8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

POLITIKA: Je ANO neporazitelné?

Zhruba třicet procent, které různé agentury nyní přisuzují hnutí ANO Andreje Babiše, přičemž sběr dat proběhl již v době vládní krize, mnohým vyrazilo dech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Lenc 9.6.2017 9:49

Re: Babiš je neporazitelný,

Ano a na ty peníze samozřejmně dřív nebo později bude muset sáhnout.A ještě podivnější je, že mu jeho voliči skáčí na jeho mantru "nesouhlasím s imigranty v ČR" a nechci euro, když jsou jeho podniky z jedné třetiny závislé na eurodotacích.To svědčí pouze o "inteligenci" jeho voličů.

K. Luboš 9.6.2017 9:37

Asi takhle:

Situace v CZ je v současnosti poměrně dobrá, takže lidé si mohou dovolit luxus volit srdcem a ne rozumem. Vědí totiž, že ať si zvolí kohokoliv, tak se nic zásadně negativního nestane.

Takže proč si nevyřídit účty se s tím stávajícím namachrovaným establišmentem, který jim tak leze krkem, a nezvolit Babiše a Zemana? Lidé oba pány nevolí proto, že jsou tak dobří, ale proto, že jsou tak špatní. A pohled na do běla rozpáleného Kalouska je fakt boží... To musíte přece uznat!

F. Kusák 9.6.2017 9:35

Re: Nevolte strany,

No, pane Šulci, nevím, nevím. Když jsem si dnes ráno četl životopis Jeremy Corbyna, nestačil jsem se divit a říkal jsem si, jestli se Britové nezbláznili. Buď mnohým z nich imponuje Neomarxizmus a extrémní levičáctví nebo populizmus, asi spíše obojí. Zcela vážně, co Vy na to, jak to vidíte Vy ze Států. Také jsem si vzpomněl na kandidáta na prezidenta USA Bernieho Sanderse i s jeho podporou mladých levicových Američanů nebo na Van der Bellena v Rakousku. Nějak ten svět zešílel ve své nepoučitelnosti.

F. Kusák 9.6.2017 9:16

Re: Úspěch ANO je odrazem marastu, který

Já se nechci A. Babiše nijak zastávat a s StB jsem, zaplať pánbůh, neměl nikdy nic společného. Ale ukažte mě někoho, kdo byl za komančů dlouhodobě legálně v kapitalistické cizině a nebyl v hledáčku estébáků. Pokud byste vzal databázi politiků po roce 1989, pak se se spoluprací s StB může "pochlubit" mnoho z nich, tedy pokud se nějakou "nešťastnou" náhodou neztratil jejich spis. Znám také případy, kdy ke spolupráci byli nuceni i lidé, kteří uzavřeli s cizincem pouhý sňatek. Ono to bylo za minulého režimu trochu složitější a soudit je bude až "ten nahoře". Pokud někdo chce volit Babiše, ať jej volí, jestli ho někdo považuje za odpudivou osobu, nechť si vybere někoho jiného.

A. Bocek 9.6.2017 9:10

Re: Babiš je jak Husák.

Babiš má profesionální marketing. Porazit ho může jen přímé hodnocení jeho aktivit.Jeho podnikání je produktem STB. Řepka je dotační podvod. Dotace do Čapího hnízda byla zlodějina.Hnutí ANO je a padne s Babišem. Na financích nemakal. Po odečtení dotací žádné daně neodvedl. EET je zhovadilá buzerace, která nic nepřinese.Korunové dluhopisy Agrofert nepotřeboval, byla to optimalizace tedy zlodějina.

J. Novotny 9.6.2017 9:02

Úspěch ANO je odrazem marastu, který

dokáží plodit naši "tradiční" politici.

ANO Babiš je hrozná volba, ale ODS, ČSSD, Kalousek či komanči, to je ještě horší. U lidovců těžko říct, ti jsou v roli přicmrndávačů méně zprofanováni.

A. Bocek 9.6.2017 8:47

Babiš je neporazitelný,

protože jeho voliči jsou nepoučitelní. STB nevadí , MEŘO nevadí, Agrofert nevadí,MAFRA nevadí, Husák - nevadí. Babišovi voliči změní názor, až se jich chování Babiše dotkne na penězích.

F. Navrátil 9.6.2017 8:30

Babiš umí lépe slibovat

Babiš slibuje lidem mnohem přesvědčivěji než ostatní poliické strany věci, které vlastně nikdo nemůže a nechce splnit. Navíc se mu daří rodělovat politickou scénu na ANO, čo makajú, a ty druhé, čo kradnú!

