2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marcela 12.6.2006 16:46

Pane Daneši přání otcem myšlenky?

kde jste přišel k takovým fantasmagoriím. ODS vyhrála díky panu Topolánkovi, proč by se ho tedy měla  zbavovat? A prezident to ví. Vám radí Havel, či kdo? Nebo Paroubek? Abyste zasel semínko pochybností? Jinak znáte to :jeden myslel a po sr...ázném kopci sjel.

jeník 12.6.2006 15:22

www.danes.cz

letmo jsem nahlédl  na stránky páně Danešovy a po zjištění, že v opakovaných volbách "by volil komouše" se domnívám, že další čas věnovaný polemice s článkem p. Daneše  lze míti za promarněný.

kamil 12.6.2006 12:13

pane daneši-přání je odcem myšlenky-založte si raději koncesovanou živnost-věštírna -vše dobré jen pro ODS

hasil 12.6.2006 11:27

zase jeden věštec

Pane Daneš, tohle bylo ze skleněné koule, nebo z vašich skleněných koulí. Hlava to určitě nebyla.

franta 12.6.2006 11:06

Svatá pravda, autore

až na toho Paroubka. Ten přece prohlásil, že mu a ČSSD Topolánek jako předseda ODS vyhovuje.

hnědá nora 12.6.2006 11:00

slušnost

Bylo  by  slušné   vůči  voličům  s  ČSSD  nevyjednávat.   Opoziční  smlouvu  jsme  už  zažili  a  bylo  to   velmi tragické  rozhodnutí.  Už  tenkrát  měli raději  nechat  průchod  předčasným   volbám. 

tom 12.6.2006 10:47

Pan redaktor Daneš

nemá rád Topolánka,to je známá věc .Není to tak dlouho co na M.Topolánka svedl svůj profesní neúspěch a vyhazov z časopisu 51pro.Proto mě tento blábol nepřekvapuje.přání je otcem myšlenky pane redaktore,že?ale to jen dokazuje,že své profese zneužíváte k útokům na lidi,které nemáte rád

Štváč 12.6.2006 10:21

pomsta ?

Myslím, že mstivý Klaus nastrčil na první jednání Topolánka, ale má připraveného někoho jiného (nejraději by nácka Zahradila, když ON to být nemůže). Až se nepovede první akt, vyleze hradní had z díry a začne navádět své slouhy z ODS, kteří Topolánka zlikvidují. To samé chce i mstivý, chorobně toužící po moci, Paroubek. Jsou  s prezidentem z jednoho těsta.

Marat 12.6.2006 11:45

Re: pomsta ?

Štváčí a další ubožácí,proboha přestaňte všichni s těmi nadáváním do nácku každému, jehož řeči se vám nelíbí.Vám se také nelíbí,když jste nazývání bolšány ač těmi bolšány zpravidla jste.Autora názoru,které nedokážete vyvrátit, jednoduše chcete vyřídit tak,že ho nazvete nacistou.

Štváč 12.6.2006 12:16

Re: Re: pomsta ?

Sledujete Marate Zahradila v Bruselu a jeho výroky v blízkosti Klause ? Nazýváte lidi, které neznáte, bolšány ? Jakým způsobem komentujete autora článku ? Proč si všímáte mého názoru a neuvedete svůj ? Mám za to, že o této změně na postu premiéra bude hlavní vyjednávání. Zahradil dobře ví, že se "venku" náckovství nenosí, ale zde by nerad prezidenta zarmoutil.

Lukáš 12.6.2006 20:53

Re: pomsta ?

Mezi politickými mafiány ODS je Zahradil snad nejodpornější postavou.Když je ten parlament EU tak prolezlý socialisty a byrokraty,proč tam sedí ?Velký plat ,jaký tady nemá žádný politik,se brát od těch škůdců naší suverenity brát on a jeho modré bratrstvo nestydí.Zahradil založil svoji politickou kariéru na bezvýhradném souhlasu s nesmyslným bojem V.Klause proti EU.Divím se toleranci politiků EU,že nás v unii ještě chtějí,když máme takovéto vypečené politiky.Zastupují nás tam  spolu s komunisty.Země EU - promiňte nám naši blbost vzešlou z regulerních voleb!

zeby 12.6.2006 9:54

Uložte si do svého archívu

Kubiceho zprávu pro parlamentní komisi (2,5 MB)

http://rapidshare.de/files/21711486/UOOZ_060529.rar.html

a Paroubkovo povolební vystoupení na videu (65 MB)

http://rapidshare.de/files/22133186/Paroubek_po_volb_ch_20060603.avi.html

Malý Aston 12.6.2006 9:47

Já Vás obdivuji!

Já dnes krátce po volbách obdivuji všechny,kteří již znají jak to dopadne.Všíchni počítají a počítají a já se bojím,že se mohou přepočítat.Všichni hovoří o levici a pravici i když před volbami nás politologové přesvědčovali,že toto dělení je produktem 19 století.Jedna strana vyhrála, a dle ústavy nebo vžitých pravidel byl její předseda pověřen sestavením vlády.Ke schválení,vyslovení důvěry potřebuje nadpoloviční většinu v parlamentu. Proti tomu stojí polovina,ale jen někteří se vyjádřili že ne. Jsou to představitelé šibalů ČSSD. Ten zbytek,to jest KSČM nebyla přizvána,události nekomentuje,usmívá se a počítá pro sebe. Oni dobře znají,že bez jejich podpory nemá naději ani Topolánek ani Paroubek. A tak si počkejme,na kterou stranu se přidají.Mohou podpořit Topolánka a celé volební období mu znepříjemnit vládnutí,že ho podpořili,tak jak to někteří fanatikové vyčítají panu prezidentovi a konečně dostat ČSSD do opozice,kde se bez koryt porvou mezi sebou a dojde k jejich politické likvidaci nebo podpořit Paroubka a celou dobu ho vydírat,což mu nevadí a ostatní státotvorné strany jako KDU a Zelení přejdou k ČSSD. Jedni půjdou ke zpovědi aby jim Bůh odpustil a druzí se konečně dostanou do vlády. Jen nevím,co na to Hudka a jiní bolovníci proti komunismu ale nějaké místo na Ministerstvu kultury se jistě najde a oni tam budou bránit kulturu proti komunistům.Takže vážení,rozhodne Filip ať se nám to líbí nebo nelíbí.

pooh 12.6.2006 9:19

je to samozřejmě tak, jak říkáte

petrs51 12.6.2006 7:50

Překvapení voleb.

text

Hodnocení 12.6.2006 7:39

Pane Daneši, to by ani VŮL LÍP NEVYMYSLEL

Jinak zdráv a při smyslech budete asi jinde a jindy, než při psaní podobného blábolu s přáními a slintáním věrného řeznického psa, že ???