5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Medvídek:-) 13.12.2009 12:32

Re: Milý soudruhu medvídku, VÚML museli mít všichni CSc. za komoušů - straníci veřejní, i neveřejní jako Klaus atd. - vsjo rovno.....

Monte Christo 13.12.2009 12:31

Cest praci...Aneb modri soudruzi straci pudu pod nohama...

Vidim,ze Vlk napsal velmi zavazne tema....Ktere se samo dotyka soudruhu z modre strany...Je scela jasne,ze v CR neco smrdi,jenz neni scela normalni pro demokratickou spolecnost na jejich zakladech byly polozeny ty dobre zulove kameny...Jestlize chceme rozumnou politiku zeme je treba mnoheho usily k zmenam,ktere se pomalu blizi...Je scela jasne ze stari pardalove se budou branit uz proto,aby se nedostaly tam kam uz davno patri a nejhorsi je na tom to ze i ceska justice je v techto vecech primo napojena...Je to smutne konstatovani ze demokraticky stat na povrchu ma vlastne kriminalni podhoubi....Monte Christo Ma zeme Me srdce

Rad 13.12.2009 12:23

Re: Zajímalo by mne, Vlku,

nevím,jak jste přišel na to,že největší dluhy nasekal topol s kalouskem, když se podíváte na tabulku či graf, který o tom pojednává,je jasné že dluhy (a tím pádem 60mld úroků ročně) nasekali z 80-90 procent socani.

Medvídek:-) 13.12.2009 12:09

Re: NO ANO

V tomto příspěvku přesně předvádíš svoji pokroucenou povahu, sockomouši. Vytrženo z kontextu to vypadá poněkud jinak než bylo řečeno ve skutečnosti. Co se ale divit karlíčkovi, produktu husákova režimu, který tento produk naučil jen lhát, podvádět a přikrádat.

Medvídek:-) 13.12.2009 12:04

Re: Milý Karle,

Není to s tou trefou poněkud jinak? Ty s reagoval na můj příspěvek, coby potrefená husa, ač nebyl určen přímo tobě. ;-D Jsi evidentně produk husákovského režimu, prosáklý bolševikem do morku kostí.

Karel 13.12.2009 11:52

Re: Milý Karle,

A hle - že by skutečný pravičák? Nemohu za to, že dle sebe soudíš druhé. Jak čtu, trefil jsem hřebíček na tvoji hlavičku že? Pofoukej si bolístku, já tvoje chrchle o bolševicích snesu, protože jím nejsem. Narozdíl od tebe jsem dokonce nepřisluhoval ani v Lidových milicích. Tvoje plky jakoby vypadly z jejich terminologie. Jen pokračuj ať se doma zasmějeme tvému "marnému boji" za očistu těch "tzv, pravicových všehoschopných zakuklených levičáků". Jen piš dál. Už se těším.

wer 13.12.2009 11:52

Kde jsme? 1

Nachazime se dobrovolne v podruci jakesi smradlave, zkorumpovane, zlodejske, mafianske a lobisticke zumpy, oficialne nazyvane politicka reprezentace v jakemsi postkomunistickem cesku, kde bolsevicti mutanti za siroke podpory levicove spolecnosti svymi cachry delaji jakysi blize nedefinovatelny kapitalismus pod falesnou rouskou jakesi pseudodemokracie.To vse za stiplaveho chechotu havlistu a zradcu-pravdolaskaru, vylezajicich casto z pozlacenych a smradlavych der vzdycky, kdyz lze neco urvat.Vse je chraneno totalitni cenzurou se spiclovanim a plne kryto politicky ovladanymi sdelovacimi prostredky, soudy a STBackou policii, ze které se opet stava staronovy nastroj politicke moci.Korupce na urovni Ugandy....Urednici, policajti a hlavne politici, kteri nekradou a nehrabou, aby se pomalu stydeli, ze jsou poctivi a je umeni takove najit uz od urovne sekretarek starostu.Vladnou nam preplacena, neschopna a politicky protezovana, bezpaterni hovada, ktera uz davno ztratila s nabytym tukem pojem o realite a uspesne razi heslo po nas potopa.Osud nasi zeme a nasich rodin jsme nezodpovedne sverili bez ohledu na partaj do lepkavych pracek eurohujeru a ritolezcu, kteri nas i s naší domovinou za jidasky peniz a tepla kresla prohandlovaly formou vlastizrady. 

