24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
LJG 24.9.2007 7:58

Fuj. Kryl jí přímotop?

Pravá členka strany Zelených dostane raději zápal plic než aby použila přímotopu!  A zápal plic pak neléčí antibiotikama, ale bylinkama.

Třikrát fuj.

:-))))))

gogo 24.9.2007 7:39

Kdo je to ten Martin???

neschovává se pod ním sama veleduší velehvězda???

cca1 24.9.2007 7:21

a kde

seženete 6 hlasů místo Zelených ? ;-)

honzak 24.9.2007 6:52

o té ordinérní

ženštině opravdu nelze napsat nic pozitivního. Je to obrmrcha a lze jen doufati, že co nevidět zmizí v propadlišti dějin. Kéž by s sebou strhla i ostatní  melounisty!

astro 24.9.2007 6:26

Re: Re: Re: Re: a mohl bz pan zouzalik napsat

Na vašem příspěvku mě zaujalo  "zanedbané základní vzdělání se těžko dožene". Máte pravdu. A bohužel dělá ministerstvo vše pro to, aby základní vzdělání bylo co nejhorší. Nová reforma školství je paskvil po americku.  Nejsem nepřítelem USA. Když jsem jsem  se  však v devadesátých letech ocitl v USA (na prestižní universitě), mluvil jsem s řadou kantorů. Byli dost nešťastní ze situace, která tam je. Říkali mi, ať se nedopouštíme chyb, které udělali oni , které už nejsou schopni změnit a které naše školství zničí. Přílišná liberalizace není k ničemu. Děti se naučí, jak žebrat na různé "charity" - budou chodit i v době, kdy by se měly učit, naučí se ledacos  "okecat", ale znalosti nic moc. A už to máme tady. Ano, ledacos se dá najít na internetu, ale nejdřív musím mít znalosti k tomu, abych věděl, co mám hledat - a také umět rozlišit  "zrno od plev". Propagujeme "hraní si" a různé alternativy. Ale život je také o kázni.  A ne každý má takové štěstí jako my, že se v naší rodině nachází dost lidí vysokoškolsky vzdělaných v různých oborech. S výjimkou výtvarné výchovy  si zvládneme našim dětem a vnukům poskytnout znalosti, které jim škola dát nemusí (záleží na rozhodnutí ředitele a situaci : Nemáme aprobovaného kantora? Tak tu fyziku vynecháme).  Odbourávání osnov prosazují hlavně ti, kteří neví, že 30% obsahu bylo dáno na volbě kantora! To byl dost velký prostor pro tvůrčí práci. Stejně  jsem však  přesvědčen, že naši potomci do školy pravidelně chodit musí. Je třeba si zvyknout na práci. Při domácí výuce hrozí, že někdy nemá rodič čas, někdy se nad dítkem "slituje" ( tak si běž hrát, doženeme to zítra). Stalo se také "hitem sezóny"  tvrdit, že data a fakta jsou zbytečná. Nejsou! I kdyby jenom procvičovala paměť. Dal jsem teď mnohým dost velký prostor k nadávkám a útokům, ale někdo se třeba také zamyslí. Howg!

Tino 24.9.2007 6:00

Souhlasím i nesouhlasím se Zouzalíkem.

 Je mi sympatické, že Zouzalík napadá zrovna Kuchtovou. Ale musím být férový a přiznat, že to ta osoba rozhodně nemá lehké na ministerském postu. Co pokazili před ní, ona nedokázala v tak krátké době zázrakam napravit. Takže se vlastně neví, jestli je dobrá na svém místě. Potřebovala by jistě daleko víc času, aby se ukázala, jestli je schopná manažerka ministerstva. Pokud by se ukázalo, že nestačí na svůj post, pak není viná svým výběrem na tuto pozici, ale pan Bursík!!! To je totiž ten pravý alibistický manipulátor.

 Bursík vnutil své lidi do vlády. Bursík je zodpovědný za jejich kvalitu!!! Jestli ministrině byla původně potroublá Jihočeská slépka, nemůže za to, protože je vyvolena Bursíkem do nejvyšší manažerské funkce ve státě. Vyvolil si ji Bursík a asi věděl proč. Její zklamání ve funkci ministryně, by mělo znamenat BURSÍKOVU rezignaci. Což je ovšem pochopitelně úsměvné, neb on NENÍ charakter!!!!

Martin 24.9.2007 2:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: a mohl bz pan zouzalik napsat

se sprostactvim jste prisel vy, tak ted nebrecte jako panenka nebo politik ods, kdyz se vam to vraci

na vecne pripominky jsem vecne odpovedel, to ze ted uz muzete jen fnukat "on zna prislovi jak se do lesa vola a postupuje podle neho osklivec sprostej" mne docela tesi

Mišák 24.9.2007 2:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: a mohl bz pan zouzalik napsat

Rozumu pomálu, sprosťáctví přehršle. Nepište o tom, čemu nerozumíte, sežeňte si konkrétní fakta a naučte se psát česky. Zaštiťovat se jen výroky některých politiků (a ještě pouze z médií?), to jsou hodně slabé argumenty. Já mám daleko konkrétnější výstupy, ale s vámi už diskutovat nehodlám pro naprostou a zbytečnou ztrátu času.

Martin 24.9.2007 1:55

vecne samozrejme neumite

ale co cekat od idiotistu y np :-D

JW 24.9.2007 1:45

Jaroušek blahé paměti

Jaroušek už nepíše, buď zestárl nebo opravdu odešel. Tak máme Martina. Jak kdysi napsal A. Zápotocký, jeden z jejich ideologů: Vstanou noví bojovníci!

