14.6.2024 | Svátek má Roland


Diskuse k článku

POLITIKA: Kam kráčí ČSSD?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
egi 29.4.2009 20:30

bude

docela zajímavé sledovat oslavy ukončení druhé světové války v Plzni, kterou jak nedlouho víme osvobodili američané-já jsem se ve škole učil, že to byla armáda Rudá. A na tribuně bude mávat soudružka Emmerová se svým krajským štábem.  Věřím, že Paroubek nepřijede, ten bude řešit s paní Brožovou jiné problémy, Rath také ne, protože políbit pod rozkvetlou třešní dvě legální manželky bude úkol nad jeho síly.

Nomen 29.4.2009 22:12

Topolánek také ne, protože políbit pod rozkvetlou třešní dvě legální manželky bude úkol nad jeho síly. Re: bude

To nic, to jen tak...je mi Vás líto....

Jan H. 29.4.2009 20:30

"Mocivhtvost je matka moudrosti"

Mnozi se obavaji, ze pan Paroubek je vazne dusevne nemocny clovek. Komicky veri svym bludnym hitleroidnim predstavam o svem "zvlastnim poslani od nejvyssi bytosti" (podobne, jako Adolf Hitler) i tomu, ze "co ja delam, dobre delam" - jak vytplyva z jeho narcisitickeho tvrezni "za to, jak Praha dnes vypada, vdeci hlavne mne".  Obavam se, ze panu Paroubkovi ani ve snu nejde o tvar a dobrou povest CSSD (jinak by do ni nemophl privest "posily" typu kriminalnika, ktery "lzi pouziva kazdy den"). Jeho vylucna orientace rozhodovani podle pruzkumu verejneho mineni odhaluje, ze nema zadnou vizi, pouze je vlacen svou mocichtivosti. Co na tom, ze CR vazne poskozuje uvnitr i ve svete? Hlavne, ze se najde dost hlupaku, kteri mu daji svuj hlas... Rv

Nomen 29.4.2009 22:14

Taky nechápu,ti samí hlupáci dali hlas v minulých volbách Topolánkovi, a ti samí hlupáci ho nyní dají Paroubkovi...zchytrali? zblbli?

karlos-král 29.4.2009 23:50

Re: Taky nechápu,ti samí hlupáci dali hlas v minulých volbách Topolánkovi, a ti samí hlupáci ho nyní dají Paroubkovi...zchytrali? zblbli?

Ty jsi asi ten největší chytrák pod sluncem.

Jan 29.4.2009 18:46

Z tiráže NP:

Nepřijatelné jsou urážky, vulgarismy, neslušné komentáře!Páni redaktoři, vy si děláte ze slušných lidí legraci!Co jsou podle vás termíny:"sráči , hovada, šupáci atd."Vypadá to, že pro redakci, včetně pana šéfa jde o výkvět českého jazyka!No potěš náš jazyk pán Bůh!Kritizovat se dá přece i slušnou terminologí!Vulgarismy a sprosťárny ještě žádné straně preference nezvýšily, pro příklady  nemusíme chodit daleko!

Mírný 29.4.2009 20:17

Re: Z tiráže NP:

Jen je nechte,  je to jediný způsob jak zaevidovat extrémisty. Oni si myslí, že je ta diskuse anonymní, ale když se chce, tak není, vůbec není!!!

Nathan 29.4.2009 18:41

´Mně neděsí komunisti

protože strašit komunisty v dnešní době může jen modrý fanatik,nebo naprostý politický blb.Mně děsí daleko víc ta zarputilá a nenávistná diskuze ,která nemá se skutečnou situací v tomto státě nic společného.

ps 29.4.2009 19:44

Re: ´Mně neděsí komunisti

Hádej co mají komouši v programu. Vystoupení z EU z NATO. Pokud by se měl takový program realizovat, tak mě to jako dobrý důvod ke strachu připadá. Bělorusko náš vzor, že?