wer 13.12.2009 11:52

Kde jsme? 2

 Ceska republika se nezadrzitelne potapi do srracek a jedine reseni je ve volbe neparlamentnich stran. Nelze totiž ocekavat, ze se ta nenazrana prasata zacnou najednou po 20 letech kriminality mezi sebou vzajemne zavirat do lochu, kam zatím v ramci svobody slova posilaji jen prilis kritizujici tzv extremisty a dalsi umele, ideologicke napratele.Zdanlive jednoduche reseni ve volbe nezkorumpovanych stran ale nefunguje z duvodu vysokeho stupne tuposti a omezenosti naroda, pro ktery je za vsech moznych falesnych duvodu porad lepsi uz druhou generaci volit opakovane ty same gaunery, zlodeje a tunelare, nez se konecne zodpovedne postavit k problemu celem a logicky dat sanci uz i jinym.Jsme genarace neschopnych a ufnukanych sraacu a naši potomci, kteří onu nezodpovednost odnesou nejvice , nas a nase dnesni smesne vymluvy jednoduse nikdy nepochopi.

Medvídek:-) 13.12.2009 11:42

Re: Milý Karle, upřesním

Myslíš tu pýčovinu co koluje jako žádost o vstup do KSČ, kterou údajně podal Klaus? ;-D

Medvídek:-) 13.12.2009 11:40

Re: Milý Karle,

Milý Karlíčku, k tomu, abys byl bolševik nepotřebuješ žádný glejt a ani legitku. To že legitku nepořebuješ ke svému bolševismu tady předvádíš ve svých příspěvcích dokonale, ukřivděná dušičko. ;-D

MV 13.12.2009 11:39

Na toto asi někteří slyšet moc nebudou....

R^ ....

MV 13.12.2009 11:38

Milý soudruhu medvídku, VÚML museli mít všichni CSc. za komoušů - straníci veřejní, i neveřejní jako Klaus atd. - vsjo rovno.....

Vidíte, nikdo Vám nenadává a ještě si se sosany doplníte vzdělání...když Vám asi te´d zavřou Plzeň...;-D;-D;-D 

A jinak bych Vás prosil, abyste mne nereplikoval...(Překlad pro Vás s Vaší modrou aristokratickou terminologií: prosím, nečińte ze sebe ho.no na košili...(místo té tečky tam patří "v").... Děkuji Vám.

Karel 13.12.2009 11:29

Re: Milý Karle, upřesním

 to jistě, ale ne každý z vysokoškoláků dostal možnost studia na Cornellově univerzite v USA, ne každý mohl studovat v období let 1968 - 1972 v Itálii a zahraničí.  Ne každý musel být komunista, jak píšeš, kdo mohl studovat v tzv. imperialistické cizině. Byl to záměr KSČ, aby při změnách měli i lidi tzv "neprovařené".  Znám dost vysokoškolských studentů, kteří sice museli skládat zkoušky z Marxismu a obdobných ideologií, ale do strany později nevstoupili či z ní rychle vystoupili. A je jich dost. Naproti tomu znám i ty, kteří dělali z vysokoškolským titulem u myčů oken, popelářů atd. Nemělo by se zevšeobecňovat, ale brát v úvahu i fakta a skutečnosti. Ne každý komunista studoval VUML. Opět další polopravda. Byli ale také tzv kádrové rezervy, které pro případ změny v neprospěch komunistů, se mohli vymlouvat, že komunisty nikdy nebyli. A zapomněl si na celou další řadu lidí a sice těch, kteří sice v KSČ nebyli, ale tajně spolupracovali s okupační sovětskou armádou a také byli spolupracovníky s KGB. Ti rovněž nemuseli být členy KSČ. To jsou, bohužel, dnes opomíjená fakta a pakliže je neznáš, nic ti nebrání se pokusit obeznámit se s nima.

