23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka 8.11.2009 15:45

Re: Řápková extremistkou?

Řápková je především lhářka a podvodnice s tituly. O jiné kvalifikaci oné ženštiny mi není nic známo...

. 8.11.2009 19:25

Re: Řápková extremistkou? Ne, ne, nekomu překáží.

Aféra Řápková je podobná aféře Čunek. Někdo se snaží zenužít administrativní bordel na ZČU k likvidaci příliš populárního regionálního politika, který nepatří do party kamarádů, co to tu na ty voly voliče spolu hrají. Napovídá tomu několik indicií. Řápková už měla za sebou v řádném studiu  získaný titul inženýrky ekonomie,  tudíž její následné studium nebylo motivováno honbou za titulem. Také nešlo o žádné dvouměsíční turbostudium, ale o pět let trvající individuální plán tříletého magisterského oboru při jejím zaměstnání. Zajímavé je, že kteří sami mají máslo na hlavě , vykřikují, že Řápková nemluví pravdu.

 

Pamětník 7.11.2009 16:48

Bože, Bože....

Milý pane Jelínku, dle Vašeho vzhledu soudím, že mnoho životních zkušeností nemáte. Já, na rozdíl od Vás zažil první republiku, prožil Tzv. Protektorát, ač se štěstím. Viděl jsem za svého života mnoho a znal jsem naše "sousedy" ze Sudet, nad nimiž tak usedavě pláčete. Možná, když už jste toho zažil tak málo, měl byste se přečíst knihu Kamila Krofty zabývající se první republikou a úsilím naší vlády o řešení sudetského problému.  A pokud se chcete poučit  o názorech a postojích oněch našich "sousedů", vřele Vám doporučuji knihu Hahnová-Hahn: Sudetská vzpomínání a zapomínání. Potom snad nebudete plácat nesmysly.

AeroKarel 7.11.2009 21:56

Re: Bože, Bože....

Bude. Je za to placen.

Vorda 7.11.2009 22:55

Re: Bože, Bože....

A asi dost dobře placen...:-P

Jiljí Horák 7.11.2009 16:19

Zkrat autora článku.

Tak, jak se autorovi jeví postoj odpůrců Libanonské smlouvy, je zřejmě zkratový a nesvědčí o jeho smyslu pro naplnění skutečné demokracie v naší zemi. Přemýšlel o tom, jak nesmyslná jsou nařízení o zahnutí banánu, velikosti okurek, průměru jablek a nebo o kvotách na výrobu cukru? Je strašně pohodlé se dívat na politiku z božských výšin bez vnímání reality.

. 7.11.2009 15:36

Eurohujerství tvrdě zaplatíme

Všem eurohujerům:

http://polanecky.blog.idnes.cz/c/108651/EU-Cechum-ilegaly-Francouzum-zemedelske-dotace.html

Princ Drsoň 7.11.2009 16:08

Re: Eurohujerství tvrdě zaplatíme

Vždyť to je naprostý nesmysl, o čem ten pán píše.

AeroKarel 7.11.2009 21:57

Re: Eurohujerství tvrdě zaplatíme

Až do doby, kdy to nastane.

kvetla 7.11.2009 15:31

http://www.overstream.net/view.php?oid=ahe6rpmarvt3

Doporučuji všem pochybovačům,skouknout toto vysvětlení,je to s českými titulky,tedy všem srozumitelné.Upozorňuji předem,že je to poměrně dlouhá diskuse,ale k věci a vysvětluje jednotlivé kapitoly LS s tím,co a proč a pro koho je tam špatně.Tohle p.Jelínek asi neskousne,a určitě svými komentáři neokecá.>-R^V

Hnyk 7.11.2009 15:18

Dobrá úvaha

Samozřejmě, že ta "část veřejnosti" může třeba založit stranu, která bude mít jako jediný cíl vystoupení ČR z EU. Ale i to je už teď legitimní i když to V. Klaus možná neví.;-D Takže co legitimizovat?