Nemít strach z komunistů či jinak barevných populistů může pouze rudý fanatik nebo naprostý blb.

pierino 29.4.2009 20:29

Re: ´Mně neděsí komunisti

Straseni  s komunisty prece nepripada v uvahu... naopak se uz ted tesite jak jim budete za dalsi odpustky kourit  ty jejich rudy brka.... a vo tom to soudruhu je....

bart 29.4.2009 18:29

Kam kráčí ČSSD?

K vítězství ve volbách. A nic s tím hochu nenaděláš.

Kam kráčí ODSS? Radši nebuďme adresní...

ps 29.4.2009 19:47

Re: Kam kráčí ČSSD?

Kam kráčíš čssd? Můžeme si spolu zaparafrázovat jednu známou píšničku...  Go east...

xxxxKubeš 29.4.2009 17:51

Autorovi článku

R^

Gaston 29.4.2009 16:48

Kam kráčí ČSSD?

Já bych věděl....

RZ 29.4.2009 17:43

Re: Kam kráčí ČSSD?

Jistě, já to vím taky, ale oni tam nás táhnou všechny. . .

bart 29.4.2009 17:49

Re: Kam kráčí ČSSD?

ČSSD je nejhorší. Vede války pod falešnými záminkami, ale to není všechno.

Vyvolali svou neschopností regulovat trh  ekonomickou anarchii a následný tuneling, což spustilo ekonomický pokles ve světě. šupáci jedni.... 8-o;-)

ps 29.4.2009 19:48

Re: Kam kráčí ČSSD?

jestli chceš regulovaný trh máš na výběr takové země jako Kubu, Bělorusko, KLDR. Já dám přednost zemi s neregulovaným trhem.

Mira 29.4.2009 15:42

A co chcete od ČSSD?

Předsedalissimem této strany je bývalý nomenklaturní kádr, obdivovatel vítězného února a osobní  rodinný přítel mafiánů soudruh duce Paroubek, jeho noshledem je lektor marxismu s leninismem soudruh Zaorálek, dalším v jejich partě je obdivovatel stalinismu soudruh Havel a tak dále. Nemá cenu to dál rozebírat. Všichni tito soudruzi si spočítali, že v KSČ by jim  pšenka nekvetla a tak vstoupili do ČSSD, zcela ji ovládli a podělili se o koryta. Skuteční sociální demokraté jsou zalezlí a bojí se cokoliv říct. Dnešní sociální demokracie v ČR nemá s  evropskou sociální demokracií vůbec nic společného. Je vrcholně populistická strana, která se neštítí vůbec ničeho. Skutečné zájmy voličů jsou jim zcela ukradené. A program? Jediným programem jsou průzkumy veřejného mínění. Kam vítr tam plášť. Pokud opravdu zv ítězí ve volbách, tak Bůh s námi.

kirast 29.4.2009 16:36

Re: A co chcete od ČSSD?

Poslední sociální demokrat byl pan Rudolf Battěk, ale toho ze sociální demokracie vyhodili hned po její exhumaci.

Gaston 29.4.2009 16:50

Re: A co chcete od ČSSD?

Co sem taháte Havla Vy troubo? Jinak s příspěvkem souhlas,

sokol 29.4.2009 16:52

Re: A co chcete od ČSSD?

to není "ten" Havel, nýbrž to má být ta "nicka" stínový ministr školství

Gaston 29.4.2009 17:19

Re: A co chcete od ČSSD?

Jojo, tak omluva Mirovi..

JOPO 29.4.2009 16:56

Re: A co chcete od ČSSD?

Proč tak bůh s námi ? Proč jsou Češi pořád podělaní z toho že před nimi stojí problém. Přoč není v této zemi normální to co jinde -  POSTARÁME SE O TO ABY TO PAROUBEK NEDOSTAL DO RUKOU TÍM ŽE HO PŘEHLASUJEME VE VOLBÁCH. On má dost fandů, nicméně těch opačných je více - jenom je dostat k volbám. Pokud bude hnusně (netáhne to na chaty a výlety), přednvolební průzkumy ukážou že Paroubek nemá většinu (opadne strach, tak že se zase vyrazí na chaty a do přírody) tak to vyhrát nemusí. Hlavně se neřídit průzkumy mínění - jedná se o krajně manipulativní metody jak ovlivnit věcmi minulými (byť sebelépe matematicky zpracovanými) věci budoucí. Je to mocenský nástroj jak řídit masy - ignorujte jej a dejte na svů instinkt.

