20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Diskuse k článku

POLITIKA: Je ANO neporazitelné?

Zhruba třicet procent, které různé agentury nyní přisuzují hnutí ANO Andreje Babiše, přičemž sběr dat proběhl již v době vládní krize, mnohým vyrazilo dech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Řezák 9.6.2017 12:41

Re: Neurážejte Husáka.

Vyžírka a zloděj opravdu nebyl. S tou sviní si nejsem tak jist.

P. Smatlak 9.6.2017 8:23

HA HA

NE ano ALE LIDSKÁBLBOST A HLOUPOST JE NEPORAZITELNÁ A ano TOHO JEN VYUŽÍVÁ A PROFITUJE Z TOHO.KAŽDÉ ZLO POČÍNAJE VÁLKAMI,TEROREM .fanatismem je dáno hloupostí a naivitou lidí a bez těchto atributů by nen ́mohlo existovat v takovém rozsahu jak to je a bylo.Ano nic nemůže býti dokonalé ale dá se to eliminovat na přijatelnou míru.

P. Smatlak 9.6.2017 7:49

AAAA

NESNÁŠÍM TY KECY,ŽE PROMLUVIL S OBYČEJNÝMI LIDMI.CO A KDO JE TO OBYČEJNÝ ČLOVĚK.tAKŽE JSOU TADY NADLIDÉ NEBO BOHOVÉ JAKO BABIŠ A SPOL a ostatní je plebs ,nebo jak to pan pisatel myslí.Takže bohatý a mocný oi když je to gauner není obyčejný člověk.A no není je to zmetek a ne to jak se o nich někteří zmiňují jako o nějakých výjimkáchA obyčejní lidé to je základ společnosti a proto nejsou oby čejní ale neobyčejní což se těch o kterých se zmiňuji nedá říci.Ano jsou asi neobyčejní ale pejorativně,porchnti a to samé platí o rádoby celebritách na ůrovníi trilobita.

P. Maleček 9.6.2017 6:58

ANO neporazitelným činí socani sami.

Babiš je jen produktem prožrání prý demokratických parlamentních stran korupcí, kterou však sám podporoval a využíval. Nebýt toho byl by sotva regionálním překupníkem hnojiv. Jen korupce z něj udělala celostátního byznysmena.

Coby zkušený, tvrdý a bezohledný predátor před roce 2011 ucítil šanci snadno se zmocnit oslabené kořisti v podobě korupcí rozežraného státu, svou bezohlednost a nesoucitnost maskujíc lidovým chováním, což je poznávacím znakem psychopata, jejichž je ukázkovým příkladem.

A útok vedl právě přes kritiku korupce, jejíž je sám příkladem a uživatelem. Parlamentní partajím k tomu, v obavě že je po STBácku přes jejich vlastní korupci přitlačí kezdi, nezbylo než mlčet a po volbách s ním, viz ČSSD a Lidovci v tom - tedy jeho ovládnutí státu dokonce spolupracovat.

Socani se proti němu vzbouřili až ve chvíli, kdy jim došlo, že Babiš požírá i je. Avšak již pozdě, protože jsou sami prožráni korupcí - viz korupční aféry téměř všech krajských socanských organizací či Chovancovo zlikvidování Šlachty šťourajícího se v socanských aférách. A k tomu Sobotkovo lezení do zádi bruselsko-berlínských lidskoprávních pošuků a islámomilců, či jeho válka s většinou socanů milovaným Zemanem.

Babišovi tak stačí jen se ublíženě tvářit, nechápavě nad socany krčit rameny a mlít si své lži o jeho prý protikorupčním boji. A polovina v r. 2013 socanských voličů je jeho. Až za pár let zjistí, že jsou pod Babišo-Zemanovým fašismem v roli bezprávných, za ničení jejich zdraví tvrdě vykořisťovaných polootroků ala Čína, bude pozdě rvát si nad vlastní blbostí vlasy.

V. Kotas 9.6.2017 7:03

Re: ANO neporazitelným činí socani sami.

Přežili jsme jiné ( od Hitlera, Stalina a jeho pokračovatele i domácí, Klausovu privatizační soldatesku ), přežijeme i Babiše. Vše ukážou volby.

P. Lenc 9.6.2017 9:51

Re: ANO neporazitelným činí socani sami.

Tak Klausovu privatizační soldatesku?Kotas, vy jste i na komunistu moc velký vůl.

V. Kotas 9.6.2017 11:06

Re: ANO neporazitelným činí socani sami.

Kádrování je tvá specializace, co ? Ubožáku !

J. Řezák 9.6.2017 12:47

Re: ANO neporazitelným činí socani sami.

Vidím, že už si tykáte. Koneckonců mezi soudruhy je to běžné.

T. Kočí 9.6.2017 16:30

Asi tak.

P. Sulc 9.6.2017 0:49

Nevolte strany,

volte poslance primo, i starosty ci soudce. V anglosaskych zemich to tak funguje uz davno. Jenze Cesi se radi nechavaji manipulovat stranami, kdyz budou rozdavat dosti parku a piva, vyhraji.

V. Kotas 9.6.2017 5:51

Re: Nevolte strany,

To jsme mohli už před 25roky. Nebyl zájem těch, kteří při a po " sametu vyplavali " navrch. A zachutnala jim moc.

M. Marek 9.6.2017 8:26

Re: Nevolte strany,

Třešně, že?

V. Kotas 9.6.2017 11:07

Re: Nevolte strany,

10let vládli na začátku novodobí svazáci ( modří ).

F. Kusák 9.6.2017 9:35

Re: Nevolte strany,

No, pane Šulci, nevím, nevím. Když jsem si dnes ráno četl životopis Jeremy Corbyna, nestačil jsem se divit a říkal jsem si, jestli se Britové nezbláznili. Buď mnohým z nich imponuje Neomarxizmus a extrémní levičáctví nebo populizmus, asi spíše obojí. Zcela vážně, co Vy na to, jak to vidíte Vy ze Států. Také jsem si vzpomněl na kandidáta na prezidenta USA Bernieho Sanderse i s jeho podporou mladých levicových Američanů nebo na Van der Bellena v Rakousku. Nějak ten svět zešílel ve své nepoučitelnosti.

J. Chaloupka 9.6.2017 13:27

Zajímavé je, že ten socialismus, potažmo levice,

nikde na světě nefunguje. Dnešní Venezuelané by mohli vyprávět. Ani ten toaletní papír prý nemají (mimochodem to mi připomíná časy minulé). Ale tolik lidí po socialismu touží.

Žili jsme 40 let v experimentu ( a ve srovnání s tzv. krizí v r. 2008 v těžké krizi, ale nevěděli jsme o tom, mysleli jsme si, že je to normální), kdy jsme na začátku sebrali majetek bohatým a rozdali jsme ho chudým, abychom na konci byli chudí všichni. Bohužel vypadá to tak, že budeme muset tento "experiment" projít znovu se zeměmi západní Evropy.