26.5.2024 | Svátek má Filip


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
BRUNO 25.4.2006 9:22

HŃUP V ČELE POSLANECKÉ SNĚMOVNY

PAN ZAORALEK JE NESKUTECNY HŇUP.TO JE JASNE,ŽE O ČEM BUDE ZA MĚ NĚKDO Z ÚŘEDNÍKŮ ROZHODOVAT,MÍSTO MĚ, TAK BUDE MÍT VŽDY MOŽNOST MNĚ NEVYHOVĚT,ZDRŽOVAT ŘÍZENÍ,STANOVIT RŮZNÉ PODMÍNKY APOD.ROZHODOVÁNÍ MUSÍ BÝT NA SVOBODNÉ VŮLI OBČANŮ,ÚŘAD POUZE TAM,KDE TO VYŽADUJE OCHRANA OBECNÝCH ZÁJMŮ.SOUDY A KATASTRÁLNÍ ÚŘADY JE POTŘEBA POSÍLIT A ORGANIZAČNĚ ŘEŠIT JEJICH ČINNOST JINÝM ZPŮSOBEM,NAPŘ. ŘÍZENÍ SVĚŘIT PRIVÁTNÍM FIRMÁM NEBO VYTVOŘIT SAZEBNÍK ZA URYCHLENÍ ŘÍZENÍ - JAKO JE TO U PASŮ. VÝTĚŽEK NEPŘIPADNE PAK DO NEZDANĚNÉ SFÉRY A DO KAPES ÚŘEDNÍKŮ, ALE BUDE LEGÁLNÍM A ZDANĚNÝM PŘÍJMEM.NA TO MĚLA ČSSD 8 LET,NEUDĚLALA NIC.SVÉ ZÁVAZKY NEPLNÍ ANI STÁT,NEPLATÍ VČAS ZA SLUŽBY NOTÁŘŮ,ADVOKÁTŮ,NEPLATÍ NÁHRADY ZA ŠKODY ZPŮSOBENÉ STÁTEM.DO DNEŠNÍHO DNE NEJSOU VYPLACENY RESTITUČNÍ NÁROKY ( ŽE BY PROTO, ŽE ÚŘEDNÍK NEDOSTAL ÚPLATEK?). PAN ZAORÁLEK SVOJÍ MYŠLENKOVOU VÝBAVOU PATŘÍ NIKOLIV DO ČELA POSLANECKÉ SNĚMOVNY, ALE ÚPLNĚ NĚKAM JINAM.

PetrN 25.4.2006 9:17

A já to musím napsat...

Omlouvám se, ale ve stavu zoufalství, ve kterém se po přečtení článku nacházím, mi to budiž dovoleno: Zaorálku, jdi už do řiti a vezmi tam sebou své spoluzločince!!!(Y)(Y)(Y)

Jarda C. 25.4.2006 8:49

Tak se nám páni poslancové rozjíždějí do světa

Aby prostřednictvím CK Parlament stihli do voleb poznat ty nejvzdálenější kraje světa, kde ještě nebyli. Mohl by "Létající Lubomír" poinformovat, kolik obchodů za dobu jeho předsedování  uzavřeli tito poslanci-cestovatelé? Který z nich rozumí odborné problematice natolik, aby se nimi vůbec někdo kompetentní bavil?  Že se ta banda vyžírků nestydí, jako celek i každý jednotlivec za sebe!!! ;-€

V normálním státě by se 5 týdnů před volbami poslanci spíš snažili na domácí půdě přesvědčit voliče o své výjimečnosti a nepostradatelnosti, aby měli šanci na znovuzvolení. Ne tak v Absurdistánu - tady platí heslo "Urvi co můžeš", on to ten blbý plebs zaplatí!!

divana 25.4.2006 8:30

Kdo myslí vážně boj s korupcí?

no, šibalové určitě ne. a král šibalů jirka? proč má bobyho krause jako poradce, proč má zůpátky grosse? proč je stále jeno nejlepší přítel jansta? co jeho další přátelé z stb, se kterýma přece jen nejel vloni na ofic dovču?

Haui1 25.4.2006 8:04

Ach jo.

