27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Feller 30.5.2011 15:01

VV už bez komentáře !

L. Severa 30.5.2011 11:13

Co měli kmotři za lubem?

Zajímalo by mne jak VV zdůvodňují motivaci údajných kmotrů, kteří měli v úmyslu rozbití této strany. Přece pokud by se VV podařilo  znemožnit tak, že by musely odejít  z vlády, tak by byla koalice závislá na případných přeběhlících a to by kmotrům pro jejich  ovlivňování vládních rozhodnutí moc nepřispělo,  naopak by došlo k oslabení ODS. Nebo snad byla celá konspirace natolik kotrmelcová, že ti kmotři předpokládali návrat některých členů VV zpět do lůna ODS ?  Quo vadis, politiko ?

K. Loucký 30.5.2011 10:48

...Petr Skokan. Jak jsme ho v ODS poznali...

A poznali jste ho předtím, než se za ODS stal hejtmanem, nebo až potom?

Trochu sebereflexe za ODS by taky neškodilo.

R. Houška 30.5.2011 9:24

Vám v té vaší ODS musí pěkně lepit, když se už zmůžete jen

na nahodilé, kydačské výkřiky.

K. Janyška 30.5.2011 7:06

VV a důstojnost ? Nemožné... Dzp.

M. Kopřiva 30.5.2011 1:41

Nestravitelná blbost, pane Bartoni.

Co je Vám tak tragikomického na tom "hemžení", kde padala jen "slova a slova". Vážený mysliteli, co se asi dělá před mikrofony na shromážděních? Já ku příkladu, ač nestraník, jsem slyšel dosti zajímavých slov, která jsou pro mne stěžejní. Jsem ku příkladu opravdu rád a vděčen tomu, že nehodlají ustoupit od potírání korupce ač tlačeni ke zdi svými ministerskými kolegy z jiných stran a novinovými zaprodanci. Ano, udělali jisté hloupé manipulace s penězmi sami MEZI SEBOU(!), ale přece jenom to byly peníze SOUKROMÉ(!) a NEUKRADENÉ!!!! Pokud Vám praskají šle vzteky či závistí, máte problem Vy, autore. Chápu, že jisté zájmové kruhy prostřednictvím Vás vítají ohlupování a zesměšňování, že jde jen o jakýsi dramaturgický zájem. Být to kterákoliv jiná strana, viděli bychom jen směšné tanečky, bratrovraždy a zoufalé škrábance od nehtů na ministerském korytě za ůčelem "udržení se" u koryta. Zde já, naopak, vidím, že chtějí donutit ochránce gaunerů k jakémusi ústupu. John udělal(!) obrovský krok vpřed již vyhazovem alespoň několika zkorumpovanců v policejních uniformách. Podobný nelehký boj byl na "Nejvyšším" státním zastupitelství a vidíme, jak NAOPAK ministr stejné vlády ale jiné strany, je ochoten předstírat i vlastní neschopnost ( cena vysoká) vyměnit zkorumpovaného podřízeného. VV si vzali nelehký úkol a jsem jim naopak velmi vděčen a mohl jste si všimnout, kdyby Vás to zajímalo, i podobného trendu na stavbách dálnic za Bárty. Ten byl odejit! Proč? Kradl Bárta nebo Řebíček? Doufám, že vidíte, jak znechucen jsem já z mediálních manipulací. Já vím, je Vám to jedno, pane Bartoni, ale jak jinak byste to věděl, kdybych Vám to někdo neřekl?       

V. Dosoudil 30.5.2011 7:31

Re: Nestravitelná blbost, pane Bartoni.

Pěkné, podepisuji...

J. Stejskal 30.5.2011 7:44

Re: Nestravitelná blbost, pane Bartoni.

Ano, navíc bych panu Bartoňovi doporučil, aby se občas kriticky podíval i do lůna strany vlastní. Aby to bylo tam v pořádku, by pro něho mělo být nejdůležitější. Nebo už tam opravdu už není co kritizovat?

R. Sedláček 30.5.2011 8:34

Re: Nestravitelná blbost, pane Bartoni.

