22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

POLITIKA: Kam s Grossem?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Esmerald 26.6.2008 9:41

Zdeňku...

...proč by mělo být slabomyslné psát články, které jsou založeny na zcela reálné a pravděpodobné úvaze, když stačí si sundat koňskou ohlávku, která jedinci brání vidět do leva i do prava ? Jaká hluboomyslnost se skrývá za tím, že potenciální skutečnost prohlásíme za " konspiraci ", kterou dokazujeme jen jinou, svou vlastní " konspirací " a gauneři si příspěvky s pocitem sebeuspokojení čtou při sklence archivního vína ?    

K.Oblich 26.6.2008 9:36

Re: Dítě doby...

Vy o "napakování se" prezidenta Klause na privatizaci něco víte? Pak ovšem jste povinen podat trestní oznámení, jinak budete spolupachatelem trestného činu.

Nebo nevíte? Pak jste se právě dopustil trestného činu pomluvy...

Niky.\. 26.6.2008 9:34

Re: Dítě doby...

Nejsi ty náhodou přiblblo obecný alias ferry noha brdský les.

huhu 26.6.2008 9:34

přeci jen pravověrný socan

socialisté jsou lidé, kteří se snaží urvat mocensky více, nežli by jim ostatní na svobodném trhu ze svých peněženek dali za za jimi nabízenou práci. Prostě základem myšlení socana je zlodějna a násilí, a ta ideologie mu zdůvodňuje, že je to "ušlechtilé".

Takovými "půlpány" jako Standa byli všichni socialističtí vůdcové v historii nejen u nás Gottwald/Gottwaldová či Bilak a Čepička či Paroubek, ale všude v světě - Stalin, Ceaušescu, Hitler či Mao, Fidel a Kim Ir sen...

Být socialistou není otázkou IQ, ale především špatného charakteru

-ferry- 26.6.2008 9:27

Dítě doby...

Řekl bych,že St.Gross je dítětem této doby.Doby,ve které se všechno měří penězi.Kde se dá prodat všechno.Zobchodovat se dají třeba i vlastní rodiče.Gross? Pamatuju se,jak na sedm stovek delegátů jejich sjezdu (nebo jak to nazývají) povstáním a dlouhotrvajícím potleskem odměnilo  tohoto svého předsedu,který jim z tribuny v blairovském odění (tedy v košili a v kravatě) říkal ... my jsme vlastně hloupí ... ! Pamatuju se,jak jeden jeho kolega z lokomotivního depa,kde Gross pracovával mu v rozhlase nechal zahrát píseň Pověste ho vejš  od Michala Tlustého.Neskutečné oslavování,hraničící s adorováním kazí moralku lidí.Dopadli tak všichni : Havel,Klaus,Zeman ... Proč by měl být Gross výjimkou? Havel si také škrtem pera vydělal 55 milionů na "své" polovině Lucerny. I Klaus se určitě už napakoval na provatizaci a pořád je miláčkem části národa.Dnes nakupuje nemovitosti,to jsou dobře uložené peníze. I jako třetitřídní ekonom to ví. Havel dělal totéž,Gross dělá totéž ...

pech 26.6.2008 9:22

Re: Standa Gé je hňup

Docela souhlasím, jen nenabízejte jako alternativu hochy s gulama a ze Vsetína. 

pech 26.6.2008 9:19

část pravdy

Souhlasím s mnohým, Standa by asi byl svazák, seděl by možná i v ÚV SSM a velmi dobře by si rozuměl se svazákem Mirkem Topolánkem, oba by vstříc hleděli zářným zítřkům. To statně hledí i dnes. Tak o co jde?  K neohlášení trest. činů p.Klausové nevím, co dodat, snad jen to, že u Standy ohlášeny byly a dle orgánů činných v tr. řízení se nestaly. Jeho koktání o invalidních strýcích půjčujících miliony vedlo nakonec k tomu, že odstoupil z politiky. A co pan Čunek? Máte pocit, že koktal inteligentněji? Až na to odstoupení, to se nějak nekoná. Souhlasím s Esmeraldem, i když podle toho, zda je fešák, hezky mluví, hodně slibuje atd. voli i muži. 

Mistr Jan Hus 26.6.2008 9:15

Tam kam patří, tedy do vězení!

;-€;-O

Zdeněk 26.6.2008 9:12

Také se Vám zdá že...

Také se Vám zdá jako mně že Neviditelný pes plodí poslední dobou úplně slabomyslné články?Nedostal od Dalíka nějakou dotaci !

Esmerald 26.6.2008 9:03

Vychytralí vizážisté a hloupí plebejci.

