Jde o prachy, občané, i těm novinářům!

kam 17.9.2009 23:00

Občes si přečtu moudrosti tohoto autora.

Jenom je mi divné, proč je to Václav Vlk st. On taky existuje nějaký Václav Vlk ml.? A taky píše mudrosti? A poradí mi někdo kde? Rád bych si je přečetl. Jistě jsou stejně kvalitní, jako u taťky.

Kajda 17.9.2009 23:37

Re: Občes si přečtu moudrosti tohoto autora.

Na co máte počítač s připojením na internet, když s ním neumíte pracovat?

Eliška 17.9.2009 22:43

Program ke splnění politickým stranám napříč politickým spektrem

Politické strany se předvádějí ve slibech. Předložme jim program.

1. Ekonomický systém

Ekonomický systém je nastaven na celém světě na spotřebě. Vyrábí se stále více zboží a když přijde krize a lidé nemají na utrácení, systém se hroutí a státy krachují. Kdo profituje na takovém systému? Navíc a především se velmi vyčerpávají zdroje. Zeměkoule je jen jedna a co je na ní je všechno a nic víc. Kdo si zdroje přisvojuje? Například voda. Začíná být nedostatek pitné vody i vody užitkové. Přesto firmy, které něco vyrábějí vodu znečišťují. Pouštějí dokonce znečištěnou vodu do podzemních přirozených  zásobáren, kde je voda uložena po milióny let. Kolik vody spotřebuje ČEZ ? Kolik chemičky? Kolik výrobci plastů, pesticidů, herbicidů a další?

www racek 17.9.2009 18:09

ach ano, pane vlk

jsem rád že jste to pochopil ... ostatním doporučuji, aby trochu zklidnili hormony a mysleli ... tedy ne jak topolánek, ten je úplně mimo ... měli by mu dát na pár dní náhubek, nebo napáchá ještě větší škody, srovnatelné s globálním oteplením ...:-D

je to velká šance pro všechny a taky pro rozpočet. i pro ods ... půl roku odkladu na hledání leadera je dost času ... a taky by nás zajímal asi nějaký program, že ... plakáty s Kenem vodrážkou a pavlem janouškem - bémem jsou sice vkusné, ale nějak nepodložené něčím konkrétním, že ...

Landys 17.9.2009 17:29

Paroubek zkrátka není takový pitomec, jak si ODS myslela !

:-/Komu ten veřejně označený škůdce vlastně uškodil ? Lidé do teď vykřikovali, že vláda odborníků by se měla nechat dovládnout, takže byli vlastně vyslyšeni. S odéesáky už je to horší. Podle jejich hysterického kvikotu bych soudil, že jim naopak cosi nevyšlo. Že by je trápilo něco jiného než vlastní osoh, tak to ani náhodou, z toho už jsme vyléčeni. Kdo že to vlastně začal kličkovat a hledat způsoby, jak volby oddálit, protože lahodily jeho sluchu hlášky průzkumníků trhu, že prý postupem času socialistům klesají preference ? A kdo zaspal začátek kampaně a nestihl ještě rozjet lejnomet naplno - nebyl to náhodou Íčko ? A kdyby se Sněmovna rozpustila, nějaký Melčák podal opět stížnost a výkon rozhodnutí prezidenta byl opět pozastaven, gazdoval tady pravicový Senát - koho by volali  ti kritici z vlastních řad k zodpovědnosti ? Koho by všichni obviňovali a čí hlavu žádali za zbytečné vyhození dalších milionů ? Odéesáci a pomaleji myslící jedinci mohou hádat třikrát. A jak by nás investigativci denně oblažovali srdceryvnými baladami o tom, jak Paroubek podvedl své voliče, protože nic ze svých slibů nesplnil ! Jak kdybych to měl před očima. Takže Paroubek akorát neskočil na špek.  Pitomce a vyčuránky hledejte v jiných řadách !

Jirka 17.9.2009 18:03

Re: Paroubek zkrátka je takový pitomec, jak si ODS myslela !

Parlament je fraška sama, prostě šaškárna , co si budeme povídat. "Šéf ČSSD z úleku" tomu velí. Senát by měl až do nových voleb převzít pravomoci parlamentu, proč ne, bylo by to nejlepší řešení. Pouze ovšem při negaci Ústavního soudu, což je dle Paroubka jisté, ale podle mne nikoliv. A to nedosahuji zdaleka kvalit pana Paroubka - zaplaťpánbu.

jeff 17.9.2009 21:03

Re: Paroubek zkrátka není takový pitomec, jak si ODS myslela !

Ale no tak, škůdce? Prostě vyrobil jednu ze svých standardních sviňáren. A že jich do červnových voleb ještě kvanta vyprodukuje o tom nelze pochybovat. Možná, že to konečně některým jeho spolustraníkům a voličům docvakne, jaká kreatura se zmocnila kdysi seriozní strany.

jj 17.9.2009 22:26

Re: Paroubek zkrátka není takový pitomec, jak si ODS myslela !

A že to ten genius Jyrka vykombinoval až před hlasováním. 6e neuměl přijít o den dřív za svými partnery, se kterými uzavřel dohodu a tu dohodu zrušit. To ale Jyřýk nedělá, pro toho je podtrh normální.

