29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vojtěch 10.3.2008 18:17

Má Čunek dostatečnou úroveň

inteligence , vzdělání a odbornosti na to, aby byl členem vlády? Přece to, že byl zvolen předsedou nějaké strany nedává žádnou záruku, že může být kvalitním členem vlády. Podle mého názoru není jediným, co se takhle zaskvěl. Nedoučený mašinfíra může být dalším příkladem.

NP 10.3.2008 18:30

Re: Má Čunek dostatečnou úroveň

Nedoučený mašinfíra vystudoval vysokou školu, složil rigorózo, přednáší na vysoké škole a na kapitálovém trhu předvedl, jak se dělají velké peníze.  Zakládá vlastní advokátní firmu. Takže celkem úspěšný mladý muž. Vaše skepse není na místě.

Šach 10.3.2008 22:49

Re: Re: Má Čunek dostatečnou úroveň

Neočištěný Čunek je jasná záležitost, očištěn byl jak se zdá v kavárenských lobbystických jednáních. Co se týká jeho srovnání s Grossem, ten na tlak zejména ODS a KDU odstoupil a už se do politiky nevrátil. Na rozdíl od Čunka, který nemá kvalifikaci vůbec, jazyky česky a valašsky,vzdělání snad střední, vystupování nemožné, zejména ta jeho vysvětlování a rasistické výroky, Gross vystudoval práva, úspěšně pracuje v advokátní kanceláři. Panu prezidentovi se nelíbil ministr, který neznal dobře cizí jazyky, Čunek nezná nic a bere se to jako skutečnost.

Petr Q. 13.3.2008 19:33

Re: Má Čunek dostatečnou úroveň

Nechtěl bys nám - Vojtěchu - prozradit jak vypadá tvůj komparativní  "audit" inteligence, vzdělání, odbornosti i u ostatních členů vlády, popř. politiků vůbec? Nebo jsi  "naprogramován" pouze na spílání Čunkovi?

Malý Aston 10.3.2008 17:25

A je to tady,Šojdrová útočí!

Před tím jejich potlachem ještě bude sranda.Napřed Šojdrová tahá Švejnara jako opici po Moravě a dnes prohlásila,že na nějaké koaliční dohody kašle,na Čunka taky a hodlá populisticky navrhnout zrušení některých poplatků v nemocnicích.Marně ji Čunek říká,počkej Šojdrová do středy,marně. Boj o koryta začíná.:-D

mag 10.3.2008 16:53

válka proti Jiří Čunkovi není o J.Č. ale o české společnosti, speciálně o "českých" médiích ...

mediální manipulace a sprosté lži, které o J.Č. psali a neustále dokola opakují mediální nosvináři ukazují, jak lze tzv. sedmou velmoc používat a zneužívat za účelem mediální a politické likvidace slušného člověka  :-/

pepan 10.3.2008 16:58

Re: válka proti Jiří Čunkovi není o J.Č. ale o české společnosti, speciálně o "českých" médiích ...

Slušnej člověk nemá v politice co dělat!

vf 10.3.2008 15:36

to je ale psina

Je opravdu legrační, jak zarytí odpůrci lidovců vždy radí, co mají udělat, aby byli úspěšní. To je fakt komické.

I kdyby si zvolili jiného předsedu, tak za pár měsíců se z něj jisté kruhy budou snažit udělat morální kreaturu. Jistě všichni pamatujete co plivanců a ponížovaní si užil J.Lux.

Starý J. 10.3.2008 16:22

Re: to je ale psina

Lidovci byli má strana, k nim jsem měl svým přesvědčením nejblíže, jeden ze senátorů byl můj blízký příbuzny, lidovce jsem až do roku 1997 volil.

Josef Lux mě donutil k tomu, že veškerá moje náklonnost a spojitost s lidovci skončila rozchodem. Dál už se k jeho osobě a jeho chování ve vládě nebudu raději vyjadřovat!

Jara 10.3.2008 11:03

Bída ve straně

Včera u Moravce Parkánová, neúspěšná kandidátka na předsedy KDU, úplná bída, jen o chlup lepší, než Čunek. Na záchodě vyhrožující místopředseda strany Macek, nedůrazný Hošek, zákeřná Šojdrová, úplné fiasko. I když předchozí vedení také mělo své mouchy, udělalo kotrmelec s Paroubkem a komunisty, nová sestava je oproti nim druholigová. Nedivím se Topolánkovi, že když přijel z USA, že zase spadl do české reálie, kdy mu jsou za partnery lidovci Čunek se Šojdrovou a zelení Bursík s paní Kateřinou. Zatím úspěšné vedení takové vlády, to je na nobelovku, s takovými koaličními partnery, pošilhávajícími po Paroubkovi a neštítící se spolupráce i s komunisty, viz. volba prezidenta. Nebít starých lidoveckých klasiků, Klaus by ani nebyl zvolen.

