14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Diskuse k článku

POLITIKA: Junek, Kolek, Paroubek

Václav Havel vždy pěkně hovořil na téma mafiánského propojování mezi podivnými ekonomickými subjekty a politikou. Sice se neví koho tím myslí, ale zcela určitě a jistě se ví, koho tím nemyslí. Třeba takového milovníka umění Kamila Kolka, co měl sice nějaké závazky, které se mu nepodařilo zcela splatit, ale koupil od pana Havla jeho hradní knihovnu, takže to nemůže být špatný chlap, nebo Václava Junka, spolupracovníka StB a exšéfa Chemapolu, který zase koupil od exprezidenta část Lucerny. Sice ne za svoje, ale to je přece detail, ne?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Otakaro 9.11.2005 22:10

to je presne on-"ex-kral filosof"....

tak tak, hlavne ze se rad potkava a chce potkavat s hochy, kteri si "rozumi"...nebo jak se tomu SPOLKU rika
divana 9.11.2005 13:07

paroubek se zastavil na pokec

v pondělí po zprávách v 18:00 na radiožurnálu. Bylo to od něho obětavé, že se stavil.škoda jen, že pokorný rovnou posluchačům sdělil, že pan předseda má toho moc a spěchá a proto se ruší telefonické dotazy. A bylo. I takhle vypadá cenzura!
huhu 9.11.2005 12:42

Re: Junek a Profesor se osobne znali

tedy zajímavé...ještě abyste rozeznal rozdíl mezi tím se s někým znát a s někým udělat kšeft za 200 milionů.
Leitung 9.11.2005 12:02

Junek a Profesor se osobne znali

Neznali se z basketu, neznali se z lyzovani, ani z dalkovych pochodu. To by prece bylo smesne tohle tvrdit. Ti dva vytecnici se skutecne znali osobne jiz pred rokem 90. Pry se znali z tenisu. Tak to musi byt urcite pravda. Tvrdi to Jezek v knize Husak: Budovani kapitalizmu v Cechach nebo tak nejak. Je to ale legrace.
 
Tak tomu ja verim, protoze to tak musi byt, jak jinak to snad mohlo byt. Prece z tenisu. Tam se prece takovi lide schazeji. Tenis je totiz ten burzoazni sport.
jeff 9.11.2005 9:14

Re: Je moc dobře takovéto souvislosti připomínat.

Havel je čestný a zásadový člověk. Jeho nejdůležitější zásadou je, že  v protiiklausovském pletichaření jsou všechny prostředky legitimní a čestné. 
huhu 9.11.2005 9:12

Re: Junek a Profesor

Leitungu vy asi máte tak červeno před očima, že vidíte Profesora i tam kde se o nějakém Profesorovi vůbec nepíše, není důvod. Píše se o Havlovi, Junkovi a Paroubkovi.
jeff 9.11.2005 9:00

Re: Junek a Profesor

Leitungu, od kud to víš ty? Svěř se tu.
huhu 9.11.2005 8:56

Re: Je moc dobře takovéto souvislosti připomínat.

takže vy píšete, že Havel je blbec a to ho omlouvá. Jestli před vámi ano, tak před zákonem určitě ne.
Leitung 9.11.2005 7:42

Junek a Profesor

Vysvetli mi nekdo, odkud se osobne znali Junek a Profesor? To by jiste bylo velmi zajimave takovou drobnost vedet.
A nerikejte mi, ze se znali z dalkovych pochodu. To snad ne. Nbo z lyzovani, takova nahodicka.
Saša 9.11.2005 7:40

Je moc dobře takovéto souvislosti připomínat.

I když pravdou je, že obchodování a obchodní přátelství s Junkem a Kolkem bych Havlovi nevyčítal. Havel je v ekonomických i psychologických věcech zcela nevzdělán a nezkušen a životními osudy nepřipraven k poznání tunelářské povahy. Už tím je dáno, že z tunelářství obviňoval vždy neprávem a skutečné tunelářství nepoznal.
Co ale Havlovi rozhodně nemohu spolknout, to je jeho nové nadšené kamarádství s nečestným Paroubkem, který se dokázal v televisi chlubit tím, že podal presidentské kanceláři křivé prohlášení místo čestného.
Vlastimil Obereigner 9.11.2005 3:21

presumce viny ?

V půlce října byl pan Junek obviněn z tunelování Gumotexu Břeclav: „…Mluvčí policejní protikorupční služby Jana Pinková uvedla, že skupina, do níž Junek patří, získala během deseti let neoprávněně kolem 1,5 miliardy korun. Všem deseti obviněným hrozí v případě uznání viny pět až 12 let vězení… Nemám tušení, jak celá věc dopadne, ale toto je ukázka jak by se nemělo v tisku informovat. Setkávám se s tím velmi často. Nejdříve tvrzení provinění, když se vlastně jedná pouze o obvinění.