5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
RZ 13.12.2007 23:32

Re: Děje se tak dva měsíce před ohlášenou volbou prezidenta a KDU-ČSL se ještě jako strana nevyslovila jasně k tomu, koho by na Hradě v dalším období ráda viděla.

Jistě, ale tuto taktiku praktikují malé strany všude (chtějí-li přežít a ještě něco získat). Představa, že je to vynález KDU-ČSL je nesmysl.

jirka.s. 13.12.2007 23:09

Děje se tak dva měsíce před ohlášenou volbou prezidenta a KDU-ČSL se ještě jako strana nevyslovila jasně k tomu, koho by na Hradě v dalším období ráda viděla.

Už jste někdy viděl lidovce, aby dva měsíce před jakýmikoliv volbami dali zřetelně najevo ke komu se přidají? To činí s úděsnou pravidelností  až jeden den po volbách! Vždy k vítězi!

Diana 13.12.2007 22:32

Čunek a vláda

Věřit Čunkovi po nekonečném seriálu jeho výmluv, mlžení, překrucování, zcela jasného lhaní, odvolávání toho, co odvolal a slibování, co už slíbil, trapných důvodů, proč nezveřejní svoje očištění, nejnověji jeho bydlení za pakatel - může jenom nesvéprávný člověk.

Halama 13.12.2007 22:27

Re: Re: Vydírání

A jestlipak počítáš také hlasy komunistů.Kam se na ně hrabou lidovci .......:-/

Halama 13.12.2007 22:25

Re: Re: Magore polívkové koření alias Vitano....

Jestlipak jsi se taky takhle zastával Grosse ..? Ne,do toho jsi kopal co to jen šlo .:-/.

VladaPing 13.12.2007 22:14

KDO VÝ KOLIK KASIČEK UŽ POVYBÍRAL!

Omlouvám se za ta cizí slova - třeba aliby je squostné. Ale Vy nejste schopen zvládnout ani český pravopis, odhadem učivo třetí třídy základní školy.

Dobrá rada pro příště :   Naučte se pravopis . Riskujete, že nebude považován za inteligenta, ale za idiota !

A ještě jedna, dokonce naprosto nejlepší rada : NEPIŠTE VŮBEC !

Mell 13.12.2007 21:49

Re: jiří čunek a vláda

Pane Dežo Maggi, nepředpokládal jsem, že česká společnost už tak klesla, že jí tvoří 80% lůzy. No co se dá dělat, vzdělaní lidé nemají děti nebo jenom jedno a naopak ti, co tvoří základ každé snadno ovládané tlupy, tak ti se množí jako kobylky. Doposud  jsem si ale myslel, že ten nepoměr není tak výrazný, případ Čunek  ale ukázal , jaký je skutečný stav  snadno manipulovatelné,  české společnosti.

lada 13.12.2007 18:05

Re: Re: ALIBY!

opravuji---IDIOTI

lada 13.12.2007 18:05

Re: ALIBY!

tím padem jsou ve vládě samí DEBILOVE

maggi 13.12.2007 17:51

Re: Re: Střílíte na špatný cíl.

ČUŇAS A SLUŠNÝ?TEN NENÍ SLUŠNÝ ANI V KOSTELE.KDO VÝ KOLIK KASIČEK UŽ POVYBÍRAL!

Magor Milda 13.12.2007 16:13

Martin jako realitka?

v pondělí zajistit byt pro Čunka, v úterý byt naproti- úkoly od vůdce (zřejmě Paroubek?) nejsou jednoduché, ale za týden má Martin něco v plánu, co nám neprozradí. Snad filmovat z okna nebo odposlouchávat? Připadá mi to nějak zmatené a co v tom má dělat nějaký topol?

Veselý 13.12.2007 15:55

Re: Vydírání

Počítají se hlasy občanů (to jsou i nenávidění lidovci). A ti mají díky Čunkovi větší podporu, než si dovedete představit.

VladaPing 13.12.2007 15:39

ALIBY!

Aliby je co ?

Poučte nás ! Kde to roste ? Dá se to koupit ? Kolik to stojí ? Je to i na splátky ?

P.S.

Dobrá rada pro příště : Nepoužívejte cizích slov pokud neznáte jejich význam. Riskujete, že nebude považován za inteligenta, ale za idiota !

VladaPing 13.12.2007 15:34

Re: Magore polívkové koření alias Vitano....

Pokud by se každé sebenesmyslnější obvinění (oznámení, udání i anonymní !) automaticky (bez vyšetřování, bez hledání důkazů, zda se daná skutečnost stala, zda je trestná ve smyslu zákona a zda naplňuje alespoň minimálně faktum nebezpečnosti pro společnost) dostávala před soudy, kde by se nařčený (nemohu si dovolit napsat obviněný) musel očistit, pak jste dal různým debilům do ruky bič na likvidaci ostatních (a soudů ostatně také, poněvadž by asi nedělaly nic jiného, než "očišťovaly" nařčené ze sebenesmyslnějších obvinění).

Představte si, že Váš soused na Vás podá anonymně udání, že Vás podezírá (je si jist, že se tak chováte) z milostného styku s Vaší kozou (ovcí, muflonicí etc.). Neviděl Vás (protože to děláte údajně potají ve stodole za zavřenými vraty), ale protože Vaše koza (ovce, muflon...) se chová podezřele, je si tím jist. No, a dle Vašich představ se budete očišťovat u soudu.

