27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Je třeba zabít Babiše

Těm, co hned nepochopí, sděluji, že nejde o výzvu k fyzické likvidaci ministra financí, ale parafrázi na známý film.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Burda 6.5.2017 9:21

Re: Jen rvačka o pozice u státních koryt.

Najdete dost dobrovolníků, kteří nebyli politicky dál, než "člen obecního zastupitelstva bez jiné funkce" a budou chtít do sněmovny či vlády?

Najdete způsob, jak kapry donutit, aby si vypustili rybník, tedy aby se všichni současní politici dobrovolně vzdali politické kariéry? Vždyť jsou tam tací, co nikdy nic jiného nedělali a v TV působí dojmem, ze doma nevymění žárovku.

Jinak souhlasím s tím, že Augiášův chlev české politické scény je nutno vykydat.

M. Těhanová 6.5.2017 9:18

Re: Žijeme snad v nějakém protektorátu!?

Nač tak dlouhý text k tomu, abyste všechny přesvědčil, že nechápete psaný text ani žádné souvislosti.Podstata je úplně jinde, ale ta vám uniká, vzhledem k vaší pravděpodobné myšlenkové nedostatečnosti.

P. Burda 6.5.2017 9:13

Re: Ovšem to chce zabijáka, který

Přivedli si Babiše jako narkoman drogu. Po první dávce byli nadšení, jak jim pomáhá vyřešit problémy života. A nyní se dostali do fáze, kdy jim (vlivem okolí) došlo, že je nutné léčení. Ale zatím si nepřiznali, že "drogu" dávali i jiným a ti "v rauši" léčení nechtějí.

Teď jde o to, abychom si nepomohli při vyhánění (českého pohádkového - tedy spravedlivého) čerta ne jen ďáblem, ale čistým a naprostým zlem.

P. Maleček 6.5.2017 9:12

Jen rvačka o pozice u státních koryt.

Současná koalice vznikla díky dohodě o mezi koaličníky vyváženém krmení se ze státních koryt. Nenažraný Babiš však tuhle dohodu porušil, když začal hlavně socany od státních koryt odstrkovat.

No a tak došlo ke klasické vnitromafiánské rvačce o kořist. Což je to, co teď za krycího křiku mafiánů o obhajobě zájmu státu a lidu sledujeme.

Když už "zabít", tj. odstavit od moci tak všechny, Zemana nevyjímaje.

F. Lesniak 6.5.2017 9:07

Problém je ovšem v tom,

že Burešovi voliči jsou závistivá lůza, která není schopna vlastního úsudku. V roce 89 se cinkalo na náměstích klíči, aby takoví, jako je Bureš, už nikdy nemohli řídit tuto zemi. A jaký je výsledek vidíme sami. Soudruh přivandruje ze Slovenska a chce lepší Česko. Nebo je to tak, že až dá do pořádku Česko, půjde pomáhat svým soukmenovcům na Slovensko?

P. Burda 6.5.2017 9:04

Re: Žijeme snad v nějakém protektorátu!?

Pan Vodvářka v celem článku nenařizuje bezpodmínečné odstranění Babiše. Jen dává v plen své myšlenky. Abychom si uvědomili, že volba Babiš versus klasičtí politici neni mezi dobrem - Babišem a zlem - ti ostatní, ale volba mezi Skyllou a Charybdou (když budu na Babiše hodný).

F. Lesniak 6.5.2017 9:02

Re: Žijeme snad v nějakém protektorátu!?

Jestli jste nepochopil, jak to Vodvářka s tím zabitím myslel, tak jste ještě větší vůl, než jsem si myslel.

P. Burda 6.5.2017 8:57

Re: On to sice Zeman to řekl,

On je docela podstatný rozdíl mezi "vtipem" prezidenta a "vtipem" nějakého Vodvářky nebo třeba Burdy. Občan si může dovolit docela dost. Politik musí být opatrný.

J. Berger 6.5.2017 8:45

Chyba je ta,

že proti Babišovi (který jistě prosazuje hlavně své zájmy) nejvíc boují hlavně ti, kteří mají sami tuny másla na hlavě, tudíž jejich argumentace není věrohodná a spíš nahánějí Babišovi hlasy.

P. Hlosta 6.5.2017 8:37

Re: Žijeme snad v nějakém protektorátu!?