M. Marek 9.6.2017 8:26

Re: Nevolte strany,

Třešně, že?

P. Smatlak 9.6.2017 8:23

HA HA

NE ano ALE LIDSKÁBLBOST A HLOUPOST JE NEPORAZITELNÁ A ano TOHO JEN VYUŽÍVÁ A PROFITUJE Z TOHO.KAŽDÉ ZLO POČÍNAJE VÁLKAMI,TEROREM .fanatismem je dáno hloupostí a naivitou lidí a bez těchto atributů by nen ́mohlo existovat v takovém rozsahu jak to je a bylo.Ano nic nemůže býti dokonalé ale dá se to eliminovat na přijatelnou míru.

P. Smatlak 9.6.2017 7:49

AAAA

NESNÁŠÍM TY KECY,ŽE PROMLUVIL S OBYČEJNÝMI LIDMI.CO A KDO JE TO OBYČEJNÝ ČLOVĚK.tAKŽE JSOU TADY NADLIDÉ NEBO BOHOVÉ JAKO BABIŠ A SPOL a ostatní je plebs ,nebo jak to pan pisatel myslí.Takže bohatý a mocný oi když je to gauner není obyčejný člověk.A no není je to zmetek a ne to jak se o nich někteří zmiňují jako o nějakých výjimkáchA obyčejní lidé to je základ společnosti a proto nejsou oby čejní ale neobyčejní což se těch o kterých se zmiňuji nedá říci.Ano jsou asi neobyčejní ale pejorativně,porchnti a to samé platí o rádoby celebritách na ůrovníi trilobita.

V. Kotas 9.6.2017 7:03

Re: ANO neporazitelným činí socani sami.

Přežili jsme jiné ( od Hitlera, Stalina a jeho pokračovatele i domácí, Klausovu privatizační soldatesku ), přežijeme i Babiše. Vše ukážou volby.

P. Maleček 9.6.2017 6:58

ANO neporazitelným činí socani sami.

Babiš je jen produktem prožrání prý demokratických parlamentních stran korupcí, kterou však sám podporoval a využíval. Nebýt toho byl by sotva regionálním překupníkem hnojiv. Jen korupce z něj udělala celostátního byznysmena.

Coby zkušený, tvrdý a bezohledný predátor před roce 2011 ucítil šanci snadno se zmocnit oslabené kořisti v podobě korupcí rozežraného státu, svou bezohlednost a nesoucitnost maskujíc lidovým chováním, což je poznávacím znakem psychopata, jejichž je ukázkovým příkladem.

A útok vedl právě přes kritiku korupce, jejíž je sám příkladem a uživatelem. Parlamentní partajím k tomu, v obavě že je po STBácku přes jejich vlastní korupci přitlačí kezdi, nezbylo než mlčet a po volbách s ním, viz ČSSD a Lidovci v tom - tedy jeho ovládnutí státu dokonce spolupracovat.

Socani se proti němu vzbouřili až ve chvíli, kdy jim došlo, že Babiš požírá i je. Avšak již pozdě, protože jsou sami prožráni korupcí - viz korupční aféry téměř všech krajských socanských organizací či Chovancovo zlikvidování Šlachty šťourajícího se v socanských aférách. A k tomu Sobotkovo lezení do zádi bruselsko-berlínských lidskoprávních pošuků a islámomilců, či jeho válka s většinou socanů milovaným Zemanem.

Babišovi tak stačí jen se ublíženě tvářit, nechápavě nad socany krčit rameny a mlít si své lži o jeho prý protikorupčním boji. A polovina v r. 2013 socanských voličů je jeho. Až za pár let zjistí, že jsou pod Babišo-Zemanovým fašismem v roli bezprávných, za ničení jejich zdraví tvrdě vykořisťovaných polootroků ala Čína, bude pozdě rvát si nad vlastní blbostí vlasy.

V. Kotas 9.6.2017 5:51

Re: Nevolte strany,

To jsme mohli už před 25roky. Nebyl zájem těch, kteří při a po " sametu vyplavali " navrch. A zachutnala jim moc.

P. Sulc 9.6.2017 0:49

Nevolte strany,

volte poslance primo, i starosty ci soudce. V anglosaskych zemich to tak funguje uz davno. Jenze Cesi se radi nechavaji manipulovat stranami, kdyz budou rozdavat dosti parku a piva, vyhraji.