Cross 29.4.2009 18:39

Re: A co chcete od ČSSD?

Tady není co dodat. Snad jen otázka- Jak pojmenovat českýho voliče?  Jedna polovina voličů ČSSD je naivní a jednoduchá a druhá- zaměstnaná ve státní správě- vyčuraná.

Věra 29.4.2009 19:31

Re: A co chcete od ČSSD?

Dneska po obědě zase Paroubek se Zaorálkem řádili na brífinku (13,00 ČT24). Teď brojí proti změnám na postech velvyslanců, Zaorálek hřímal, jak je jeho zvykem. Vadí mu Michael Žantovský, který snad má přejít jako velvyslanec z Izraele do V. Británie. Společně s Paroubkem zkritizovali úplně všechno, že prý je ČR pro smích celému světu pro svou "špatnou" zahraniční politiku, ani na Schwarzenbergovi nenechali nit suchou. Paroubek se také hájil, že nebere za předsednictví ČSSD ani korunu (novináři mu totiž předhodili jeho slavné vystoupení "kdo z vás to má?") a jinak tvrdil, celkově že moc peněz nevydělá - no psina! To je prostě ČSSD, jiná za stávajícího vedení nebude, bohužel.(Y)

Landys 29.4.2009 15:13

Bóže, bóže - toto má být vzorek pravicových (demokratických) voličů ?

;-€Kristepane, co to tady dnes exhibuje za individua ? Co tady melete pořád o nějaké demokracii, když nemáte ponětí, co to je. Vždyť vy při té své snížené příčetnosti vůbec nemáte ponětí, co se u nás a ve světě děje. Největší podvodníci, intrikáni a korupčníci u nás - ODS v čele s arogantním hulvátem Topolánkem, pokud chcete mluvit o nějakých  vrazích, tak se s důvěrou obraťe směrem k USA a Izraeli. Existuje totiž i nějaké mezinárodní právo a konvence - a to by mělo platit pro všechny, ne jenom když se to komu hodí. Melete tady o VŘSR a bolševicích, ale co se děje v současnosti, vás nezajímá. Pořád plná huba ruského nebezpečí, že ale všechny větší ozbrojené konflikty v poslednáích letech má na svědomí USA ve své touze po kontrole nalezišť strategických surovin, vám při vašem rozhledu nějak uniká. A tak bych mohl pokračovat - ale při dnešním složení diskutérů je to naprosto zbytečné. Rv

kk 29.4.2009 15:16

Re: Bóže, bóže - toto má být vzorek pravicových (demokratických) voličů ?

Správně soudruhu. Jen do nich.

Malý Aston 29.4.2009 15:17

Re: Bóže, bóže - toto má být vzorek pravicových (demokratických) voličů ?

To je dobře,konečně se nám podařilo jednoho komouše vytočit. Jdu na zahrádku,je krize zasadit pár řádků brambor na vepřové nemám  ,šetřím na dovolenou v Alpách.:-D

lukavak 29.4.2009 15:37

Re: Bóže, bóže - toto má být vzorek pravicových (demokratických) voličů ?

Malý Astone, ty Alpy si zrealizujte co nejrychleji. Po podzimních volbách  to může dopadnout jako v roce 1948, resp. 1969, a pojedete jen do Radotína( a pokud se budete divit)  možná i nenápadně v poutech  do Bohnic v oranžověrudém antonu. Českej národ - chodící k volbám- je  pro myslícího člověka  nepochopitelné  stádo ..... 

PavelS 29.4.2009 16:20

Re: Bóže, bóže - toto má být vzorek pravicových (demokratických) voličů ?

Ano, je třeba je vyměnit!