IH 13.12.2009 11:13

Re: Milý Karle, upřesním

Marxákem skutečně musel projít každý vysokoškolák, VUML studovali všichni kdo lezli komunistům do pr..., takže dost nekomunisti, aby se k nim dostali. To je asi i příběh našeho prezidenta.

Karel 13.12.2009 11:01

Re: Milý Karle,

Ale no tak Medvídku... Chápu, že nemůžeš za rodiče a stydíš se za svoje členství v SSM (možná i svým chtáčem ke vstupu do KSČ, který jsi už nestihl) a minulostí. Tvoje zlá slina mi vůbec nevadí. Já (narozdíl od tebe)  jsem nebyl ani v KSČ, nestudoval VUML ani práva v Plzni.(dokonce jsem nebyl ani v SSM) V žádné straně jsem nikdy nebyl, takže svoje výtky prosím směřuj na své bratry z VUMLU či SSM a ODS či KDU-Čsl, top 09. Chápu Tě a je mi tě líto, protože toto je snad asi jediný způsob, který ti umožňuje si ulevit. Tvoje ukřivděná dušička to prostě potřebuje viď. Jen si posluž, ať ukážeš, jaký jsi navenek a jaký uvnitř. Karel

js 13.12.2009 11:00

Re: "Pravicoví" čeští politici se většinou rekrutují z komunistických roidn na menších městech, kde obyčejně celá rodina nemá zrovna nejlepší pověst...

Je fakt, že Topolánek, pokud by kandidoval ve Zlínském nebo Ms. kraji, kde ho i jeho rodiče (tatík politruk v ČSLA, matka zaměstnaná na KV KSČ v Ostravě) všichni znají, tak nemá šanci. V Praze mu klidně hlasy dají, stejně jako zloději stříbra Burgemeisterovi (který byl v roce 2006 dvojkou pražské kandidátky), koneckonců Pražáci bez nějakých výčitek svědomí dali i v roce 1946 nejvíce hlasů KSČ. Připomínám jen, že ve velkých moravských a slovenských městech komunisté v roce 1946 nevyhráli.

yorik 13.12.2009 10:55

Není kouření, jako kouření

Bill Clinton tu aféru ustál. Na popularitě mu to neubralo a daňového poplatníka stálo to vyšetřování 70 milionů dolarů. Jednalo se asi o deset případů. Takže 7 mio za kus. Přičemž sto doláčů za doutník je už celkem luxus. ;-) 

Karel 13.12.2009 10:47

Re: NO ANO

Jistě, neznalost "špinavých peněz" a trh vše vyřeší. Vyčeši, že? Jan pravil tatíček Klaus - nejde o žádnou krizi, ale o rýmu. V tom lze spatřovat ta genialita vůdce národa.

Medvídek:-) 13.12.2009 10:46

Re: Milý Karle,

Jako vždy překrucuješ skutečnost. Jsi typické bolševické prase.

Každý kdo studoval za minulého režimu VŠ dělal povinně marxák. VUML studovali jen členi KSČ. Co jiného od bolševika čekat než kádrování nejméně do čtvrtého kolena, stejně jak to dělali náckové.

Doufám. že budeš nasraný až do konce svého života, bolševická zrůdo.

MV 13.12.2009 10:38

"Pravicoví" čeští politici se většinou rekrutují z komunistických roidn na menších městech, kde obyčejně celá rodina nemá zrovna nejlepší pověst...

Je zcela signifikantní, že současné vedení ODS je představováno převážně ODS-politiky z Moravy, kde ale tradičně ve volbách vítězí ČSSD - prostě na Moravě jsou známi jako nedůvěryhodní, a tak s nimi do pryč, do Prahy.....

js 13.12.2009 10:32

Zajímalo by mne, Vlku,

koho v Česku nazýváte pravicovými politiky. Topolánka s Kalouskem, kteří nasekali největší dluhy v dějinách samostatné České republiky? Ruského patolízala Klause? 4% pár Jan Novák (kámoš Dalíka) + Gustáv Slamečka? Komunisty Fuleho nebo Chmiela? Soudruha Tlustého?

V Česku žádná pravice není, alespoň ne v parlamentu, v Česku je pouze demokratická levice (KDU, zelení, socani) a marx-leninská levice (KSČM, ODS).

