8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

POLITIKA: Je čas na rychlý proces

Slibem nezarmoutíš. Premiér Babiš tuto pravdu zná, a tak se nechal před několika týdny slyšet, že uposlechne výzvu protikorupční rady vlády a předá prezidentu Zemanovi návrh na odvolání Petra Rafaje z čela Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Kubáč 18.8.2020 21:07

UOHS je detašované pracoviště mafie, které za malou úplatu poskytuje gaunerům ochranu při rozkrádání veřejných peněz, poté co metody z 90. let alá Janoušek /Rittig přestávají fungovat.

P. Hatina 18.8.2020 17:08

Pokud se dobře pamatuju, tak argument veřejné správy "ten a ten může být odvolán" pouze až když je pravomocně odsouzen, je poměrně častý . Tudíž, měla by se najít shoda, zda je toto obecně legitimní nebo ne, a nikoliv to kritizovat jen díky tomu že "Zeman"..

J. Ptáček 18.8.2020 11:28

Nechápu proč by měl náš nejvyšší, na doporučení druhého nejvyššího, Rafaje odvolávat. Zemanův svět Tvrdíků, Mynářů, Nejedlých, Ovčáčků, Čubů nebo novodobých soudruhů a Babišův svět obou Faltýnků, Švachulů, Jermanových a mnoha dalších mají k sobě tak blízko. Právě Rafaj může být jedním z průsečíků obou světů. Nezbytné kolečko fungujících hodinek.

M. Rozbořil 18.8.2020 12:32

Máte bohužel zcela pravdu a shrnul jste to geniálně (stručně). Jenom bych dodal, že najít v dnešní době osobu nepostiženou deficitem morálky, bude běh na dlouhou trať, s nejistým výsledkem.

A. Pakosta 18.8.2020 15:30

Já myslím, že bezúhonných a schopných lidí pořád máme dost, ale politika má tak tragicky špatnou pověst, že poctivý člověk do té stoky dobrovolně nevleze.