28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: K vrbětickému projevu Miloše Zemana

Plzeňská choť se stala terčem mých otázek poté, co jsem četl komentář Jana Lipovského k „vrbětickému“, dlouze očekávanému vystoupení prezidenta republiky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Církva 29.4.2021 8:01

To určitě ano ;-D. I když taky vždycky nemáme den.

P. Dvořák 29.4.2021 8:50

A Witovská tehdy byla připravena na co? Měla nachystaných pár obligátních a očekávaných otázek a jejím jediným štěstím bylo, že ti dva se k sobě před kamerami chovali nanejvýš korektně.

P. Dvořák 29.4.2021 2:43

Proč by Eben, předvádějící se před diváky a házející kolem sebe bonmoty, měl nahradit o třináct let staršího Zemana, předvádějícího se před diváky a házejícího kolem sebe bonmoty? Leda snad to, že je pravdoláskovec a "bavič" a navíc ještě umí hrát na hudební nástroje.

O senilním Svěrákovi, který plácá nesmysly už minimálně deset let a při eventualitě, že na konci příštího volebního období prezidenta by mu bylo 92, víc ani psát netřeba. Když už je také pravdoláskovec, tak umí aspoň hrát na hudební nástroje?

Kdo ty dva v poslední době opakovaně tahá z klobouku a vnucuje nám je? Osobně neznám nikoho, kdo by zrovna za ty dva nějak horoval.

I když vlastně jak si vzpomínám, Havla udělal prezidentem Jiří Bartoška z balkonu Melantrichu. Po dramatickém úvodu na téma kdo by jako měl být prezidentem a ještě dramatičtější pomlce (má na to školy) vykřikl jedno jméno a dav pod ním zcela samozřejmě zešílel.

I. Hermanek 29.4.2021 3:20

Souhlas se vsim

R. Langer 29.4.2021 5:27

Myslím, že to byl spíš takový všeobecný příklad, který není třeba brát doslovně. Ovšem kdyby tam byl uvedený třeba Drahoš, vyznělo by to až příliš směšně... ;-)

P. Dvořák 29.4.2021 8:45

Ba ne, v tom to právě je, že poslední dobou jsou ti dva až příliš často "taháni z klobouku". To není náhoda.

Želé Drahoš je sice sice směšné, ale jako prásknutí prutem do h..na se ještě bude hodit. Vůbec bych se nedivil, kdyby se připojil i splachovací Jan Švejnar.

;-D