1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Gaston 15.6.2009 23:47

Jsem z TOP 09 rozpolcenej

Podle mne Kalousek nemá čistý štít ( a to jsem myslím hodně při zemi), ale v poslední vládě (topolánkově) se mi líbil asi nejvíc. Program, zdá se bude OK. Schwarzenberg je třída a jestli do toho jde on, měl bych jim věřit. Přesto bych byl rád kdyby všichni do TOP nasednuvší stávající  poslanci a senátoři včetně Kalouska ( a mimo Schwarcíka) byli "upozaděni". Dokáže to ten " nezištný" pan Kalousek? Dejte šanci jiným lidem! Pak s Vámi nebudu mít problém.

éolo 15.6.2009 19:46

Břevno v oku tvém?

Vážení levicoví diskutéři,z vaší péče o charakter páně Kalouska a z vašich útoků na knížete Schwarzenberga ,kouká jako sláma z bot, rudooranžová hrůza ,že by snad někdo mohl zastavit ten zadlužovací penězovod do vašich jistot.Věřte ,že tak špatně jak byste si přáli,TOP 09 nedopadne.Já je volit budu a přihlášku jsem poslal.Rád bych vám připomenul,že pokud vás žene proti rozumné programové zásadě dál nežít na dluh pouze mravní rozhořčení nad charaktery protagonistů,potom vám doporučuji zabývat se vašimi mravnými reprezentanty jako jsou pánové Zgarba,Palas,Gross ,Kavan,Srba.Věřím,že i oni vás takto rozhořčují.

Eržika Bílá 15.6.2009 20:04

Máš pravdu autore éolo!

VVJá Eržika Bílá a celá naša početná rodina hned zítra podáme všichni přihlášku do strany TOP 09 protože ji věříme, že se o nás dobře postará.>-

josef9 15.6.2009 18:11

Další aktivity TOP09?

Kdyby to nevyšlo v politice, tak snad jinak. Čtěte TOP09.net

vita 15.6.2009 15:45

Nechápal jsem před léty, proč si Klaus nasadil do kožichu veš

Bendovy KDS. Volební zisk nějaké desetiny procenta, ale závaží katolické agendy značné.

Dopadlo to tak, že Pilip Bendu převálcoval ve straně a tu zavedl a nechal rozpustit v ODS.

Že by Topolánek udělal stejnou chybu, jako Otec Zakladatel?

clay 15.6.2009 15:30

hele nepodvrací Kalousek nakoncec i váš klid na práci, souhu....?

;-DRv

clay 15.6.2009 15:38

pan Kopecký si nepamatuje, co tu psal v dubnu

ROZPAD TRPASLÍKˇU KDU-ČSL s hlasovacím nožem na krku se zmítá v poločase rozpadu, což dokazuje nervózní prostořekost...

klára 15.6.2009 13:24

dvojí metrje

je neuvěřitelné jak se můžete zbláznit z toho Kalouska.A nejlepší je, jak to mohl chudák náměstek Kalousek na min.obrany přehlídnout, že podepisuje něco nesprávného, když toho má tolik na podpisování.Dobře vám tak, Kalouska na vás.

honza 15.6.2009 10:04

Ano, ano, ano , ale.....

..proč nechávat ty dvě megažumpy - "ptačí" a "růžovou" - v klidu?

loula 15.6.2009 9:49

Osobně si myslím,

že někdy na podzim proběhne slučovací sjezd ODS a TOP 2009stím, že Kalousek se stane prvním místopředsedou ODS. Moc chutná opravdu moc.

Malý Aston 15.6.2009 9:52

Re: Osobně si myslím,

Nepředpokládám žádné slučování, Kalousek půjde do voleb samostatně a pak až udělá případnou koalici s ODS. Jak říká BoBo indiánů málo, náčelníků mnoho.;-P

loula 15.6.2009 9:57

Re: Osobně si myslím,

Je tady malý problém,  po sloučení s ODS má jisté zvolení do vrcholné politiky, ale pokud bude kandidovat jako TOP, tak hrozí, že nepřekoná hranici 5% ( těch dnešních 40% je prvotní nadšení, které zítra opadne).

Vit 15.6.2009 9:47

Spina

To je teda nehezke hazeni spiny na stranu, ktera jeste v podstate neukazala co umi, a na lidi, kteri ji zakladaji.