Zase jsem si jednou neodepřel pana Zaorálka a jak praveno v Černých baronech - zase se mi chce zvracet. Otíráte se o starosty, ale tu vládní verbež přehlížíte - Lachnit, Kraus a další.

Vodák 25.4.2006 8:02

Zaorálkovy kecy

Nikdo nevytváří iluzi, že má zaručený recept. To, že boj s korupcí je obtížný atd. říkají všichni a omílat to dokola je zbytečné a dělají to ti, kteří nemají co říci. To samé platí o regulaci. Každý blbec ví, že jsou oblasti, které se bez řízení státu neobejdou. Myslím že směr, který prosazuje ODS, to znamená co nejmenší potřeba něco od někoho chtít, omezit  přerozdělování, zmenšit vliv státu, čili úředníků atd. je správný a to že ČSSD dělá opak je pravda. Mluvit o korupci členům ČSSD bych zakázal, protože u tak zkorumpované strany je to střet zájmů.

Frenky na penzi 25.4.2006 7:57

POLITIKA: Kdo myslí vážně boj s korupcí?

No vy (ČSSD) tedy určitě ne. To byste ji nesměli svojí politikou podporovat.

huhu 25.4.2006 7:43

boj za mír, boj o zrno

....boj s korupcí...ano stejné myšlení :-D

eTony 25.4.2006 7:38

Zaorálku,

konkrétní případ "boje proti korupci" a to potřebou regulace v moderní společnosti, socbolševickej intelektuále :

http://www.euro.cz/id/is9r6yx1dm/detail.jsp?id=76871

huhu 25.4.2006 7:44

Re: Zaorálku,

ten článek rovněž doporučuji R^

bd 25.4.2006 9:26

Re: Zaorálku,

Ano, to je ta nejčistší ukázka toho, jak jsou socani příčinou korupce, protože samotná podstata jejich politiky je podstatou korupce. A že socani jsou zdrojem regulace, kontroly a rozhodování o lidech. A že socani skutečně vymysleli spoustu úředníků, kteří rozhodují o lidech a zneužívají svého postavení.

Takže žádné prý, údajně a snad.

tris 25.4.2006 7:28

pan Zaoralek zase neco nepochopil

"I pokud prosadíme elektronický způsob zadávání veřejných zakázek, což

podporuji, stále zůstane řada oblastí, kde lidský faktor nevyloučíme."

Korupce se nesníží tím, že se veřejné zakázky budou hodnotit "elektrnicky", ale tím, že veřejné zakázky nebudou vůbec existovat. Ale to je asi moc tohle po levičácích chtít...

Netřeba 25.4.2006 7:38

Re: pan Zaoralek zase neco nepochopil

Pouze soukromé zakázky?  Teoreticky ano, budou perfektně finančně i právně vyvážené.

Čistě náhodou, nevíte, proč se cena za Sazka arénu vyšplhala v současné době na trojnásobek oproti projektu? Já vím, zase ten hnusný stát. A hodný, upřímný, dobrosrdečný, vstřícný  . . .  pan Hušťák. 

kolda 25.4.2006 7:49

Re: Re: pan Zaoralek zase neco nepochopil

Protože do Sazky zase stát strkal svoje pracky! Kdyby je Hušák nedostal, tak by to tak nebylo. A co se děje teď? Hušák prostě splácí dluhy a nedává prachy tam, kam má - do sportu. Co dělají bafuňáři ze sportovních svazů? Místu aby Hušáka vykopli, budou žadonit u státu aby jim nasypal, když nesype Sazka.

Ale národ zase podporuje stavbu národního fotbalového stadionu a olympiádu v Praze. Blít se mi chce.

Kantor 25.4.2006 8:41

Re: Re: Re: pan Zaoralek zase neco nepochopil

A vzpomenete si na Hušákův obličejíček, když se dověděl od Špidly, že kapříci nepřiplujou?

Bystrozraký 25.4.2006 11:30

Bude olympiáda a stadion

protože pak zas budou úplatky od stavebních firem. A ty blbej voliči nám do toho nabudeš kecat!

tris 25.4.2006 8:18

Re: Re: pan Zaoralek zase neco nepochopil

Buď je Sazka soukromá organizace - pak vám to může být jedno, nejedná se o Vaše peníze.

