26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Manda 27.3.2010 13:17

Re: Tak a máme vymalováno

když tak Z ods 

R. Sedláček 26.3.2010 12:44

Re: Tentokrát velice nesouhlasím

Souhlasím s panem Luňákem a přidávám odkaz. Zde je možno najít nesestříhané video z Lui.

Topolánkova.huba

R. Sedláček 26.3.2010 12:41

Aféra Hučín

Tuto aféru v článku zmiňovanou má novinářsky na svědomí jistý D.Bártek, který tak činil na objednávku KSČM. Nepletete se, je to ten samý Bártek, který na objednávku ČSSD rozpoutal pomocí metod schodných v případu časopisu Lui, aféru Topolánek, Wolf, Dalík, která předcházela pádu vlády v půlce předsednictví ČR v EU. (http://politikmann.webgarden.cz/bartek). Od té doby jsem o něm neslyšel. Zřejmě si někde na Malorce slušně žije z honorářů od levice. Novinářská.etika v ČR neexistuje.

V. Huebschmann 26.3.2010 12:09

jedna věta

Těší mě,že mohu souhlasit konečně vůbec s jednou větou pana Vlka st.-"stačí jedno statečné slovo".Můj názor-padl talentovaný politik.Poznáme později,že jeho přednosti byly silnější než nějaké "plácání"Hezký čas všem, a rozvahu voličům ODS(nepatřím k nim)

O. Malstoka 26.3.2010 10:57

Tak a máme vymalováno

Co včera předvedli pánové s ODS je neodpustitelná připosranost a jestli se domnívájí, že odstraněním Topolánka (ze kterého odělali obětního beránka) Se jim vrátí voliči tak o tom bych pochyboval. Musím říci že jsem byl voličem (nejsem straník) ODS od začátku, a to i v dobách kdy jí nebylo ouvej. Včerejší jejich komedie mě opravdu přesvědčila, že můj hlas již nedostane. Bém a jeho spolek, kdyby zmizel tak to by ODS určitě pomohlo. Topolánek je Valach, neuměl ladně a sladce mluvit, ale jako člověk je to rovný chlap, a to se mnohým hochštaplerům těžce tráví.

J. Šimák 26.3.2010 10:47

Doplněk k nule

Trochu nepřesnosti se vloudilo do článku. Platí totiž, že násobek nekonečného množství nul je jednička. Tedy: 0! = 1 a platí pro jinou stranu než ODS!

M. Matoušek 26.3.2010 10:23

Re: No, takže se zdá,

Takže volte nečestného Kalouska,který se na ministerstvu obrany moc dobře nepředvedl.Nečestný s dá přeložit slovem podvodník.Národ spíš potřebuje někoho pravdomluvného a také myslícího nejen na sebe a partu kolem sebe,nýbrž na celý národ.A Topolánek nedokázal myslet vůbec,Kalousek zase myslí nečestně,hlavně myslí na svoji kapsu.

E. Kůrka 26.3.2010 10:05

Většinou

a tudíž i tentokrát souhlasím s autorem. Kromě toho novinářům, především těm, kteří šli dělat novinařinu za komunismu,nelze důvěřovat.

K. Kužel 26.3.2010 9:28

Re: No, takže se zdá,

Jen aby se Kalousek se svým charizmatem vešel do řiti vítěznému Jyrkovi. Ale je docela možné, že ten o něj nebude vůbec stát.

http://karelkuzel.blog.idnes.cz

J. Šimák 26.3.2010 9:11

Myslel jsem si že gay novináři jsou chytřejší

Jak jsem si poslechl rozhovor s gay novináři, tak tam nebylo nic závadného přesto, že se snažili několikrát Topolánka přinutit říci něco nepatřičného. Při třetí stejné otázce bych je poslal do pr..le. Nakonec neřekl nic jiného než pravdu. Budeme tedy volit někoho, kdo nám bude mazat med kolem pusy a pak nám vrazí kudlu do zad? Je třeba se rozhodnout voličové! Je  pravdou, že jestliže zaplatím novinářům, tak mi vytvoří na jakéhokoli politika takovou kauzu, že  se nám bude točit hlava. Je to prostě velmoc a pozor na ni! A všichni kecáme a kecáme!

Topolánek je přímý člověk, není diplomat ale je to chlap. Navíc drží slovo! Novináři zkuste se zamyslet komu jste pomohli!

J. David 26.3.2010 8:48

Re: Co se smí a nesmí říkat...

Možná mám přízemní asociace a chápu to nějak postaru. jako kluk jsem četl od polského autora "Pouští a pralesem". Jistý tamo etnik, jménem Kali, se vyjadřoval k dobrému a špatnému skutku: Kali, co je to špatný skutek, Kali po přemýšlení odvětil: "Když Kalimu někdo ukrást krávu". A co je dobrý skutek, Kali bez přemýšlení odvětil: "Když Kali někomu ukrást krávu". Klasické politikum ve všech směrech. Mám známého, Cikán jako poleno, on se nazývá domestifikovaným a nejvyšší urážka je pro něho, nazvat ho Romem. On je Cigán a "romská verbež ať táhne s Kocábem třeba do Indie". A světe div se, nikdo ho nediskriminuje, jeho děti chodí na střední školu, chodí s gadži na pivo. Hrdě se hlásí, že je Cikán, s Romy ale nemá prý nic společného. Pak se v tom etnickém názvosloví vyznejme.  Aborižinec, Cikán, Inuita  či Indián je tedy čím?  Australan, Rom, Eskymák či Hurón?  Halt na klystýrech stojí EU monarchie. Můj názor.

T. Kočí 26.3.2010 8:06

Je to vůl.

Máte úplnou pravdu.