Zhruba polovinu voličské populace tvoří ženy. Pokud tyto budou ve volbách volit podle toho, že někdo " je fešák " či podle toho, zda jeho kravata " ladí ", ( Gross, Klaus ), pak odevzdávají klíče od státní pokladny výměnou za rezavý šperhák ( a dokonce se snad cítí i dobře ). Nekamenujte mne dříve, než se sami/y nezaujatě zeptáte ve svém vlastním okolí.    

Pavel 26.6.2008 8:59

Re: pane Huliku vy jste chytry chlap, tak proc proboha pisete takove bulvarove kraviny

Možná by bylo dobré podat na Klause a jeho manželku trestní oznámení, když už máte tak dobré informace podepřené důkazy. Řekl bych , že mluvit o někom jako o zloději jen tak je docela síla, ať je to kdokoliv.!!

tich@dohoda 26.6.2008 8:59

Re: Re: pane Huliku vy jste chytry chlap, tak proc proboha pisete takove bulvarove kraviny

naprosto s vami souhlasim, ovsem doby, kdy se zde na psu vymenovaly nazorych chytrych a inteligentnich lidi a to casto nazory nesouhlasne a kultivovala se politicka a spolecenska diskuse a o slovech oponenta se premyslelo, ty doby jsou uz davno ty tam. Dnes panuje heslo "kdo nejde s nami, jde proti nam" . Toto heslo zde aplikuji modri komuniste, kteri kazdeho kdo ma jiny nazor oznaci za bolsevika v "lepsim" pripade jen sockomouse. Tak se zkratka mistni "bolsevici" nastvali a jedou podle hesla "jak se do lesa vola , tak se z lesa ozyva" , podle toho taky ty diskuse na Psu vypadaji :-( . Diskuteru , kteri rozdavaji pokud mozno objektivne na obe strany  je zde jen par a kupodivu vsichni patri k tzv. bolsanum, neznam zde jedineho modreho komouse, ktery by kritizoval stranu modrych komunistu,resp snad dokonce velkeho vudce. Proboha Esmeralde vzdyt modri komanci nemaji dokonce ani na strane praveho spektra jedineho spojence, vse jsou zradci a nepratele, naprosto stejne to bylo za komunistu /rudych/ . Unie svobody byla pravicova strana, budiz odtrhli se od ODS ale proc proboha nemohli splupracovat, porad to byli nazorove spojenci. Ja zkratka nemam rad a hlavne nverimlidem, kteri me jen proto, ze mam na veci odlisny nazor hned oznaci a bolsevika a nepritele/zradce, docela dost jsem si toho uzil za rudych komunistu a nestojim o to si to zopakovat za modrych komunistu. Za obrovskou vyhodu povazuji to, ze dnes se na politiky a politiku muzu vykaslat , sbalit se a odjet do sveta a zit kde chci, podnikat a doknce i rici svuj nazor / sice tim nic nezmenim ale muzu :-) / .  Cest :-)

Pavel 26.6.2008 8:54

ach jo

Řekl bych celkem zbytečný článek. Jedinou nadějí je to, že si to jednou chlapci vyřídí natvrdo mezi sebou.

Esmerald 26.6.2008 8:31

Re: pane Huliku vy jste chytry chlap, tak proc proboha pisete takove bulvarove kraviny

tich@dohodo ! ", zřejmě jste i Vy sám chytrý chlap. Proč tedy svými schopnosmi raději nepodpoříte schopnosti druhého ke společnému obrazu a společnému dobru ? Já kupříkladu souhlasím i s Vámi i s panem Hulíkem a pokládám za vpravdě Česky sebevražedné, že zločiny jsou řešeny pouze na úrovni vzájemné " urážky na ( probůůůh ) CTI !!!! " . Představte si, že opravdoví gangsteři  se naopak sami třeba i spojí a nechají nás, blbečky, ať si vzájemně dáváme v hospodě přes hubu na záchranu jejich sti.

čtenář zdrojů 26.6.2008 8:25

Pepíku

toto heslo vymysleli za 1.republiky komunisté. Dodnes ho používají lidé s komunistickým mozkem.

