8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
nosál 20.1.2009 0:53

K.u.r .v a

ty Křečku lupičská, kdo tě pustil mezi slušný lidi?

Karel 22 20.1.2009 7:43

Re: K.u.r .v a

No přece volyči. ;-€Rv

drak 2 20.1.2009 0:44

vážení diskutéř!

;-) Proč tak svorně nadáváte panu Křečkovi? Jste ještě zřejmě mladí a zdraví! Já, který jsem si poctivě platil celý život nemocenské pojištění a pracoval, když Vy jste ještě tahali kačera, mám zase proto, že jsem zrovna ve svém věku onemocněl, vytahovat znovu peníze . Už to tady bylo promíláno několikrát, ale vemte si do ruky program modroptáků a tam je jasně a zřetelně, pro lidi gramotné napsáno, že ve zdravotnictví žádné další poplatky nebudou! Přečtěte si to prosím a doufejte, že ve zdraví umřete!;-O

Ladislav N 20.1.2009 0:58

Re: drak 2 IP: 89.185.250.xxx

Žádné "pojištění" jste si neplatil. To už bystze za těch 18 let po pádu totality mohl vědět. A nebo nevíte, co je to polištění. ;-)

PS.: Ty dluhy, co KSČ+ČSSD nadělala a nechává jako smutné dědictví svým potomkům, jsou i vaše dluhy. Ale ČSSD ty dluhy v programu měla, to jo, ikdyž se tomu říkalo jinak.

AndyO 20.1.2009 1:22

Re: vážení diskutéř!

skutečně jste poctivě pracoval? To tvrdí každý, ale kriminály byly i za bolševiků plné zlodějů a podvodníků. Kampak se nám ti čerchmanti poděli?

Honza 20.1.2009 6:12

Re: vážení diskutéř!

Pojištění je smlouva, která nám zajistí ochranu před dopadem nějakých nemilých událostí. Peníze, které jste platil, pokryly náklady těch, kteří byli nemocní, když Vy jste byl zdravý a stejně tak teď ti zdraví přispívají na Vaše náklady. Někteří politici slibují zdravotnictví zadarmo (tedy pouze za základní pojištění) na světové úrovni. Takový stav se nepodařilo zajistit v žádném státě na světě a ani u nás se to nepodaří. Jediné, co se může podařit v případě ničím neregulované spotřeby, bude zadlužení systému zdravotnického pojištění a jeho úpadek. Sliby o bezplatném zdravotním systému dávají Ti, kteří tiše doufají, ža se nedožijí důsledků (např.Paroubek) nebo Ti, kteří se na takový stav finančně připravují (např. Rath)

Kiper 20.1.2009 7:13

Re: vážení diskutéř!

Pokud chcete být skutečně léčen za ty peníze, které jste odváděl třeba přes 30 lety tak Vás lituju. Vaše léčení platí dnešní zdraví lidé a žádná pojištění.

Václav 20.1.2009 8:58

Re: vážení diskutéř!

Poctivě pracoval?? Budovali jste tady chiméru zvanou komunismus a nevybudovali. Stát který byl v době mezi válkami bezpečně v první desítce hospodářsky nejvyspělejších a nejbohatších se propadl kamsi hluboko dozadu. To byl celý výsledek té Vaší poctivé práce. Takže laskavě nechte naši generaci dřít na nápravě a buďte rádi, že vás nenecháme pochcípat. Ve vaší generaci je namálo takových, co by si za své "zásluhy" o budování světlých zítřků nic jiného nezasloužili.

standa 20.1.2009 0:14

Přežijem

Copak o to, tuto vládu snad i díky těm poplatkům přežijeme. Hlavní ale je, abychom potom přežili tu vládu která bude pravděpodobně následovat. Popřípadě aby důsledky jejího vládnutí přežili neše děti, které budou muset zaplatit dluhy, která tato vláda naseká...

Ladislav N :-))) 20.1.2009 0:14

Křečku, zmetku jeden komunistický prolhaný....

Kolik že těch léku si dotyčná musela vybrat v lékárně, aby na poplatcích za recepty ušetřila 900 Kč?

"...ušetřila 900 Kč, které by jinde musela zaplatit a z důchodu by jí pak už nic nezbylo..." 8-o

vrata 20.1.2009 4:54

Re: Křečku, zmetku jeden komunistický prolhaný....

Soudruh Křeček rád používá lží a oblbuje lidi. Kolik ta s. důchodkyně měla receptů, když ušetřila 900Kč? Za dvě položky na receptu se platí 60Kč. Jak si ale může dovolit televize odvysílat takovou blbost a tím ještě více motivovat méně chápající spoluobčany. To tam jsou zaměstnaní takový idioti co neumí počítat? Co na to rada pro rozhlas a televizi?

Trotl 20.1.2009 5:33

Re: Křečku, zmetku jeden komunistický prolhaný....

No to je jednoduché. Paní si vybírala léky na recepty v 900/30=30léků po průměrné ceně 150 za jeden. To jest 30*150=4500. No to by ji fakt položilo..... 30 druhú lékú na měsíc? Ty jo, to je masakr. Kdy má pohřeb?

Větší vlastenec 20.1.2009 0:12

Křeček vydrží víc než škorpión

Přítel doktor Křeček se strachuje o svůj život.

Já se nedomnívám, že by mu hrozilo jakékoli nebezpečí.

Kdo vydrží to, co přítel doktor Křeček, vydrží třeba jadernou zkázu. (Já na jeho místě bych se samou ostudou dávno hodil rybám.)

Mimochodem, nevíte někdo, zda lze shlédnout doktorskou práci přítele doktora Křečka ?

Nebo ji nešťastnou náhodou vzala povodeň, jako práci přítele doktora Grosse ?   :-P

standa 20.1.2009 0:31

Re: Křeček vydrží víc než škorpión

Hrozí mu nebezpečí. Podívejte se na něj pořádně. Podkožní tuk veškerý žádný,již spálen,lícní torby visí jak ponožky na šňůře, nora vyžraná do posledního zrnka......A ještě rok a několik měsíců! Vždyť on už se taky musí nažrat,nedivte se mu!

Větší vlastenec 20.1.2009 1:03

Re: Křeček vydrží víc než škorpión

Podívat se na něj pořádně ... Když mně se dělá při tom dělá šoufl.  :-/

Já bych se na něj nejraději vůbec nedíval, ani z dálky, ale náš předseda (Pšt ! Nejmenovat !) na něj něco shání. Tedy něco pádného v rámci naší Strany; bydlení za regulovaný nájem naopak podporujeme.

A právě jeho dosti záhadné nabytí titulu v pokročilém věku by nám mohlo pomoci, až dojde k nějakému dalšímu lámání chleba.

Takže přítele doktora K. musím občas sledovat.

Ach jo.

Jirka 20.1.2009 1:06

Re: Křeček vydrží víc než škorpión

Možná ii víc než Dryml.:-D:-D:-D

Jsn Kočí 20.1.2009 14:38

Re: Křeček vydrží víc než škorpión

Jeho doktorská práce byla dvakrát vydána právnickým nakladatelstvím Linde (Aktuální otázky  praxe soudů při výpovědi z nájmů bytu) podpbně jako jiné odborné práce dr. Křečka. Na to se nezmůžete....

jirka.s. 20.1.2009 0:10

Lze jenom doufat....

...sysle, že ty  se dalších voleb nedožiješ, protože tě někdo konečně z té regulované nory vyplaví! ;-P