2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pařez 18.4.2006 18:20

Re: tak to je dobry :)

a které události jsou důležitější?

dvd 18.4.2006 8:57

Už se vyjádřili předchozí diskutující

ED měli svých 15 minut slávy v roce 2002 - a nedokázali je využít. Tak teď padla milost zhůry (tj. od pana Pletichy) na Zelené. Zatraceně a běda nám.

ASton 18.4.2006 8:43

Volební kampaň České televize

Současné chování České televize považuji za porušování Ústavy České republiky,stejné podmínky pro všechny politické strany. To je vše co mohu prohlásit,ještě to řeknu své staré mamince a jdu pracovat, aby z mých daní jiní rozhodli,na koho a jak dlouho se mám dívat v televizi,kterou také financuji z násilně vymáhaných poplatků.Státní/ veřejnoprávní televize/ díky hlasování v poslanecké sněmovně,napříč politickými stranami, dostala přidáno.Dostala boží požehnání od svých chlebodárců a Vy všichni se divíte,co provádí? Každá televize má své Vyvolené,kteří jim přináší peníze.Jedna nám ale za "své" nabízí soutěž debilně vybraných jedinců,a ta státní také. Navrhuji aby se obě soutěže spojily. Zavřeme Paroubka,Topolánka,Kalouska,Bursíka a zbytek US do vily, hlasujme koho vyhodíme,a koho doplníme. Již se těším jak bez svých mediálních poradců,bez svých sekretariátů,autobusů a tříkolek,bez gulášů a bez našich 2,6 miliard Kč,které seberou dle zákona z našich daní,nás budou přesvědčovat o svých programech. Ještě doplňuji KSČ. Vyhlašuji hlasování kdo je pro!

Marek Dluhoš 18.4.2006 12:00

Re: Volební kampaň České televize

Jsem naprosto pro takovou vilu - a take jist, ze i ti "sebechytreji vypadajici" politici CSSD jako Paroubek ci Skromach ;-(8-o;-D;-D, ktere pousteji jejich poradci do TV ci jako vedouci kandidatek ODS bez svych poradnich agentur dopadnou tak desive, ze budou nevolitelnymi pristich 20 let..;-)

Haf 18.4.2006 12:55

Re: Volební kampaň České televize

ASton !! Malé pokárání . Ty cos menoval, musej mít vilu s mřížema na voknech a hajzl v rohu. Doporučuji Valdice, vyklidit a bolševiky všechny (sorry, stačí ÚV + Grebeníček - rounou na samotku). Z Mírova a Borů se utíká, z Valdic ne. Jo, ty bys je dal do Minkovic a vycházky k tomu, ne ? Nebuď tak citlivej. Haf. Jinač super nápad, VyVolení do vily Valdice !

ASton 18.4.2006 13:55

Re: Re: Volební kampaň České televize

Nesouhlasím,žijeme v demokratickém státě. Pravou povahu politika bez mediálních tanečků,bez možnosti slibovat vše a každému je možné zjistit i kulturně. Tak mi připadá,že po volbách nebudu chodit do práce,nebudu platit žádné daně a od státu dostanu vše dle svých potřeb. A ty jsou velmi vysoké.

Jan Hájek 18.4.2006 7:42

Dluhoš?

Nomen omen?

Marek Dluhoš 18.4.2006 13:42

Re: Dluhoš?

Známe se?:-) Říci jste chtěl ovšem co?

Skepticus Maximus 18.4.2006 6:45

Kdyby to napsal někdo jiný než o EDů, tak budiž.

Takhle si říkám, že nahradit současné bezduché korytáře "evropskými" svazáky není žádné zlepšení :-/

Petr H 18.4.2006 4:29

Edové,nešaškujte,

Havel ukázal prstíčkem na Melouny a vy s tím už nic moc neuděláte,cestující prachy jsou už na pochodu.Jestli jste opravdu pravičáci a nejen hloupí havlisti,spojíte se s ODS a budete bojovat proti Pletichovi a jeho vysněné koalici.Americká Republikánská strana má také mnoho frakcí od libertariánů po náboženské fanatiky.

Eda 18.4.2006 1:41

Diskriminace.

malých stran je jasná věc. Ale jediná strana, která poukázala na porušování ústavy - volná soutěž politických stran - a dala žalobu na ČT, návrh na předběžné opatření - zrušit zvaní do pořadu dle výzkumů veřejného mínění či pořad sám, byla strana Pravý Blok. Jinak je to ale jasné. Parlament volí Radu, i rozpouští, ta má pod palcem ČT, takže ta podporuje grátis jen parlamentní strany. A soudy, ty u nás soudí nezávisle, i na zákonech, takže ticho po pěšině, o žalobě nikde ani zmínka, v žádných novinách či televizi. Tvrdá cenzura vládne v novinách i ČT. Vazale Janečku, odejdi.

Eda 18.4.2006 1:42

Re: Diskriminace.

A nejsem ED, ale Eda.

OBČAN XY 18.4.2006 6:59

Re: Re: Diskriminace.