Ktere konkretni "machinace a soudni pre" mate na mysli? Existuji jen vymysly novinaru, ale fakta rikaji, ze se pan Kalousek niceho nedopustil. Navic byt, ve kterem bydli, dostala a vlastni jeho zena, dostala jej od rodicu. Take moje zena dostala od rodicu byt.

Jako pravicove smyslejici volic byste mel vedet, ze konkurence zvysuje kvalitu a CSSD a ODS to jiz potrebuje jako sul (min. 10 let). Proto byste mel jasat, ze nekdo konecne prichazi s rozumnou (podle mne velmi rozumnou) alternativou a ne hazet klacky pod nohy hned ze startu.

Don 15.6.2009 10:47

Re: Spina

Kalousek se dopustil, ale jeho genialita tkví v tom, že ho nikdy nikdo nenachytal. Není žádnej zvláštní charakter,ale z čirého zoufáalství ho asi budu volit.

Janík 15.6.2009 13:52

Re: Spina

S prominutím - čeho se dopustil, já to fakt nevím.

clay 15.6.2009 15:33

Re: Spina

...se dopustil konkrétně čeho?8-o

Malý Aston 15.6.2009 9:46

Nervozita stoupá, Kalousek je jednička!

Když se do parlamentu mohli dostat ekoteroristé které naoko umravnil Bursík, tak se tam klidně může dostat i Kalousek neboť má mnoho výhod, které jiné pidistrany nemají. Vířivka, Železný i Mach jsou odepsaní o tom není žádných pochybností. Trošku naděje má BoBo ale Kalousek to má zajištěné. Jednak až do voleb bude hřímat v poslanecké sněmovně,strukturu politické strany opírá o starosty a zástupce podnikatelů a je dostatek voličů kteří nechtějí volit ČSSD+KSČM a také jim vadí ODS a KDU jako hady nemají rádi. A šup máme možnost výběru. Mít v politické straně Hovorku a Šojdrovou muselo být k zbláznění a ještě Čunka, to fakt chtělo silné nervy. Možná se najde ještě pár věřících kteří skočí na boj proti potratům a obdobnou politiku jako má ČSSD+KSČM ale jen aby se svobodovci  vůbec do poslanecké sněmovny dostali. Program Plojhara nelze opakovat. A Kalousek není Čunek, toho se pokoušelo zavřít několik politických uskupení a nic mu nedokázali. Paroubek je zcela mimo, když chtěl sestavit vládu s KDU tak mu Kalousek nevadil a dnes se z něho může strachy posrati.;-)

Dušan Streit 15.6.2009 9:45

Souhlasím

Kalousek spoléhá, že mu Schw. dotáhne část zelených a spoléhá na koalici s Topolánkem, že v rámci rozkračování NewODS, posvěceném Havlem, posbírají i konzervativní voliče, kteří by jinak mohli podpořit euroskeptické strany:

http://streit.blog.idnes.cz/c/88275/Kalouskuv-TOPolanek-09-je-priveskem-expremierova-rozkroku.html

clay 15.6.2009 15:34

Re: Souhlasím

on, pro kterého je ods příliš euroskeptická posbírá euroskeptiky?;-D;-D;-D;-D....tayd se tedy čovek doví....

PETR 15.6.2009 9:34

Tak prrr!

Pan Karel Schwarzenberg neztratil nic ze svého šlechtictví, takže není možné sdělovat, že je p ů v o d e m  šlechtic. Pan Masaryk sice prosadil jako jeden z prvních zákonů československé republiky  zrušení šlechtických titulů, ale to už je dávno. Je to jakoby promlčené, i když zákon platí stále. Pan Karel Schwarzenberg  j e  šlechtic, jen v ČR se to nesmí říkat. To zaprvé.  Za druhé - mluvit o něm jako o váženém starci, který dělá bílého koně , je snad ještě urážlivější než ten bývalý šlechtic. Za třetí - věštit z kávové ssedliny že je tento "stařec" ( 72 roků, co to je ? Jaképak stařectví ? Masarykovi bylo 68 když se stal poprvé československým prezidentem - narodil se v roce 1850, takže 72 let měl v roce 1922 a to byl plný síly a energie  ) neumí včas seskočit s vrcholu, sesednout, nebo spíš koně ubrzdit a dát mu správný směr, je jen zbožné přání autora, Pavla Kopeckého. A navíc - ještě se strana ani neustavila, to jen přípravný výbor. To, že nedá tolika lidem spát ani ten naznačuje, že se možná rodí něco zajímavého a pozoruhodného. A možná, že bychom se měli na vzniku TOPu 09 podílet jinak, než klackami pod nohy.   

volič 15.6.2009 11:56

Re: Tak prrr! zenužití mandátů ?

