5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Kelin 25.3.2011 23:54

Sebestředná arogance? Nic se neděje bezdůvodně.

Kdyby byl kterýkoliv soukromý podnik (nebo akciová společnost) veden tak, jako je veden tento stát, už by dávno zbankrotoval. Kombinace neschopných se schopnými všeho je dost vražedná.

Ta zabejčilost vůči Hujerovi Vondrovi na mne působí dojmem, že je zapotřebí jej znevěrohodnit pro případ, že se mu podaří nedopatřením vyštrachat na MNO nějakého kostlivce ve skříni, co tam zůstal po haurovi Kalouskovi. Nezdá se, že by za tím byla žárlivost na společnou milenku nebo něco jinak lidského.

K. Janyška 25.3.2011 9:07

A Kalousek byl přitom ministrem financí, zodpovědným za finance obecně a včetně ! Tedy i za ty, co byly použity pro scházení se socanů z EU ! Dzp.

S. Ševeček 25.3.2011 9:02

"TOP 09 se kauzy Promopro rozhodla využít k zásadnímu konfliktu o pravicového voliče s ODS"

On existuje někdo, kdo by uvěřil, že TOP09, spolek bývalých lidovců a státních poloúředníků, co chodí do kostela pouze vyjímečně a jedině za účelem předběžného pokání za činy, které teprve chystají, je PRAVICE ?

Jinak - Vondra by měl odstoupit ... pouze a jedině za to, že je to neosobnost, politickospolečenský buran a pytomec. Za nic jiného.

J. Jílek 25.3.2011 8:41

Vondra se před časem sám vyjádřil, že se mu na podzim donesly zprávy o tom, že se na jeho osobu cosi chystá.

bodejť by se mu nedoneslo, když bylo MF rakouskou bankou upozorněno na podezřelé transakce...

podle představ dokonale Modrého Bartoně měl analytický útvar věc odložit, neboť se jednalo o spřáteleného politika....

B. Rybák 25.3.2011 10:37

Re: Vondra se před časem sám vyjádřil, že se mu na podzim donesly zprávy o tom, že se na jeho osobu cosi chystá.

A ta rakouská banka se o tom dověděla až teď? Kdo tady vlastně dělá politiku a v zájmu koho?

J. Novak 25.3.2011 8:15

Ad Vondra

Našel se trouba, či obětní beránek v rouše kojotím, který pomůže Kalouskovi, aby se od něj odvrátila pozornost na vše, co stačil na MO napáchat on sám. Je fakt, že Vondra jako takový do vlády a na ministerstvo vůbec nepatří, jeho schopnosti jsou naprosto mizivé a vzhůru lezl jenom jako bojovník proti komunismu bez jakékoliv vize, co dál. Ale Kalousek v tuhle chvíli jenom zametá stopy před svými vlastními "malými domů" či k Hávům a spol. a lidu a médiím se mu podařilo předhodit "kostičku".

R. Houška 25.3.2011 7:36

Vážený pane Bartoni, k Vašim postřehům mám pouze jednu

poznámku. Kdyby ve Vaší ODS a v Kalouskově TOP a všech stranách, které kdy propluly českým Parlamentem, nebyla většina z těch, kteří se už 20 let cpou na obrazovky s fraškou jménem "Hra na demokracii", pouhopouhými, míru neznajícími zloději, nebylo by kauz jako ProMoPro.

J. Urban 25.3.2011 7:07

Soudruzi před r. 1989

vždy ještě dodali, že za to můžou imperialisti. Pane autore, jestli to i je, jak píšete, je ODS tak neskonale b.l.bá, že nemůže dělat politiku - a to ani v čr.

T. Pansky 25.3.2011 1:45

Kourova clona ala ODS. 1) Neni to poprve, kdy se ODS ...

... odvolava na koalicni partnery, aby ji pomohli slizat jeji problemy.  Proc by to delali?  Vzdyt prave diky politicke konkurenci se cisti politicka scena.  Jestli se dobre vzpominam, pred par lety ODS vesele topila KDU-CSL.  2) ODS nema ochotu se ocistit.  Ze se nekdo snazi potopit Vondru?  Proc Vondra nezverejnil podrobnosti o auditech a jmena zodpovednych lidi?  Je nutne pripomenout, ze se systemem ministerskych namestku z jinych stran prisly sveho casu ODS a CSSD.  To stabilitu kadru na ministerstvech nezvysilo, ba naopak.  3) Naprosto smesna je autorova poznamka o tom, ze se mluvi o dalsim "atentatu" ve vztahu ke clenovi ODS.  Jinak receno: pokud je kdokoliv z ODS mimo republiku, ministerstva by mela zastavit praci a politici z ostatnich stran stat na Ruzyni v pozoru do okamziku navratu.  Je to samozrejme nesmysl a to jde.  Jde tu snaha vytvorit kourovou clonu a snahu o reseni (s ohledem na politickou zodpovednost) prenest na stranky Blesku.  ODS by se mela trosku pochlapit !!!  top0625top@live.com

J. Václavíková 25.3.2011 23:41

Re: Kourova clona ala ODS. 1) Neni to poprve, kdy se ODS ...

Výstižné!

R. Sedláček 26.3.2011 20:38

Re: Kourova clona ala ODS. 1) Neni to poprve, kdy se ODS ...

Před pár lety ODS topila KDU-ČSL takovým způsobem, že si nechala kvůli jejich předsedovi Čunkovi úplně rozvrátit vládu, Státní zastupitelství i předsednictví EU. A to všechno jen pro udržení Čunka ( tedy nutného koaličního partnera pro většinu) nad vodou. Jestli tomu říkáte topení, tak k čemu plavčíky.