27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kirast 4.8.2008 9:49

Kdyby se Pavel Bém zasloužil jenom o to, že zachránil miliardy státního rozpočtu

(které prý stát stejně nemá a musel by se více zadlužit), asi by do byla dostatečná zásluha. Já ale doufám, že se teď může změnit celý projekt národní knihovny na výstavbu kvalitního "skladiště" na knihy a současně započne digitalizace knižního fondu. Mnoho diskutujících v minulosti dosvědčovalo, že takovýto projekt by byl o řád levnější a dostupnost knižního fondu by se opět "o řád" zlepšila pro všecky obyvatele republiky, nejen pro ty, co to mají do Prahy kousek. Pokud by se toto podařilo, bude Pavel Bém slavný nejméně po zbytek století a nějaké jeho názorové obraty budou zapomenuty.

Pavla B. 4.8.2008 10:50

Re: Kdyby se Pavel Bém zasloužil jenom o to, že zachránil miliardy státního rozpočtu

R^

RadekH 4.8.2008 12:05

Re: Vy jste zjevně nepochopil o čem článek je.

Ten článek není o Blobu.  Je o pražském primátorovi Bemovi, který je skutečně tak slizký, že to nemá ani v české politice obdobu.  A blob je jen dobře zdokumentovaný případ ukazující jak Bem bez problémů lže, zapírá, dělá názorové obraty o 180°, podle toho jak mu to zrovna sype.  Jeho spojení na radnici s Paroubkem, Koukalem a Burgemeistrem je ostatně nezapomenutelné a velmi velmi výstražné.  

Vlastimil 4.8.2008 12:13

Pavel Bém chce možná ušetřit 4 miliardy na knihovnu

aby mohl později prosadit několik stovek miliard na Olympijské hry v Praze. Takže raději "blob" než nesmyslná olympiáda.

toogood 4.8.2008 9:44

ma pan Wagner "sve dny"?!?

Autor se evidentne nemuze rozhodnout, hce-li napsat vecny clanek nebo prezentovat sve emoce pri pohledu na nenavideneho Bema (kterou ma zrejme neustale prilepenou na svem monitoru). Zda se ze spise to druhe. O to vice irituje jeho pouzivani 1. os. pluralu. Pan president ji sice s oblibou uziva take, ale v rozkazovacim, nikoli oznamovacim zpusobu. Paradoxne lidem vadi vice kdyz je nekdo nabada a ukoluje, nez kdyz oznamuje sve nazory jejich jmenem. To druhe me tedy rozhodne zveda ze zidle

Pripoustim, ze clanek obsahuje i dulezita vecna odhaleni - svuj nazorovy posun by Bem mel minimalne vysvetlit. Ale podobnymi nedostatky a podezrelymi okolnostmi u druhe strany se nezabyva - Jak to, ze kaplicky zvitezil ackoli nedodrzel zadani souteze minimalne ve dvou zcela zasadnich bodech? Nesehrala nahodou roli jeho osobni znamost (misty az velmi blizka) s vetsinou pokud ne se vsemi cleny komise?

nobody 4.8.2008 10:44

Re: ma pan Wagner "sve dny"?!?

A kde vidíte názorový posun? Třeba je pan primátor stále přesvědčen, "že Národní knihovna bude za pár let sebevědomě, ale i citlivě

dokreslovat pražské panorama a stane se dalším obdivovaným skvostem

pražské architektury doplňujícím mozaiku všech stavebních slohů od

Prahy románské, gotické, renesanční, barokní až po odvážné styly

moderní architektury", akorát to třeba nemusí být zrovna rozšlápnutej zelenej bobek ;-)

čm 4.8.2008 9:44

Ba ne

Ještě zbude bysta ve vestibulu ministerstva financí s nápisem : "Zasloužil se o rozpočet Wagverovi na zlost "

Čumil 4.8.2008 9:43

Ale drazí komentátoři, voliči i autore článku - Pavel Bém je pouhým viditelným příkladem charakteristické politiky ODS

