29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Jedna věta

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kulajda 2.10.2008 6:43

Re: MÁM ZA TO

A vše okolo své funkce si hradit ze svých peněz. Tak jsi to myslel, kopáči? To bys mohl být mezi prvními kandidáty. Blbých nápadů máš přehršel. Za tebou by šly celé Bohnice na čele s Chocholouškem;-D

tosek 2.10.2008 9:37

Re: Re: MÁM ZA TO

No ono to tak dříve, konkrétně za Rakouska-Uherska bývalo. Mělo to ten významný efekt, že takový člověk musel dokázat, že se umí uživit i jinak a nebyl tedy tak závislý na své straně a také to, že nešel do politiky v prvé řadě se napakovat. Ale to je samozřejmě už dávno, vývoj se nedá zastavit. Dneska do parlamentu poslanci a senátoři vůbec nemusí chodit a stejně dostanou mzdu a všechny požitky. Tedy vrcholná politika jako penzijní ústav. Dobré ne?

ferda 2.10.2008 9:46

Re: Re: Re: MÁM ZA TO

Mám pocit, že to Kulajdovi stejně nevysvětlíš. Ten, protože není kopáč by se šel do parlamentu pořádně napakovat.

PROKOP BUBEN 2.10.2008 11:23

Re: Re: MÁM ZA TO

Houbová kyselačko, mnohdy se zdá, že je možno dělat krok vpřed a zatím vede do pravěku.....Urvi co urvi a co nemůžeš.......

VL 2.10.2008 4:45

Růžičková

Nejlepší stejně byla Helana Růžičková, když kandidovala do senátu za komunisty a jejím motem bylo: "nakrmit hladové děti".:-D

Kulajda 2.10.2008 6:46

Re: Růžičková

To Bohdalka je jiná třída. Ta se vecpala ke Šloufovi a dalším bolševikům, aby nakrmila svůj nenasytný žaludek;-D

VL 2.10.2008 10:42

Re: Re: Růžičková

Ta to ale odůvodnila: sice Šloufa nezná, ale pozvali ji a má ráda oslavy narozenin. Někdy mám dojem, že ve svých rolích hrála sama sebe, například v Uchu. Třeba tam ale mohla potkat nějaké bývalé příslušníky STB, kteří podle rozhodnutí soudu nebyli jejími řídícími důstojníky.

Hasan 2.10.2008 4:30

Politici velmi dobře vědí,co tam jdou dělat.

Užívat si,brát obrovské platy,cestovat zadarmo a získávat vlivné známosti pro období až tam skončí.

JM 2.10.2008 1:25

KRMNÍK A NE PARLAMENT

KRMNÍK, A NE PARLAMENTNÍ KOMORA DEMOKRACIE - LIDOVLÁDY,  TO JE!

Jan 2.10.2008 0:35

Pane Vernere!

S tím přívlastkem slavný bych určitě šetřil, i když u pana doktora Klenera  uznávám jeho vysokou odbornost v oboru!Ten druhý pán je možná dobrý hudebník, ale ke slávě má určitě daleko!Myslím, že mezi prostými občany je spíše znám z privatizace, kdy mnozí z nich přišli o své úspory v jím založeném fondu.A nic na tom nemění skutečnost, že se jej včas zbavil prodejem!Myslím, že v tomto případě jde o další zoufalý tah pana Bursíka, kterému nějak chybí vlastní odborníci!Jinak ale uznávám, že s panem Štětinou mohou utvořit pozoruhodnou dvojici!On nám vůbec ten senát nějak  touchne!Holt nejsou lidi a ti co jsou, jsou zase nic moc!!!!

Gregory 2.10.2008 6:28

Re: Pane Vernere!

Nechci hodnotit úlohu senátu , ale p. Štětina dělá užitečnou práci , o tom není pochyb . A že to leckomu vadí ? To je jen dobře . P. Kocáb má moje uznání za hladký a relativně rychlý odsun ruských okupantů , a jeho aktivity v kup . privatizaci jsou mi lhostejné . A jestli zástupy hamiždných vypočítavců přišly o svoje úspory když z vlastní hlouposti věřily nesplnitelným slibům . Jejich problém . A zkuste navrhout kvalitní kandidáty . Určitě v tom máte jasno . Ale současně říkám , že jakýkoli kandidát s levicovou orientací je zase pro mně nepřijatelný .

Kulajda 2.10.2008 6:51

Re: Re: Pane Vernere!

Ještě jste zapomněl na svazáka Mejstříka. Ten také bojuje jako lev proti levičákům, akorát s nimi hlasuje, když je to pro něj potřebné;-D Jsou to kluci vykutálení!

Gregory 2.10.2008 7:06

Re: Re: Re: Pane Vernere!

Mejstříka nehodnotím .

Kolombo 2.10.2008 7:54

Re: Pane Vernere!

To včasné zbavení se prodejem byl hlavní podraz! Na svoje dobré jméno nalákal do fondu spoustu lidí a pak fond prodal za velmi slušný peníz zlodějům, kteří jej vykradli. A právě proto, že jej chtěli vykrást byli ochotni za něj panu Kocábovi dobře zaplatit. Pan Kocáb to nepochybně věděl taky. Pokud vlastníte fond, jehož založení vás stálo pár set tisíc, který má ve správě za několik set milionů CIZÍHO MAJETKU,  a prodáte jej za několik desítek milionů jste lump. Protože kupec nemůže dostat své peníze zpátky jinak než okradením podílníků.

franta 2.10.2008 8:43

Kolombo

nejste Vy komunista. Úplně popíráte svobodný trh a jeho neviditelnou ruku !

Jirka 2.10.2008 9:29

Re: Re: Pane Vernere!

Až jednou prodáte svoje auto a nový kupec někoho přejede, doufám, že Vás za to zavřou. Hold jste si měl zjistit komu ho prodáváte.

Gregory 2.10.2008 9:36

Re: Re: Pane Vernere!

Kdo ty lidi nutil aby svoje úspory do fondu vložili ? Já ty vlastníky fondu neomlouvám a jejich počínání neschvaluji , ale ani ty podílníky nijak nelituji . Investovali , prodělali , jejich problém .

gerontusinza 2.10.2008 12:57

Zapomínáte totiž, že podvodník může být podvodníkem jen proto že vypadá důvěryhodně.....Re: Re: Re: Pane Vernere!

no a pak tu máme výroky "soudců" že šlo o zcela legální zpronevěru (tedy cizího majetku)  ....   jistě  jste dobrým příznivcem těch hochštaplerů z \ODS, vždyť všichni jsme pro ně jenom kavky k oškubání...... a pannastávající senátor? ten si z toho přece hlavu nedělá......... taky ho nebudu litovat až ten zmetek nebude zvolen      on nás zbavil rusáků....... jen blbec to může vyslovit vážně...;-D

Gregory 2.10.2008 13:34

Re: Zapomínáte totiž, že podvodník může být podvodníkem jen proto že vypadá důvěryhodně.....Re: Re: Re: Pane Vernere!

Ale , ale staříku , nerozčilujte se . Klepne Vás .

Babča 2.10.2008 13:40

Re: Zapomínáte totiž, že podvodník může být podvodníkem jen proto že vypadá důvěryhodně.....Re: Re: Re: Pane Vernere!

Sice pan Kocáb nepotřebuje bránit před žlučovitými starci, alepřece jen poznámečka: on něco užitečného dělal (pro nás všechny, co jsme tu Rusy nechtěli). Vy jste někdy něco dělal pro druhé nebo umíte jen anonymně spílat do zmetků?

Theo 2.10.2008 13:56

Re: Pane Vernere!

R^R^R^