3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Jeden podvodný totalitní projekt

Ve Straně přímé demokracii jsou lidé zastrašováni a vyhazování na dlažbu, její šéf Tomio Okamura šíří nenávist a vládne diktátorsky. Uvedl to bývalý místopředseda pražské SPD Robert Vašíček.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 16.4.2021 7:44

Bez obav. Pise jen pravdu, co by se bal?

J. Urban 16.4.2021 7:43

Mam pocit, ze Usvit Okamura neopustil, ale byl z nej vyobcovan, prave pro sva smecka. V SPD si to holt uz osefoval lip. Kdysi platil za uspesneho byznysmena - selfmademana. Dnes uz je jen trapna figura, i kdyz verim, ze ve vate (ovsem z penez, ktere nevydelal, jen "odklonil"). Je na to treba mit jednak zaludek, druhak partu duchem mdlych jedincu, kteri vam to basti - jak treba Volny;-D

J. John 16.4.2021 7:27

Směšné. Desítky milionů jsou pro pražské kmotry jen drobáčky, kvůli nimž by se dlouhodobě neangažovali. V ostatních stranách jsou finanční transakce řádově vyšší (např. čssd a její dluhy).

Na konci strany Úsvit bylo vidět, že "mainstreamové strany" se neštítí ničeho, aby stranu zevnitř rozvrátili. To je běžné např. i v Německu u AfD. Takže zcela chápu, že jistý diktát vedení je nezbytný, aby zabránil opakování tohoto scénáře.

Tento článek je dostatečným důvodem pro žalobu na autora. Chybí mi v něm fakta, zejména rozhodnutí soudu v kauze Úsvitu. Nebojí se toho autor?

I. Štípek 16.4.2021 7:03

Zvratky.