29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
brabus 20.1.2009 9:42

Ano pane Krečku

To je Váš pohled na svět. Bydlení zdarma, zdravotnictví zdarma, školství zdarma. Proč pak svoji práci také neděláte zdarma? Jen doufám panek Křečku, že Vaše děti pochopily, že nic není ZDARMA.:-/

Očko 20.1.2009 9:45

Re: Ano pane Krečku

Ano-za 30stříbrných si Jyrkova parta bude dělat mejdany za peníze daňových poplatníků.

vládík 20.1.2009 9:40

900 Kč za poplatky v lekárně?????

To znamená 30 druhů léků?  Nebo nejméně 10 druhů, pokud všechny měly předepsáno 3násobné opakování.  Také jsem tu paní slyšel. Nechtějte vědět, co si myslím o redaktorovi, kterého nezajímalo, proč tak vysoké číslo.

Závěr:  Paní je nemocná z nadmíry léků. A to i v případě, že vyzvedává léky na půl roku dopředu. Rozumný člověk ví, že Kčeček se děsí, kdykoliv se mu to hodí.

MGM 20.1.2009 10:05

Re: 900 Kč za poplatky v lekárně?????

Až bude (konečně) ministrem zdravotnictví hejtman a poslanec MUDrRath, tak paní nezaplatí 900 Kč na poplatcích za recepty, nýbrž je zaplatí za doplatky na léky. Ale poplatky už to nebudou. Možná ale přece jenom ušetří, protože jí doktor vůbec léky nepředepíše - bude mít totiž již dávno vyčerpaný limit pro předepisování receptů. Ale třeba je paní schopná a šoupne doktorovi toho Palackého, aby ten poslední předpis dal jí a né její sousedce. Anebo prostě léky nedostane, protože sousedka bude šikovnější, paní umře a ušetří úplně všecky peníze. A to bude teprve ten šťastný konec.

vládík 20.1.2009 11:16

Re: 900 Kč za poplatky v lekárně?????

;-D;-D;-(;-(;-(

Ribana 20.1.2009 9:40

Tak to napište otevřeně

pane Křečku:já s klukama od Jyrky a naší důchodcovské party si chceme dožít levně až do hrobu a na příští geńerace z vysoka ,ale opravdu z vysoka se/reme.

Kvok 20.1.2009 9:33

Pane křečku

hezký nadpis a pro vaši stranu Nula od nuly pojde.V praze vám pšenka nekvete.Tady maj lidi informace nezdeformované stranickými schůzemi

Lukas B. 20.1.2009 9:22

celý život poctivě pracoval

a platil si pojištění. teď je starej a nemocnej a má platit. ono se to dá ovšem říci trošku jinak (jak už mnozí diskutéři byli řekli). celý život budoval komunismus. to je něco, jako když dopoledne přehazujete hromadu písku tam a odpoledne zase nazpátek. večer jste vorvanej jak pes, ale práce, ta za vámi nezůstala, zisk nebyl vytvořen. naopak bylo znárodněny a znehodnoceny pojistky a jiné předválečné finanční produkty, takže dnešní důchodci defakto prožrali poctivě placené pojistky svých rodičů a prarodičů (nutno ovšem dodat, že většina ne vlastní vinou, ale pouze jako neodporující a vláčení systémem).

navíc to, co se u nás jmenuje zdravotní pojištění, není žádné pojištění, je to daň. a solidarita? proč ne. solidarita znamená, že když potřebuji operaci srdce, tak nemusím sám zacálovat dva miliony, a znamená to také, že si paralen a vyprání povlečení ve špitále zaplatím sám. zodpovědnost pak znamená, že mladý a zdravý škudlím na paralen, který budu potřebovat za dvacet let.

a nakonec: vždy žasnu, když vidím příbytek někoho chudého a "potřebného" (pěkný politickokorektát pro nárokujícího si, že) - téměř nikdy nechybí televize a popelník.