Roman 10.3.2008 11:54

Re: Bída ve straně

Topolánek a Nobelova cena? Tak to by na hradě nerozdýchali

Malý Aston 10.3.2008 12:25

Re: Re: Bída ve straně

Naprosto s Vámi souhlasím.Taková verběž v koalici ještě nebyla.Rozhádaní lidovci a smečka u Zelených.Ale pořád lepší než nějaká koalice ČSSD+KSČM+Zelení+KDU.To by bylo Boží dopuštění.Bez Filipa by se neobešli neboť ČSSD má stále méně a méně poslanců,každý týden jednoho vyloučí a Topolánek se časem obejde i bez Bursíka.:-D

Hariet2 10.3.2008 10:04

Souhlas

Souhlasím...

BOMBON 10.3.2008 9:17

je to nechutne

i kdyz cunka a jeho stranu zrovna nemusim, pripada mi mimoradne nechutne nejdrive ho presvedcovat, ze kdyz odstoupi a vse se vyjasni, pak se muze vratit, a kdyz se tedy chce posleze vratit, je v pozici odstrkovaneho zebraka...

a kdyz si k tomu vsemu vzpomenu na akci "olovo" apod., desim se, co muzou politici, sdelovaci prostredky a manipulatori tajnych sluzeb udelat s kazdym clovekem, at uz je v necem namoceny ci nikoliv:-/

Roman 10.3.2008 9:34

Re: je to nechutne

To co popisujete je jedno z mnoha. Jsem ze Zlínska a dost se tady rozebíral Melčák. Ten chlap byl celý život relativně ok a bez potíží. Není jasné co ho vedlo k tomu, že v tolika letech začal předvádět takové veletoče a zvolil život za neustálé přítomnosti ochranky. Něco na něho museli najít, jinak člověk normálně takové ptákoviny nedělá. Patrně takto funguje v různých obměnách celé to politické bahno, které se nazývá česká politika.

Malý Aston 10.3.2008 12:31

Re: Re: je to nechutne

A není náhodou problém s Paroubkem? Ne každý socan byl komouš jako Jičínský a je blahem počuraný jak se ČSSD+KSČM spojuje?Mladý socan který má zájem být poslancem se neodváží postavit se klice okolo Paroubka a Ratha. A ti staří socani,kteří vědí že se tam nemusí držet jako klíšťata se nebojí.Bude u ČSSD stále hůře a hůře,diktátor tam vládne a konce nevidno.I ti zemanovci zalezli.:-D

Malý Aston 10.3.2008 9:10

Boj o koryta v KDU!

Navrhuji počkat na jejich potlach.Oni říkají že se bude jednat jen o programu,já očekávám že se bude jednat i o volbě nebo o důvěře pana Čunka.Takže do jejich potlachu se bude jeho instalace do vlády protahovat a pak se uvidí.Kalouskovo křídlo a křídlo Čunka a Šojdrové. Kdo vyhraje je těžko předvídatelné. Kdo je kdo se ukázalo při volbě prezidenta,čunkovci proti a kalouskovci pro.Kterých bylo více?:-D

NP 10.3.2008 9:16

Re: Boj o koryta v KDU!

Ve velké politice rozhoduje malá násobilka.

ladik53 10.3.2008 8:01

Pokud vím

Pokud vím je Urbanová trestně stíhána pro křivé obvinění. To jsem tedy zvědav jestli bude odsouzená, a jak jí bude někdo dokazovat, že lhala. Pokud ji neodsoudí, budeme mít oba nevinné. No to bude sranda.

BOMBON 10.3.2008 9:11

Re: Pokud vím

mylite se. muzeme mit dva, z nichz ani jednoho se nepodarilo usvedcit...

neodsouzeni neni vzdy konstatovani neviny, ackoliv jako na nevinneho se na neodsouzeneho musi pohlizet.

pokud tedy bude jeden nevinny a druhemu se nepodari jeho skutek dokazat, budou opravdu "oba nevinni", lec pouze z pohledu trestniho prava.

ladik53 10.3.2008 9:38

Re: Re: Pokud vím

A co z toho bude mít větší váhu? Zastavení stíhání nebo, jak píšete, neodsouzení? 