To se Vám samozřejmě dokonale povede, anžto soulož se zvířetem (pokud to neděláte na místě veřejnosti přístupném a nebudíte tak "veřejné pohoršení") není trestná ve smyslu trestního zákona. Ovšem soud a i Vy s tím strávíte spoustu času, budete ovšem "očištěn" a svému okolí pro smích - doporučuji změnit jméno a bydliště.

No, je to modelový příklad. Pokud se do toho chcete poněkud hlouběji zahrabat, dosaďte si za onu kozu například těžce mentálně postiženou holčičku ze stejné obce, kde bydlíte Vy - dívenka má IQ dosti blízké dnu narození v měsíci (narodila se počátkem měsíce) - domluva s ní veškerá žádná - no, a teď máte na svém krku očišťování se před soudem. Tady už to k smíchu moc nevypadá, že ?

maggi 13.12.2007 14:18

Re: Pro mne pan Čunek symbolizuje oběť útoku podplacených novinářů a zločinných policistů

ČUNEK PATŘÍ DO VĚZENÍ!!!I S TĚMA DVĚMA HAJZLAMA CO MU POSKYTLI TO FALEŠNÉ ALIBY!

maggi 13.12.2007 14:11

jiří čunek a vláda

;-€Čunek nesmí do vlády! nemá důvěru 80% občanů,a navíc neočistil se před soudem!!!

Milan 13.12.2007 13:10

Re: Čunek zpátky do vlády !

Ano,do této vlády křiváků a lhářů - tam se opravdu hodí.

ja 13.12.2007 12:02

Je to o vysvětlení pojmů

Topolánek už od jara tvrdí, že jakmile bude Čunek očištěn, tak se může vrátit. Teď jen melouni přidali požadavek, že si má něco "odpracovat. Proto bych rád někde slyšel, jak se mají tyto dva požadavky správně interpretovat.

Co pro Topolánka znamená "očištění"? Je to něco, co souvisí s našim právním řádem (čili má  Čunek sám sebe obžalovat, když to neudělal státní zástupce, pak se deset let odvolávat apod?) nebo to "očištění" nemá s právním řádem společného nic a Topolánek tím rozumí něco jiné?

To melouni by mohli též říct, co a jak si má Čunek "odpracovat". Oni to mají jednodušší, protože to už nemá s právem společného vůbec nic, tedy je to čistě na jejich definici.

Mílinka 13.12.2007 10:34

Re: Střílíte na špatný cíl.

Souhlasím, chudák pan Čunek potřeboval opravdu pro svou slušnost ty sociální přídavky.

Mílinka 13.12.2007 10:31

Vydírání

Dobrý den. Návrat pana Čunka do vlády, prosazovaný usnesením vrcholného orgánu jeho strany je pro tuto stranu normální. Na chvostu voličských preferencí a přesto se snaží vydírat! Je to stálá nemoc této strany (kromě stále vynucované smlouvy s Vatikánem - kdo ji z Čechů potřebuje?) Předseda vlády by měl konečně říci, že předsedou vlády je on a žádné stranické usnesení mu nemá co přikazovat. A když se to vyděračům nebude líbit, ať klidně z vlády odejdou. Budou nové volby a papá! Už je do vlády nikdo nebude chtít.

poletti 13.12.2007 10:17

Re: Střílíte na špatný cíl.

 Pan ČUNEK symbolizuje pravdu a slušnost ?  Přání otcem myšlenky.

franta 13.12.2007 9:58

Čunek do vlády !

Do takové vlády jakou bohužel máme, patří Čunek jako zadek na hrnec.j

franta 13.12.2007 9:57

Čunek zpátky do vlády !

Frank 13.12.2007 9:29

Skleróza

Pane Bartoni máte sklerózu nebo zase jen žvaníte v dresu ODS? Topolánek přece nejdříve sdělil, že nemá nic proti návratu Čunka zpět. Obrátil, až když se ozývaly hlasy proti. Je to jen takový podstatný detail, který je pod vaší rozlišovací schopností.

Petr Kohout 13.12.2007 7:57

Pro mne pan Čunek symbolizuje oběť útoku podplacených novinářů a zločinných policistů

a návrat pana Čunka do vlády požaduji domonstrativní, na důkaz, že pomlouvači a tajemní muži v pozadí nemohou měnit výsledky voleb a dosazovat si sobě poslušné figurky, které jim umožní nerušeně řádit a loupit.

Když stát neochrání před zločinci prorostlými do policie ani místopředsedu vlády, jak mohu čekat, že ochrání mne ?

Martin 13.12.2007 5:43

mate jako clen ODS

dost tezky orisek

bud jako topol v pondeli byt pro cunka, nebo jako topol v utery byt proti cunkovi :) jak vidim druhy ukol od vudce vitezi, ale co za tyden ?

Mell 13.12.2007 0:57

Střílíte na špatný cíl.

Pane Bartoň, jedinou symboliku, kterou v kauze Čunek vidím je to, že se česká politická scéna stále podobá usmrkanému postbolševismu, kde ti, co vládnou medii a mohou ovlivňovat veřejné mínění , nemají nad sebou nikoho a dělají si svou vlastní mocenskou politiku.Pro mě má stokrát větší cenu pan Čunek i s tím jeho neumělým vyjadřováním, protože prosazuje v politice ctění pravdy a slušnosti, než líbezně vyumělkované kecy mafiánů a zločinců, kterým jde jenom o moc politickou a tím i  ekonomickou. Nějaké kecy, že celá aféra kolem Čunka je jen reakce na jeho špatnou komunikaci s občany jsou jen demagogie těch, kteří se cítí Čunkem a tím co představuje, ohroženi.