Nová strana TOP 09 se může stát věrohodnou až potom, kdy noví členové strany(či aktivisté), stávající poslanci či senátoři atd., zruší své mandáty ve stávajících orgánech zastupitelské demokracie.

Do té doby STOP 09, protože zneužívají stávajích výhod plynoucích z jejich působení v parlamentu či senátu. Je to o svědomí, jak oni sami říkají.

vlastenec 15.6.2009 9:28

do tepláků!

Jak že to bylo s těmi padáky? Kolik se na nich zabilo vysadkářů? Jak to že není v teplákách v base a místo toho ten xindl zakládá politickou stranu?

jirka.s. 15.6.2009 9:31

Re: do tepláků!

Vsadím se, že tvoje vlast je "širakája straná tvajá radnája" (Y)

loula 15.6.2009 9:54

Re: do tepláků!

Proč myslíte? Já si naopak myslím, že politik,. který se chce vrátit na výsluní, by neměl zanechat bílá místa ve své minulosti. Takže nejen padáky, ale i vrtulníkové listy ze šrotu, rakety s prošlou dobou životnosti, opravu tanků v ceně asi 18 miliard, fantastický prodej areálu v Praze 6 (to se určitě dostane do učebnic neprokázané, ale zcela evidentní státní korupce), ale i jeho Veleslavínký byt se zbrojařem Hávou a mafiánem švagrem v pozadí. To všechno by mělo být vysvětleno, proč se tak dělo, kdo za to nesl odpovědnost a jak byl piotrestán.

jirka.s. 15.6.2009 10:31

Re: do tepláků!

Milý Loulo! O panu Kalouskovi si myslím též své! Ale už jste někdy viděl vysoce postaveného úředníka, třeba na postu ministra, jak ráno podepisuje tu horu složek a papírů? Nijak ho to samozřejmě nevyvazuje z odpovědnosti, je to jeho blbost, ale pokud chcete znát odpovědi na většinu Vašich otázek, musíte je spíše adresovat sem: Generální štáb armády ČR. Vítězné náměstí. 160 00 Praha 6

BTW: A múžete přidat jednu otázku za mne!  Už soudruzi generálové a plukovnici unosili ty spoďáry s vyšitými jmenovkami? ;-D

loula 15.6.2009 10:54

Re: do tepláků!

Samozřejmě vím, že náměstek ministra řadu věcí podepisuje, aniž by měl možnost si to vůbec přečíst, a že musí spoléhat na podřízené úředníky. Ale: Když se např provalila ta kauza s areálem v Praze 6 ( pro připomenutí, prodávali areál v ceně asi 900 milionů soukromé firmě, a podmínkou prodeje byl areál bez závazkům, v opačném případě hrozily drastické pokuty. A "přehlédnutím" úředníků se areál prodal se závazky - nájemné smlouva Akademie věd - takže nakonec stát vyinkasovat kupní cenu 900 milionů, ale na pokutách zaplatil 1400 milionů). Takže Kalousek jako náměstek měl okamžitě ty úředníky vyhodit a podat na ně trestní oznámení. Celá kauza ale šla pod koberec, pouze stát cvakal a cvakal. A co se týče těch spodků šitých na míru, tak v té době už Kalousek na ministerstvu obrany nepůsobil. 

Já ty svoje dotazy nemyslím, že by se měl Kalousek za ně zodpovídat, ale ptám se, jaké důsledky z nich vyvodil vůči odpovědným osobám. A to byl výsostně jeho úkol.

milda 15.6.2009 16:01

Re: do tepláků!

No, já si taky myslím, že Kalousek není blbej. Kdepak asi z těch 1400M-900M=500M skončilo? Takhle se dělá politika, pánové. A né se nechat někde bombardovat vajíčkama.

čenda 15.6.2009 5:51

pane pavle kopecký

vy jste teda úd

Franta 15.6.2009 19:08

Re: pane pavle kopecký

Pane Pavle Kopecký

Já s Čendou opravdu silně nesouhlasím.Jak k tomu proboha ten úd přijde, aby ho někdo srovnával s někým takovým, jako jste Vy.

Kanuk 15.6.2009 5:15

Po česku se také říká

ten co ze zákulisí tahá za šňůrky. A já jsem si vymyslel analogii(?) eroplánu, co tahá pytel, do kterého se kanonýři trefujou.