Tak 20.1.2009 9:30

Re: celý život poctivě pracoval

Jo-přesně takové hodnoty vytvořili a teď se chtějí mít jak důchodci v záp.zemích-kde poválečná generace si  opravdu zisk na důchod naspořila.

brabus 20.1.2009 9:45

Re: celý život poctivě pracoval

R^R^R^ není co dodat. Jenže oni jsou nakažení nemocí zvanou:  ZADARMO:-/

PetrN 20.1.2009 9:19

Nekrolog o Křečkovi

O Křečkovi nekrolog nikdo nenapíše. Pro napsání nekrologu je totiž nutno na zemřelém najít aspoň jednu, byť i nepatrnou, pozitivní věc... :-D

Kolombo 20.1.2009 9:07

Uz se nemuzu

dockat jak vyhrajete volby, zatnete dalsich 200 miliard sekeru, vyhlasite prechod na Euro, vsem pridate penez, postavite Blob, ... To bude radosti na Starem Belidle...

Ribana 20.1.2009 9:43

Re: Uz se nemuzu

A  začne Jyrkuv RaJ v celém Českém království a lidé jej zvolí za krále a bude žít až do smrti.........

malstoka 20.1.2009 9:06

propaganda Křečkovi jde

Mám rád ve věcech jasno a proto bych byl rád kdaby ta paní co údajně měla platit 900,- Kč za recepty, který lékař jí předepisuje 30 druhů léků a na co? Po požití tolika druhů léků by byla chodící pharma nádoba

mu1 20.1.2009 12:53

Re: propaganda Křečkovi jde

TEORETICKY ten nákup léků babička mohla uskutečnit. Vždyt na ty léky mohla mít vozík. Věřte Křečkovi, ktery se svého času podepisoval JuDr aniž jím byl. Ale to rigo si nakonec dodělal, takže  co.

jkotek 20.1.2009 9:02

30.000.000.000,- Kc - tolik ukradl Krecek

Tricet miliard je spodni odhad "pokuty za Krecka" kterou udeli Evropsky soud pro lidska prava Ceske republice za soudruhem Kreckem prosazovanou regulaci najemneho.

Uz setris, Krecku? Nebo za sve chyby jako spravny socan nechas platit ostatni - tj. okrades je?

Malý Aston 20.1.2009 8:53

On není špatný,to dělá ten systém v ČSSD!

Křečule není špatný,má jen smůlu že se hodlá držet koryta v ČSSD a tam platí,nadávat,nadávat,lhát a pomlouvat.Kdo to nedělá není prostě hoden přízně pana  Paroubka.Dryml to dotáhl k dokonalosti a dokonce přeskočil i Ratha a Paroubka a bude vyřazen ze soutěže největší lhář.Redukce poplatků pro důchodce a dlouhodobě nemocné je zřejmě potřeba ale jak jsem si všiml v lékárnách,dávají zákaznické karty a vrací někde 20,00 Kč  a někde i 30,00 Kč za recept,tržní systém začíná fungovat.Co nebude nikdy fungovat je heslo socanů všechno zadarmo a dluhy se neplatí. To nebude fungovat!;-)

JAP 20.1.2009 8:47

Blahoslavení chudí duchem,

neboť jejich bude brzy království české. Nechali se uplatit 30 korunami, aby jim poručníkovali paraziti.

Tomas 20.1.2009 8:36

ach jo - to snad neni mozne

Pane Krecku - zajimalo by me kdo plati tyto poplatky. Jinymi slovy - je mi jasne, ze to plati danovi poplatnici, otazka by mela stat takto :jaky kus silnice nebude opraven ci jaka cast vzdelani ci vyzkumu bude neuskutecnena, protoze CSSD se chtela dostat ke korytum za kazdou cenu (i cenu lhani) a je ji blizsi "prozrat" hodnoty nyni, radeji nez investovat do dlouhodobych hodnot (infrastruktura, skoly, vyzkum, veda, ci na jaky obor nezbudou penize, protoze CSSD se chce dostat ke korytum..)