Vaše rozčilení beru, ačkoliv nechápu, že se tak vzrušujete. Pan Vodvářka je jen pisálek, co v občasném záchvatu vypotí nějaký ten propagandistický plakát. Možná mu za to někdo platí, ale nic moc to nebude. Pravda ovšem je, že takových, jako je on, je celá fronta. Říkají si kulturní fronta, leč namísto kultury se zoufale věnují politice. Zoufale proto, že jim hrozí ignorace společností ostatních občanů. Jaké procento občanů totiž je ochotno platit jejich pochybnou službu dělání kultury? Nějaké předváděcí akcičky umění, kde chodí tzv. smetánka, co vcelku moc neplatí za to? Nebo nějaká ta kniha, co ji nikdo nekupuje, až na pár jedinců a bestseler nikde? A to nemluvě o malířích a sochařích, co bohatnou jedině z dotačních zakázek, leč ze soukromých peněz už naprosto vůbec. Potom je v tom procentu i řada přicmrdlíků, co vysedáváním s bohémy po hospodách(oni tomu říkají kavárny) a tlachají namísto makání k obživě své i svých potomků.

Jde o celou vrstvu v parazitické oblasti společnosti a pan Vodvářka je jedním z té vrstvy. Jistěže z nás také nebudou nikdy miliardáři, protože ten možný prostor už vyplnili v minulíosti jiní a navíc jen málokdo má na to kůži. Leč "kulturní frontě" hrozí, že skutečně socialismus skončil a tak bude záviset na držitelích skutečně velkých majetků, jestli své vrazí do podpory v umění a kultuře, jestli budou nakupovat od těch parazitů, anebo od skutečně kulturních a skutečných umělců, aby ti měli fakt šanci na bohatší život.

Celkem chápu pana Vodvářku. Na jeho místě bych se taky tetelil hrůzou z Babiše, protože ten rozhodně parazita nepodpoří. Sám má málo! ;-))

V. Klepetko 6.5.2017 8:32

Re: Žijeme snad v nějakém protektorátu!?

Chcete zabít Sekala, pane Lenci? :-) Přeji Vám bezva prodloužený víkend, rád Vás tu na Psu vidím - patříte ke slušným a argumentačně korektním diskutérům...

P. Lenc 6.5.2017 8:08

Re: Žijeme snad v nějakém protektorátu!?

A potom jste se pane Klepetko probudil a byl jste strašně spocený...

P. Lenc 6.5.2017 8:06

Re: Ovšem to chce zabijáka, který

Problém je, že zabiják může být pouze volič.A nedělejme si iluze, volič, jak nám historie ukazuje, se stává díky "kouzlu" všech těch Hitlerů, Gottwaldů a Babišů a slabosti demokratických stran, vítězným sebevrahem.Samozřejmně, socialisté si chtějí náhle umýt ruce, ti socialisté, kteří toto monstrum přivedli do vlády, kteří od počátku věděli co je Babiš zač, kteří radostně pomohli zamest Čapí hnízdo pod koberec.Ti náhle hledají zabijáka.Bude to těžké.

V. Klepetko 6.5.2017 8:05

Žijeme snad v nějakém protektorátu!?

Ta Vaše výzva, pane Vodvářko, je za hranou - je to něco jako když se Miloš Zeman občas "vykolejí" ze své role státníka a usměrňuje pak svého přitroublého a zbabělého ministerského předsedu holí, nebo se v souvislosti s ním zmiňuje o kalašnikovi...

Zabijte Zemana v sobě, pane Vodvářko! Nejsme v protektorátu! Vám by se možná líbilo žít v zemi, ve které se mocenské spory řeší politickou vraždou. Ve které místo čestných politických soubojů probíhají politické popravy. Zemi, kde novináři vykonávají špinavou práci policejních konfidentů a agentů-provokatérů, řádí jakési ideogestapo, "opinion makeři" používají jako hlavní argument pro svou "agenda setting" různá vhodně načasovaná udání a odposlechy... Kde je možné napsat do novin v souvislosti s Babišem - "Je třeba zabít Sekala" - a nepropadnout se hanbou...

Strčte si takovou demokracii za klobouk, pane Vodvářko! Říkáte -

"My všichni můžeme zabít Babiše nebo demokracii"."Je třeba zabít Babiše!". Jako v tom filmu, kde "Obec trpí, až někoho napadne ona spásná myšlenka uvedená v názvu filmu. Vykonavatelem tohoto činu je pak přistěhovalec s temnou minulostí."

