29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Diskuse k článku

POLITIKA: Je to zvláštní

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hipik - pravicovy recidivista 10.8.2006 1:38

Re: pane Haasi

No a co ? Kdo umi, ten umi a kdo neumi, ten cumi;-D

VOM 10.8.2006 1:35

Re: Re: Autore, buďte rád...

Kocoure, píšete ... spousta lidí jim věří ... Snad není tak zle.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 10.8.2006 0:58

pane Haasi

Zajímalo by mě, odkud berou tu svou neochvějnou jistotu, že prezident Klaus nemyslí na nic jiného, než na své znovuzvolení.

Nebude to treba tim, ze si pamatuji Klausova slova a jeho nasledne ciny, ktere byly jiz vicekrat v prikrem rozporu? Nebo tim, ze nepokladaji Klause za svuj idol a nekritizovatelnou osobu? Nebo tim, ze rozpoznali Klausovu sebestrednost a jesitnost? Kdysi pred lety davali, tusim na Premiere (dnesni TV Prima) nejaky porad, do ktereho si zvali tehdejsi vyznamne politiky. Neco jako je dnesni porad "Krasny ztraty". Pamatuji si na Klause, tehdy premiera Ceske republiky. Neco lidove povypravel, zahral na foukaci harmoniku a pak prisla zdanlive nevinna otazka.

Pane Klausi, co byste do budoucna jeste chtel dokazat?

A Klaus se tehdy bezdecne podrekl a odpovedel otazkou: Aha, myslite az nebudu premierem, tak co (budu)? A tak lisacky se pri tom usmal, jako kdyby rikal "Vsak ja se o sebe dobre postaram, to jeste uvidite."

Aquagenic 10.8.2006 0:50

Re: Mimochodem, to je kouzlo nechtěného nebo

Doležal může jakž takž psát jenom o tématech, do kterých se mu prostě nepodaří nijak nacpat Klause nebo ODS. Jakmile se ale vyskytne jakákoliv možnost je tam nacpat, napíše spolehlivě gigantickou krávovinu. V poslední době na mě Doležal působí spíš, jako ledabyle napsaný skript, kopírující náhodně vybrané pasáže svých minulých náhodně vybraných pasáží.

kocour 10.8.2006 0:44

Mimochodem, to je kouzlo nechtěného nebo

 záměr, že se tenhle článek octl hned za pomluvami/pohádkami pana Doležala?

kocour 10.8.2006 0:42

Re: Autore, buďte rád...

Jenže oni tím škodí ... spousta lidí jim věří jen proto, že mají za jménem napsáno politolog ... a tihle politologové toho zneužívají a zapomínají, že nejsou politiky.

Jarda C. 10.8.2006 0:39

Máte pravdu, pane Haasi

Pan prezident nejen že nemůže přesně odhadnout politickou situaci za 2 roky. On nemůže dokonce ani tušit, co se vylíhne v hlavě panu Paroubkovi třeba zítra nebo pozítří. A spolehnout se na páně Paroubkovy ústní sliby? Kdykoli je bez zábran je popře.  

Ve večerních zprávách v TV předvedli p. Paroubka oznamujícího národu, že by ev. mohl být pověřen sestavením vlády. V ten moment se mi vybavil záběr na Klementa Gottwalda  z února 1948, když sděloval dělnické třídě, že se právě vrátil z Hradu.....  Jen ta beranice mu chyběla:-))

Pokud se tento člověk s diktátorskými sklony opravdu dostane k moci, zbývají nám snad už jen ti Blaničtí rytíři.

Aquagenic 10.8.2006 0:37

Autore, buďte rád...

.. že jenom píší. Jsou to lidé, kteří nic jiného neumějí a když je posadíte ke klávesnici, alespoň neškodí jinde. A že píší blbosti? Vždyť je to fuk.