BOMBON 10.3.2008 11:16

Re: Re: Re: Pokud vím

no, z hlediska prava je to jedno. proste jste nevinen pokud nejste pravomocne odsouzen. to je princip presumpce neviny.

z hlediska toho, co ma jakou vahu individualne pro kazdeho z nas, je to opravdu na kazdem zvlast. ale desim se toho, jak sdelovaci prostredky zjednodusuji (pokud si rovnou nevymysleji ci nevytrhavaji z kontextu) a pisou bez znalosti veci...

pro me je to celkem jednoduche - pana cunka resp. lidovce jsem nikdy nevolil, takze kdyby bylo po mem, v politice by nebyl. at uz neco provedl ci nikoliv. takze zadne moralni dilema. a pani, ktera ho obvinila, neznam, neznam nic kolem toho pripadu, takze je mi to lhostejne.

konecny ucet lidovcum museji vzdycky vystavit jen a jen volici.

a jestli nase policie, trestni rizeni a soudy funguji ci nefunguji (spis moc ne), to je jiny pribeh. to s panem cunkem nema vubec nic spolecneho.

NP 10.3.2008 7:45

Tentokrát nechápající autor.

Bez těch dalších symptomů neboli signálů svým voličům to můžou lidovci zabalit. P. Čunek to na rozdíl  od autora příspěvku zřejmě chápe. Nemůže před nima stát jako Baloun před obrlajtnantem Lukášem, s prázdnou plechovkou od sežraných olejovek.    

pepan 10.3.2008 14:39

Re: Tentokrát nechápající autor.

Nařčený nebo pomluvený člověk je vždy zaskočený a to je něco pro novináře. Naproti tomu Kalousek nebo Tlustý mají málo na hlavě a tak ke svým aktivytám odmítali cokoliv říci. Teď odmítají nabídku němců rozkrýt lichtnštejnské tajemství. Vědí proč! A tam se to netýká jenom jich.

Roman 10.3.2008 7:34

Soud

Kdyby proběhl soud, dnes by jsme problém Čunka již neřešili. Podivné zastavení stíhání nevzbuzuje důvěru a spíše zůstala pachuť.

Netřeba 10.3.2008 6:58

Cokoliv udělají lidovci,

povede k tomu, že budou ve vládě.

AŤ už bude modro-zelená, růžovo-červená, modro-růžová atd. Vždy bude jakoukoliv barevnou kombibnaci doplňovat černá.

Libor 10.3.2008 16:58

Re: Cokoliv udělají zelení (také mrňavá partaj),

povede k tomu, že budou ve vládě ... :-D

Václav 10.3.2008 5:55

to má být argument?

Média, zejména ČT1, však věnovala této kauze tolik pozornosti a Čunka odsoudila jako nedůvěryhodného politika, že se jeho snaha o sebeočištění jeví poněkud nerealisticky ... - to má být argument? Já odsuzuji jako nedůvěryhodná média.

ja 10.3.2008 6:59

Re: to má být argument?

100 % souhlas! Podle Bartoně nevládne zákon, ale novináři. Pak ovšem jsou dvě možnosti - buď se podřídit těm hyenám, nebo je začít střílet. A bylo by zajímavé referendum s touto otázkou. Co by vybral lid? Střílení nebo lezení jim do ...?

drak 10.3.2008 8:05

Re: Re: to má být argument?

:-D:-D Souhlasím také a už jsem to několikrát na stránkách Neviditelného psa uveřejnil, protože vzpomět se na  sex.obtěžování za 6 let a půl mega úplatku je v každém případě podezřelé. A celé to vlastně rozmazávají novináři a  proti té denodenní masáži mozků v novinách není obrany. Celá věc se tak dlouho opakuje, až tomu většina přihlouplých čtenářů začne věřit. A druhé vysvětleni" ! Sex. harašení bylo tak dobré, že jeho ztráta obtěžovanou osobu duševně a psychicky zlomila a to může být, vlastně banální zahájení celého případu. Zhrzené lásky jsou někdy k nepřežití o tom si dnes přečtěte v MF dnes, jak odmítnutá dcera s matkou pronásledují už 5 roků bývalého ctitele!!!;-O