- stačí nahlédnout do Smlouvy s občany, podpsané panem premiérem. Nevím, proč se vztekat jen nad jakýmsi pražským Bémem.

westík 4.8.2008 10:41

Re: Ale drazí komentátoři, voliči i autore článku - Pavel Bém je pouhým viditelným příkladem charakteristické politiky ODS

 no, antoušku, stačí zkontrolovat splněné sliby ČSSD (2,5 z asi 82 )! To stačí jako příklad charakteristické politiky ČSSD ;-D Inu, antoušku, kdo klade otázky ,nemůže se vyhnout odpovědi !:-/   Říká se, že všichni novináři jsou gauneři ............no, úplně všichni ne,...ale někdy to tak vypadá ;-D

strejda 4.8.2008 12:32

Re: Re: Ale drazí komentátoři, voliči i autore článku - Pavel Bém je pouhým viditelným příkladem charakteristické politiky ODS

Mají recht, panáčku! tady to je.

: Co garantujeme            Úpravy DPH nepoškodí žádnou skupinu obyvatel. U 70 %  zboží a služeb daňová sazba klesne (mj. u tepla a energií). Případné zvýšení cen malé části zboží a služeb o několik procent bude kompenzováno vyššími čistými příjmy a důchodcům valorizací penzí ve výši 1000 Kč měsíčně.               Finanční spoluúčast ve zdravotnictví se nebude povinně zvyšovat. Zachováme ústavní právo na bezplatnou zdravotní péči na základě veřejného zdravotního pojištění.               Občané České republiky mají právo na pravidelnou kontrolu plnění závazků Občanské demokratické strany a na neprodloužení mandátu v případě jejich neplnění.           Tato smlouva vstupuje v platnost vhozením hlasovacího lístku č. 9 - Občanská demokratická strana - do hlasovací urny ve volbách do Parlamentu České republiky ve dnech 2. - 3. 6. 2006.

Jan Svoboda 4.8.2008 9:34

Bohužel

Bohužel, většina stran si často na vysoké posty instaluje zvláštní lidi. Pražský primátor mi od samého počátku páchl podobně, jako kdysi Ruml, Pilip a někteří další. Bude mi smutným zadostiučiněním, až se to projeví naplno.  Skutečnost, že ČSSD i lidovci v této "schopnosti" ODS stále výrazně překonávají, je mi slabou útěchou.R^

vladimír314 4.8.2008 9:16

ona stačí utrpět chvilku

kyslíkového dluhu v osmitisícových výškách, odumře pár miliónů mozkových buněk a změní to mentální charakteristiky i takového velikána jako je B.É.M.

Ivo Fencl 4.8.2008 9:13

Další o Bémovi

Dalšéí o Bémovi a jeho soupeřích zřejmě v chystaném článku PIRÁT KLAUS!

čm 4.8.2008 9:11

ba néé

Ještě bysta ve vestibulu ministerstva financí : "Zasloužil se o státní rozpočet Wagnerovi na zlost" .

DS 4.8.2008 9:09

Pane

příště napište nenávidím Pavla Béma a bude to stačit.Těmi řečmi okolo se jen ztrapňujete

Štváč 4.8.2008 9:31

Re: Pane

dost trapná "odpověď na podané důkazy o Bémově bezcharakternosti. nevíš-li kudykam zapleť do toho politické strany, osobní nenávist, jen proboha nedodávej důkazy, že, tady na ně nejsme zvyklí.

cbvbbvc 4.8.2008 15:38

Re: Re: Pane

Bud v klidu. Wagnerovy clanky o Bemove vyletu na Everest byly jeste trapnejsi.

Map 4.8.2008 22:32

Re: Pane

A co Klause, univerzálního prapůvodce všeho zlého, nevezme pan Wágner důrazněji  do hry?

Zdenda 4.8.2008 8:40

Vše okolo knihovny jsou jen slova

Podstatné je že je to hnusná stavba a do centra historické Prahy nepatří. A že se to "odborníkům" architektům líbí ? Kdopak by z nás asi podkopával svůj job.