V. Váňa 26.3.2010 7:40

Re: Velikost

Souhlas: Sarkozymu lezl do zad a Merklovou bral okolo ramen. Navzdory pečlivé přípravě českých úředníků v Bruselu byla Topolánkova mise něco jako působení Kokosů na sněhu.

S. Netzer 26.3.2010 7:32

Velikost

a zbožné přání z perspektivy malého českého šovinisty:

"v čele Evropské unie dokázala jeho parta strčit do kapsy celého Sarkozyho..."  :-)))

V. Váňa 26.3.2010 7:29

Re: Tentokrát velice nesouhlasím

Vážený pane Luňáku,

připusťte si, že jsem abnormálně tupý. Ale ani po Vašem objasňujícím komentáři jsem nepochopil zásadní rozdíl mezi tím, co jsem psal já a mezi tím, co říkal Topolánek (celé jsem to slyšel několikrát).

Budete-li mít čas, chuť a náladu, tak mi to prosím osvětlete.

S. Luňák 26.3.2010 7:07

Re: Tentokrát velice nesouhlasím

Milý Váňo, nevím, kde jste slyšel, že by Vás Topolánek chtěl kopat někam. Já si poslechl celý jeho rozhovor a slyšel jsem zcela jasně definici voliče Paroubka - knedlo-zelo a všechny zavřít a nakopat do..., nikoli tedy, že by Topolánek chtěl někoho kopat. Tak tady prosím nevykládejte bludy odposlouchané od demagogů a tupých hlav z ČSSD.

V. Váňa 26.3.2010 6:58

Tentokrát velice nesouhlasím

Pan Topolánek plácá, co mu slina na jazyk přinese, je polovzdělaný a nevychovaný. Čouhá mu sláma z bot. Nejde jen o homosexuály, křesťany a Židy. Jde o aroganci, se kterou se naváží do normálních lidí, kteří holt nejsou z té jeho partičky  "hochů, co spolu kamarádí", a tudíž s ním nejezdí do Itálie, na lyže nebo na tenis. Možná jsou vepřo-knedlo-zelo, ale pokud chce takto "veleúspěšný" politik zavřít třetinu národa, případně je nakopat, protože nerozeznali jeho "geniální politické ideje", je to především a pouze hlupák. To se na mě nezlobte.

Jeho vystupování na evropském fóru nebylovůbec úspěšné. To je lež, kterou tady u nás v ČR stále někdo opakuje, aby se stala pravdou.

Když to potřebuje, otáčí se na čtvťáku (viz LS).

Znám ze svého okolí spoustu lidí, kteří nebudou volit ODS právě a jen kvůli němu. Prostě nechtějí premiéra, za kterého se musí stydět, kdykoli se někde objeví.

A jestli za lidskou blbostí jedince někdo chce vidět široké veřejné spiknutí, nechť ho za tím vidí. Máme demokracii.

J. Měrka 26.3.2010 6:10

Re: Co se smí a nesmí říkat...

No jo - když ony ta potrefené husy kejhaj´  stále hlasitěji; a nejenom v Evropě...

J. Bakulová 26.3.2010 4:44

No, takže se zdá,

že je vymalováno. Dokopali ho k tomu, mají co chtěli, můj hlas, který měli po léta ale letos nedostanou. Radši zvolím Kalouska, rovněž vyhlášeného sprosťáka, protože i on má to, co ostatním pánům hlavně v ODS chybí - charizma, mj. i proto, že se nebojí říkat co si myslí. Je asi opatrnější než Topol, taky si myslím, že možná není tak čestný, ale nikoho lepšího široko daleko nevidím. Jen by mě fakt zajímalo, co ve věci je, protože mi nikdo nebude tvrdit, že Topola odvolali kvůli těm větičkám, že

S. Rehulka 26.3.2010 3:45

Re: Co se smí a nesmí říkat...

 Pane ing.Davide, mluvíte mi z duše, i když žiji na druhém konci světa. I to pokrytectví, zbabělost a poliická korektnost jsou rysy globální !

S. Rehulka 26.3.2010 3:41

je to vůl ?

 Přátelé, jesli si myslíte, že podrazáctví a macchiavelismus mezi politiky a medii existuje jenom v České republice, musím vás upokojit - v Austrálii je to také !  A řekl bych, že je to globální.  Holt, člověk je biologický bastard....

J. David 26.3.2010 3:40

Co se smí a nesmí říkat...

Dle mého soudu neřekl Topolánek nic dehonestujícího, pouze vyjádřil názor, který se mnozí bojí presentovat. Gay je buzerantem, Rom je Cikánem, Žid zůstává Židem, církev vykladačem víry, Čech je v podstatě Švejkem. Mentalita a metody bytí jsou různé a přirozené. Jenom multikulti přiblblíci ryčí, co se smí a co nesmí korektně říkat. Kde je ta rovina "co na srdci, to na jazyku"? Jo, v hanobení národa, rasy či přesvědčení dané zákonem. Když mi jisté etnikum ukradne počtvrté kolo a já budu v afektu ono etnikum veřejně kritizovat, budu souzen za rasovou nesnášenlivost ve formě tr.činu, zatímco ono etnikum beztrestně krade kola dál jiným nebožákům. Třeba zákon 119/2002 Sb. hovoří u ZP skupiny E, k jakému účelu zbraň slouží. K ochraně života, zdraví a majetku. Odbochněme loupeživého "etnikckého engeméta s britvou" ve svém sklepě. Máte na krku tr.čin vraždy s rasovým podtextem, i když se postupovalo dle výše uvedené zákonné preambule. Nazývejme tedy věci pravými jmény a nebojme se, i když potrefené husy budou kejhat. Můj názor.