Martin 24.9.2007 1:24

Re: Re: Re: Re: Re: a mohl bz pan zouzalik napsat

a k liberci dodatek, jeji chovani take bylo plne akceptovano vladou. to jsou ve vlade takovi blbci co se ani neozvou pri takovych hruzach co zminujete ?

Martin 24.9.2007 1:23

Re: Re: Re: Re: a mohl bz pan zouzalik napsat

chapu ze vy jste pouhy hlupak, ktery bez ad hominem dovetku, navic vychazejicich z pohledu do zrcadla nic napsat nedokaze

k bodum a k veci, ad hominem si masturbujte do aleluja, ale sam

1. nevim jestli jde o nekompetentnost, ale podle vyjadreni jinych politiku (ne tech co chtej tam mit koryto pro svyho namestka), pouzila akceptovatelnou metodu navic ve spolupraci s jinym ministrem cili panem rimanem, a premier to akceptuje - taky je to hlupak co nevidi jeji nekompetentnost ?

2. nic vecneho jen fraze

3. nejvecnejsi, ale zajimalo by mne jak stat nefinancuje ms 2009 v liberci ? „Zájmu paní ministryně o přípravy mistrovství světa si nesmírně vážíme. Její návštěva poněkud symbolicky připadla na den, kdy do zahájení mistrovství světa schází rovných 800 dnů. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy je pro organizační výbor Liberec 2009 velice významný partner, neboť pod jeho správou je speciální vládní program, jehož prostřednictvím se zajišťuje plynulé a účelné financování dostavby areálů na Ještědu a ve Vesci,“

Martin 24.9.2007 1:17

Re: Re: Re: Re: a mohl bz pan zouzalik napsat

rad bych slysel presne co rekla, protoze asi slo o povoleni i domaciho vyucovani a to je neco jineho nez zruseni povinne skolni dochazky

Mišák 24.9.2007 1:10

Re: Re: Re: a mohl bz pan zouzalik napsat

Kuchtová - kvalifikace = absolventka PF, učitelka na SŠ (s kvalifikací jen pro ZŠ), odstřelovačka JETE za rakouské finance. 1) Nekompetentností způsobila zdržení dvou velmi potřebných opreačních programů (Říman za ně nezodpovídá!). 2) Webovky pro kantory jsou jen předražený humbuk. 3) Navrtala se do MS 2009 v lyžování vydíráním - státní úředník nemá co mluvit do funkcí v občanském sdružení, které ani nefinancuje. A tak by se dalo dost dlouho pokračovat. Máte vy nějakou fundovanou obhajobu Kuchtové? Máte houby, školství jste zažil asi jen jako žák na ZŠ (čeština + diakritika), energetikou na odborné úrovni se asi neživíte, studovaný ekolog z vás taky nekouká. Asi jen další ekologista, co rozumí úplně všemu?

JC 24.9.2007 1:09

Re: Re: Re: a mohl bz pan zouzalik napsat

Aby vám to nebylo líto, jeden malý příklad. Jestli si ještě vzpomenete, tak zkraje roku dala JČ matička zelenou mohutné kampani, dle níž by měla být zrušena povinná školní docházka (zavedená za moudré panovnice Marie Terezie).

Slyšel jsem na vlastní uši v TV a četl různě na netu, že po celých 9 let by své děti mohli vyučovat rodiče doma, případně s výpomocí sousedů.  Zřejmě paní ministryně předpokládala, že večer po návratu z práce by otec, např. řidič tramvaje, mohl děti zasvěcovat do tajů geometrie, fyziky, chemie, učit je správnému pravopisu, provázet dějinami národa českého i vyučovat cizí jazyky. Případně by mohla občas zaskočit sousedka, povoláním třeba prodavačka v cukrárně.

Tahle světoborná "myšlénka" paní ministryně už upadla v zapomnění, humbuk jaksi ustal. Asi Jihočeské matičce někdo vysvětlil, že zanedbané základní vzdělání se v pozdějším věku těžko dožene.

Martin 24.9.2007 0:45

Re: Re: a mohl bz pan zouzalik napsat

dekuji za vsechny tri nazory, ze kterych kazdy prinesl 0 argumentu, co konkretne ucinila pani kuchtova na ministerstvu skolstvi spatne :-D

Martin 24.9.2007 0:44

Re: Re: a mohl bz pan zouzalik napsat

ha takze nazory a ne ciny diskvalifikuji lidi :-D komunismus se vraci

JC 24.9.2007 0:37

Re: a mohl bz pan zouzalik napsat

Pane drahý, slyšel nebo četl jste někdy vejšplechty té neskutečně a nezdravě sebevědomé ženské? Ona nemá "špatný třídní původ", ono se jí nedostává něčeho jiného. Chybějící znalosti totiž nahrazuje hloupými demagogickými žvásty - to by si inteligentní člověk nikdy nedovolil.

Jarouš 24.9.2007 0:32

Re: a mohl bz pan zouzalik napsat

Paní Kuchtová je podle svých názorů, které jsem si mohl přečíst naprosto nekompetentní osoba, která bojkotuje energetickou politiku státu a se svými ekoenviromentálními názory nemá na ministerstvu školství ani jinde co pohledávat.

nosál 24.9.2007 0:29

Re: a mohl bz pan zouzalik napsat

Hele Martine, ty si se zrovna probudil z hybernace?

Martin 24.9.2007 0:18

a mohl bz pan zouzalik napsat

co pani kuchtova cini na ministerstvu spatne a proc je to spatne ? napriklad to za co ji kritizuji lidovci vykoumala spolu s panem Rimanem a ma v tom podporu premiera.

nebo je proste spatna, protoze je spatna a ma spatny "tridni puvod" ?