2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vládík 3.1.2009 12:44

Re: Neexistuje v českém parlamentu žádná strana, která by tuto přelakovanou euroústavu jednoznačně odmítla

:-D:-D:-DR^

vládík 3.1.2009 12:42

Re: Myslím (to je, co), že hlavním cílem strany

:-D:-D:-D

stínový občan 3.1.2009 7:53

Re: Hm ..

:-D!

stínový občan 3.1.2009 7:39

Re: Nač další stranu?

R^!

mik 2.1.2009 23:04

Re: Jaká by měla být nová pravicová strana?

:-D R^ R^ R^

Jura Jurax 2.1.2009 23:04

Re: Nač další stranu?

R^R^R^

mik 2.1.2009 23:04

Re: Mohl by mi autor vysvetlit co mysli tou demonopolizaci CEZu?

Ty děláš pro ČEZ?

ČEZ tu má dominantní postavení, prakticky monopol. S elektřinou teď v době krize to není tak zlé, nedostatek není ten důvod ke zdražení. Když tu není prostor pro JE proč ji ČEZ chce stavět na Slovensku?

Jura Jurax 2.1.2009 23:01

Jaká by měla být nová pravicová strana?

Nejlíp kdyby byla pravicová ... nejen hubou ... ;-P

Jenda 2.1.2009 22:58

Mohl by mi autor vysvetlit co mysli tou demonopolizaci CEZu?

A co maji s CEZem spolecneho danovi poplatnici? CEZ na rozdil od Ceskych Drah dotace nedostava a monopol nema. A vyse cen elektriny nema s vasim oblibenym monopolem nic spolecneho, ta je zpusobena statnimi zasahy do energetiky v cele Evrope. Ono vzhledem k tomu, ze siroko daleko uz delsi dobu neni prakticky mozne postavit jaderku, plyn je pekne drahy a na jeho dodavky neni zrovna spoleh, o zavislosti na monopolnim dodavateli nemluve, a postavit elektrarnu na uhli je taky setsakra problem.

CEZ nezdrazuje protoze by mel monopol, zdrazuji vsichni protoze je elektriky nedostatek.

mik 2.1.2009 22:51

Vzhledem k tomu, že stranu zakládá Klausjugend

nedělám si iluze

Pavel Urban 2.1.2009 22:30

Autentická pravice ?

Problém je v tom, že autentický konzervatismus v české politické kultuře téměř neexistuje (v moravské ano, ale i tam je poměrně slabý). Jeho místo na pravici zaujímá liberalismus, který je ve většině západních zemí marginálním hnutím. I čeští liberálové ovšem většinou ztrácí víru, pokud na ni mají nějak doplácet, takže zůstává spíš v teorii. Pokud by averze k "nepřizpůsobivým" spoluobčanům přesáhla mez významně ovlivňující volební výsledky, máme tu lidovce a případně i sociální demokraty. Těm je politická korektnost ukradená.

Magor Milda 2.1.2009 21:36

Re: Zlatá slova, Maro

milej penzisto, opomněl jsi také Čechy a Slováky, kteří se 1968 do toho Ruska tak drali, že je chudáčci Rusáci museli preventivně obsadit. Ještě dnes máme presidenta, kterej v tom Rusku je pečenej, vařenej, nejraděj by jim tam zůstal a prudil v Moskvě. Museli mu dát medajli a vyrazit.

Jinak i Husák, Švestka a Milouš Jakouš úpěnlivě prosili v Moskvě o pomoc, nic jim to nepomohlo, dnes se chudáci musí spokojit pěkným důchodem. Úpí na svých nakradených nemovitostech a nezapomenou tu křivdu do smrti!