Nebo je Sazka státní organizace (nebo státem vytvořený monopol) - a pak je to přesně to, co říkám - státní organizace, státní zakázky umožňují korupci.

Netřeba 25.4.2006 6:54

Kdo myslí vážně boj s korupcí?

KAŽDÝ!  Jenže boj s korupcí těch druhých.

Vážení, přece nechcete sami sebe přesvědčit o tom, že jste se nikdy alespoň maličko nechovali korupčně a že vaše duše je křišťálovější než ten nejkřišťálovější křišťál.

Nemohu přesně citovat, ale tak nějak je to napsáno: Jste jak hrobové. Napovrch upravení a čití, ale uvnitř plni hniloby.

eTony 25.4.2006 6:32

Zaorálku,

zeptejte se vašich ekonomických "expertů" ve vládě na přímou úměru, měli by ji znát. Potom se poraďte s tím vaším poradcem Jelínkem a vyvoďte závěry ohledně korupce a míře přerozdělování. Socbolševici povýšili korupci na systém. 

KUBA 25.4.2006 6:19

Konečně pravda

Autor má pravdu. Bohužel jen v prvních dvou odstavcích svého článku.

anicka 25.4.2006 6:09

FUJ

Už ani poblít se nepomůže. Je to neskutečné a drzé.

Zdenek 25.4.2006 2:46

Kdo mysli .... atd.

Pane predsedo, vice konat a mene zvanit. Ciny jsou dulezite, ne kecy a sliby. A za tu nynejsi korupci muzeme podekovat v plne mire predchozime rezimu, ktery z mozku lidi terorem dokazal vymyt zakladni moralni pravidla. Tyto deformace v mozcich vetsiny obcanu, zapricinene komunisty, at jsme si to ochotni priznat ci nikoliv, maji na svedomi nynejsi (generacni) pokrouceni charakteru a naslenem neetickem chovani nasich obcanu.

mak 25.4.2006 1:32

cssd urcite ne

po volbach Rv a (Y)

Honza™ 25.4.2006 1:24

Vy drzé socanské hovado Vy máte drzosti na rozdávání

Po osmi letech Vašeho usilovného mafiánsky vytvářeného korupčního prostředí a Vašich korupčních skandálů,máte tu drzost to ještě dávat na odiv?

"Jiná věc je, že potřebujeme efektivní úřady, efektivní stát, jednoduchá a jasná pravidla rozhodování."

Balíme soudruzi:-D

conqueror 25.4.2006 1:11

Zaorálku.

Od člověka, který nalétal při výletech Praha-Ostrava a zpět za peníze daňových poplatníků víc než je životnost letadla, to sedí. Zemana nemusím ale s tím, že jste jeden z nejneschopnějších a nejlínějších měl pravdu. Pozdravujte letušky a svoji morálku si nechte obdivovat doma.

šakal 25.4.2006 1:00

...TY URČITĚ NE - KRETÉNE!

;-P

janabok 25.4.2006 0:42

2 autor

příčinou korupce je socialismus, utočící na samou podstatu civilizace t.j. svobodného jedince...

jirasek 25.4.2006 0:55

Re: 2 autor

a nejlepe se pane Zaorálku na korupci létá s vrtulníkem...

bez brýlí 25.4.2006 6:30

Re: 2 autor

Zkuste nám to vysvětlit na příkladu "téměř socialistického" Švédska ;-)

Nebo že by to s tou příčinou bylo trochu jinak? ;-D

Mejla 25.4.2006 7:13

Re: Re: 2 autor - ve Švédsku jsou veřejně dostupné všechny údaje o státní správě a samosprávě včetně obchodních smluv.

Jsou tam veřejně dostupná i daňová přiznání, takže prostor pro korupci je minimální. Kromě toho neprošli komunismem a tudíž se tam nestihly vytvořit paralelní mocenské struktury organizovaného zločinu, jako např. u nás (Mrázek - Gross - Barková, vedoucí činovníci KSČ a nabytí jejich nyní soukromého majetku atd.). Socialismus sice ze Švédska vyhnal velkou část firem a investorů, ale demokracie tam dosud přetrvává.