čtenář zdrojů 26.6.2008 8:23

tichá dohodo

a teď si představte, že toto nadělení jménem Hulík obhajovalo Hučína. To se pak nedivte, že měl Hučín takové problémy s justicí. Pokud ho totiž Hulík obhajoval podobným způsobem, jako blábolí tady na Psu, pak se není co divit.

tich@dohoda 26.6.2008 7:57

pane Huliku vy jste chytry chlap, tak proc proboha pisete takove bulvarove kraviny

s jednim lze bezvyhrady souhlasit, "Hladka uprimna tvar" je slaboch a "Carak" s nim mava , takze skutecne za vsemi jeho malery lze videt tu blbou "bundu" s "inteligenci" prodavacky bufetu a taktez slabosstvi Stanleye , ktery ji kazde rano neumi dat par facek do "foroty" . Zbytek clanku je totalni slatanina plna domenek a "dukazu" z pavlace . Proboha pane Huliku vzdyt jste pravnik/advokat tak neoperujte "argumenty" o tom, co si povida galerka v hospode a hlavne to v tisku nerezentujte  jako hotovou vec. Jinak Stanley a Carka jen okopirovali know how soudruha prezidenta a zlodejky Livie, jen pravda soudruh profesor kradl a krade/vybira vypalne daleko sofistikovaneji, proto se prijmy zlodejky Livie taji jako nejprisnejsi statni tajemstvi, zatimco o Carce a jejich "uspesich" pri prodeji AMWAY prinase bulvar palcove titulky, podstata je ale stejna Livie sedela/vybirala vypalne  ve spravnich radach protoze byla manzelkou premiera a Carka uspesne prodavala AMWAY protoze kdo by odmitl koupit od manzelky premiera vonavku, kdyz potrebuje "nahore" neco "potlacit" .    Cest :-)

pepík 26.6.2008 7:44

Re: Re: můj názor na pisálka

ve dne bral a v noci krad - sociální demokrat !

To platilo už za první republiky...

Bobo 26.6.2008 5:13

Re: Standa Gé je hňup

Dnes si našinec nevybere. U nás v politice to vypadá, jak při povodní. V popředí se valí špína, zdechliny a  bordel. Musíme nějaký tan čas sečkat, až se vody ustálý a vyčistit koryta od toho sviňstva.

ren 26.6.2008 2:02

Standa Gé je hňup

a i kdyby měl pár miliard, tak hňupem zůstane - je to jen malé vychytralé zlodítě z panelákové čtvrti, z Jižního Města zřejmě, které se shodou okolností dostalo až tak vysoko. Na funkci nestačil, z pohledu funkčnosti, ale uměl si zařídit velký balík peněz, který pak krásně a elegantně a nonstop vypral. Jen Hňup si za takové peníze pořídí další sídlo v paneláku - sice na Floridě, ale tam přesně bufetářka a mašinfýra patřej. I díky nám to má - ačkoliv jsme už od začátku věděli, že toto trdlo nemá v politice, chce-li ji skutečně dělat pro lidi a ne pro sebe, co dělat. Takže bacha, abyste nezvolili zase stranu, která tyto blbečky přivede na vrchol moci - resp. k velkým penězům, těm nejkřišťálověji čistým. Zdraví Vás velký strýc Vik

emersonskej 26.6.2008 1:41

Re: můj názor na pisálka

Chápu - ten lump se naváží do chudáka Staníka a dokonce naznačuje - bože chraň - že snad dotyčný přijal úplatek... coby sociální demokrat.... naprosto vyloučeno, že !!!!!:-P

Taky chytrej 26.6.2008 1:28

Re: Blbost, kdo jednou selze, bude selhavat stale.

Podobně je nesmyslné porovnávat Standu Grosse z Belmondem. Belmondo na rozdíl od SG má šarm. Gross byl oblíben jen z toho důvodu, že mezi břichatými páprdy- bafuňáři se konečně objevila taky jedna mladá svazácká tvář.

Jestli se dá Standa přirovnávat  k nějakému herci, tak jedině k Frigovi na mašině, s nímž má podobnou vizáž. Ale i tak by to pro Bustera Keatona byla hrubá urážka...

Sowfiw 26.6.2008 1:24

Pokud mozno do perdele a hodne rychle.

paja 26.6.2008 1:15

můj názor na pisálka

lidi prosím vás,co to je ten hulík.já si ho představuji jako šílence s pěnou u huby /modrou/.

iko 26.6.2008 1:07

Re: Blbost, kdo jednou selze, bude selhavat stale.

P.S: To se mel autor inspirovat spise Talleyrandem. Ten kazdeho, kdo mu veril, zradil. To se mi jevi mnohem prilehavejsi analogie.

iko 26.6.2008 0:59

Blbost, kdo jednou selze, bude selhavat stale.

A analogie s Vidocquem je take nespravna: Vidocq ZACAL svoji karieru jako zlocinec, a pak presel na stranu zakona. Gross ZACAL svoji karieru na strane zakona, a pak velmi pravdepodobne presel na stranu zlocinu.