Magor Milda 2.1.2009 21:30

pane Zahrádko ( a mnoho ostatních přispěvatelů)

KGB už oficiálně neexistuje, z piety si tuto bohunelibou organizaci drží už jenom Bělorusko. V Sovětském Svazu, pardon, v Rusku se ten spolek přejmenoval na SVR a je křišťálově demokratický, jako jeho šéf, Putin. Místo Leninem se tam zaklínají Kristem a křižují se napořád, za zdar svých akcí zapalují takové tenoučké svíčky, no sranda to je! Komunismus cvrknutý pravoslavím. Široká ruská duše trpí, vypije láhvinku samohonky a začne si sama nadávat.

strejda 2.1.2009 21:01

Re: Pane Zahrádko,

I autobusové firmy dostávají dotace. Jinak by nepřežily.

Větší vlastenec 2.1.2009 19:58

Re: Protisocialistické strany nemají v naší společnosti co dělat !

Vážený pane Pišto, nemáte náhodou na mysli stranu "Libertas" ?

No, tak bude opravdu pravicová, jako, jako pr...   ;-D

Ale ne, mně už vážně bolí od smíchu bránice.  ;-(

(Ti pravicově založení občani jsou vážně úplně hloupí. Nechají se opravdu vodit za nos na vařené nudli. :-/ Pravdu jsi měl Ty, příteli předsedo V, a ne já. Už Ti nikdy nebudu oponovat. To slibuji na svou čest většího vlastence-internacionalisty.)

R^ >- VV  V pevné jednotě Strany a lidu vpřed k dalším úspěchům v budování spravedlivého společenského řádu !  Volte ČSSD a KSČM !  VV >- R^

Zen 2.1.2009 19:37

Spica!

Strana to bude konzervativne liberarni, cili cesky pravicovo levicova :-D:-D:-D

Fišta 2.1.2009 19:27

Re: Jen ji založte

Bojíte se?

Penzista 2.1.2009 18:40

Re: Zlatá slova, Maro

Jó, tradiční anglosaský hodnoty ty si pochvalovaly vsude ve světě, kam Angláni šlápli. Nejvíc myslím v Indii, Pakistánu, Iráku, Afghánistánu v Palestině, na Kypru v Jižní Africe, v Austrálii, v Kanadě. Prostě všude je měli moc rádi a dlouho je prosili, aby tam ti hodní Angláni se svýma konzervativníma hodnotama  zůstali. Ghándí by mohl vyprávět jak je úpěnlivě prosil... Zato rusácký imperialismus ten se mlátil jen kolem svých hranic s Tatarama, s Čingischánem, s Polákama, s Němcama se Švédama. Ti všichni se jim nějak furt cpali do Ruska. Jenže ruský imperialismus je holt imperialismus, viďte, pane Zahrádko. 

káma 2.1.2009 18:22

Re: Nač další stranu?

2 Phoenix -naprostý souhlas !!

Větší vlastenec 2.1.2009 16:57

Pozdě, pravicový bloude !

Žádné příště nebude, pane Romane.

Zmeškal jste dobu.  :-)

Po našem volebním vítězství (které nám hlupáčci Vašeho typu neobyčejně usnadní, děkuji Vám předem) povolíme jen strany Národní fronty.

(No dobře, možná tedy za dalších 40 let si dáme na chvíli pauzu. Pak si zase volte koho chcete.)  ;-D

R^ VV >-  Republice více práce, to je naše agitace !  Volte ČSSD a KSČM !  >- VV R^

Větší vlastenec 2.1.2009 16:51

Protisocialistické strany nemají v naší společnosti co dělat !

Jaká by měla být nová pravicová strana ?

Velice snadná odpověď : ŽÁDNÁ !

Po našem volebním vítězství si budeme muset vyhrnout rukávy, a začít s rekonstrukcí naší vlasti. Naší vlasti, spálené léty vlády pravice, léty kapitalismu a demokracie. Rv ;-(

Myslí si snad někdo, že se necháme v budování socialismu rušit nějakými pravicovými partajemi nebo spolky ?  ;-€

R^ VV >-  Strany Národní fronty jednotně za splnění 1.pětiletky !  Volte ČSSD a KSČM !  >- VV R^

Roman 2.1.2009 16:28

alternativa k ODS

Jsem rad, ze se nasel nekdo, kdo se pokusi zalozit alternativu k ODS pro pravicove smyslejiciho volice.  K minulym volbam jsem nesel poprve v zivote , protoze jsem se nedokazal prinutit volit ODS.  Takze snad priste.R^

Jiří Zahrádka 2.1.2009 16:22

Re: Ukázkový bláhol

No, nevím, jestli zrovna Klaus v době Topolovy ODS je tou nejlepší persónou k podpoře, abych si nenaštval politiky...