 Diskriminace neparlamentních stran je zcela zjevná......Voliči tak mají možnost sledovat těsně před volbami několik, navzájem se prolínajících výkřiků do tmy, které pak nemohou nerozhodnuté příliš oslovit.....Toto ponížené a záměrně vytvořené prostředí, nemá oproti setrvalé kampani již zavedených partají, žádnou šanci....Přesto a nebo právě proto- VOLME SOLIDNÍ NEPARLAMENTNÍ STRANY......

spoon 25.4.2006 14:51

Informacni vakuum

Ziju v zahranici a o politicke scene v Cechach mam jen povsechnou predstavu. Rada bych volila ale nemuzu se nikde dopidit nejakych serioznich informaci, analyz, srovnani programu, odbornych diskusi a komentaru.>- Ceska ambasad v Londyne usporadala 'predvolebni gulas' kde se ale bohuzel spise filosofovalo (p.Kytka z BBC, nas ambasador a nejaky pan profesor) - mate-li nejaky link, dejte mi vedet. Diky

Petr H 18.4.2006 1:35

Ale nebojte se,Mistr potřebuje oslabit ODS

a nějakej ten článek a interview vám dopřáno bude,každý hlas proti Klausovi se Pletichovi hodí.Vydržte,chlapci,jen vydržte!

Haf 18.4.2006 1:34

Koalice nekoalice

Vono se něco šušká vo tom, že SNK ED ani nevědí, čí sou, docela dobrej rozbor, jak chtěli vyčůrat s koalicej, která musí mít víc procent, tu už byl, vo názvech a nástupnictví. Vyčůraný nejsou jen spojený starostové v SNK, nositelé korupce, který křičej chyŤte zloděje - hlavní cíl je vodstranit korupci- HA,HA,HA , ale taky Sobotka, kterej jim ty prachy zatíp. Tak je to jen Haf.

Petr H 18.4.2006 1:31

Edům asi ještě nedošlo,

že Havel zezelenal.Hoši,máte smůlu,časy vašeho mediálního preferování jsou nenávratně pryč,Mistr vsadil tentokrát na jiného koňě,Zeleného.

Zuzana W 18.4.2006 12:39

Re: Edům asi ještě nedošlo,

Havel se hlasil k zelenym od zacatku.

Nika 18.4.2006 0:59

Edové si asi mysleli,

že za minulé zásluhy mají předplacený pravdoláskový PR, ale spletli se.Naopak by jejich podpora ubrala příznivce vyvoleným Zeleným. Takže sorry, Edové.

Marek Dluhoš 18.4.2006 1:03

Re: Edové si asi mysleli,

Položme si otázku, proč se někomu hodí podporovat další levicovou stranu v ČR - Zelené. Jakoby někdo chtěl, ať se z toho balastu do kterého stále více jako stát padáme dalších X let ČR nevyhrabala...

Nika 18.4.2006 1:14

Re: Re: Edové si asi mysleli,

Dobrá otázka ;-P

Kotec 18.4.2006 1:17

Re: Re: Edové si asi mysleli,

Strana zelených v ČR není levicová strana, pane autore. Navíc padání do balastu nesouvisí s levicovitostí či pravicovitostí strany, která tu vládne, pánové z ODS jsou toho jasným důkazem. Dále spekulace o SZ jako nějakých havlovcích je ohraným nejapným žertem. Vaše strana je mi sympatická, ale takovýmito výroky (pravda, poplatnými zdejší atmosféře z NP) se to může snadno změnit...

šakal 18.4.2006 1:27

...depááák! Jasně...určitě, určitě néé!...

...Zelení?... Žádná levice!... A v České trepublice?... Koho by to napadlo! ;-P

šakal 18.4.2006 1:23

...Možná by to mohlo tkvět v tom,...

...že "občanské společnosti" se nejlépe daří tam, kde vládne levice. Oba systémy se totiž navzájem velmi potřebují: "Občanská společnost", tedy nevolení vyvolení, kteří sami sebe představují jako mluvčí všech občanů, skrze vládnoucí socialistickou kliku prosazují svoje menšinové zájmy. A levicová vláda má možnost předstírat, že její snaha vyjít vstříc těmto kamarádům z "občanské společnosti" se děje na všeobecnou žádost všech rozumných lidí.

...Jak vidíte - samé praktické výhody! ;-P

šakal 18.4.2006 0:28

...Máte to blbý...měli jste jít do holportu s Havlišem...

....a ten by Vám tu náležitou mediální pozornost vymeldoval u Parouba. Takhle vás předběhli Zelený marťani...a je po ftákách  ;-P

Marek Dluhoš 18.4.2006 0:48

Re: ...Máte to blbý...měli jste jít do holportu s Havlišem...

No nemůže se jen tak hlásat že jsme proti korupci a používat stejných metod..:-/:-);-)

šakal 18.4.2006 1:03

...no ba!...

...Vona je to totiž, tadlencta..."politická korupce"...a to se od Grossovejch časů nesmí! Vzpomeňte na Kořistku. Zato tu skutečnou korupci nikdo nestíhá - vizte Krause ;-P