31.5.2024 | Svátek má Kamila


Diskuse k článku

POLITIKA: Jsme ve vládě. Kdo z vás to má?

Legendární a dnes už zlidovělý výrok bývalého předsedy ČSSD Paroubka jako by nabyl na dalším hradeckém sjezdu této strany na aktuálnosti. I ona má všechno, co jí ostatní strany mohou závidět.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Novák 6.3.2019 16:07

ČSSD je stranou parazitů, a takovou i zůstane

Po Zemanovi a jeho bolševizaci ČSSD potopa...

F. Navrátil 6.3.2019 12:42

Volný pád pokračuje

Sociální demokracii ovládla pražská organizace, která utrpěla ve volbách historický debakl. Nepochybně stranu opět potáhne na stranu městských liberálů. Ti ovšem sociální demokracii nevolí. Strana utekla od svých tradičních voličů a svého tradičního programu, tedy obhajoby zájmů lidí práce, jako uličník od rozbitého okna.

M. Prokop 6.3.2019 16:18

Re: Volný pád pokračuje

Ty tradice se snaží obnovit Venezuela Maláčová.

M. Krátký 6.3.2019 11:32

Včera jsem to napsal třikrát

dnes tedy počtvrté : Sociální demokracie je předkožkou dělnické třídy. Když jde do tuhého, tak se stáhne. Karel Kryl

P. Zinga 6.3.2019 11:20

Po tom převratu na sjezdu

je ČSSD nevolitelná. Jasný, nekritický probruselský aparát, rozdávající naše peníze především lidem, kteří si je nezaslouží. Správně to řekl Foldyna: člověk práce se s dnešní ČSSD nemůže identifikovat.

A těch mimoňů nejsou ani 4%,s Cikány ale něco přes pět dají.

J. Cyrany 6.3.2019 10:16

To jsou nároky...to by ani Fiala nedokázal...

Jana Maláčová, Tomáš Petříček i Michal Šmarda nepřivedli nové voliče...to jako za 14 dní ? Jinak platí politologická poučka, pokud se ekonomice daří nestálí středolevicoví voliči se přiklání ke středopravým formacím a nebo vůbec nejdou k volbám, pokud se ekonomika sune dolů tito voliči nachází cestu zpět.

P. Lenc 6.3.2019 10:52

Re: To jsou nároky...to by ani Fiala nedokázal...

Vás ten Fiala a ODS musí strašit i ve spánku.A ano, "posunou se zpět" až jim socialisté dokáží jak dokázali doslova rozházet peníze doby konjuktury.Potom zase přijde ta "zlá pravice", aby to dala do pořádku i za cenu, že bude "tou zlou".Holt socialistické "myšlení" je nesmrtelné.

R. Langer 6.3.2019 14:15

Re: To jsou nároky...to by ani Fiala nedokázal...

Jestli přijde nějaká pravice, tak ODS v čele s Fialou to určitě nebude.

K. Janyška 6.3.2019 9:02

Ona se blíží krize a bude hůř.

Pak uvidíme, co tahle pro mne zločinecká vláda zvládne. KolIk toho pro Babiše a Agrofert ještě z České republiky zbyde... Dzp.

P. Hlosta 6.3.2019 7:44

Mně se to jeví jinak

Já považuji Zemana za levičáka se vším všudy. A proto rozděluje vnitřně ČSSD, ne že by měl jiné, než levicové nápady. Ony totiž ty levicové nápady jsou proti smyslu ekonomiky zhusta a tak značná část levice cítí(spíše než rozumí), že nastíněné postupy jsou špatně, no a i proto odchází podstatná část voličů ČSSD jinam, nebo nejde k volbám vůbec.

Minulá vláda byla veskrze nekompetentní z pohledu podstatné části občanů a doplatila na to. Spojení s miliardářem jde proti logice prostého občánka, který jen stěží zvládá svou rodinnou ekonomiku. Ono spojení je ovšem z pohledu miliardáře i socialistů správně, že mají velmi mnoho společných způsobů, jak řešit vlastní zájmy. Takže Leninovsky - účel světí prostředky.

ODS se zve konzervativní pravicí. Z pohledu prostého občánka by se měla logicky spojit s miliardářem. Neudělala to z údajně vyššího principu mravního. Miliardáři to je vlastně fuk, protože ten půjde s každým, kdo má zájem a přizpůsobí svá vládní rozhodování podle partnera v koalici, ovšem za předpokladu, že i jemu to bude výhodné. To z čistě pravicové ideje vcelku jde. Jenže malér je v tom, že tzv. pravičák, vzešlý z Lidovců původně, rozjel tvrdou kampaň proti miliardářově původu peněz, jakoby se daly miliardy udělat pouze čistým, zákonným způsobem. ODS naskočila na tu kampaň a musela by odkrýt máslo na hlavě, kdyby měla jít do koalice s miliardářem.

No a tak se dnes "bojuje" proti Levicovému Zemanovi a levici sloužícímu Babišovi. Paradoxně se do boje hlásí i sama levice. ;-))

T. Kočí 6.3.2019 9:53

Re: Mně se to jeví jinak

Zeman byl levičák, protože Klaus byl (připusťme) pravičák. Dnes je Zeman politováníhodná troska.

K. Salajka 6.3.2019 10:41

Re: Mně se to jeví jinak

Tak jest - napravo obsazeno, tak se dal doleva - oportunista, žádný levičák. Copak spálená země je program pro socialistickou stranu. ?!

A. Bocek 6.3.2019 5:46

Spíše je to panoptikum.

Hamáčkovi na vnitru mění Babiš kádry , Petříčkovy zásluhy si přisvojuje Babiš, Toman je Babišův pobratim, Venezuele Maláčové stačí na její nesmysly nedat peníze a nebohý Staněksi může oceňovat koho chce.