Jiří Zahrádka 2.1.2009 16:20

Re: Pane Zahrádko,

Ano, existují soukromé železnice - pokud se nemýlím, tak na tratích, které ČD opustily.

Ano, i soukromé železnice mohou být dotovány, není to jediný obor, kde by soukromý sektor byl takto podporován z veřejných peněz.

Ovšem já jsem psal o autobusové dopravě, a to nikoli městské. Chcete tedy tvrdit, že např. Student Agency na svou autobusovou dopravu dostává dotace? Věřím, že toto jste říci nechtěl. Proto se, prosím, držme toho, co jsme napsali, nikoli toho, co jsme nenapsali.

P.S.: opravdu nejsem odborník na dopravu a do této pozice jsem se, jak patrno z mých příspěvků, nestavěl. Stačila mi odpověď na mé OTÁZKY, kterými jsem komentoval odmítnutí části Skřipského článku.

Klička 2.1.2009 16:03

Re: Jaký pán, takový krám

Nevidím nic špatného, vydělává-li někdo na ruském trhu. To byste potom musel odsoudit i Jaromíra Jágra a spolu s ním všechny hokejisty, kteří v Rusku hrají a všechny české podniky, které tam své výrobky vyvážejí.

Phoenix 2.1.2009 15:55

Re: Nač další stranu?

Rozhodne to neni zasluha Strany Zelenych, pro ktere zastitovani se "ekologii" funguje jen jako vytah k moci. Jejich (nastesti kratka) parlamentni exkurze by nebyla mozna bez zfalsovanych pruzkumu verejneho mineni a utoku jedne zname smazky na verejneho cinitele.

Aby se chovali skutecne ekologicky, tak by museli kuprikladu uznat nutnost rozsirovani stavajicich/vystavby dalsich JE nebo misto lobbistickeho porizovani tzv. ekologickych automobilu zacit pouzivat MHD (nejlepe saliny). Dokud bude Strana zelenych plna Jihoceskych matek, Dzamil, Kacek Jau Jau a podobnych silenych tmarskych individui, tak zustane tam, kde zustat ma. V propadlisti dejin.

Ignác 2.1.2009 15:36

Re: Ukázkový bláhol

Pan generální ředitel by ty peníze dostal tak jako tak, ale taky už by dneska nemusel být generálním ředitelem kdyby se znelíbil akcionářům. Protože hlavní akcionář je stát, je ten dar synovi pana prezidenta je poněkud nefér a vypadá jako úplatek za ponechání ve funkci - tak to vidí spousta lidí a vadí jim to.

Kylchap 2.1.2009 15:31

Re: Pane Zahrádko,

"Autobusová doprava (nemluvím o MHD) se mi nezdá být černou dírou. Jelikož je úspěšně provozována soukromými subjekty, asi si na sebe vydělá..."

Svatá prostoto!

Víte, že železniční dopravu provozují i soukromé firmy. A také jsou dotovány. Překvapuje Vás to?

Víte kolik sype daňový poplatník do železnice ve Švýcarsku?

franta 2.1.2009 15:19

Neexistuje v českém parlamentu žádná strana, která by tuto přelakovanou euroústavu jednoznačně odmítla

Mýlíte se, autore. Existuje taková strana, KSČM. Můžete se přidat !!!

Jiří Zahrádka 2.1.2009 15:17

Re: Ukázkový bláhol

Pokud vím, ten gympl dostal sponzorský dar od fyzické osoby - gen. ředitele ČEZu. Jinými slovy, ty peníze by ČEZ vyplatil svému gen. řediteli tak jako tak. Ale on je použil na dar gymnázia.

O přihození miliónků nic nevím.