8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
RM70 5.10.2009 11:24

mila pani Hybaskova

uz je nejvyssi cas aby jste odesla do politickeho duchodu. Proste zse vam nedari a nedari a nedari.  nejsem ekonom, ale OH nejsou jenom o ucetnim zisku, je to o narodni cti, o hrdosti ze neco dokazete a hlavne investice do budoucna. A v tomot pripade se proste na OH prodelat neda.

brblal 5.10.2009 11:18

Re: Olympiáda patří vyspělým zemím

Sportovně i organizačně byla akce pod Ještěděm zvládnuta,to ano.Ale propagačně  a návštěvností to byl katastrofální propadák.Pokud nebudu uvažovat o tonelování,pak prodělek ve výši cca 2 a 1/4 miliardy rozhodně úspěchem není.Otázkou je,kolik nás už stála peněz "příprava" olimpiády v Praze.Tam ten tunel na peníze už asi začal fungovat.

StandaU 5.10.2009 10:59

Re: proboha!

qui bono či qui bonum je z období před Cicerem. Výraz qui bono je naprosto v pořádku. Dzp

Ludva 5.10.2009 10:36

Olympiáda patří vyspělým zemím

Ekonomicky i politicky. A to se o České republice opravdu říci nedá. :-(A po zkušenost Kateřiny Neumannové, že se sportovně i propagačně úspěšná akce obrátí proti ní osobně, by do toho šel jenom sebevrah.

Chris Kelvin 5.10.2009 9:57

Re: olympiada

Váš názor je nepřesný. Kdyby olympiáda reálná byla, nikdo by se do pořádání nehrnul. Právě proto, že reálná není, se všichni tak angažují.Na tom se totiž dá vydělat mnohem snáz :-)

Chris Kelvin 5.10.2009 9:56

Nešlo je o těch "hloupých"...

...asi sedmdesát melounů. Mnohem důležitější je v článku jen letmo zmíněná záležitost se změnami územních plánů, na kterých spříznění developeři mohli vydělat řádově až miliardy (konečná stanice metra Letňany uprostřed polí je také zjevně součást tohoto podvodu). A pražská ODS má opět dost peněz na předvolební kampaň, opět se na nás Pavel Bém, kdysi neohrožený bojovník proti drogám, dnes velmi podezřelý politik, diskreditující pravicovou politiku, bude zubit z bilbordů na všech nárožích..... ;-(

jhm 5.10.2009 9:50

olympiada

Myslim ze na tom ze olympiada neni v CR realna se shodne vetsina obyvatel vcetne prazanu. Pouze nekteri politici jsou natolik odtrzeni od reality, ze se odvazi o ni nejen uvazovat ale dokonce na ni i utracet penize.

Vládínek Smolík 5.10.2009 9:30

Re: Spicka ledovce ....

Milý Bruno!

Tento stav opravdu výžaduje lékařské vyšetření!Nehazardujte se zdravím!

MLOK 5.10.2009 9:08

Re: Hybášková se dala

Má pravdu honzaku! A že přitom získá "pár bodíků"? No to je přece také v pořádku, nemá se za co stydět.

       Vždy budu raději volit reálně a rozumně uvažující paní Hybáškovou, která se pod svůj názor podepíše a dokáže ho obhájit, nežli různé, na penězovody se přisosávající "obchodníky s deštěm" nebo propagátory Bémovy Olym-Pyjády, včetně Béma samotného.

kameň 5.10.2009 8:39

proboha!

Paní Hybášková, již od Ciceronových dob se říká cui bono, nikoliv "qui bono".

Petr Kiebel 5.10.2009 8:24

Re: Hybášková se dala

...a co je na tom špatného? Vždyť je to politik, tak kope za své,ne? Co jiného byste od politika čekal?Když se dole podepíše a napíše kdo je to a co dělá, tak si myslím, že je to křišťálově čisté.

Ferda 5.10.2009 8:21

Penězovod

Jsem to tvrdil od provopočátku že se jedná o dobrý penězovod pro pár vyvolených.

honzak 5.10.2009 6:36

Hybášková se dala

na trpělivé sbírání bodíků, aby se její úžasná strana stala volitelnou. Ne že by neměla pravdu, olympisjký tunel je velká swiňárna a v normálním státě by už bém byl v tepláchách.  Ale primárním účelem článku je jen zvýšení osobních a stranických preferencí.

"Zeleně přemýšlející Pražany" určitě osloví...

Jindra S. 5.10.2009 6:29

Komu tím prospějeme?

No přece společnostem Pražská olympijská - to je snad jasné. A teď se Bém nechal slyšet, že jsme vlastně ani šanci pořádat neměli, takže není čeho litovat.

A za pár let uděláme další společnost inkasující další miliónky - jen v té době bude opět potřeba zvednout daně, aby bylo z čeho přerozdělovat.

A olympiáda byla jen vrcholem ledovce - kolik takových samoúčelných firmiček pod státní správou slouží?

Bruno 5.10.2009 3:50

Re: Spicka ledovce ....

Vy myslite Tejkala ta vaše ikona reportér vidité 1000000vy plat na stáříse nechál zblbnout od páru intrikanu zrovná tak Katka něco mi napovidá že demokracie v Českým podání  je nevyspytatelna jako politici prezident i různí  purkmistrové bude třeba sesmolit novou ústavu i tak se nic nezmění , na lichvařeni hold nejpočetnějši skupina komunistu na zeměkouli,jo Franto drž ten komín já jdu pro prachy:-D

Tomas Pansky 5.10.2009 3:00

Spicka ledovce ....

 ... ktera zde byla na Psu mnohokrat popsana - prazska ODS, ktera je liberalni, tak jako celostatni ODS.  Ve svych cinorodych aktivitach utraci penize - sve?  Ne.  Vase, vazeni Prazane.  Cely olympijsky podvod je neco velmi maleho, co je mozne videt.  Ted si predstavte veci, ktere tito politici nechteji, abyste videli.  Stoji za to se rozcilovat?  Ne.  Vy jste si je zvolili.  top0625top@hotmail.com