Nemáte ani malou pravdu. Váš argument se soukromými penězi je velmi hloupý. (vezmu své soukromé peníze, dám je do obálky a strčím doktorovi do pláště, abych měl lepší péči. Podle vás je to v pořádku????) Dále pak VV nikdy nebojovaly s korupcí, ani tak nechystají učinit v budoucnu. Od počátku balamutily lidi za jediným účelem a to je Bártovo podnikání. Vstup do koalice začaly VV vydíráním partnerů. Tehdy udělal Nečas svou největší chybu, že jim přenechal ( TOP09 taky přenechal) nejsilovější ministerstva. Tím velmi oslabil svou pozici premiéra a zúžil své manévrovací schopnosti. Navíc u VV to hloupé předstírání demokratična s véčkaři. Nepřijde vám poněkud nedemokratické, když pár desítek nějakých véčkařů bez jakékoli odpovědnosti ve vnitrostranickém referendu má možnost beztresrtně ovlivnit výsledky voleb, ve kterých hlasovaly mili=ony lidí? Mně to přijde jako pěkný bordel a hra pro oko.

R. Houška 30.5.2011 9:29

Re: Nestravitelná blbost, pane Bartoni.

Částečně máte pravdu, částečně jste vedle. Není možné házet véčkaře do jednoho pytle. Např. Jarolím toho v boji proti korupci udělal hodně už jako nevéčkař. Myslíte si, že by se k nim dal, aby sám mohl krást?

V. Heidlerová 30.5.2011 9:13

Re: Nestravitelná blbost, pane Bartoni.

Když vidím představitele VV, strašně se stydím Takové odpadní produkty jako je Bárta, Kočí,ale i sám John, jejich mluva, výroky - jeden kanál. Masaryk by takovým šmejdům ruku nepodal a ono si to bude ještě klást podmínky o důstojnosti. Po takových nechutných aférách bych odjela do pralesa a už z odtamtud nevylezla. Vy vidíte, co vidět chcete, ono to vůbec nemusí být pravda.

R. Houška 30.5.2011 9:31

Re: Nestravitelná blbost, pane Bartoni.

Zatím co Drobil a jeho mluva, to byl přímo vzor etikety, slušného chování a inteligence, že?!

M. Kopřiva 30.5.2011 10:15

Re: Nestravitelná blbost, pane Bartoni.

Ano, paní Heidlerová. Pravda to být nemusí, ale co když je? Kritizovat lze minulost, nikoliv budoucnost.Tu naději, šanci či možnost portření gaunerů si z těchto důvodů prozatím nenechám vzít, jelikož kromě sebevražedné rezignace není třetí myslitelná možnost. Z nestranného nadhledu (co se týká "nechutných afér") by bylo vhodné, abyste, paní Heidlerová, porovnala četnost a společenský význam těchto afér a jejich řešení s jinými stranami. Slečna Kočí kupříkladu letěla vysokou politickou rychlostí. Že v P.S. ( ne ve stranické funkci ) stále sedí a možná bude s arogantním ůšklebkem a i na Vás vyplazeným jazykem vzoru p. Doležala pobírat i těch 250.000Kč měsíčně, které si ostatní gauneři vzájemně chystají odhlasovat je vina právě naší rezignace na požadavek tvrdých postihů na gaunery všech barev. Mimochodem, nevím sice kolik to činí, ale gesto poslanců VV o věnování nějaké, jistě malé, částky ze svých požitků na charitativní ůčely je sice gesto, ale gesto jednoznačně pozitivní.       

P. Schuh 30.5.2011 9:54

Re: Nestravitelná blbost, pane Bartoni.

Já osobně věřil VV, že půjdou těm zkorumpovanym dynosaurům rázně po krku. Alespoň tak vyřvávali před volbami. A dnes....kde nic tu nic. Jedna korupční aféra stíhá druhou a VV se jen rozpačitě usmívají. V boji proti korupci totiž nelze dělat žádné "drobné" ústupky. Kdyby měli čest, dávno z vlády odešli. Ale opustit ty KORYTA....to dá asi fušku.

M. Kopřiva 30.5.2011 10:28

Re: Nestravitelná blbost, pane Bartoni.

Pane Schuhu, zopakujte mi, kdo to byl, kdo REZIGNOVAL, tedy SÁM dobrovolně odešel a znechuceně opustil TA koryta? Ano. Na těchto korytech jistě najdete ulámané nehty a zakousnuté zubní protézy, ale straníků jiných stran. 

P. Schuh 30.5.2011 12:17

Re: Nestravitelná blbost, pane Bartoni.

Kdyby VV důsledně plnili svoje předvolební sliby, už dávno ve vládě nejsou. Takhle mohli rozhodovat v opozici s čistým štítem  a vláda by jim musela jít na ruku. VV jde POUZE o koryta......Toť můj názor.

K. Pavlas 30.5.2011 18:33

Re: Nestravitelná blbost, pane Bartoni.

Pane Kopřivo  - naprostý souhlas s Vaším názorem. Byl jsem stálý volitel ODS. Tato strana se dalece více znemožnila, než místy politická naivita VV. Budu volit VV. ODS posílám k čertu!!!