Tlama 20.1.2009 9:05

Re: ach jo - to snad neni mozne

R^R^R^!!

Kylchap 20.1.2009 8:31

Přečetl jsem si

zdejší diskuzní příspěvky a musím konstatovat, že se to v diskuzi jen hemží gentlemany a demokraty.

H.K. 20.1.2009 8:58

Re: Přečetl jsem si

Pokud by pan Křeček jenom nekritizoval, ale navrh nějaké reálné řešení výpadku finančních prostředků po zrušení poplatků, tak by jeho příspěvek měl nějakou cenu. Stát žádné peníze nemá. Hospodaří s penězi, které vybere od lidí. Pokud tyto peníze nestačí, tak dělá dluhy. V průběhu 8 let vláda pod vedením ČSSD neudělala pro zlepšení systému a financování zdravotní péče vůbec nic.

Máte nějakou představu o řešení financování zdravotní péče?

Hubený 20.1.2009 9:04

Re: Přečetl jsem si

Před rokem,než se slavné regulační poplatky zavedly ,to nefungovalo ??? Jenom se nacpaly penízky doktorům a lékárníkům !Jinak si přečtěte jak to dělají v lékárnách - snižují marže,dávají věrnostní karty - ejhle,a ono to jde,že ?:-/

H.K. 20.1.2009 9:19

Re: Přečetl jsem si

......regulační poplatky zavedly ,to nefungovalo ???

Poplatky u lékaře a za léky nejsou příjmy získanými "navíc", ale zdravotními pojišťovnami přesně evidovanými částkami, které jsou odečteny od úhrad pojišťoven a plateb lékařům i lékárníkům.

a za léky nejsou příjmy získanými "navíc", ale zdravotními pojišťovnami přesně evidovanými částkami, které jsou odečteny od úhrad pojišťoven a plateb lékařům i lékárníkům. Stávající systém byl zaveden v devadesátých letech v době vlády Václava Klause. To bylo v úplně jiných podmínkách. Systém péče a financování beze změn nebude věčně fungovat. Je nutné reagovat na měnící se podmínky.

....marže,dávají věrnostní karty - ejhle,a ono to jde,že ? Ano, tak funguje tzv neviditelná ruka trhu. Kdo chce prodat musí hledat řešení. Nemí možné, aby byly lékárny dotované a nedotované.

Proč s takovou vehemencí obhajujete už nevyhovující systém z období vlády V.K.?

Kylchap 20.1.2009 9:17

Re: Přečetl jsem si

Vážený, mám představu o slušnosti. Jiných témat jsem se nedotkl. Račte si povšimnout.

H.K. 20.1.2009 9:25

Re: Přečetl jsem si

Já jsem se Vás jenom slušně optal. Pokud žádnou představu nemáte, tak se nedá nic dělat.

Socka 20.1.2009 9:04

Re: Přečetl jsem si

Jestli bydlíte v regulovaném nájemném-tak si hrajte na demokrata,jestliže ve svém,tak možná s plytváním prostředků Křečkovy strany na jejich "populár",aby se dostali k veslu,budete trochu nervozní.

Jenda 20.1.2009 14:26

Re: Přečetl jsem si

Rict zlodeji, ze je zlodej, neni urazka ale konstatovani faktu.

Sokol 20.1.2009 8:31

Začnu si na vás dávat větší pozor Křečku

ty vaše příběhy vyprávějte holubům,ale mladejm,protože ty starý vám nevěřej.Za vlády ČSSD jste lili do zdravotnictví peníze poplatníků,a do regulovaných nájmů taky.To tam mohou vládnout na dluh děti ze školky.

Hubený 20.1.2009 9:00

Re: Začnu si na vás dávat větší pozor Křečku

Pan Křeček je z toho,že si na něj budeš dávat větší pozor úplně rozhozenej...:-D..Stbácká nulo,dávej si pozor hlavně na sebe !:-/