MV 13.12.2009 10:32

Re: Ano, pan Topolánek se jak na Sardinii, tak v Toskánsku na jachtě, i Evropským parlamentu (USA on the Road to Hell)

R^

MV 13.12.2009 10:31

Domnívám se, že by byl hůře odměňován, kdyby to, čeho si samozřejmě dávno všiml, i publikoval...

PS: obdobnou politickou anamnézu mají samozřejmě i politikové ČSSD - ale tam je to samozřejmě logičtější a oni jaksi alespoň nejsou tak hloupí, aby proti komunistům tak zjevně amentně bojovali... 

Karel 13.12.2009 10:30

Re: Oligarchové

Snad maličký dovětek. Nějak vám vypadla stana KDU-ČSL a nově TOP 09. Konečně - kdo je to ta "Topolánkova prostředníkem ukázaná jednička" Kalousek?

Karel 13.12.2009 10:26

Re: Milý Karle,

Tak jest. Je to tak, jen to některým (Vlkům) stále dokola uniká. Nasnadě je otázka - proč?

Magor 13.12.2009 10:21

Oligarchové

V první řadě si musí ,,věčný komentátor" a grafoman pan Vlk uvědomit, že dnešní politici jsou z velké části poskoky několika oligarchů v pozadí.To jsou oni skuteční kmotři a ne ti, kteří jsou za ně označováni v tisku.Demokracie a liberální svobody jsou ohrožovány právě stále vzrůstající mocí těchto oligarchů,kteří vodí politiky jako na provázku.To  prosím platí jak pro ODS, tak pro ČSSD.Ti nám tu teď jen předvádějí hru na pravici a levici.Drží vládu složenou převážně z bývalých komunistů a nikomu to nevadí.

Karel 13.12.2009 10:20

Re: Ano, pan Topolánek se jak na Sardinii, tak v Toskánsku na jachtě, i Evropským parlamentu (USA on the Road to Hell)

Tak nevím, ten Paroubek snad může i za to, že každý den vychází Slunce, že Topolánek musí vyměšovat i dýchat.

Lidi, kdyby nebylo toho tak ... Paroubka - žili bychom ještě vůbec? Vždyť on vlastně řídí podle vás úplně všechno a může (když tak čtu všechny ty vaše vyjádření) snad úplně za všechno. Ne že bych ho nekritizoval taky, ale nevěřím tomu, že by měl až tak velikou moc, jakoju mu neustále mnozí přisuzujete.

A co ti ostatní? Politici všech mořných ražení a stěhování se ze strany do strany - ti jsou úpně bez viny? Ti snad mají generální pardon?

MV 13.12.2009 10:15

Milý Karle,

najděte si na stránkách ODS životopisy jednotlivých pravicových umělců...v zásadě zjistíte, že se narodili a jejich život začíná vstupem do ODS.....u všech zcela chybí výčet jejich svazáckých funkcí a stranických funkcí jejich rodičů, studium a absolvování VÚMLu (bezpečně např. Válcav Klaus i Vlastík Tlustý) - prostě průměrný pravicový politik je bývalý svazácký funkcionář s oběma rodiči komunisty, který stejně oportunisticky jakoby dříve vstoupil do kSČ, tak nyní vstoupil do ODS...a bojuje 20 let po listopadu 1989 odvážně proti komunismu...

Hrad 13.12.2009 10:12

Re: a kdo jsou pravicoví politici

Pan Vlk to syslí zcela přesně. Zasadový pravičák, pravicový politik už vůbec ne, nikdy neklesne tak hluboce, aby si třeba i omylem utíral rektum levou rukou. Když do prdele, tak pravicí!!!(Y)

PROKOP BUBEN 13.12.2009 10:11

Re: NO ANO

Takže jedinec prosazující jistou solidnost, jistou spravedlnost, jistou slušnost a skutečnou zodpovědnost není pravicově smýšlející, ale bláznivý, pohrdáním hodný snílek......Vždycky jsem si myslel, že v oblbování jsou výkonější socialisté, ovšem veleknězové konzumu tahající za špagátky loutek politiků a konečně i jimi řízených mas evidentně v tomto směru vedou....