Možná ale, že není potřeba přemýšlet co chce V. Klaus "legitimizovat". Možná se chtěl jen blýskout cizím slovem, aby vypadal chytřejší.;-P A nebo opravdu začíná trpět stihomamem, míní že ho někdo pronásleduje kvůli jeho názorům a každý večer koukne pod postel a prohledá skříně jestli se tam neschovali agenti "Sudeťáků", potažmo EU.;-D;-D;-D  

hanebnej panchart 7.11.2009 15:15

Svata pravda

R^R^R^Dik za skvely clanek:-)

kvetla 7.11.2009 15:35

Re: Svata pravda

Zkuste prosím,opravdu moc prosím,skouknout tenhle videozáznam.Třeba se v klidu a bez emocí zamyslíte,do čeho všeho se EU podle LS žene....V>-

http://www.overstream.net/view.php?oid=ahe6rpmarvt3

hanebnej panchart 8.11.2009 13:35

Re: Svata pravda

Dekuji za odkaz:-)Video jsem zhledl a opravdu nuti k zamysleni.Preji hazky denVV>-

Vodák 7.11.2009 14:53

kdo nejde s námi

Jestli autor mluví za sebe, což předpokládám, není císař pán a měl by se vyjadřovat v jednotném čísle. Asi mu uniklo, že časy kdy se říkalo   "Ty seš soudruh já sem soudruh, budeme si tykat" jsou  už pryč.

Ivan 7.11.2009 12:35

Najednou mají propagandisté ODS strach z presidenta, kterého sami zvolili.

Pravice často trpí tím, jak sama vyvolává duchy, kterých se pak nemůže zbavit.  USA vyvolaly náboženský fanatiskus jako zbraň proti sovětské snaze okupovat Afghanistán a nyní se tato zbraň (zákonitě) obrátila proti USA, když se o okupaci Afghanistánu pokoušejí místo sovětů.

V ČR pravice prosadila (i za cenu korupce a vydírání) zvolení Klause presidentem i když jeho sebestřednost byla všeobecně známa stejně tak jako jeho dogmatické vidění světa. A teď se diví, že je Klaus sebestředný a dogmatický. Jak charakteristické!

Ivan 7.11.2009 12:36

Re: Najednou mají propagandisté ODS strach z presidenta, kterého sami zvolili.

fanatismus, omlouvám se za překlep.

Orel 7.11.2009 18:53

Re: Najednou mají propagandisté ODS strach z presidenta, kterého sami zvolili.

Blbeček Ivan píše pýčoviny a omlouvá se za drobnost, jakou je překlep. ;-D

tatina 7.11.2009 14:20

Re: Najednou mají propagandisté ODS strach z presidenta, kterého sami zvolili.

Já mám zase stejný pocit z levice.Je to jen názor jedince,a s tím nic nenaděláte soudruhu.

hanebnej panchart 8.11.2009 23:01

Re: Najednou mají propagandisté ODS strach z presidenta, kterého sami zvolili.

R^R^R^

Brmboš 7.11.2009 12:13

Pane Jelínek lžete!

Při troše snahy se za těmito slovy nemusí hned vidět paranoidní představy, ale oprávněnost boje v mezích zákona za vystoupení z EU. Znamená to, že jednoho dne UOOZ nebude pronásledovat ty, co Evropskou federaci nechtějí a zavírat ty, co se nepostaví při hraní hymny Evropské unie. Spíše by mě zajímalo jestli stejnou starost máte o mafiánské praktiky v ČSSD.

Stanislav Ševeček 7.11.2009 11:39

Zamrazilo ?

Ano, tentokrát může přijít mráz z Brusele.

. 7.11.2009 15:06

Re: Zamrazilo ?