Má odpověď zní takto... Nejsem žádný přistěhovalec s temnou minulostí. Jsem svobodný volič. Narodil jsem se v této zemi, v Praze na Vinohradech, a žádný zas.aný sedlák mi nebude rozkazovat, koho mám politicky povraždit! Rozhodnu se sám ve svobodných volbách. A jestli se tu ty protektorátní manýry budou opravdu takto rozmáhat a ve společenském diskurzu převládnou odposlechy, udání a protektorátní slovník pana Vodvářky, tak se budu proti tomu všemu bránit poslední zbraní která zbývá. Dám Babišovi svůj hlas!

D. Polanský 6.5.2017 7:44

Ovšem to chce zabijáka, který

padne i s ním, přesněji nechají jej ostatní vykrvácet, a ti si umyjí ruce, viz film Je třeba zabít Sekala.

V. Kotas 6.5.2017 6:04

Koho je potřeba zabít, rozhodnou volby.

Ony to ukazovaly již ty minulé, ale politici si to zase upekli jinak, než chtěli voliči. Při nynějších to bude důraznější vyjádření voličů.

P. Dvořák 6.5.2017 3:14

Re: On to sice Zeman to řekl,

ale on i vy jste nám zapomněli sdělit, kterého politika se ta varianta č. 2 týká. Tak to můžete konkretizovat nyní.

Nehledě na to, že je to pitomoučká věta z neformálního rozhovoru se studenty, ze které si pár pitomečků bez vlastního nápadu odvodilo jakýsi "základ" politiky Miloše Zemana a tuto větu tahají jak králíka z klobouku, když už obecenstvo upadá.

Kolik dejme tomu za posledních deset let znáte našich politiků, odstraněných cestou "kalašnikov"? Když si vzpomenu na všechny ty Nečasy, Topolánky, Grossy, Paroubky . . . a to vyjmenovávám jen ty nejvyšší.

A nic, normálka nic. Nikde žádný kalašnikov.

P. Götze 6.5.2017 2:50

RE

Myslite, ze ty ostatni hlasy pro ty demokraticke strany , ktere nam vygenerovaly babise, ze to je ta spravna volba, hmmmm. Odvazzne to tvrzeni. A clovek by rekl, ze ty nase standardni demokraticke strany svou demokratickou cinnosti prave zpusobily, ze neco jako Babis dela ministra. No asi zijeme kazdy v jine zemi koukam.

J. Sinnreich 6.5.2017 1:53

Volby

Nemci, narod Goetheho a Schillera si take ve svobodnych volbach zvolili Hitlera.

Č. Berka 6.5.2017 0:55

Jenže Zeman to řekl :

Odpověď Miloše Zemana: „Chcete-li

se zbavit jakéhokoli politika, prezidenta nevyjímaje, je k tomu jediná

demokratická cesta - a to jsou svobodné volby, které v daném případě

budou za rok. Vypadáte mladě, takže roku 2017 se zcela určitě dožijete. A

pak existuje nedemokratická cesta - a ta se jmenuje kalašnikov.“

P. Maleček 6.5.2017 0:50

Být to tak, bylo by to krásné.

Ojoj, jak by to bylo krásné a jednoduché, kdyby to byla pravda. On ten Babiš je totiž produktem právě oněch partají co prý zachrání ČR demokracii. Když jí svým systémovým rozkrádáním státu občanstvu tak znechutili, že to, v ano hloupé, ale pochopitelné pomstě zvolilo Babiše. A pak si ho dokonce dvě z těch prý echt demokratických partají, v touze po pohodlném a sypajícím vládnutí, přizvaly do vlády a to dokonce na flek mocnější premiéra.

Kdepak "zaříznutím" Babiše problém ČR demokracie neskončí. Mafie vládnoucí těm prý demokratickým partajím, ve své na státu nenažranosti, zas rychle nějakého toho Babiše vyrobí.

A to už bude jiný sekáč, co se jako Babiš nezakecá - nezamotá do svých lží.

T. Kohout 6.5.2017 0:29

asi budou nové konfigurace v kotlině

Přeji Vám i sobě i potomkům, aby to dopadlo dobře.

M. Prokop 6.5.2017 0:26

Ano.

(ne ANO)