Štváč 4.8.2008 9:33

Re: Vše okolo knihovny jsou jen slova

podstatné není nic, to jen váš vkus vnucujete jiným a ráda zapomínáte na podstatu článku, to jest důkazy proti lháři Bémovi.

horalka 4.8.2008 9:50

Re: Re: Vše okolo knihovny jsou jen slova

Podstatné pro knihovnu není to, zda se někomu líbí a jinému nikoliv, ale fakt, že ta soutěž byl jeden velkej podvod, výborně připravenej ( a téměř do zdárného konce dotaženej) Ježkem, a bohužel zcela zanedbanej Bémem, proto možná později Bém (když se k němu donesly všechny informace z pozadí akce) dal zpátečku. A že to s tou soutěží bylo a je jinak, než nám podsouvá Wagner, to si každý, koho to aspoň trochu zajímá, už dávno nastudoval na odborné části webu, o tom se tu už znovu nemusíme bavit.

K novinářské úrovni a objektivitě pana Wagnera nemá smysl se vyjadřovat, to dokazuje v každém svém příspěvku. Dnešním článkem jsem definitivně přestala plky pana Wagnera číst- tolik času přece jenom nemám.

Miloš Zfrantišku 4.8.2008 8:24

Bém je typickým

představitelem české politiky. Slovo neznamená nic.

grr 4.8.2008 8:17

W. má problém

Pokud si chce svoje pnutí vybíjet přes NP, prosím, ale všichni vidíme, že na tom není psychicky vůbec dobře. Bém by mu mohl tu psychiatrickou pomoc zajistit, je přece profesionál. Hlavně ať s ním nepolemizuje, chce to předepsat W. prášky, pak ho oko nad Prahou přestane budit ze spaní...

MUDr Jiří Kilian 4.8.2008 8:24

Re: W. má problém a mně nejde do hlavy

rozpor mezi zprávou, že na vrchol vystoupil s jedním šerpou a fotkami z toho vrcholu, kde asi čekali další.

kj 4.8.2008 11:12

Re: Re: W. má problém a mně nejde do hlavy

To není žádný rozpor. Mt. Everest je díky rozmachu turistického lezení poměrně zalidněný. Není výjimkou, když se během sezóny na vrcholu v jednom okamžiku sejde třeba padesát lidí z různých výprav. Takže ti na vrcholu asi nepatřili k Bémovi.

Map 4.8.2008 22:53

Re: Re: W. má problém a mně nejde do hlavy

Pane Kiliáne! Tuhle mne pozdravil jeden můj názorový odpůrce. Odpověděl jsem na pozdrav, avšak hned jsem si pomyslel, jaký podraz na mě tím přichystal. Myslíte si, že pan Bém (Klaus)může někdy udělat něco s čím Vy by jste souhlasil? Vždyť, jaká hrůza, je tady rozpor! Odpověď nečekám, stačí, když se zamyslíte. Na ideologickou masáž je tady veřejnoprávní rozhlas a TV.

doktor 4.8.2008 9:47

Re: W. má problém

MUDr.Pavel Bém svou profesionalitu ztratil tím, že od roku 1998 pracuje jen jako politik. Kdyby chtěl znovu vykonávat profesi lékaře, musel by udělat doplňkové zkoušky.

grr 4.8.2008 10:27

Re: Re: W. má problém

Říkám, že mu B. odbornou pomoc zajistí, ne že mu ji sám poskytne. Nechci, aby k W. jezdil se svěrací kazajkou a elektrodami.

Tis 4.8.2008 7:41

Bém je narkomafián

Bém je hlavně narkomafián. Ačkoliv říkal, že na třetinu mládeže žádná preventivní opatření nepůsobí, postih za držení drog pro vlastní potřebu odmítal a přijetí zákona zdržoval. Třetinu mládeže dával všanc narkomafiím. To stálo životy stovem, ne-li tisíců lidí.

mech 4.8.2008 10:44

Re: Bém je narkomafián

cože?