Jirka 17.9.2009 16:27

Chytrost nejsou žádné čáry

Paroubek nikdy sám hlavu do oprátky nestrčí. Tady pomůže pouze pastička na myši s pěkně voňavým špekem. A k tomu dojde - pamatujte na má slova. Hamižnost po moci  je pud nepřekonatelný. Zvlášť, když musí zajistit kočičí rejdy.

ll 17.9.2009 16:11

Svatá pravda - platná už v roce 2006

"Jistěže by byla v mnohém výhodná velká koalice. Osobně myslím, že to bez ní nepůjde. Ale bez současných špiček ČSSD a ODS."

janoryna 17.9.2009 14:57

ještě, že toho paroubka máme.

dyť by nebylo komu nadávat. zavinil všechno, říjnovou revoluci, vítězný únor, rok 1968, zvrtal kuponovou privatizaci, chváli koženýho a mrázka, teď nám zadělal hospodářskou krizi a nedokázal uhlídat soukromé investory, kteří se jeho vinou dostali na buben a musí propouštět pracující. ještě, že mu můžem vynadat... 

k 17.9.2009 15:00

Re: ještě, že toho paroubka máme.

A jinak vám zdraví slouží?

janoryna 17.9.2009 15:09

Re: ještě, že toho paroubka máme. tak milé k,

kdo to všechno zavinil ? hájíte snad socany ?

jeff 17.9.2009 21:06

Re: ještě, že toho paroubka máme.

myslím, že k naprostému zhnusení stačí jenom jeho poslední 4 roky

JK 17.9.2009 14:55

když už úředníci jsou

a žijí z našich daní, tak ať alespoň nepracují. A když jim to nedá a něco dělat musí, tak ať se omezí třeba na překládání papírů z jedné hromádky na druhou, nebo na surfování po internetu, ale ať proboha nic nevymýšlí.

Jenda 17.9.2009 16:37

Re: když už úředníci jsou

Tohle bych rozsiril i na nektera oddeleni ve firmach. Jmenovite HR alias "lidske zdroje".

pteryx 17.9.2009 12:19

Paroubek

Ten hoch je opravdu inteligentní, ukázal že není nějakej kejvací panák, co všechno odsouhlasí.

milan007 17.9.2009 14:37

Re: Paroubek

umíte rozlišit chytrost a vychytralost ??

von 17.9.2009 11:43

To už jsem říkal panu hejtmanovi ...

Je to sice ze Švejka, ale opravdu už drahně let vím, že bez velké koalice, ale zároveň i bez VŠECH současných leadrů to nikdy tady nezvládneme. I tak ale v naší morálně zdevastované zemi není záruka, že nová garnitura politiků bude lepší! A blbé je, že asi ani není kam emigrovat.

mt 17.9.2009 10:14

Pane Vlk , popsal jste to přesně !

Díky a přeji hezký den

3směsi 17.9.2009 10:41

Re: Pane Vlk , popsal jste to přesně !

mt +pan Vlk :R^R^

Mila 17.9.2009 14:17

Re: Pane Vlk , popsal jste to přesně !

pěkně napsanéR^

George 17.9.2009 10:12

A co úspory a konec korupce?

Docela dobré argumenty, škoda jenom toho klišé o zrušení sociálních výhod. Kdy se někdo zaměří na státní nehospodárnost, předražené zakázky a korupci. Prý nás to stojí moc miliard. Tak tedy řekneme občanům, že musí platit ještě více a mnohem méně dostanou zpět, protože "kapitáni" Pitr,Krejčíř, Řebíček (Viamont), Bakala a další mají málo a stát se musí zadlužovat. Na důchodech stát nevyplácí zdaleka to, co v průběžném systému sebere. Zase platíme účet za někoho jiného.

f 17.9.2009 11:29

Re: A co úspory a konec korupce?

Předpokládám tedy, že souhlasíte z názorem: čím méně státních zakázek, čím méně statního majetku, tím menší příležitost ke korupci a předražování.

www racek 17.9.2009 18:11

Re: A co úspory a konec korupce?

tedy myslíte, že by se státní rozpočet měl skládat jen s mandatorních výdajů?

von 17.9.2009 11:48

Re: A co úspory a konec korupce?

Ale o té nehospodárnosti, nesmírné byrokracii, která práve vede k předražování zakátek a ke korupci je přece celý ten článek, nebo ne? Jen to tam není úplně polopatě.

PETR 17.9.2009 9:47

Téměř přesně.

Paroubek  pochopil, že výhra ve volbách by byla jeho smrt. Jsou pouze dvě alternativy: 1) Janotův balíček - a to nemůže provádět Paroubek, protože by nesplnil ani jeden slib daný voličům, nebo 2) splnit sliby voličům a přivést stát k bankrotu.

Oboje je pro Paroubka špatně, odrovná ho to, ČSSD prohraje na desetiletí dopředu.  Tak to Paroubek odpískal.  A v první chvíli mu většina politiků naletěla.

Ludva 17.9.2009 10:42

Re: Téměř přesně.

Ano, ale mohl to pochopit dříve - před tím šaškováním s fofrem na změnu ústavy.