Už nakoukl :

http://polanecky.blog.idnes.cz/c/108651/EU-Cechum-ilegaly-Francouzum-zemedelske-dotace.html

Pametnik starejch dob 7.11.2009 10:56

Pan autor by si měl laskavě něco přečíst o organizacích, které jmenuje,

úplně by třeba stačilo zadat si odpor.org a nemohl by vypustit takový nesmysl, jako že neonacisté jsou proti sudetským Němcům.

Otakar 7.11.2009 10:41

"Jak mrvu v oku bratra svého viděti, ale břevno v oku svém nikoli".

Eurohujeři všech typů mají snad tuto vlastnost vrozenou. Pan Jelínek zapomněl (kdo by ne), jak byl tento stát referendem doveden do EU ? Rudozelená levice vládnoucí institucím EU již dříve rezignovala na referenda jako na nelegitimní nástroj manipulace, proto nechtěla riskovat ostudu s referendem o Evropské ústavě i při schvalování LS a ejhle ono to jde obejít vlastní občany a když ne budou referenda opakovat jako Irové. Jinou metodu použili eurohujeři v ČR pro referendum o vstupu ČR do EU, ta je téměř geniální. Referendum proběhlo dle zákona a k tomu není co dodat, že i když bylo pro jen cca 42% oprávněných voličů. (Řeči o tom, že k referendu mohl každý jsou zbytečné). To svinstvo je skryto ve znění zákona o vstupu ČR do EU, který říká : "referendum je platné když se pro vysloví nadpoloviční většina zúčastněných voličů", potud zákon. Co to je však nadpoloviční většina zůčastněných voličů - v tomto případě i jeden jediný volič, který se zúčastní a je pro - ale to je obludná manipulace a zbabělost, to si eurohujeři na 100% pojistili hlasování o vstupu předem a to proto, že dle tohoto zákona nelze stanovit kolik voličů (početně ) pro schválení postačuje. Proto by se měl pan politruk Jelínek občas dívat i do zrcadla.

Rudozelená levice vládnoucí inst 7.11.2009 10:59

Re: "Jak mrvu v oku bratra svého viděti, ale břevno v oku svém nikoli".

Pokud je mi známo, jak v Parlamentu tak v Radě má v současnosti převahu pravice, a není důvod pochybovat o tom, že tomu bude odpovídat i složení Komise.

Parlament viz. http://www.europarl.europa.eu/members/expert/groupAndCountry.do?language=cs

Jiří Hojer 8.11.2009 7:54

Re: "Jak mrvu v oku bratra svého viděti, ale břevno v oku svém nikoli".

Ta vaše pravice v EP je naprostou většinou jen deklaratorní - eurolidovci se bojí nebo nechtějí ozvat a hlasovat například i proti extrémně levicové "Špidlově" antidiskriminační směrnici č. II - o pravici se rozhodně nejedná.

B 7.11.2009 12:37

Re: "Jak mrvu v oku bratra svého viděti, ale břevno v oku svém nikoli".

R^R^

Marat 7.11.2009 12:43

Re: "Jak mrvu v oku bratra svého viděti, ale břevno v oku svém nikoli".

Vy kteří se pořád tak dovoláváte při každé příležitosti a pro každou příležitost referend mě pořádně medíte. Kolik lidí v ČR je schopno si přečíst tu LS? Pochybují že alespoň jeden z deseti tisíc a to tedy všichni mají hlasovat v referendu o něčem o čem nemají vůbec žádnou páru? O bezpečnosti státu se májí také všichni občané vyslovit v referendu?

Tedy vy máte představy o demokracií a o vládě. Jsem přesvědčen že ani volební právo by neměl mít každý a to dokonce od 18 let.

kvetla 7.11.2009 15:43

Re: "Jak mrvu v oku bratra svého viděti, ale břevno v oku svém nikoli".

Specielně pro PT p.Marata - nahlédněte prosím a věnujte tomuto záznamu trochu svého vzácného času.Stojí ta za zamyšlení,a napište,,kde je chyba  http://www.overstream.net/view.php?oid=ahe6rpmarvt3